Hala iptal edemedm cnm zaten cvp gelmedi daha. Insallah cnm ufacik agrm vardi artarsa alicaz bebegi dediler simdi tekmesinden korkar oldum. Yasamayan bilemez inş bu durumu kimsede yasamaz belki size sacma geliyodur topige girmeme kararim ama ben oyle daha iyi hissedecegim arastirmicam artık hic bisey . Herşeyin hayırlısı olsun . . .Cnm benim seni anlayabiliyorum Az çok gebelik surecimiz riskli geçince gördüğün okuduğun her şeyden etkileniyorsun. Hastane ortamı zaten çok kötü. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.
Üyeliğin kalsaydı keşke. Minik kızın doğduktan sonra arada uğrardin belki.
Iyi geceler kizlar. Ben yine hastanedeyim nst de sancim cikti yatirdilar
Arkadaslar tesekksur ederim. Iyiyim yatisa devam .kendim sanci hissetmiyorum nst de cikiyor sanci . Birazda sekerden dolayi yatirdilar sekerim dusmedigi icinde akciger geliştirici igne yapilamadi. Bekliyorum.
pinkim öncelikle cok gecmis olsun insallah vakti zamaninda gelir bebegin...Kizlar ben uyeligimi iptal edecegim artık kadinlar Klubüne girmek istemiyorum. Hakkinizi helal edin benimde en ufak bi hakkim varsa helal olsun.... Sanalda olsa sizi tanimak sohbet etmek gulmek eglenmek dertlesmek birbirimizi anlamak guzeldi ... hamile arkadaslarim insallah saglikla sihhatle bebeklerine kavusurlar . Hamile kalmayi bekleyen arkadaslarimda sağlıklı sihhatli bir sekilde insallah hamile kalirlar. Allah'a emanet olun. NOT: uyelik iptal etmeyi bilmiyorum etmeye calisicam edemezsem bide siteye girmicem. Sevgiler pink love
Evet canım bayağı sessiz bu aralar hepimize bahar havası çarptı sanırım.. Olsun arada bakiyoz selamimizi veriyoruz oda yetiyor..selam kizlar bende yokum ne zamandir topik almis basini gitmistir diyordum ama sessiz baya
iyiyim canim sükür ne olsun dedem rahatsizdi dr hastane nöbet derken gelemedim ne zamandirEvet canım bayağı sessiz bu aralar hepimize bahar havası çarptı sanırım.. Olsun arada bakiyoz selamimizi veriyoruz oda yetiyor..
Nasilsin, iyi misin ?
Canım benim yaa iptal etme kalsın bari, girme istersen.. Bebis olsun arada dúrt buralari..Ben size haber uçururum cnm o günleri gorursem saglikl sıhhatle . Mune ye msj attimda geri donmemis daha .
Bende iyiyim canım çok şükür pinkim girmiyecekmis bi daha biraz ına üzüldüm..iyiyim canim sükür ne olsun dedem rahatsizdi dr hastane nöbet derken gelemedim ne zamandir
Geçmiş olsun kuzum bu arada Rabbim şifa versin insaAllahiyiyim canim sükür ne olsun dedem rahatsizdi dr hastane nöbet derken gelemedim ne zamandir
hayirli olsun canim tedavin insallah tez zamanda adet olursun hayirli haberlerini aliriz.. yatili misafir cok zor yorucu oluyor canim ama genede sevdigin insanlar olunca güzel oluyor..Bende iyiyim canım çok şükür pinkim girmiyecekmis bi daha biraz ına üzüldüm..
Ama kendi kararı saygı duyarım..
Adetimi bekliyorum tedaviye baslicam..
Yarın misafrim geliyor yatılı onun telasi var işte bu kadar
amin canim sagolasinGeçmiş olsun kuzum bu arada Rabbim şifa versin insaAllah
Hiç sorma canım herkeste bir sessizlik hakim..hayırlar olsun insaAllahKızlar inanamiyorum kimse yazmamis benden sonraa
Cok sasirdim suaaan.. ne oldu topigimize nazarlar mi degdi yaaaa
Hiç sorma canım herkeste bir sessizlik hakim..hayırlar olsun insaAllah
Günaydın canım sesleri çıkar ellam..Günaydın kızlaaaaaar
Topigin bu hali hic sarmıyo bana.. Allah hayır etsin..
Gunaydin cnm kac haftalik oldunuz aşı oldun muGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?