Yaa çok sevindim Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı da nasip eder canım benimSlm kızlar bugün ayrıntılı ultrasyon vardı oğlum olqcakmışRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sağol kuzum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin <3Yaa çok sevindim Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı da nasip eder canım benim
Amiiiiiiiin cnm BnmSağol kuzum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin <3
Amin gülüm inşallah.evet oydu canım çok iyi bir dr gerçekten.ama sanırım üni hastahanesine geçmiş artık akşam 4 gibi hasta kabul ediyor.ve baya zor randevu alınıyor kuzumAmiiiiiiiin cnm Bnmogluşun geliyormuş Rabbim sağlıkla kucagınA almayı nasip etsin... Dr Mersin'de sistem tıptaki Muhittin hoca dimi? Bu yaz bende kontrol olmayı düşünüyorum fırsat bulabilirsem...
Amin lisamm inşallah 23 ünde böyle seninde güzel haberini alırız
İnşallah canım güzel haberler verebiliriz inşallah bizler deeAmin ebrum darısı inşallah herkesin başına dua kardeşlerim hep duamdasınız
:)) Canımm benim sağol. Ama keşkee nerde o günler
Olsun canım benim, Rabbim nasip edicek inşallah..:)) Canımm benim sağol. Ama keşkee nerde o günler
İçimde kalmasın diye yaptım öyle görmek bile hoşuma gidiyor
Amin canım inşallah hepimize nasip etsin.Benim hep hayalim hamilelik takvimi yapmaktı:) baktım olacağı yok öyle görmek için yaptım:)Olsun canım benim, Rabbim nasip edicek inşallah..
Ben hamile kalsam da yapamam sanırım takvimi,
oğlumda yapmıştım ilk..
Bu arada nasılsın?
Amin canım inşallah hepimize nasip etsin.Benim hep hayalim hamilelik takvimi yapmaktı:) baktım olacağı yok öyle görmek için yaptım:)
İyiyim canım sağol sen nasılsın
Düğün hayırlı olsun,sanada Geçmiş olsun canım . Gebe kalmadan yaptirmak lazimmiş dişleri hamilelikte ağrisi 2 kat artıyormuş.Ben de iyiyim canım düğün vardı h. sonu..
Yorulduk baya, yarın da diş randevumuz var..
Hayat akıp gidiyo
topik sessizleşmiş baya. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?