amin Allah razi olsun canimHayırlı kandiller kızlar şükür hatimi mi bitirdim akşam duasını yapcam insallah birde bu sitede ki hatimim var oda bitti 2hatim duam var Allahım kabul etsin inşallah hepinizin tek tek isimleriyle dua mi etcem Allahim kimin gönlünde ne dilegi istegi varsa onu versin insallah hamileler saglicakla evlatlarini kucagini alir insallah diger arkadaşlara da Yüce Mevlam hayırlısıyla tez vakit hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah
amin canim insallah... igneyi yaparken bende cok kanattim hatta sol tarafim morardi ama insallah bunlar sana bebegini getirirHayırlı kandiller kızlar... Allahım ne kadar duamız varsa hayırlısıyla kabul eder inşallah.. Güzel bebeklerimizin vakti zamanı yakındır inşallah, ne kadar derdi tasası olan insan varsa, derman bulurlar inşallah... Hastalar şifa bulsun inşallah...
Saye- güzel dileğin için teşekkürler canım. _Verda_ canım aynen bir sakinlik dönemindeydik yorulduk sanırım birqz mental anlamda ama toparlanıp yolumuza bakacağız inşallah...
Bu arada ilk kez bugün iğne yaptım kendime tabi ilk kez de kanattım biraz
İnşallah canım ilk kez yaptım bugün çok garip hissettim. İnşallah canım vesiledir her şeyamin Allah razi olsun canim
amin canim insallah... igneyi yaparken bende cok kanattim hatta sol tarafim morardi ama insallah bunlar sana bebegini getirir
seninde kandilin mübarek olsun insallah canim aminnn
Hayırlı kandiller kızlar. .Inşallah bu sene defterimize sağlıkla dünyaya getirecegimiz hayırlı evlatlar yazılır
İyi gidiyo canım, kandilin mübarek olsun_Verda_ iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor
Canım benim tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Bak ne güzel bir gün de başlamışsın.. Berat Kandiline denk gelmiş..
Saolasın canım benim dün başladık tedaviye ilk asistanı yaptı doktorun bugün kendim yaptım ilk kez güzel zamana denk geldi inşallah dualarımız kabul olur bugün de inşallah sağlıkla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi
Amin canım dualarda buluşalım.. =)
Amin Özlemciğim, bu sene doğacak bebekler yazılacakmış defterlere...
Rabbim bizlere de sağ salim doğuracağımız evlatlar nasip eder inşallah..
Berat kandilinin anlam ve önemi büyük..
Rabbim layıkıyla geçirmemizi nasip etsin inşallah. .
İyi gidiyo canım, kandilin mübarek olsun
Rabbim dualarımızı kabul buyursun..
Canım benim tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Bak ne güzel bir gün de başlamışsın.. Berat Kandiline denk gelmiş..
Rabbim inşallah bu güzel gecelerin hürmetine dualarımızı kabul eyler, sağlıkla nasip eder...
Ebrumm hosgeldin canim.. Eminim cok guzel anilar biriktirmissindir.. Iyisiniz dimi bebisinde iyi .. Özledim walla ❤Günaydın dua kardeşlerimDün akşam tatil sezonunu kapattık, güzel anılarla yine aranızdayım. İçim buruk, türkiyenin eksikliğini şimdiden hissediyorum. İstanbul trafiğini bile aradım :))) sizler nasılsınız bakalım? Geçmiş baya birikmiş, neler var neler yok bir göz atayım.
Alanyadaydık 1 hafta ablacımE-brulim canım ben duami okudum ama çok geriden geliyorum, bu eve geldiğimden beri çok yoğunum, temizlik, gelen giden vs...derken, bir de laptopun bozulması cabası.
Ben ya biraz ara vereyim canım yada geç geldiğim için kusuruma bakmayın, anlayış gösterin; çünkü kendimi suçlu gibi hissediyorum ,muhabbetlerede katilamiyorum
Bu arada sen Antalyaya geleceğini yazmistin, arada kaynadi. Antalyada nereye geldin canım?
Hoşbuldum gülüm sağolasın... Yaşadığınız ülkenin değerini bilin, ben daha uçağa biner binmez hasret düştü yüreğimeEbrumm hosgeldin canim.. Eminim cok guzel anilar biriktirmissindir.. Iyisiniz dimi bebisinde iyi .. Özledim walla ❤
Kuzum hoşgeldinGünaydın dua kardeşlerimDün akşam tatil sezonunu kapattık, güzel anılarla yine aranızdayım. İçim buruk, türkiyenin eksikliğini şimdiden hissediyorum. İstanbul trafiğini bile aradım :))) sizler nasılsınız bakalım? Geçmiş baya birikmiş, neler var neler yok bir göz atayım.
Hoşbuldum adaşım iyiyim çok şükür sen nasılsın? Bir daha bu kadar ayrı kalmayız inşallah.E-brulim kuzummmm hos geldinn özledik yafuu ayrı kalınca kötü oluyo
Nasilsin iyimisin kuzucum bebis nasil..
Ve herkese bu mubarek geceleri hep kandilmis gibi gecirmek nasip etsin Rabbim insallah butun dualarimizi kabul etsin guzel Mevlam kızlar.. hepimiz aynı bezginlikteyiz suan ümitler bazem tukeniyo bazen miskinlik çöküyo evet..
Ama hic modumuzu düsürmeden hayatın güzellikleriyle dualarla tam inançla devam edicez.. zaten hersey cok guzel olacak
Hoşbuldum saadetimKuzum hoşgeldin
Allah razı olsun canım, nasibimizde ne varsa hakkımızda hayırlısı ne olacaksa onu yaşalım inşallah.E-brulim Hayatım hoş geldin, sen yokken çok boş kaldı buralar..
Paylaşımlar azaldı , Türkiye GİBİSİ VAR MI..
Rabbim sizlere de eğer gönlünüzde varsa
kesin dönüş yapabilmeyi nasip etsin inşallah. .
Hoşbuldum Gamze'm, Allah nasip ederse geliriz yine inşallah. Bende sizleri çok özledim, aklım hep sizdeydi.E-brulim hoşgeldin cnm Bnm
Yine gelirsiniz inşallah Rabbim saglık versin mesafeler aşılır her türlü...
Özlendin valla, iyi ki geldin
Hoşbuldum canım :)E-brulim hoşgeldin canım :)
Allah kabul etsin kuzumKızlaaaaarrr..
Ya bu topiğin bu kadar sessiz olmasına hoc alısamadım giremedigim zamanlarda bissürü sayfalar yığılırdı simdi hic yok..
Ben yarın oruç tutucam Allah nasip ederse..
Peygamber efendimiz en çok şaban ayında oruç tutarmış.. bu mubarek ayları guzel gecirelim orucluyken belki daha makbul olur dualarim daha cok dua edicem yarın hepimize.. Rabbim once sağlık sıhhat sonra hayırlı kul olacak güzel evlatlar nasip etsin bizee insallah..
Günaydın diloş kendi adıma iyiyim, sen nasılsın?günaydın canlar.. uzun zamandır girme imkanım olmadı nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?