Bende kız hissediyordum kuzum.sağlıklı olsunda dediğin gibi.inşallah Rabbim takrardan nasip edecektir canım
İyiyim canım çok şükür, bulantılar devam ama ilk halinden daha iyiyim :)Amin gülüm çok sağol.
İyiyim sen nasilsin bulantılar devam mı
@Saadetim33 iyiyim canim gezmelerdeyim biraz tatil yapiyorum
Ramazan öncesi .. Sen nasilsin ?
Topik cok sessizlesti zaten gebe kalanlar yavas yavas cekildi kalamayanlar umutsuzluktan cekildi .. Kimsenin konusup sohbet etmeye keyfi kalmadi ..
Ama ben burdayim merak etmeyin memleketten donunce bol bol sohbet ederiz
yamukprenses ne yapti onu merak ediyorum..
E-brulim nasil geciyor tatil ?
Herkes iyidir insallah ..
Nasılsınız canlar
Slm cnm, bilmediğim için bir şey soracam saçma bir soruda olabilir.. Neden sen ovalasyon testi kullanacaksın ki? Madem dr kontrolündesin hemde tüp bebek çok önemli o günler,cihaza bağlı kalmak mı gerekiyormuş?Nasılsınız canlar
Bu sıralar girmiyorum biraz ara vereyim istedim,çok fazla hamilelik,düşük,kadın hastalıklarıyla ilgili konuları okuyorum,sonra kafamda kendi kendime kuruyorum moralim bozuluyor,birde internette çok oyun oynuyorum derken son zamanlarda hiç işime gücüme bakamaz oldum,özellikle laptopum bozuluğunda telefona oyun indirmiştim gözlerim mahfoldu.
Ben hala beklemedeyim kızlar,valla iyice sıkıldım artık,uzadıkça uzuyor,bu beni daha da geriyor.Bu cumartesi yine kontrol var,sonra ovulasyon testi alıp kendim takip edicem ve o gün transfer yapılacakmış.Tahminim yine 10 günü bulur.
Sizler nasılsınız,neler yapıyorsunuz,güzel haberler varmı
Valla bende bilmiyorum canım,soru sormuyorum artık,robot gibi gidip robot gibi gelip denileni yapıyorum artık,yoksa düşünmekten deli oluyorum,ağlıyorum falan,yoruldum canım,inan yoruldum ve bıktım.Slm cnm, bilmediğim için bir şey soracam saçma bir soruda olabilir.. Neden sen ovalasyon testi kullanacaksın ki? Madem dr kontrolündesin hemde tüp bebek çok önemli o günler,cihaza bağlı kalmak mı gerekiyormuş?
İnşallah 10 gün sonra yavruna kavuşursun ve onu sağlıkla taşıyabilirsin cnm Bnm...
Sakınnnn! Benim dr bana demişti ki bu işin altın kuralı sabır... Biliyorum bir çok hayal kırıklığı yaşıyoruz hepsinde biraz daha incilip kırılıyoruz ama biliyoruz Kı bu bizim sınavımız yaradan yazdıysa kaderimizde varsa Ztn günü gelince bizde anne olacağız... İnan anne kelimesi beni çok etkiliyor son 5 aydır Bnm için çok daha özel çok daha anlamlı... Ama sabır, şükür, her günümüze çok şükür... Derin nefes alıp kaldığımız yerden devamValla bende bilmiyorum canım,soru sormuyorum artık,robot gibi gidip robot gibi gelip denileni yapıyorum artık,yoksa düşünmekten deli oluyorum,ağlıyorum falan,yoruldum canım,inan yoruldum ve bıktım.
Yorgunum Gamze,bu sefer çok yorgunum inan,konuşmaktan bile yorgunum...Sakınnnn! Benim dr bana demişti ki bu işin altın kuralı sabır... Biliyorum bir çok hayal kırıklığı yaşıyoruz hepsinde biraz daha incilip kırılıyoruz ama biliyoruz Kı bu bizim sınavımız yaradan yazdıysa kaderimizde varsa Ztn günü gelince bizde anne olacağız... İnan anne kelimesi beni çok etkiliyor son 5 aydır Bnm için çok daha özel çok daha anlamlı... Ama sabır, şükür, her günümüze çok şükür... Derin nefes alıp kaldığımız yerden devam
Cumartesi çok gzl geçsin senin için umut dolu olsun... Bizede gzl hbrler ver moral olsun olur mu?
Canımın içii... Anlıyorum seni geçecek bugünlerde sabrın sonu selamettir.Yorgunum Gamze,bu sefer çok yorgunum inan,konuşmaktan bile yorgunum...
Yazarım canım olan bitenleri,sizleri habersiz bırakmam,herşey için çok teşekkürederim
Niye aksilik çıksın cnm Bnm... Onlar rutin tahlillerde... Aşılamalarımda bende hep iğne vuruldum 2-3günde 1 tahlil istiyordu dr... Sen iyi düşün hep inşallah gzl gzl büyür tedavinin sonucunda mucizene kavuşursun... Bak bide en hayırlı güne denk gelmiş dua ile başla iğnelerine...hayırlı olsun tedavin cnmHayırlı cumalar kızlarrr
Benden bir haber vereyim. Bugün adetimin 3. Günü doktora gidiyorum yumurtlama iğnelerini almaya.. Tahlil de olacakmış ama ne olduğunu bilmiyorum... Çok cahil hissettim kendimi bilemeyince...Aslında dün gidecektim ama tatil olduğu için kapalıymış olmadı bakalım bugün göreceğiz... Dua edin bana bir aksilik çıkmasınn...
Amiiiiin çok çok Amin hemdeAzıcık hareketlendireyim burayınasılsınız kızlar nasıl gidiyor? Yakında yavaş yavaş hamilelik haberi alır yaza umutla gireriz inşallah.. Pink in gitmesine üzüldüm ama mutlaka güzel haberlerle dönecektir.. Zor bir süreç bir de insan en ufak şeyden etkileniyor.. Kuruntu ediyor acaba bende de var mı diye. O yüzden fazla araştırmak da iyi değil. Bundan sonra topikte güzel haberler paylaşılır hamişlerimiz bebişler kucağımızda derler. . Henüz hamiş olmayanlarda kızlar hamileyim derler.. Tekrar kaldığımız yerden devam ederiz.. Hayırlı cumalar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?