Âmin inşallah ne diyelim insan bazen yoruluyor işte .hayırlısı.olmaz senin deseler çekilir insan kenara ama o da yok bir Ümit uğraşıyoruz işte.ilk çocuk ikinci çocuk farkeden pek birşey olmuyor yine yıpranan biz kadınlar oluyor işte.
Selam kızlar nasılsınız?
Herkesin kandili mübarek olsun :)
Yok cnm kürtajdan sonra hsg çektirdim ondan bu yana Dr a gitmedim 2-3 ay Kür denedim.sın 2 aydır onu da bıraktım.ovuladyon takibi yapıyorum sadece.bu aralar yorgunluk usanmışlık var bir süre böyle devam edeceğim sanırımAynen canım doğru söylüyosun, sürekli biz kadınlar olarak düşünüyoruz..
Erkekler bu kadar kafa patlatmıyolar, gayet rahatlar.. =)
Yumurta takibi yaptırıyo musun bu arada?
Hayırlı kandiller_Verda_ ve buradaki tüm arkadaşlar. Allahım dualarımızı kabul etsin
Rabbim önce hastanedeki hastalara şifa versin..
Bizlere de sağlıklı salih evlatlar nasip etsin canlar..
Yok cnm kürtajdan sonra hsg çektirdim ondan bu yana Dr a gitmedim 2-3 ay Kür denedim.sın 2 aydır onu da bıraktım.ovuladyon takibi yapıyorum sadece.bu aralar yorgunluk usanmışlık var bir süre böyle devam edeceğim sanırım
İyiyim canım çok şükür mide bulantıları devam.Senin de kandilin mübarek olsun canım
hoş geldin..
iyiyiz, sen nasılsın bakalım
beybi nsl?
Anladım canım ben rahim filmi çekilmedim henüz..
ama ramazan'dan sonra düşünüyorum inşallah..
Bal tarçın çörek otunu denedin mi,
benim aklımda hayıt tohumu içmek var
oda çok faydalıymış..
Kürtajdan önce birkaç kez denemiştim adaçayı hayıt kürünü de.kürtajdan sonra da SOĞAN kürü ve böğürtlen Kökü kürüyaptım.arı poleni yedim bir ayda.bende kürler pek fayda vermiyor hiç birinde hamile kalamadım.klomen de birçok kez kullandım oda son 2 ay kist yaptı adet döngümü bozdu.artık ne yapacağımı şaşırdım açıkcası.sanırım tüp bebek yolu gözükecek.onu da açıkcası hiç ama hiç istemiyorum.umarım bu mübarek günü yüzü suyu hürmetine Rabbim bizleri daha fazla bekletmez.
Amin arkadaşım ne güzel dua ..
Sağlıklı salih evlatlar nasip etsin Rabbim...
Dualarımızda birbirimizi unutmayalım inşallah..
Anladım canım ben rahim filmi çekilmedim henüz..
ama ramazan'dan sonra düşünüyorum inşallah..
Bal tarçın çörek otunu denedin mi,
benim aklımda hayıt tohumu içmek var
oda çok faydalıymış..
İçicem canım adet olmadım daha olayım..Hayıt iç bence de enyacım, bi de adaçayı da iyi diyorlardı.
Evet enyacığım daha çok küçük, bir sonraki kontrolde gösterirse kesin olur herhalde artık.TaeYang Canım benim de ikili testimde ve sonrası %90 kız diyolardı
Ama erkekmiş.. Emin olamazlar henüz çok küçük, Rabbim hayırlısını versin inşallah..
Evet sende pco vardı biliyorum bulguların geçmesine sevindim o da hamile kalmayı geciktiriyor.ovulasyonum güzel hormonlar hsg spermler güzel yani engel bir durum yok benim yengeme de o operasyon yapıldı tüp bebek ikizlerimizi 5-6 aylık kaybettik.şimdiki Yeğenime hamile iken Dikiş atıldı o da senin Dediğin gibi yattı wc banyo doktor aynen öyle geçti Gebeliği .Veson CANIM yumurtlaman nasıl normal mi diyo doktorlar?
Ben bir şey denemedim henüz, sadece doktora gittim yumurta takibine..
O da mart ayında.. Çok iyi dedi pko vardı ben de biliyosun ki..
Onun bulgusu kalmamış.. Aktif çalışıyo yumurtalıklar dedi..
Ben de yumurta tembelliği vardı pko'dan dolayı 3 sene gebe kalamamıştım,
ve kafama çok takıyodum...
Şimdilik gebeliği çok takmıyorum, gebe kalırsam bebek durur mu
bide ben 3 aylıkken ameliyat geçireceğim..
Rahim ağzım dikilecek ve 9 ay yatacağım..
O kısımlar kafamı çok daha kurcalıyo,
sadece wc doktor ve banyo için kalkacakmışım
onun dışında hep yatış.... :/
hayirlisi olsun ebrucum insalah sonucu güzel olurSelam kızlarr ben geldim gerii... Görüşmem güzel geçti tahimde yumurtalarda su an sıkıntım kistim hiç bir şeyim yok... İğnelerin ilk dozunu aldım hergün öğlen yapıcam çarşamba ilk kontrolüm var. Transfer konusunu da doktor dondurup yapmak daha doğru bir tercih olacaktır dedi. Aşırı uyarılma ihtimalin çok yüksek dedi. O yüzden 1 ay sonra transfer olacak büyük ihtimalle
alpimm hayirli kandiller nerelerdesiniz yaaGünaydin herkese..
Hayirli kandiller Rabbim insallah bu senede beraat etmemizi nasip eder .. Bizimde defterlerimize hayirli saglikli evlatlar yazilir insallah .. Bugun dualarinizda unutmayin benide Rabbim guzel yazilar yazsin insallah bu gece ..
seninde kandilin mübarek olsun insallah canim aminnnHayırlı sabahlar canım, hayırlı kandiller..
Amin tüm dualarımızı kabul eylesin Mevlam..
Ellerimizi açıp dua ettiğimiz tüm dualarımız
kabul olunsun inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?