Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın canım. . Olabilir tabiki.. Insallah bence testi yarin sabah tekrarlamalisin hadi hayırlısı. .

Günaydın canım. . Olabilir tabiki.. Insallah bence testi yarin sabah tekrarlamalisin hadi hayırlısı. .
insallah hayirlisi olsun canim persembe aksamina kadar olmazsam nöbette bi kan vereyim diyorum ona göre yol cizeyim eger yoksa drumla görüsüp söktürücü kullanayim ... yahu ne olurdu sanki ben yapar yapmaz ciksan demi

Günaydin kizlar

Amin canım inşallah tatilin nasıldı, çok memnun ayrıldığın belli vatanımızdan.. =)
Bu arada kk'ya yeni smileyler eklenmiş gülüm..
Güzeldi canim, oraya gitmem bile anlatilmaz bir duygu benim icin :)
E-brulim yemem mi hiç ebrusum cantam doluydu cikolata yarin bi daha var arkasi donuk oldugu için tekrar istediler bakalim artık ne olacak kuzum :)
Hayirlisi olsun kuzum merakla bekliyoruz :)
Cok sükür iyiyim özlemim, tatil de iyi gecti, dinlendik geldik :) Sen nasilsin?
Haberler süper cok sevindim, Rabbim hakkinda hayirlisini versin. Insallah en kisa zamanda kavusursun melegine ♥

Ablam hakkinda hayirlisi olsun ♥ insallah bu zorlu sürecin mükafatini da verir Rabbim
Haticem cok heyecanlandim, insallah kücük hatice yoldadir :) Özleme katiliyorum bencede testi tekrarlamalisin

Haticem cok heyecanlandim, insallah kücük hatice yoldadir :) Özleme katiliyorum bencede testi tekrarlamalisin
ebrum insallah benimde icim karmakarisik bu gün disari cikinca alayim bi test sabah yapayim bakalim insallah hayirlisi olur canim insallah rabbim nasip emistir

Hakkinda hayirlisi neyse o olsun gülüm insallah güzel seyler olacak
insallah canim esimede gösterdim korktu oda Allah korusun gene dis gebelik falan olmasin diyor... adam tirsti iyice pozitif ciksada inanamayacaz galiba

insallah canim esimede gösterdim korktu oda Allah korusun gene dis gebelik falan olmasin diyor... adam tirsti iyice pozitif ciksada inanamayacaz galiba
Allah korusun insallah öyle bir sey yasamazsin canim... Doktor her sey yolunda desede insan inanamiyor ki, hep icimizde bir süphe :)

Allah korusun insallah öyle bir sey yasamazsin canim... Doktor her sey yolunda desede insan inanamiyor ki, hep icimizde bir süphe :)
insallah ALlah kimseye yasatmasin canim .. simdide diyorum acaba testte silik cizgi zaten vardi da ben mi fark edemedim ki sonradan belirginlsince mi gördüm acaba

insallah ALlah kimseye yasatmasin canim .. simdide diyorum acaba testte silik cizgi zaten vardi da ben mi fark edemedim ki sonradan belirginlsince mi gördüm acaba
Olabilir canim, o yüzden testi tekrarlaman en iyisi. Birde saate bakarak silik cizginin gecerli sürede cikip cikmadigini takip edersin.

inşallah vardır gebelik canım ya bu durum bile heyecanlandırıyor insanı tekrar bi test yapsan

inşallah vardır gebelik canım ya bu durum bile heyecanlandırıyor insanı tekrar bi test yapsan
insallah hayirlisiyla vardir canim bekleyeyim bakalim yarina kadar Allah büyük ummadigim anda gelir belki rabbim nasip etmistir... ama bende ne adet olac ak gibi nede baska türlü belirti yok ki sadece ara ara agri gibi bi durum oluyor oda bilmiyorum bana mi öyle geliyor gercekten oluyor mu..

Bende gonal f kullanmıştım :) çok normal o Ağrı'lar cnm normalden fazla osterojen hormonu yükleniyor vücuda bir çok yumurtan oluşacak inşallah bak ağır fln kaldırmamaya başla... Bol bol su tüket inşallah herşey yolunda gidecek cnm... Bende senden ümitliyim bebişin bekletmeden gelir inşallahhhhh

Ayyyy ne gzl bir heyacan o çift çizgi bencede yarın sabah kesin tekrarla inşallah bu sefer hmn belirir... Müjdeli bir hbre çok ihtiyacımız var bence... Gzl hbr alırız inşallahhhhh

Ayyyy ne gzl bir heyacan o çift çizgi bencede yarın sabah kesin tekrarla inşallah bu sefer hmn belirir... Müjdeli bir hbre çok ihtiyacımız var bence... Gzl hbr alırız inşallahhhhh
canim insallah bende cok isterim hem sevinip hem sevindirmeyi:))

insallah hayirlisi olsun canim persembe aksamina kadar olmazsam nöbette bi kan vereyim diyorum ona göre yol cizeyim eger yoksa drumla görüsüp söktürücü kullanayim ... yahu ne olurdu sanki ben yapar yapmaz ciksan demi
Aynen canım kan testi en garantisi..Eğer pembe cizgi ise bence vardır. Cunku sonradan beliren cizgiler genelde hayalet cizgi oluyor. Bir de gebelik belirtisi ve adet belirtileri aynı. Adet olacakmisin gibi hissetmen normal. Hadi hayırlısı merakla bekliyorum sonucu
Insallah Ebrum.. Bizim de antalya da egitim vardı seninle aynı haftalarda.. Hava ne cok sıcak ne cok soguktu.. Bunaltmamistir sizi..Guzel gecmistir eminim canim Topik hareketleniyor tekrardan güzel haberleri pese pese verecegiz oyle hissediyorum

canim cizgi digeriyle ayni renkti ama ikiside pembe degildi ben testi atmayi unutmusum bidaha da bakmadim aksam makinanin üstünden aldim cöpe attim bakmak aklima bile gelmedi nasil olsa negatif diye sabah cöpü cikarayim derken bi baktim iki cizgi sasirdim ama kesinligi yok bence.. daha önce yaptigim testleri beklettigim cok oldu ama hic üstünden günde gecse pozitife dönen görmedim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…