Amin inslahhh cnm benim hayırlısı ile kucahiniza almak nasıl.olur insallahgrpaysgl aa öyle mi canim:) ben burda ki doktora da gidiyorum o yüzden canım hayırlısıyla bi gelselerdi
Hadi bakalım insaAllah bebis gösterir kendini prens ki prenses mi haber verirsin bizlere..vesselam_ iyiyim şükür canım sen nasılsın ayın 23üne aldık canım randevu nasip olursa kendisi de müsade ederse o zaman gorcez insallah :) evdeyim canım annemler varlar cuma falan nasip olursa gitcez bizde merkeze inşallah sen ne yapıyorsun ne var ne yok canım
Günaydın canım sesleri çıkar ellam..
Sen Nasılsın , iyi misin ???
Bununla gecmiş olsun cnm, şu çocuğu ile ilgilenmeyen annelerdenmiydi gelenleriyiyim sukurler olsun.. sabah daha iyiydim suan canim cok skkn.. akrabalarim bendeydi cocuklar tv yi kırdı.. evet evet koskoca tv yi kirdilar... :S
Ve hic bisey olmamis gibi hakkini helal et diyip gitti.. ne yapcm hic bilmiyorum.....
Bununla gecmiş olsun cnm, şu çocuğu ile ilgilenmeyen annelerdenmiydi gelenlerçok kızıyorum o tiplere ya inşallah tamir olur cnm ya... Nazara gelmişin felak Nas oku bence
Gunaydin cnmGünaydin Herkeşlere
Musmustlu Yeni bir hafta diliyorum hepinize ..
Yaaa valla böyle ilgisiz anneler ne diyim Smdi..iyiyim sukurler olsun.. sabah daha iyiydim suan canim cok skkn.. akrabalarim bendeydi cocuklar tv yi kırdı.. evet evet koskoca tv yi kirdilar... :S
Ve hic bisey olmamis gibi hakkini helal et diyip gitti.. ne yapcm hic bilmiyorum.....
Ay hayırlı olsun cnm bnm hosgelsin bakalım evinizin paşası nasıldı ayrıntılı banada anlatır misin Cnm kim bakti kac dakika sürüyorSlm kızlar bugün ayrıntılı ultrasyon vardı oğlum olqcakmışRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sağol kuzum inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin <3 canım önce doktorum normal ultrasyonda baktı.sonra radyolaji uzmanına gönderdi.ortalama 15-20 dk falan baktı sonra rapor yazıp dr yönlerdi.senin ne zamanAy hayırlı olsun cnm bnm hosgelsin bakalım evinizin paşası nasıldı ayrıntılı banada anlatır misin Cnm kim bakti kac dakika sürüyor
Renklide gordun demi cnm benim 3 haziranda olacak insalhhhSağol kuzum inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin <3 canım önce doktorum normal ultrasyonda baktı.sonra radyolaji uzmanına gönderdi.ortalama 15-20 dk falan baktı sonra rapor yazıp dr yönlerdi.senin ne zaman
Amin Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah..Slm kızlar bugün ayrıntılı ultrasyon vardı oğlum olqcakmışRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayır cnm maalesef siyah beyazdı ve ben çok gergindim ağlamaktan bebeği pek görmedim.babasına benziyor gibi ama kilosu normal dedi sadece. Biliyorsun benim biraz tehlikeli her ultrasyon stresle geçiyorRenklide gordun demi cnm benim 3 haziranda olacak insalhhh
Radyolojiye ne kadar odedin cnm bebeğin kime benziyordu kac gram ay hepsine cvp ver cnm
Bir pasa daha geliyor desene .. Saglikla gelsin kuzucuk :-*Hayır cnm maalesef siyah beyazdı ve ben çok gergindim ağlamaktan bebeği pek görmedim.babasına benziyor gibi ama kilosu normal dedi sadece. Biliyorsun benim biraz tehlikeli her ultrasyon stresle geçiyor
Ay cnm.kiyamam neden agladin kiHayır cnm maalesef siyah beyazdı ve ben çok gergindim ağlamaktan bebeği pek görmedim.babasına benziyor gibi ama kilosu normal dedi sadece. Biliyorsun benim biraz tehlikeli her ultrasyon stresle geçiyor
Sağol alpimm nasılsınBir pasa daha geliyor desene .. Saglikla gelsin kuzucuk :-*
Yok canım görümcem hemşire o pztesi yapacak.baya acıyormuş sanırımAy cnm.kiyamam neden agladin ki
Neyse çok şükür iyiymiş bebeğin asi oldun mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?