Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hala iptal edemedm cnm zaten cvp gelmedi daha. Insallah cnm ufacik agrm vardi artarsa alicaz bebegi dediler simdi tekmesinden korkar oldum. Yasamayan bilemez inş bu durumu kimsede yasamaz belki size sacma geliyodur topige girmeme kararim ama ben oyle daha iyi hissedecegim arastirmicam artık hic bisey . Herşeyin hayırlısı olsun . . .

Iyi geceler kizlar. Ben yine hastanedeyim nst de sancim cikti yatirdilar

Arkadaslar tesekksur ederim. Iyiyim yatisa devam .kendim sanci hissetmiyorum nst de cikiyor sanci . Birazda sekerden dolayi yatirdilar sekerim dusmedigi icinde akciger geliştirici igne yapilamadi. Bekliyorum.

pinkim öncelikle cok gecmis olsun insallah vakti zamaninda gelir bebegin...
seni anliyorum canim kendini nasil iyi hissedeceksen öyle yap ama bende cok üzüldüm seninle bir daha konusamayacak olmama... hayirli haberlerini bekliyoruz insallah gitsende bizi habersiz birakma canim

Evet canım bayağı sessiz bu aralar hepimize bahar havası çarptı sanırım.. Olsun arada bakiyoz selamimizi veriyoruz oda yetiyor..
Nasilsin, iyi misin ?
iyiyim canim sükür ne olsun dedem rahatsizdi dr hastane nöbet derken gelemedim ne zamandir

Ben size haber uçururum cnm o günleri gorursem saglikl sıhhatle . Mune ye msj attimda geri donmemis daha .
Canım benim yaa iptal etme kalsın bari, girme istersen.. Bebis olsun arada dúrt buralari..
Senin nesen,sevincin,sohbetin bize iyi geliyor... Kızını anlat kucağına aldiginda...sevincini pylas.. Yinede kararına saygı duyarız.. Ama unutma bizleri

iyiyim canim sükür ne olsun dedem rahatsizdi dr hastane nöbet derken gelemedim ne zamandir
Bende iyiyim canım çok şükür pinkim girmiyecekmis bi daha biraz ına üzüldüm..
Ama kendi kararı saygı duyarım..
Adetimi bekliyorum tedaviye baslicam..
Yarın misafrim geliyor yatılı onun telasi var işte bu kadar

hayirli olsun canim tedavin insallah tez zamanda adet olursun hayirli haberlerini aliriz.. yatili misafir cok zor yorucu oluyor canim ama genede sevdigin insanlar olunca güzel oluyor..
Geçmiş olsun kuzum bu arada Rabbim şifa versin insaAllah
amin canim sagolasin

Topiğimiz hem en uzun süreli durgunlugunu yaşadı hem de aktif olanlar hamiş olunca kendi kabularına cekildiler (haklı olarak tabiiki haklılar bu bi sitem degildi kesinlikle :) )
Ama arada uğrayarak topigimizi ayakta tutmaya calisiyoruz burdan tamamen kopamiyoruz hic birimiz cunku dualarla baglandık buraya :)
Herkesler iyidir insallah.. bol bol mujdeli guzel haberlerle.şenlenir insallah buralar.. herkese bol saglik bol huzur bidee kocaman göbüşlü bebisli olabilecegimiz hayirli gunler diliyoruuum

vesselam_ iyiyim şükür canım sen nasılsın ayın 23üne aldık canım randevu nasip olursa kendisi de müsade ederse o zaman gorcez insallah :) evdeyim canım annemler varlar cuma falan nasip olursa gitcez bizde merkeze inşallah sen ne yapıyorsun ne var ne yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…