Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Nasılsınız kızlar? Pinkin gidişi beni çok etkiledi sanki sürekli görüştüğüm bir arkadaşımı kaybetmiş gibi oldum. O yüzden biraz ayrı kalmak istedim... Şimdi baktım saadetin güzel haberini gördüm... İnşallah daha da güxel haberler gelecek.. Ben de adetimi bekliyorum 2. Gün iğneleri almak için gideceğim doktora kısmetse...
umutLatahzen canım geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsin ama insan yine de üzülüyor haklısın.. Yenisini almayı hiç teklif etmediler mi peki

Amiiiiiiiin cnm Bnm ogluşun geliyormuş Rabbim sağlıkla kucagınA almayı nasip etsin... Dr Mersin'de sistem tıptaki Muhittin hoca dimi? Bu yaz bende kontrol olmayı düşünüyorum fırsat bulabilirsem...
Amin gülüm inşallah.evet oydu canım çok iyi bir dr gerçekten.ama sanırım üni hastahanesine geçmiş artık akşam 4 gibi hasta kabul ediyor.ve baya zor randevu alınıyor kuzum

:)) Canımm benim sağol. Ama keşkee nerde o günler
İçimde kalmasın diye yaptım öyle görmek bile hoşuma gidiyor
Olsun canım benim, Rabbim nasip edicek inşallah..
Ben hamile kalsam da yapamam sanırım takvimi,
oğlumda yapmıştım ilk..

Bu arada nasılsın?

Olsun canım benim, Rabbim nasip edicek inşallah..
Ben hamile kalsam da yapamam sanırım takvimi,
oğlumda yapmıştım ilk..

Bu arada nasılsın?
Amin canım inşallah hepimize nasip etsin.Benim hep hayalim hamilelik takvimi yapmaktı:) baktım olacağı yok öyle görmek için yaptım:)
İyiyim canım sağol sen nasılsın

Amin canım inşallah hepimize nasip etsin.Benim hep hayalim hamilelik takvimi yapmaktı:) baktım olacağı yok öyle görmek için yaptım:)
İyiyim canım sağol sen nasılsın

Ben de iyiyim canım düğün vardı h. sonu..
Yorulduk baya, yarın da diş randevumuz var..
Hayat akıp gidiyo
topik sessizleşmiş baya. .

Ben de iyiyim canım düğün vardı h. sonu..
Yorulduk baya, yarın da diş randevumuz var..
Hayat akıp gidiyo
topik sessizleşmiş baya. .

Düğün hayırlı olsun,sanada Geçmiş olsun canım . Gebe kalmadan yaptirmak lazimmiş dişleri hamilelikte ağrisi 2 kat artıyormuş.
Evet hepimiz hüsrana uğrayinca artik yazmaz olduk napalım:))

M M_atruska iyiyim canim gezmelerdeyim biraz tatil yapiyorum
Ramazan öncesi .. Sen nasilsin ?

Topik cok sessizlesti zaten gebe kalanlar yavas yavas cekildi kalamayanlar umutsuzluktan cekildi .. Kimsenin konusup sohbet etmeye keyfi kalmadi ..
Ama ben burdayim merak etmeyin memleketten donunce bol bol sohbet ederiz
yamukprenses ne yapti onu merak ediyorum..
E-brulim nasil geciyor tatil ?
Herkes iyidir insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…