Kulaga benziyor amaEşim yandan bakıyo hamilelik takvimi ne bilmiyor tabi:)
Anne karnını Kulağa benzetmiş ne oldu canım kulağınmı ağrıyor diyor
Yok dedim ne kulağı Allah seni ne etmeye
Hahah aynen. Bende o deyince farkettim.Kulaga benziyor ama
Benzetme dogru olmus
Sanirim cogu koca öyle :)))Hahah aynen. Bende o deyince farkettim.
Meraklı kendisi yandan bakıyo ne yaziyorum diye
Çok beğendim ya bu sözüİyi geceler canlarım...
"Olur olmadık yerde derin nefes alan insanlara dikkat edin, onların bir yerde yarım nefesleri kalmıştır o yüzdendir o içtenlik.."
:)) ama tüm türkiye benim kim olduğumu bilmiyor işte:))Sanirim cogu koca öyle :)))
Yandan yandan bakiyor ben özel bakma diyordum ilk zamanlar özel ama tüm türkiye okuyor goruyor ben haric diyordu :))
Hahaaah al sana halay basi o zaman:)) ama tüm türkiye benim kim olduğumu bilmiyor işte:))
Kaynanamı çekiştirmişim bir ton gelip görecek haydee al sana curcuna
Vala bende 2 tane sayilir:))Hahaaah al sana halay basi o zaman
Cekistirecek kaynanamda yok
Allah seni iyi etsin emi :)) Rahmetliyse iyidir diyorVala bende 2 tane sayilir:))
Kaynanam ve eltim 2 baş belası
Rahmetli olmuşsa kesin iyiydi
Kötülere bişey olmaz o yüzden dedimAllah seni iyi etsin emi :)) Rahmetliyse iyidir diyor
Rahmetli ve gercekten dunya tatlisi biriydi ..
Sen eltiyi bana yolla
Ikisinide yolla bana ben hallederimKötülere bişey olmaz o yüzden dedim
Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın.
Vala bende tam sana onu diyecektim. Eltimi yolliyim bari çekiştirecek birisi olur diye,beraber çekiştiririz
Çok kıskançtır ama,gözleriyle düşük yaptırır adama
Pink love nereye gitti canım ya.. Hastaneye yattığını yazmış.gerisini bilmiyorum. Beni aydınlatın.merak ediyorum. İnşallah bebişi iyidir..Nasılsınız kızlar? Pinkin gidişi beni çok etkiledi sanki sürekli görüştüğüm bir arkadaşımı kaybetmiş gibi oldum. O yüzden biraz ayrı kalmak istedim... Şimdi baktım saadetin güzel haberini gördüm... İnşallah daha da güxel haberler gelecek.. Ben de adetimi bekliyorum 2. Gün iğneleri almak için gideceğim doktora kısmetse...
@umutLatahzen canım geçmiş olsun cana gelceğine mala gelsin ama insan yine de üzülüyor haklısın.. Yenisini almayı hiç teklif etmediler mi peki
Yarina cok var yaparsin yavas yavas.. Aceleye gerek yokGünaydın güzellerhayırlı bir gün olsun hepimiz için...
Al_pi iyi gezmeler cnm, en iyisini yapmışsın memleket havası iyi gelir
E-brulim cnm bir ses ver yahu herşey yolunda dimi?
Kızlar yarın Bnmde eşimin akrabaları evime geliyor ilk kez bugün temizlik yapayımsonra hzrlık yapmak gerekiyor offff kalksam iyi olacak
İyi yaptın gülüm biraz gezmek iyi gelir.bende iyiyim şükür. Evet topik biraz durgun okunan en ufak bişeyden etkileniyoruz sanırım.bazen kötü haber var mı diye açıkcası ben girmeye korkuyorum.çünkü çok üzülüyorum.ama inşallah hep güzel haberler gelir ve topiğimiz tekrar şenlenir kuzumM M_atruska iyiyim canim gezmelerdeyim biraz tatil yapiyorum
Ramazan öncesi .. Sen nasilsin ?
Topik cok sessizlesti zaten gebe kalanlar yavas yavas cekildi kalamayanlar umutsuzluktan cekildi .. Kimsenin konusup sohbet etmeye keyfi kalmadi ..
Ama ben burdayim merak etmeyin memleketten donunce bol bol sohbet ederiz
@yamukprenses ne yapti onu merak ediyorum..
E-brulim nasil geciyor tatil ?
Herkes iyidir insallah ..
Ablacım pink iyi şükür sadece üyeliğini iptal ettireceğini söyledi.biraz olanlar etkilemiş sanırım.Pink love nereye gitti canım ya.. Hastaneye yattığını yazmış.gerisini bilmiyorum. Beni aydınlatın.merak ediyorum. İnşallah bebişi iyidir..
GünaydınnYarina cok var yaparsin yavas yavas.. Aceleye gerek yok
Gunaydin bu arada herkese ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?