Aynen canım ya ne kadar atlattik desek de hemen geçmiyor zaman gerekiyor ben de bugün hastanede beklerken anladım benim bir de beta hcg kontrolüm vardı sonuç çıkana kadar kalbim güm güm her an kötü bir şey duyacağım psikolojisi var. Kolay şeyler atlatmadikAynen özlem, dişimin röntgeni için bir odaya girdim gözlerini kapa Dedi asistan çıktı... Nasıl tedirgin oldum Nasıl korktum Anlatamam... O ses karanlık ortam daha ameliyat olalı 1 ay geçmedi ya sanırım onun etkisi... Öle bir cıktım ki kız bile şaşırdı... Bazı şeyleri atlatmak için gercekten zamana ihtiyacımız var...Hakkı'mızda hayırlısı olsun cnm Bnm..
Saolasın kuzum amin inşallah Rabbim çektiklerimizi görüyor mükafatını verir inşallahhGünaydın kızlar
Ebush_354 tedaviye başlamışsın kuzum hayırlı olsun Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Hoşbuldum adaşım iyiyim çok şükür sen nasılsın? Bir daha bu kadar ayrı kalmayız inşallah.
Hoşbuldum saadetim
Allah razı olsun canım, nasibimizde ne varsa hakkımızda hayırlısı ne olacaksa onu yaşalım inşallah.
Hoşbuldum Gamze'm, Allah nasip ederse geliriz yine inşallah. Bende sizleri çok özledim, aklım hep sizdeydi.
Hoşbuldum canım :)
Allah kabul etsin kuzum
Günaydın diloş kendi adıma iyiyim, sen nasılsın?
Allah kabul etsin canım.. Bu aylar bol bol dua etmek gerek.. Allah doğru gidene her zaman yardım ediyor sen nasılsın nasıl gidiyor?
Maşallah ona.. Tosun bebis.. İyi olsun da cinsiyet onemli degil..Keyfi yerinde demek ki.. Doğduğunda annesini hiç üzmeyecek belli
Allah razı olsun cnm... Senin Nasıl gidiyor iğnelere alışabildin mi? Sana tavsiyem bu dönemde tuz fazla tüketme bir anda şiştiğimi hissetmiştim ben... Sonuç Bebek olsunda şişkinlik kilo alınırda verilir ama yinede dikkat et bence@deeploneliness sonuçların güzel çıkmasına sevindim canım ünşallah daha da güzel zamanlar gelecek yakındır...Kartanesi_26 ve senin için de dua ediyorum Rabbim görüyor vakti zamanında acılarınız hafifleyecek
Amin canımcim Allahim sana ve tum hamislerimize bebeklerini saglicakla kucaklariniza almayi nasip etsin♥@deeploneliness çok sevindim gerçekten canım ya sonuçların iyi çıkmasına Allah mutlaka yardım ediyor herşeyin vakti zamanı var Allahım herşeyin iyisini hayirlisini versin insallah canım
Aynen canım umutlu olalım. .Rabbim bu istegi gonlumuze verdiyse nasip eder insallah@deeploneliness sonuçların güzel çıkmasına sevindim canım ünşallah daha da güzel zamanlar gelecek yakındır...Kartanesi_26 ve senin için de dua ediyorum Rabbim görüyor vakti zamanında acılarınız hafifleyecek
Evet icim rahatladı kac gundur ayaklarimi geri geri suruyordum darısı bir sonraki aylara insallah 3 kez daha kan vermem gerekiyor..Senin de guzel haberlerini hayirlisiyla aliriz canım. . Yaptığın extra bir sey var mı? Kürler filanIyiyim sukurler olsun Rabbim bize de bu guzellikleri nasip ettigi zaman daha da iyi olucaz insallah.. senin de sonuclarin temiz cikmis cok sukur kuzum.. Rabbim bu mubarek aylarda bizlere hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Amin canımcim Allahim sana ve tum hamislerimize bebeklerini saglicakla kucaklariniza almayi nasip etsin♥
Aynen canım umutlu olalım. .Rabbim bu istegi gonlumuze verdiyse nasip eder insallahSenden umutluyum hep icime oyle doğuyor Ebrucum ya
Evet icim rahatladı kac gundur ayaklarimi geri geri suruyordum darısı bir sonraki aylara insallah 3 kez daha kan vermem gerekiyor..Senin de guzel haberlerini hayirlisiyla aliriz canım. . Yaptığın extra bir sey var mı? Kürler filan
rahatina düskün mü erkek olabilir ancak o zaman oSaye- valla bilmiyorum canım ya doktor da bu çocuk çok rahatına düşkün olacak dedi hiç istifini bozmadı :))
canim hayirlisi olur insallah dua edelim senin icin rabbim transferde yardimcin olsun bebisin yada bebislerin gelsin insallah hayirlaCanlarim Nasılsıniz yine kaç gündür yoktum, yine telefondan yazıyorum.hepinizi özledim, şu süreç bitsede tekrar eskisi gibi konuşsak
Cumartesi kontrole gittim, Dr rahim hazır iyi dedi, yumurta takibi yapıcaz pazartesiden itibaren dedi,yumurtladigim gun progestana basliycaz 4 gun dedi,bugün ovulasyon testi aldım ,11.gun olmasına rağmen çift çizgi çıktı, progestana bu gece başlıyorum, bu cumartesi de transfer var dedi doktorum.
