Nasılsın canlar selamünaleyküm HERKESE..
Ben de ara verdim Ramazan geliyo zaten..
=)
Sağol kuzum inşallah darısı sizlere ve isteyen herkeseİnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınızBoş ver her şeyi bilmeyelim vücut zaten biliyor yapacağını
Nasılsın Leyla abla.. uzun süredir ses seda yok.. aşılamaya devam mı edeceksiniz? Hemen ateş tablona bakayım
Canım tebrik ederim. Hayırlı sağlıkla dünyaya gelsin oğluşun..
Aleyküm selam canım. . Hem biraz rahatlarsin psikolojik olarak her ay oldu mu diye beklemek de zor.. Başka şeylere odaklanmak da iyi geliyor. . Bir de rahim daha da toparlanmis olur..
Sağol kuzum inşallah darısı sizlere ve isteyen herkese
Evet canım 5 ay oldu bebeğimi kaybedeli..Bu güzel cuma günü yüzü suyu hürmetine
Rabbim doğru zamanı biliyor..
Sen nasılsın?
LeYLa_21 Canım en iyisi oluruna bırakman...
Vardır bir zamanı..
Kızına sarıl en azından bir yavrun var..
Bak benim kucağım boş..
O kadar zor ki, evlat kaybetmek..
Ufak büyük hiç fark etmiyo
hepsi can parçası..
Rabbim dualarımızı kabul buyursun. .
Amin canım cok zor. . Emin ol bunları yaşamanın da vardır bir sebebi.. ama inan insan düşündükçe daha kötü oluyor. Kafaya taktikca hersey gozune batıyor. Bir hamile gorsen.. biri dogum yapsa ya da küçük bir bebek sevsen hep bir sızı ve eksiklik kalıyor geriye.. Hayat devam ediyor.. Diğer baska şeylerle ugrasalim.. Bebek icin de ugrasalim.. Allahim dogru zamanı bilir. Bazen korkuyorum tekrar aynı seyleri yasar mıyım diye. Hatta korunma surecim bitse dahi cesaretimi toplayamam gibime geliyor. Bizler icin bu süreç cok zorlu. Sonu güzel olacak umutlu olalım
Aksine gorumcenin degil de sen gitmek istemesen anlarim durumu. Eger ki sen sorun etmiyorsan onun hic sorun etmemesi gerekir. Madem oyle sen de gitme onlarin yanina..Maalesef insanlar bu konuda dusuncesizler..İnşallah Özlemciğim, benim durumum çok zor.. Etrafımda benimle aynı zamanlarda doğum yapacak akrabalarımız var.. Biri iki gün önce oğlunu kucağına aldı.. Görümcem haziran'ın ilk haftası doğuracak, o benden çok triplere girdi.. Yanıma gelme filan dedi ki aramız iyi olmasına rağmen.. Etrafa diyomuş ben enyalios'un yanında oğlumu emziremem kasılırım kucağıma alamam filan... Ki Allah biliyo ona karşı hiç soğuk davranmadım, kv gözümün içine soka soka onun bebeğine yelekler battaniyeler ördü.. Bir kere demedim, benim yanımda yapma diye.. Bide üstüne nsl olmuş diye soruyodu... Rabbim SABIR versin...
Aksine gorumcenin degil de sen gitmek istemesen anlarim durumu. Eger ki sen sorun etmiyorsan onun hic sorun etmemesi gerekir. Madem oyle sen de gitme onlarin yanina..Maalesef insanlar bu konuda dusuncesizler..
Canim esinin ailesi.. Cok zor ama sabirli olmalisin.. Hem esinin mutlulugu hem de ilerde bebis icin.. Elbet sabrinin sonu selamet. Ben de bebegi kaybedeli bir akraba durumu bildigi halde bebek hirka orgu modelleri filan paylasmisti.. Herkes yasadigini biliyor malesef..Gitmeyeceğim canım doğumuna. o sokuyo kendini bi' hallere.. Anlamadım gitti..
Sonradan arıyor bir de !
Bana kırıldın mı vs..
İnsanlar garip, eşimin ailesinden pek
haz etmemeye başladım..
Hani kötü gün insana doğru insanları
gösterir ya herkesin içini okuyorum artık..
O kendi rahatlığı için beni istemiyo
benim üzülmem vs umurunda değil..
Evet düşüncesizler özlemciğim..
