Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin canım inşallah güzel çıkar sonuçlarım güzel haberler vermek istiyorum hem kendime hem sizlere... Heyecanlıyım çok... Yolda bol bol dua edeceğim Allahım duyar da kabul eder inşallah dualarımı...

Amin canım inşallah güzel çıkar sonuçlarım güzel haberler vermek istiyorum hem kendime hem sizlere... Heyecanlıyım çok... Yolda bol bol dua edeceğim Allahım duyar da kabul eder inşallah dualarımı...
Amin, inşallah cnm... Allah yardımcın olsun.. Müsait olduğunda hbrdar et olur mu

Slm kızlar bugün ayrıntılı ultrasyon vardı oğlum olqcakmış Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
saadetim hayirli olsun canim saglikla hayirla gelsin bebegin
Valla bende bilmiyorum canım,soru sormuyorum artık,robot gibi gidip robot gibi gelip denileni yapıyorum artık,yoksa düşünmekten deli oluyorum,ağlıyorum falan,yoruldum canım,inan yoruldum ve bıktım.
canim hersey güzel olacak insallah sakin ümitsizlik yorgunluk yok bu yolda en büyük destegimiz umudumuz..
ebrucm canim hayirli olur insallah tedavin

Amin, inşallah cnm... Allah yardımcın olsun.. Müsait olduğunda hbrdar et olur mu

canim hersey güzel olacak insallah sakin ümitsizlik yorgunluk yok bu yolda en büyük destegimiz umudumuz..

Teşekkürler kızlar inşallah hayırlı güzel haberlerimizin başlangıcı olur. Size dönüş yapacağım durumla ilgili

Sağol kuzum inşallah darısı sizlere

İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız Boş ver her şeyi bilmeyelim vücut zaten biliyor yapacağını

Nasılsın Leyla abla.. uzun süredir ses seda yok.. aşılamaya devam mı edeceksiniz? Hemen ateş tablona bakayım
Sağol kuzum inşallah darısı sizlere

Canım tebrik ederim. Hayırlı sağlıkla dünyaya gelsin oğluşun..

Aynen ben de öyle düşünüyorum biraz cahil kalmam faydalı olacak sanırım yoksa çok kafaya takıyorum o yüzden böyle devam inşallah:)

Valla canım eşimin memleketine kaynımın düğününe gitmiştim bu gece geldik.ordada tek çalışma yaptık.artık ramazandan sonra tedaviye devam ederiz belki. Normal çalışmaya devam edecez.bıktım doktor kapılarından artık.

Ara vermek size de iyi gelir. Hastaneler yipratici oluyor. Benim de su ara kan vermem lazım inan hastane yüzü görmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…