Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Saye- valla olabilir canım ne inatçı çocukmuş yahu yine öğrenemedik :) artık 2de başka bi hastaneye gitcem cinsiyet için ramazan ayında tekrar gelmiyim buralara diye

yamukprenses ablacim çok sevindim ya herşey hep böyle yolunda gitsin inşallah minik melegin yada meleklerin konsun inşallah gobusune

Saye- ay canım hadi inşallah ya inşallah minigin gobusune gelmiştir ay heyecan yaptım dua edicem senin için canım

Saye- valla olabilir canım ne inatçı çocukmuş yahu yine öğrenemedik :) artık 2de başka bi hastaneye gitcem cinsiyet için ramazan ayında tekrar gelmiyim buralara diye
hadi bakalim insallah bu sefer ögrenirsin canim insanda bilmek istiyor ne kadar önemli degil desekte cinsiyet. hangi hastaneye gideceksin canim
Saye- ay canım hadi inşallah ya inşallah minigin gobusune gelmiştir ay heyecan yaptım dua edicem senin için canım
insallah canim yaa bende bilemedim ne demek bu durum inslalah dualariniza her daim ihtiyacim var canim Allah razi olsun

E-brulim gezgin arkadaş naptın valizlere çamaşırlara ütülere geçtin mitatil sonrası ne zor gelir o işler yahu bu arada duaya nzmn başlayacagız cnm?
Yok gülüm yok nerdeee, geldim ise basladim camasira vakit kalmadi Evde beni bekliyor...

Sirada ki duamiz "5000 Hasbünallahi ve niğmel vekil" katilmak isteyenler el kaldirsin ona göre baslangici belirleyelim :)

Hava olmasi gerektigi gibiydi gülüm, cok keyifli gecti :)
Topikte güzel haberler gelmeye basladi, insallah devami da gelir ♥
Senin egitimin nasil gecti?

Saye- insallah canim iste merakta kaliyor insan birde ramazan ayinda oruc tutmayi dusunuyorum hic bir yere gitmicem o yuzden simdi vaktim varken halledeyim diyorum farabiye gitcem cabim aynur habim diye bi doktora aldim
inşallah bize sevinçli haberini verirsin canım ya merak ettim :)

E-brulim ben bu sefer duaya katilmicam canım hatime tekrar baslicam baska topikte de hatimim var 2tane de baska duam var bitirmem gereken kuzum

Kızlar oglum oluyor sonunda görebildik Allahim her isteyene nasip etsin inşallah
Gözün aydin canim, Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Darisi Allahin izniyle diger kardeslerimizin basina ♥ yalniz pinkin lahana testi yanlis cikti :))
Bir paşa daha geliyor :) Saglikla kucagina almak nasip olur insallah canim..
Saye- insallah seninkide supriz yapmis gelmistir insallah
Alpim sen nasilsin gülüm? Nasil geciyor köyde günler?

ben katilirim canim
insallah canim arkadasta olmasa hic o cizgi de cikmazdi diyor ne zaman yumurtladigimda beli degil bide klomen kullandim ya bu ay iyice kafam allak bullak oldu insallah sürpriz olur banada Allah"im insallah
Kızlar oglum oluyor sonunda görebildik Allahim her isteyene nasip etsin inşallah
hadi hayirlisi olsun kiz haberlerinden sonra oglan haberleri de geldi topikten Allah saglikla dogurmayi nasip etsin canim

Bir paşa daha geliyor :) Saglikla kucagina almak nasip olur insallah canim..
Saye- insallah seninkide supriz yapmis gelmistir insallah
alpim insallah canim hemde ne sürpriz olur ama cokda bel baglayamiyorum hüsrana ugramaktan korkuyorum gene

Bizim eğitim kemerde tekirovadaydi.. Egitimden kalan arta zamanlarda denize havuza girdik su soğuktu gerci :) bu sefer cok gezemedik bir de esimle ayni kurumdayiz ikimiz de gittik bir nevi yari tatil gibi oldu

E-brulim sagolasin kuzum benim amin inşallah canım hatice bu başlangıcı yapmış olsun inşallah sonra sirayla herkes :) ay evet canım ya sorma hiç erkek eşyasına bile bakmadım hep kız bakıyordum yanlış çıktı test

Saye- sagolasin canım benim şimdi sabırsızlıkla senin haberini bekliyorum inşallah inşallah minik kuzu gelmiştir Allahim yüzünü guldursun canım seninde tüm isteyenlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…