Aminnnnn, duan çok etkiledi okadar içten yazmışsın Kı içimde hissettim resmen... EvetEvet canım ateş düştüğü yeri yakar..
İnsanız imtihandayız, rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Mübarek aylar geldi her vakitin ayrı bir önemi var..
Rabbim sağlıkla nasip etsin gerisi boş..
Seni çok iyi anlıyorum ablacım nişanlanırsın evlilik ne zaman, evlenirsin çocuk ne zaman.. Bebeğin olur büyür.. İkinci ne zaman.. Milletin derdi bu , hayatımızı kurcalamak! Buna izin vermemek gerekli aslında.. İnsanların ne dediklerini umursamayan insanlara bayılırım, ama onlardan olamadım malesef.. Amin ablacım Rabbim bana sağlıkla bir tane nasip etsin.. Kucağım boş kalmasın inşallah.. Burada bebek hasretiyle yanan tüm arkadaşlarımza anneliği nasip etsin Mevlam..
Aminnnnn, duan çok etkiledi okadar içten yazmışsın Kı içimde hissettim resmen... EvetE-brulim gelsinde hmn başlayalım dualarımıza kaldığımız yerden yarın kandil Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah..
Ne kadar da ortak yönlerimiz var.hepimizin.. her günki gibi yine yorunları okudum ve bakıyorum da yine bizi biz anlayabiliyoruz.. ne guzel ki iyiki burası var.. herkesler iyidir insallah Ebrucum canim tedavin hayirli olsun senin dee ♡♡
Cnm hayırlı olsun tedavin, inşallah herşey gönlünce oluriyi düşün hep iyi olsun..
Canım benim tedavin hayırlı olsun insaAllah güzel sonuçlar alırsın çok çok güzel günler bol bol dua etmek lazım... duamizdasin insaAllah
Çok çok çok teşekkür ederim kızlar... İnşallah güzel haberleri vereceğim, vereceğimiz zamanlar yakındırNe kadar da ortak yönlerimiz var.hepimizin.. her günki gibi yine yorunları okudum ve bakıyorum da yine bizi biz anlayabiliyoruz.. ne guzel ki iyiki burası var.. herkesler iyidir insallah Ebrucum canim tedavin hayirli olsun senin dee ♡♡
Nasılsın canım?
Evet hep aynı bekleyişler içindeyiz..
Yarın kandil birbirimize dualar edelim inşallah. .
iyiyim kuzum cok sukur dua ederek kendi kendime teselli vererek daha iyi olmaya calisiyorum.. sen nasilsin sende iyimisin kuzucum.. Simdiden hayirli kandiller.. Rabbim her gunumuzu dualatla ibadetlerle gecirmeyi nasip etsin.. ♡♡♡
Günaydin herkese..
Hayirli kandiller Rabbim insallah bu senede beraat etmemizi nasip eder .. Bizimde defterlerimize hayirli saglikli evlatlar yazilir insallah .. Bugun dualarinizda unutmayin benide Rabbim guzel yazilar yazsin insallah bu gece ..
Amin gülüm ♥ inşallah Rabbim nasip etsin cümlemize... Çok güzel özetlemişsin.insanların derdi hiç bitmiyor. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım.. Kendini üzme hiç Rabbim sağlıkla yavrunu kucaklamayı nasip edecek inşallah. Ben inanıyorum zeynepcim...Evet canım ateş düştüğü yeri yakar..
İnsanız imtihandayız, rabbim bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Mübarek aylar geldi her vakitin ayrı bir önemi var..
Rabbim sağlıkla nasip etsin gerisi boş..
Seni çok iyi anlıyorum ablacım nişanlanırsın evlilik ne zaman, evlenirsin çocuk ne zaman.. Bebeğin olur büyür.. İkinci ne zaman.. Milletin derdi bu , hayatımızı kurcalamak! Buna izin vermemek gerekli aslında.. İnsanların ne dediklerini umursamayan insanlara bayılırım, ama onlardan olamadım malesef.. Amin ablacım Rabbim bana sağlıkla bir tane nasip etsin.. Kucağım boş kalmasın inşallah.. Burada bebek hasretiyle yanan tüm arkadaşlarımza anneliği nasip etsin Mevlam..
Hayırlı kandiller dualarda buluşmak dileğiyle..
Amin gülüm ♥ inşallah Rabbim nasip etsin cümlemize... Çok güzel özetlemişsin.insanların derdi hiç bitmiyor. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım.. Kendini üzme hiç Rabbim sağlıkla yavrunu kucaklamayı nasip edecek inşallah. Ben inanıyorum zeynepcim...
Hayırlı Kandil'ler Can'lar
Bir arkadaşımın oğlunun diş buğdayındayım az önce helvasını dualar ile karıştırdım tabi hep aklımda dilimdeydiniz... Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah... Seneye hamiş Hamiş Kandil'ler kutlamayı nasip etsin bizlere yada yeni doğurmuş lohusa da olur
Herkesin Kandil'i mübarek olsun hafta sonu kk hep sessiz:))
Hayırlı kandiller canım nasılsın..
Topiğimiz biraz şenlensin kızlar
sessizliği bozalım istiyorum..
TaeYang @hsevda @Saadetim33 Ebush_354
yamukprenses derandiren Al_pi
@lisaa-89Veson
grpaysgl @
İnŞALLAH ablacım.. Rabbim nasip etsin..
Duanda beni de unutma olur mu
İnşallah canım benim inşallah.. Allah kabul etsin..
Helvayı çok severim.. Hele ki babannemin yaptığını.. =))
Senin de kandilin mübarek olsun.. Rabbim dualarımızı kabul buyursun..
Herkesin Kandil'i mübarek olsun hafta sonu kk hep sessiz:))
Nasılsın Enyalios? Bende durumlar aynı başa sarıp duruyorum işte.:))
Âmin inşallah ne diyelim insan bazen yoruluyor işte .hayırlısı.olmaz senin deseler çekilir insan kenara ama o da yok bir Ümit uğraşıyoruz işte.ilk çocuk ikinci çocuk farkeden pek birşey olmuyor yine yıpranan biz kadınlar oluyor işte.Yok bizim burası son günlerde böyle üyeliklerini iptal edenler filan oldu..
Kimse bakmaz oldu canım, senin de kandilin mübarek olsun..
Olsun be gülüm, kızçen var en azından.. Şükür..
İkinci bebişte sen beklemediğin bir anda mucize gibi gelir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?