Sağol canım benim,amin.yamukprenses Rabbim yardımcın olsun canım Mayıs Ayı sana inşallah mucizeni verir...
Hayırlı cumaların olsun..
Sağol canım benim,amin.
Bu is çok uzadı Enyaliosum, sanırım sonuç hazirani bulacak.hayirlisi Rabbimden
Rabbim bu yolda yanında olsun insaAllah canım.yüzün gülsün tedavin güzel sonuçlanır.. Sen habersiz bırakma bizleriHerkese hayırlı cumalar kızlar, uzun zamandır yine gelemedim, laptopum bozuk,telden de girmesi zor oluyor,genelde bildirimlere bakıp cevap verip çıkıyorum.
Ben dün adet oldum,bugün doktoruma geldim,hersey yolunda, şimdi odaya aldılar beni, 4 saat serum verilecek,haftaya cumartesi tekrar kontrole geleceğim ve ovulasyon günümü takip edecek doktorum,ovulasyon olduğu gün transfer olacak Allah nasip ederse.su an tek elle yazmaya çalışıyorum, bilgi vermek istedim size,hakkınızı helal edin
Yok cnm ne laf edicek oda cok uzuldu duruma perisan oldu herkes gece gunduz gele gide kimseye bisey diyemem Allah razi olsun hep moral verdiler. Hersey pco sebepli zaten. Birazda hast ortamindan etkilendim. Hep seker tansiyon erken dogum riski herkese akciğer gelistirici igne yapildi bana yapilamadi. Dogum sancisi çekenlerle ayni yerde yattim ilk basta oda beni sarsti aklimdan cikmiyo gorduklerim.pink love Canım benim hastaneden çıkmış olmana sevindim..
Sema'dan alıyorum haberlerini.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ..
Pkolu gebelerde şeker çıkabiliyomuş canım, çok şükür önlemi alındı..
Gerisi takdir i ilahi..
İnşallah iptal olmaz da kalırsın aramızda,
kayınvaliden filan laf mı ediyo yoksa?
Ben size haber uçururum cnm o günleri gorursem saglikl sıhhatle . Mune ye msj attimda geri donmemis daha .pink love canım gitme yaaa kızını saglicakla kucağına aldığınıda duyalim ne olur habersiz bırakma bizi
İyiyim canım bende iş güç koşturuyoruz.. Sen çıktın kurtuldun ben hala tırmalamaya devam hakkımızda hayırlısı şimdilik memnunum halimden bir süre daha böyle Allah'tan bi sebep gelmezse..u-mutlu lale iyiyim canim şükür sen nasılsın nasıl gidiyor
Herşeyin iyi olmasına sevindim canım bende uzun süredir uğrayamadım topiğe bir selam vereyim dedim. Çok uzun olmasa da bir tanışıklığımız merhabamız var insan merak ediyor acaba arkadaşlar ne oldu güzel gelişmeler var mı diye bakıyorum arada.. Pinkim için de hakkında hayırlısı o bebeğiyle sağlıklı mutlu olsun da gerisi boşYolunda canım senin nasıl gidiyo..
Topiğimizde yeni bir gebelik haberi henüz yok,
yakında olur inşallah..
Umutlar bitmez...
Sen nasılsın..
Evetpink love bırakmış topiği..
Ben de üzüldüm, onunla konuşmuşluğunuz
topikten önceki zamanlara dayanıyo..
Rabbim YARDIMCISI olsun inşallah. .
Ben size haber uçururum cnm o günleri gorursem saglikl sıhhatle . Mune ye msj attimda geri donmemis daha .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?