Herşeyin hayırlısı canlarim, bu sefer çok yiprandim neden bilmiyorum, belki süreç çok uzadı ondan,hayirlisiyla sonuclansa artık.
Sizler Nasılsıniz kızlar
Sağol kuzum benim, ben bu ara yerdemiyim goktemiyim belli değil, hayırlısı olsun canım, neyse hayırlı olan o olsun Haticem.rahatina düskün mü erkek olabilir ancak o zaman o
canim hayirlisi olur insallah dua edelim senin icin rabbim transferde yardimcin olsun bebisin yada bebislerin gelsin insallah hayirla
Sağol kuzum benim, ben bu ara yerdemiyim goktemiyim belli değil, hayırlısı olsun canım, neyse hayırlı olan o olsun Haticem.
Bu arada Pink gittimi
Amin canım. İnşaallah hayirlisi olur,aylardır kosturuyorum süreç uzadıkça uzadı biliyorsunuz, dilerim hep bersberhepimiz için guleriz canım benim, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun.Kuzumm Rabbim sabrinin mükafatini versin insallah hayirlisiyla bu sefer.. pink gitti eveten son sancilanip hastanedeydi hesabini dondurdu iyidir insallah pinkicim..
Amin canım. İnşaallah hayirlisi olur,aylardır kosturuyorum süreç uzadıkça uzadı biliyorsunuz, dilerim hep bersberhepimiz için guleriz canım benim, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun.
Evet en son Pinki okumustum6cok üzüldüm, umarım durumu iyidir ve tekrar aramıza döner
Alışmaya çalışıyorum canım normalde acı eşiğim düşüktür ama bunda sesimi çıkarmıyorum sadece gonal f yakıyor biraz o zamanAllah razı olsun cnm... Senin Nasıl gidiyor iğnelere alışabildin mi? Sana tavsiyem bu dönemde tuz fazla tüketme bir anda şiştiğimi hissetmiştim ben... Sonuç Bebek olsunda şişkinlik kilo alınırda verilir ama yinede dikkat et benceprotein ağırlıklı beslenmeye çalış cnm bebiş gelecek vücudunu hep hazırla inşallah gönlünce olur herşey
İnşallah canım saolasın desteğin içinAmin canımcim Allahim sana ve tum hamislerimize bebeklerini saglicakla kucaklariniza almayi nasip etsin♥
Aynen canım umutlu olalım. .Rabbim bu istegi gonlumuze verdiyse nasip eder insallahSenden umutluyum hep icime oyle doğuyor Ebrucum ya
Evet icim rahatladı kac gundur ayaklarimi geri geri suruyordum darısı bir sonraki aylara insallah 3 kez daha kan vermem gerekiyor..Senin de guzel haberlerini hayirlisiyla aliriz canım. . Yaptığın extra bir sey var mı? Kürler filan
Hayırlısı olsun inşallah ablacım yorgunluk yok bak sürecin sonuna yaklaşmışsın tünelin ucu görünüyor son bir umut dahaCanlarim Nasılsıniz yine kaç gündür yoktum, yine telefondan yazıyorum.hepinizi özledim, şu süreç bitsede tekrar eskisi gibi konuşsak
Cumartesi kontrole gittim, Dr rahim hazır iyi dedi, yumurta takibi yapıcaz pazartesiden itibaren dedi,yumurtladigim gun progestana basliycaz 4 gun dedi,bugün ovulasyon testi aldım ,11.gun olmasına rağmen çift çizgi çıktı, progestana bu gece başlıyorum, bu cumartesi de transfer var dedi doktorum.
Herşeyin hayırlısı canlarim, bu sefer çok yiprandim neden bilmiyorum, belki süreç çok uzadı ondan,hayirlisiyla sonuclansa artık.
Sizler Nasılsıniz kızlar
sen gönlünü ferah tut canim heyecanlan ne güzel yakin zamanda bebislerin anneleriyle bulusup ona sIKI SIKI tutunacak sen yeterki inan umudu birakma ben senin icin cok umutluyum her daim duamda olacaksin... pink gitti maalesef cok özledik onu...Sağol kuzum benim, ben bu ara yerdemiyim goktemiyim belli değil, hayırlısı olsun canım, neyse hayırlı olan o olsun Haticem.
Bu arada Pink gittimi
ebrum canim hayirli haberlerini bekliyoruz insallah ...Alışmaya çalışıyorum canım normalde acı eşiğim düşüktür ama bunda sesimi çıkarmıyorum sadece gonal f yakıyor biraz o zamantuzu dengeli tüketirim her zaman zaten canım ama tavsiyene uyup azaltacağım asitlilerden abur cuburdan kaçıyorum zaten... Bir de dün 4. Gündü iğnelerin ve hafiften kasık ağrılarım başladı normal midir sizce hani yumurta oluşumunun habercisi midir yani? Yarın kontrolüm var bakalım güzel haberler gelir inşallah dileklerin için teşekkürler canım inşallah hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?