Günaydın canım. . Olabilir tabiki.. Insallah bence testi yarin sabah tekrarlamalisin hadi hayırlısı. .hayirli sabahlar kizlar nasilsiniz... kizlar ben dün adet olmam gerekiyordu olmadim tabii pcodandir dedim ama bi ihtimal test yapayim dedim 3-4 dk. sonra test negatifti ama daha sonra baktigimda silik ikinci cizgi var ama bu ne zaman olustu bilmiyorum ben bundan bi sey cikarmali miyim sizce...
insallah hayirlisi olsun canim persembe aksamina kadar olmazsam nöbette bi kan vereyim diyorum ona göre yol cizeyim eger yoksa drumla görüsüp söktürücü kullanayim ... yahu ne olurdu sanki ben yapar yapmaz ciksan demiGünaydın canım. . Olabilir tabiki.. Insallah bence testi yarin sabah tekrarlamalisin hadi hayırlısı. .
Güzeldi canim, oraya gitmem bile anlatilmaz bir duygu benim icin :)Amin canım inşallah tatilin nasıldı, çok memnun ayrıldığın belli vatanımızdan.. =)
Bu arada kk'ya yeni smileyler eklenmiş gülüm..
Hayirlisi olsun kuzum merakla bekliyoruz :)E-brulim yemem mi hiç ebrusum cantam doluydu cikolata yarin bi daha var arkasi donuk oldugu için tekrar istediler bakalim artık ne olacak kuzum :)
Cok sükür iyiyim özlemim, tatil de iyi gecti, dinlendik geldik :) Sen nasilsin?Merhaba kızlarE-brulim hoşgeldin, nasılsın nasıl geçti tatilin
Bu arada benim genetik ve kan pıhtılaşma testi çıktı. Bir genimde taşıyıcıymisim o da dusüğe sebep değilmiş sadece aspirin kullanacakmisim. Bir de doktorum 3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 6 ay beklememe de gerek kalmadı zaten 3 ay olmuştu. İnşallah bundan sonra hepimiz için güzel şeyler olur.. Mutlu haberleri tekrardan veririz
Ablam hakkinda hayirlisi olsun ♥ insallah bu zorlu sürecin mükafatini da verir RabbimCanlarim Nasılsıniz yine kaç gündür yoktum, yine telefondan yazıyorum.hepinizi özledim, şu süreç bitsede tekrar eskisi gibi konuşsak
Cumartesi kontrole gittim, Dr rahim hazır iyi dedi, yumurta takibi yapıcaz pazartesiden itibaren dedi,yumurtladigim gun progestana basliycaz 4 gun dedi,bugün ovulasyon testi aldım ,11.gun olmasına rağmen çift çizgi çıktı, progestana bu gece başlıyorum, bu cumartesi de transfer var dedi doktorum.
Herşeyin hayırlısı canlarim, bu sefer çok yiprandim neden bilmiyorum, belki süreç çok uzadı ondan,hayirlisiyla sonuclansa artık.
Sizler Nasılsıniz kızlar
Haticem cok heyecanlandim, insallah kücük hatice yoldadir :) Özleme katiliyorum bencede testi tekrarlamalisinhayirli sabahlar kizlar nasilsiniz... kizlar ben dün adet olmam gerekiyordu olmadim tabii pcodandir dedim ama bi ihtimal test yapayim dedim 3-4 dk. sonra test negatifti ama daha sonra baktigimda silik ikinci cizgi var ama bu ne zaman olustu bilmiyorum ben bundan bi sey cikarmali miyim sizce...
ebrum insallah benimde icim karmakarisik bu gün disari cikinca alayim bi test sabah yapayim bakalim insallah hayirlisi olur canim insallah rabbim nasip emistirHaticem cok heyecanlandim, insallah kücük hatice yoldadir :) Özleme katiliyorum bencede testi tekrarlamalisin
Hakkinda hayirlisi neyse o olsun gülümebrum insallah benimde icim karmakarisik bu gün disari cikinca alayim bi test sabah yapayim bakalim insallah hayirlisi olur canim insallah rabbim nasip emistir
insallah canim esimede gösterdim korktu oda Allah korusun gene dis gebelik falan olmasin diyor... adam tirsti iyiceHakkinda hayirlisi neyse o olsun gülüminsallah güzel seyler olacak
Allah korusun insallah öyle bir sey yasamazsin canim... Doktor her sey yolunda desede insan inanamiyor ki, hep icimizde bir süphe :)insallah canim esimede gösterdim korktu oda Allah korusun gene dis gebelik falan olmasin diyor... adam tirsti iyicepozitif ciksada inanamayacaz galiba
insallah ALlah kimseye yasatmasin canim .. simdide diyorum acaba testte silik cizgi zaten vardi da ben mi fark edemedim ki sonradan belirginlsince mi gördüm acabaAllah korusun insallah öyle bir sey yasamazsin canim... Doktor her sey yolunda desede insan inanamiyor ki, hep icimizde bir süphe :)
Olabilir canim, o yüzden testi tekrarlaman en iyisi. Birde saate bakarak silik cizginin gecerli sürede cikip cikmadigini takip edersin.insallah ALlah kimseye yasatmasin canim .. simdide diyorum acaba testte silik cizgi zaten vardi da ben mi fark edemedim ki sonradan belirginlsince mi gördüm acaba
evet canim bugün alayim sabah idrariyla yapayim bakalim sonuc ne olacakOlabilir canim, o yüzden testi tekrarlaman en iyisi. Birde saate bakarak silik cizginin gecerli sürede cikip cikmadigini takip edersin.