Canim surecin hayirli olsun.. Bundan sonrasi hep iyi haberler alalim.. Icimden bi ses dogru bir karar verdigin yonunde..Selam kızlarr ben geldim gerii... Görüşmem güzel geçti tahimde yumurtalarda su an sıkıntım kistim hiç bir şeyim yok... İğnelerin ilk dozunu aldım hergün öğlen yapıcam çarşamba ilk kontrolüm var. Transfer konusunu da doktor dondurup yapmak daha doğru bir tercih olacaktır dedi. Aşırı uyarılma ihtimalin çok yüksek dedi. O yüzden 1 ay sonra transfer olacak büyük ihtimalle
Evet canım aynen. Rabbime hep şükrediyorum. İmtihan dünyasındayız işte...eşimin memleketine gittik.herkes diyor sadece bir tanemi var imalı imalı. İnsan ne diyeceğini bilmiyor ve çok üzülüyor haliyle.. Hepimizin farklı sorunları ve dertleri var.bana kalsa kızım bana yeter de artar bile.. Ama onunda bir kardeşe ihtiyacı var.sadece kendimi düşünerek egoistlik yapamam.senide çok iyi anlıyorum canım zor bir imtihan ama meleğin inşallah sana öbür dünyada şefaatçi olacak. İnşallah tez zamanda kucağında dolacak.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım..Evet canım 5 ay oldu bebeğimi kaybedeli..Bu güzel cuma günü yüzü suyu hürmetine
Rabbim doğru zamanı biliyor..
Sen nasılsın?
LeYLa_21 Canım en iyisi oluruna bırakman...
Vardır bir zamanı..
Kızına sarıl en azından bir yavrun var..
Bak benim kucağım boş..
O kadar zor ki, evlat kaybetmek..
Ufak büyük hiç fark etmiyo
hepsi can parçası..
Rabbim dualarımızı kabul buyursun. .
İnşallah canım benim güzel haberler gelir mübarek günde o kadar dua ettim kabul olur hayırlısıyla Rabbim isterse bayramı bulacak benim durum bu gidişle... Hislerimiz inşallah doğru çıkarCanim esinin ailesi.. Cok zor ama sabirli olmalisin.. Hem esinin mutlulugu hem de ilerde bebis icin.. Elbet sabrinin sonu selamet. Ben de bebegi kaybedeli bir akraba durumu bildigi halde bebek hirka orgu modelleri filan paylasmisti.. Herkes yasadigini biliyor malesef..
Canim surecin hayirli olsun.. Bundan sonrasi hep iyi haberler alalim.. Icimden bi ses dogru bir karar verdigin yonunde..
Cnm hayırlı olsun tedavin, inşallah herşey gönlünce olurİnşallah canım benim güzel haberler gelir mübarek günde o kadar dua ettim kabul olur hayırlısıyla Rabbim isterse bayramı bulacak benim durum bu gidişle... Hislerimiz inşallah doğru çıkar
Evet canım ateş düştüğü yeri yakar..Canim esinin ailesi.. Cok zor ama sabirli olmalisin.. Hem esinin mutlulugu hem de ilerde bebis icin.. Elbet sabrinin sonu selamet. Ben de bebegi kaybedeli bir akraba durumu bildigi halde bebek hirka orgu modelleri filan paylasmisti.. Herkes yasadigini biliyor malesef..
Evet canım aynen. Rabbime hep şükrediyorum. İmtihan dünyasındayız işte...eşimin memleketine gittik.herkes diyor sadece bir tanemi var imalı imalı. İnsan ne diyeceğini bilmiyor ve çok üzülüyor haliyle.. Hepimizin farklı sorunları ve dertleri var.bana kalsa kızım bana yeter de artar bile.. Ama onunda bir kardeşe ihtiyacı var.sadece kendimi düşünerek egoistlik yapamam.senide çok iyi anlıyorum canım zor bir imtihan ama meleğin inşallah sana öbür dünyada şefaatçi olacak. İnşallah tez zamanda kucağında dolacak.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım..
Canım benim tedavin hayırlı olsun insaAllah güzel sonuçlar alırsın çok çok güzel günler bol bol dua etmek lazım... duamizdasin insaAllahSelam kızlarr ben geldim gerii... Görüşmem güzel geçti tahimde yumurtalarda su an sıkıntım kistim hiç bir şeyim yok... İğnelerin ilk dozunu aldım hergün öğlen yapıcam çarşamba ilk kontrolüm var. Transfer konusunu da doktor dondurup yapmak daha doğru bir tercih olacaktır dedi. Aşırı uyarılma ihtimalin çok yüksek dedi. O yüzden 1 ay sonra transfer olacak büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?