- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
günaydın canlar.. uzun zamandır girme imkanım olmadı nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
alpim bende iyiyim canim memleket havasi cok iyi gelir böyle zamanlarda gez güzel anilar biriktir... bende özledim sizleriSaye- canim iyiyim memlekete geldim o yuzden yokum ortalarda
Biraz kafa dagitiyorum iyi geldi asilama sonrasi ..
Sende iyisindir umarim özledim sizleri
ebrum hos geldin özlettin kendiniGünaydın dua kardeşlerimDün akşam tatil sezonunu kapattık, güzel anılarla yine aranızdayım. İçim buruk, türkiyenin eksikliğini şimdiden hissediyorum. İstanbul trafiğini bile aradım :))) sizler nasılsınız bakalım? Geçmiş baya birikmiş, neler var neler yok bir göz atayım.
hayirlisi olsun canim seninki baya utangac cikti yaa kiz mi acabaGünaydın kızlarE-brulim hoşgeldin canım :)
Kızlar hastanedeyim malesef bagdas kurmuş yine cinsiyet göstermedi sabah ilk girdiğimde erkek gibi dedi doktor ayrıntılı için girdim ve malesef tamamen kapatmış sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil Allahim her isteyene nasip etsin inşallah
Amin cümlemizden inşallah gülüm. Döndüm de daha hiç bir şey yapamadım, yorgunluğumu atamadım üstümden, dolayısıyla bavullar falan öylece duruyor :)Günaydınnn kızlaaar.. hayırlı huzurlu bi gün olsuun insallah..
E-brulim amin kuzum insallah bidaha kalmayiz bu kadar ayrı.. sagol bu arada Allah razi olsunn..
Döndün yerlestin mi evine kuzum sag salimmm
Hoşbuldum kuzum, Allah hayırlısını versin. Kontrole gitmeden biraz çikolata yeseydin keşke :)Günaydın kızlarE-brulim hoşgeldin canım :)
Kızlar hastanedeyim malesef bagdas kurmuş yine cinsiyet göstermedi sabah ilk girdiğimde erkek gibi dedi doktor ayrıntılı için girdim ve malesef tamamen kapatmış sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil Allahim her isteyene nasip etsin inşallah
Hoşbuldum Hatice'm bende çok özlemişim sizialpim bende iyiyim canim memleket havasi cok iyi gelir böyle zamanlarda gez güzel anilar biriktir... bende özledim sizleri
ebrum hos geldin özlettin kendini
hayirlisi olsun canim seninki baya utangac cikti yaa kiz mi acaba
Amin canım inşallah tatilin nasıldı, çok memnun ayrıldığın belli vatanımızdan.. =)Allah razı olsun canım, nasibimizde ne varsa hakkımızda hayırlısı ne olacaksa onu yaşalım inşallah.
Günaydın kızlarE-brulim hoşgeldin canım :)
selamlar herkese kizlar yorucu bi nöbetten sonra bi bakayim dedim ama buralar bos maalesef
Amin canım benim.._Verda_ aynen canım ya önemli olan sağlıklı olması cinsiyet zaten Allahın emri ne verirse kabulumuz yeter ki sağlıklı dinli imanlı hayırlı evlatlarımız olsun canim
Allah kabul etsin canım.. Bu aylar bol bol dua etmek gerek.. Allah doğru gidene her zaman yardım ediyor sen nasılsın nasıl gidiyor?Kızlaaaaarrr..
Ya bu topiğin bu kadar sessiz olmasına hoc alısamadım giremedigim zamanlarda bissürü sayfalar yığılırdı simdi hic yok..
Ben yarın oruç tutucam Allah nasip ederse..
Peygamber efendimiz en çok şaban ayında oruç tutarmış.. bu mubarek ayları guzel gecirelim orucluyken belki daha makbul olur dualarim daha cok dua edicem yarın hepimize.. Rabbim once sağlık sıhhat sonra hayırlı kul olacak güzel evlatlar nasip etsin bizee insallah..
Maşallah onaGünaydın kızlarE-brulim hoşgeldin canım :)
Hadi gecmiş olsun cnm, kafan rahatladı işte ne gzl, sürede doldu inşallah yakın zmnda yine müjdeli hbrini alırız cnmMerhaba kızlarE-brulim hoşgeldin, nasılsın nasıl geçti tatilin
Bu arada benim genetik ve kan pıhtılaşma testi çıktı. Bir genimde taşıyıcıymisim o da dusüğe sebep değilmiş sadece aspirin kullanacakmisim. Bir de doktorum 3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 6 ay beklememe de gerek kalmadı zaten 3 ay olmuştu. İnşallah bundan sonra hepimiz için güzel şeyler olur.. Mutlu haberleri tekrardan veririz
Katılıyorum sana cnm, sağlıkla kucagınA alacağın hayırlı bir evlat olsun... Bakalım yarın gösterecekmi senin yaramaz çok edepli bir çocuk olacağı belli oldu_Verda_ aynen canım ya önemli olan sağlıklı olması cinsiyet zaten Allahın emri ne verirse kabulumuz yeter ki sağlıklı dinli imanlı hayırlı evlatlarımız olsun canim
Sağ ol canımcim en iyisi..benim de diş problemim var bi ramazan geçsin deHadi gecmiş olsun cnm, kafan rahatladı işte ne gzl, sürede doldu inşallah yakın zmnda yine müjdeli hbrini alırız cnm
Bende diş druna gittim 2 tane dolgu yaptırdım... Gebelikte hmn sızlanmaya başlamıştı dedim bu boşlukta onuda yaptırayım...
Amin canım iyiyim benim de bugün hastanelerde geçti biraz yoruldum ama sonuçlar rahatlattı beni.. Allahım yolunda olana her zaman yardım ediyor.. Sen nasılsın nasıl geciyor günlerin?@deeploneliness aynen canim ya sanırım keyfi yerinde :) sen nasilsin canım nasıl gidiyor sevindim ama 6ay beklemeyecek olmanıza inanıyorum ki hayırlısıyla evladını kucağına alacaksın canim Rabbim nasip edecek inşallah
Aynen özlem, dişimin röntgeni için bir odaya girdim gözlerini kapa Dedi asistan çıktı... Nasıl tedirgin oldum Nasıl korktum Anlatamam... O ses karanlık ortam daha ameliyat olalı 1 ay geçmedi ya sanırım onun etkisi... Öle bir cıktım ki kız bile şaşırdı... Bazı şeyleri atlatmak için gercekten zamana ihtiyacımız var...Hakkı'mızda hayırlısı olsun cnm Bnm..Sağ ol canımcim en iyisi..benim de diş problemim var bi ramazan geçsin de3 ay daha koruyacağım 6 ayı tamamlayacagim yine de :)hala daha hastane psikolojisinden kurtulamadim..Seninde de güzel haberlerini yakında alacağız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?