Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hadi bakalım insaAllah bebis gösterir kendini prens ki prenses mi haber verirsin bizlere..
Bnde ayniyim işte canım misafirim var yatılı biraz yogunum

Günaydın canım sesleri çıkar ellam..
Sen Nasılsın , iyi misin ???

iyiyim sukurler olsun.. sabah daha iyiydim suan canim cok skkn.. akrabalarim bendeydi cocuklar tv yi kırdı.. evet evet koskoca tv yi kirdilar... :S
Ve hic bisey olmamis gibi hakkini helal et diyip gitti.. ne yapcm hic bilmiyorum.....

iyiyim sukurler olsun.. sabah daha iyiydim suan canim cok skkn.. akrabalarim bendeydi cocuklar tv yi kırdı.. evet evet koskoca tv yi kirdilar... :S
Ve hic bisey olmamis gibi hakkini helal et diyip gitti.. ne yapcm hic bilmiyorum.....
Bununla gecmiş olsun cnm, şu çocuğu ile ilgilenmeyen annelerdenmiydi gelenler çok kızıyorum o tiplere ya inşallah tamir olur cnm ya... Nazara gelmişin felak Nas oku bence

Bununla gecmiş olsun cnm, şu çocuğu ile ilgilenmeyen annelerdenmiydi gelenler çok kızıyorum o tiplere ya inşallah tamir olur cnm ya... Nazara gelmişin felak Nas oku bence

Cocuklari arsız olunca boyle oluyo sanirim..
Ama esim tamirini kabul etmiyo hakli olarak.. daha yeni evliyiz 1 yıllık tv.. ki yapilacagini sanmiyorum ekran patladi cunku.. nazara cok inaniyorum gercekten.. Rabbim canimizi sagligimizi korusun gorunur gorunmez belalardan bizlero korusun Mevlam..

Yaaa valla böyle ilgisiz anneler ne diyim Smdi..
Çocuklara bisey olmasın demeekten başka çare yok.. Aslında çok yenisiniz biraz yardımcı olsalardı tvvyi almak için.. Garantide karşılamaz simdi

Ay hayırlı olsun cnm bnm hosgelsin bakalım evinizin paşası nasıldı ayrıntılı banada anlatır misin Cnm kim bakti kac dakika sürüyor
Sağol kuzum inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin <3 canım önce doktorum normal ultrasyonda baktı.sonra radyolaji uzmanına gönderdi.ortalama 15-20 dk falan baktı sonra rapor yazıp dr yönlerdi.senin ne zaman

Renklide gordun demi cnm benim 3 haziranda olacak insalhhh
Radyolojiye ne kadar odedin cnm bebeğin kime benziyordu kac gram ay hepsine cvp ver cnm

Renklide gordun demi cnm benim 3 haziranda olacak insalhhh
Radyolojiye ne kadar odedin cnm bebeğin kime benziyordu kac gram ay hepsine cvp ver cnm
Hayır cnm maalesef siyah beyazdı ve ben çok gergindim ağlamaktan bebeği pek görmedim.babasına benziyor gibi ama kilosu normal dedi sadece. Biliyorsun benim biraz tehlikeli her ultrasyon stresle geçiyor

Hayır cnm maalesef siyah beyazdı ve ben çok gergindim ağlamaktan bebeği pek görmedim.babasına benziyor gibi ama kilosu normal dedi sadece. Biliyorsun benim biraz tehlikeli her ultrasyon stresle geçiyor
Ay cnm.kiyamam neden agladin ki
Neyse çok şükür iyiymiş bebeğin asi oldun mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…