Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Allah seni iyi etsin emi :)) Rahmetliyse iyidir diyor
Rahmetli ve gercekten dunya tatlisi biriydi ..
Sen eltiyi bana yolla
Kötülere bişey olmaz o yüzden dedim
Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın.
Vala bende tam sana onu diyecektim. Eltimi yolliyim bari çekiştirecek birisi olur diye,beraber çekiştiririz
Çok kıskançtır ama,gözleriyle düşük yaptırır adama

Günaydın güzeller hayırlı bir gün olsun hepimiz için...
Al_pi iyi gezmeler cnm, en iyisini yapmışsın memleket havası iyi gelir
E-brulim cnm bir ses ver yahu herşey yolunda dimi?
Kızlar yarın Bnmde eşimin akrabaları evime geliyor ilk kez bugün temizlik yapayım sonra hzrlık yapmak gerekiyor offff kalksam iyi olacak

Ikisinide yolla bana ben hallederim Gözlerimle oyarim onlari
Sagol canim Allah razi olsun rabbim iyileri korusun..

Pink love nereye gitti canım ya.. Hastaneye yattığını yazmış.gerisini bilmiyorum. Beni aydınlatın.merak ediyorum. İnşallah bebişi iyidir..

Yarina cok var yaparsin yavas yavas.. Aceleye gerek yok
Gunaydin bu arada herkese ..

M M_atruska Canım kızın olacak hissediyodum ama paşa geliyomuş..
Sağlıkla hayırla gelsin inşallah, kız erkek önemli değil..
Hepsi evlat kokusu..
Rabbim bizlere de nasip etsin tekrar. .

Bende kız hissediyordum kuzum.sağlıklı olsunda dediğin gibi.inşallah Rabbim takrardan nasip edecektir canım

İyi yaptın gülüm biraz gezmek iyi gelir.bende iyiyim şükür. Evet topik biraz durgun okunan en ufak bişeyden etkileniyoruz sanırım.bazen kötü haber var mı diye açıkcası ben girmeye korkuyorum.çünkü çok üzülüyorum.ama inşallah hep güzel haberler gelir ve topiğimiz tekrar şenlenir kuzum

Pink love nereye gitti canım ya.. Hastaneye yattığını yazmış.gerisini bilmiyorum. Beni aydınlatın.merak ediyorum. İnşallah bebişi iyidir..
Ablacım pink iyi şükür sadece üyeliğini iptal ettireceğini söyledi.biraz olanlar etkilemiş sanırım.

Amin gülüm çok sağol.
İyiyim sen nasilsin bulantılar devam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…