Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

20haftalik olcaz canim nasip olursa bu hafta geç döllenme olduğu icin bende aslinda 21olmam gerekiyordu 2hafta geriydi 8gun öne atlamış gelişimi 5gun falan geri şimdilik oldum aşı canım 2.asım bu ay sonu siz kaç haftalık oldunuz canım sen oldun mu

Cnm ben daha 27 mayista olucam 20 hafta da doktoru. Öyle dedi sonra 3 haziranda 21 haftada ayrıntılı ultrason için gidicem senin aşı erken mi olmuş cnm

grpaysgl evet canım benim sanırım biraz erken oldu sorun değil dediler baya bi acı çektim ama şimdi hiç asi zamanı gelsin istemiyorum vurulurken birşey hissedilmiyor sonra yaktı baya. Bizde iste 23ünde ayrintiliya gircez canim nasip olursa artık kilo aldin mi canim

Lale kozan mutlu pazarlar canim yuce Mevlam inşallah her isteyene nasip etsin canım vakti zamanı gelince gelecektir minigin inşallah umutsuz olma duada ısrarcı ve sabırlı olmak lazım inşallah onumuzde kandil var bu kandilde dogacaklar olecekler yazılacak inşallah bol bol dua edelim

Evet cnm almışım 65 olmusum galiba 4 kilo felan aldım evet çok aciyormus cnm ama napalim bebisler için katlaniyorruz siz neden bu kadar gec öğreneceksiniz cnm göstermedi mi bebis cinsiyeti

Amin Allah razı olsun Rabbimin kudreti deyil midir ki Hz meryem evlat veren bize de verir vakti zamani gelince

grpaysgl Ay maşallah canım bende 2 kilo almıştım kızdı doktor baya ama bulantım yeni geçti şimdi şükür 5kilo almışım 55olmusum bende hayatımda bir ilk:)) aynen canım ya onlar için katlancaz herşeye. Evet canım gostermedi ya bu sefer kaçışı yok gibi :)

Cnm zaten ayrintilida kesin belli olur ne hissediyorsun peki cinsiyeti

Lale kozan aynen canım herşey Rabbimin elinde yeter ki çokça isteyelim sabırla bekleyelim sınav dünyası bizim komşumuz 10yil sonra normal yolla kalmış sonra arka arkaya vermiş Yüce Mevlam biz istemekten vazgecmeyelim yeter ki

grpaysgl valla canım şimdiye kadar hep kız gördüm rüyamda ama karnima bakan kesin oğlan diyor bakalım canım sağlıklı olsun da artık göstersin ama ya doktora gittiğimde önce erkek mi dedi sonra kordon o dedi yok gostermiyor dedi yan durmuştu bakalim canm artik

Bende Allah tan diliyorum. benim ki uzun hikaye tüp bebekten başka hiç bi şansım kalmadı bir aşılama iki tüp bebek iki laparaskopi geçirdim en sonunda doktor gereksiz yere Tüpleri mi bağladı tekrar tedaviye başladık dondurulmuş 3 tane emriyom var haziranda transfer edilecek inş bu defa yüzümüzü güldürür

Hayırlısı cnm insan merak ediyor sadece ayrıntılı için doktorun mu seni perinatologa yada radyolojiye yönlendirecek bana sadece 3 haziarnda gel dedi cnm

Lale kozan insallah dilerim Allahtan haziranda ki tedavinde yuzun guler o zamana kadar çokça dua et bizde dua edelim mubarek ayda olacakmış ne guzel insallah melegin gelsin hayirli bir sekilde

grpaysgl Canim ilce de oturuyorum ben burda ki doktor dedi git diye merkeze gitcem aradım hastaneleri direk gel dediler bana birşey demediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…