inşallah vardır gebelik canım ya bu durum bile heyecanlandırıyor insanı tekrar bi test yapsanhayirli sabahlar kizlar nasilsiniz... kizlar ben dün adet olmam gerekiyordu olmadim tabii pcodandir dedim ama bi ihtimal test yapayim dedim 3-4 dk. sonra test negatifti ama daha sonra baktigimda silik ikinci cizgi var ama bu ne zaman olustu bilmiyorum ben bundan bi sey cikarmali miyim sizce...
insallah hayirlisiyla vardir canim bekleyeyim bakalim yarina kadar Allah büyük ummadigim anda gelir belki rabbim nasip etmistir... ama bende ne adet olac ak gibi nede baska türlü belirti yok ki sadece ara ara agri gibi bi durum oluyor oda bilmiyorum bana mi öyle geliyor gercekten oluyor mu..inşallah vardır gebelik canım ya bu durum bile heyecanlandırıyor insanı tekrar bi test yapsan
Hayirlisi olsun insallah cikar gülüm ♥♥evet canim bugün alayim sabah idrariyla yapayim bakalim sonuc ne olacak
Allah iyilik versin canim... Tatil kisa ama güzeldi, dedigin gibi cok iyi geldi :)
Bende gonal f kullanmıştım :) çok normal o Ağrı'lar cnm normalden fazla osterojen hormonu yükleniyor vücuda bir çok yumurtan oluşacak inşallah bak ağır fln kaldırmamaya başla... Bol bol su tüket inşallah herşey yolunda gidecek cnm... Bende senden ümitliyim bebişin bekletmeden gelir inşallahhhhhAlışmaya çalışıyorum canım normalde acı eşiğim düşüktür ama bunda sesimi çıkarmıyorum sadece gonal f yakıyor biraz o zamantuzu dengeli tüketirim her zaman zaten canım ama tavsiyene uyup azaltacağım asitlilerden abur cuburdan kaçıyorum zaten... Bir de dün 4. Gündü iğnelerin ve hafiften kasık ağrılarım başladı normal midir sizce hani yumurta oluşumunun habercisi midir yani? Yarın kontrolüm var bakalım güzel haberler gelir inşallah dileklerin için teşekkürler canım inşallah hepimiz için
Ayyyy ne gzl bir heyacan o çift çizgihayirli sabahlar kizlar nasilsiniz... kizlar ben dün adet olmam gerekiyordu olmadim tabii pcodandir dedim ama bi ihtimal test yapayim dedim 3-4 dk. sonra test negatifti ama daha sonra baktigimda silik ikinci cizgi var ama bu ne zaman olustu bilmiyorum ben bundan bi sey cikarmali miyim sizce...
canim insallah bende cok isterim hem sevinip hem sevindirmeyi:))Ayyyy ne gzl bir heyacan o çift çizgibencede yarın sabah kesin tekrarla inşallah bu sefer hmn belirir... Müjdeli bir hbre çok ihtiyacımız var bence... Gzl hbr alırız inşallahhhhh
Aynen canım kan testi en garantisi..Eğer pembe cizgi ise bence vardır. Cunku sonradan beliren cizgiler genelde hayalet cizgi oluyor. Bir de gebelik belirtisi ve adet belirtileri aynı. Adet olacakmisin gibi hissetmen normal. Hadi hayırlısı merakla bekliyorum sonucuinsallah hayirlisi olsun canim persembe aksamina kadar olmazsam nöbette bi kan vereyim diyorum ona göre yol cizeyim eger yoksa drumla görüsüp söktürücü kullanayim ... yahu ne olurdu sanki ben yapar yapmaz ciksan demi
Insallah Ebrum.. Bizim de antalya da egitim vardı seninle aynı haftalarda.. Hava ne cok sıcak ne cok soguktu.. Bunaltmamistir sizi..Guzel gecmistir eminim canimGünaydin kizlar
Güzeldi canim, oraya gitmem bile anlatilmaz bir duygu benim icin :)
Hayirlisi olsun kuzum merakla bekliyoruz :)
Cok sükür iyiyim özlemim, tatil de iyi gecti, dinlendik geldik :) Sen nasilsin?
Haberler süper cok sevindim, Rabbim hakkinda hayirlisini versin. Insallah en kisa zamanda kavusursun melegine ♥
Ablam hakkinda hayirlisi olsun ♥ insallah bu zorlu sürecin mükafatini da verir Rabbim
Haticem cok heyecanlandim, insallah kücük hatice yoldadir :) Özleme katiliyorum bencede testi tekrarlamalisin
canim cizgi digeriyle ayni renkti ama ikiside pembe degildi ben testi atmayi unutmusum bidaha da bakmadim aksam makinanin üstünden aldim cöpe attim bakmak aklima bile gelmedi nasil olsa negatif diye sabah cöpü cikarayim derken bi baktim iki cizgi sasirdim ama kesinligi yok bence.. daha önce yaptigim testleri beklettigim cok oldu ama hic üstünden günde gecse pozitife dönen görmedim yaaaAynen canım kan testi en garantisi..Eğer pembe cizgi ise bence vardır. Cunku sonradan beliren cizgiler genelde hayalet cizgi oluyor. Bir de gebelik belirtisi ve adet belirtileri aynı. Adet olacakmisin gibi hissetmen normal. Hadi hayırlısı merakla bekliyorum sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?