Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gözün aydin canim, Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Darisi Allahin izniyle diger kardeslerimizin basina ♥ yalniz pinkin lahana testi yanlis cikti :))

Alpim sen nasilsin gülüm? Nasil geciyor köyde günler?
Iyiyim canim .. Ama köyde degilim Kendi memleketimdeyim Merkezde :)
Gunler su gibi geciyor annemin yaninda dun gelmis gibiyim 10 gunu gecti halbuki :)
Sen nasilsin alistin mi evine tatilden sonra :)

Slm kızlar netim az kaldı giremiyom pek E-brulim gülüm ben varım duaya eşimin netinden giriyom sen etiketlersin beni başlayacağımız tarihi
Saye- kuzum inşallah mucizen gelmiştir ve ramazanda böyle güzel haberler gelmeye devam eder -Lisaaa- canım gözün aydın prens geliyor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İnşallah canım benim yarın ki kontrolde öğrenirim heralde yumurta oluşmaya başlamış mı diye çünkü yarın iğneleri kullanmanın 6. Günü dikkat etmeye başladım yavaştan eşim de sağolsun havaya sokuyo beni iyicene

Saye- canım benim inşallah yarın tahlil yaptığında güzel bir sürprizle karşılaşırsın. Beklemediği anda olur ya hep insanın inşallah sana da öyle olmuştur... Rabbim mükafatını vermiştir inş sana
-Lisaaa- gözün aydın canım cinsiyeti öğrenmişsiniz paşa geliyormuş.. Sağlık sıhatle kucağına alırsın inş..

Ebush_354 amin canım benim sağol inşallah sizlerden de güzel haberler alırız mutlulugumuz tam olur canım benim

kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim... Allah isteyen herkesle birlikte banada nasip etsin insallah en hayirli zamanda.. hala adet olmadim gelen giden yok insallah iyiye isarettir... kasik agrilarim var bende onlari hayra yormaya calisiyorum ara ara oluyor. umitlenmek bile ne güzelmis insallah bosa cikmaz..nasil bi alinti yapmissam beceremedim

Canım biliyo musun ben de adet olmadım hala...
ama bu ay test yapmıycam kararlıyım!
Geçen ay çok ümitlenmiştim, hatta o dönem de batlarımız yakındı..
İyi gecelerin olsun. .

İyi gecelerin olsun. .

insallah hayirla mutlulukla sonuclanır regl olmayışlarınız. Amiiiin aminnnnn

Günaydin kizlar nasilsiniz?

Saye- ne yaptin gülüm?

Duaya katilacaklar
Kartanesi_26
Hsevda
Saadetim33
E-brulim

Bizim eğitim kemerde tekirovadaydi.. Egitimden kalan arta zamanlarda denize havuza girdik su soğuktu gerci :) bu sefer cok gezemedik bir de esimle ayni kurumdayiz ikimiz de gittik bir nevi yari tatil gibi oldu
Bizim de sansimiza su buz gibiydi ama günesin sicakligini iliklerine kadar hissetmek bile iyi geliyor insana. Eminim iyi gelmistir ikinize :)
Kocakari testlerine güvenince sonuc böyle olabiliyor :))) olsun kuzum daha vaktin var, bundan sonra bakarsin pasana ciciler :)

Iyiyim canim .. Ama köyde degilim Kendi memleketimdeyim Merkezde :)
Gunler su gibi geciyor annemin yaninda dun gelmis gibiyim 10 gunu gecti halbuki :)
Sen nasilsin alistin mi evine tatilden sonra :)
Ben yanlis okumusum o zaman gülüm. Ne güzel anneciginin dizinin dibindesin. Ne kadar kalacaksiniz?
Evime alistimda almanyaya alisamadim, türkiyede olmayi tercih ederdim :)

E-brulim aynen canım ya :)) bide bebek hiç göstrmeyince kiz kendini saklar falan baya baya kiz düşünüyorduk :)) dun gittigim doktorda bunu nasil gorememisler dedi fotosunu verdi

hayirli sabahlar kizlar daha test yapmadim ders calismaktan cok yoruldum hafta sonu sinavlar var test almayida unuttum dün yarin kan veririm artik nöbette olmazsam yada firsat olursa bugün test alirim...
insallah canim hayirlisi olur hakimizda insallah bu sefer olmustur...
İyi gecelerin olsun. .
zeynepcim haklisin aslinda insan ümitlerinin bosa cikmasini istemiyor bi taraftanda dayanamiyor ben yapmis bulundum iste silik cizgiyide görünce iyice kafam bulandi...
Günaydın kızlar
Nasılsınız görüşmeyeli?

Dünü gördüm de Saye- heyecanlandım yazdığını görünce :)
Hadi yap da gel testi inşallah güzel haberle gelirsin :)
canim günaydin henüz test yapmadim yaa testim yok yarin nöbette kan verecegim galiba bu gün firsat bulup test yapamazsam..
hayirli haberlerini bekliyoruz canim..

Günaydın kızlar
Nasılsınız görüşmeyeli?

Dünü gördüm de Saye- heyecanlandım yazdığını görünce :)
Hadi yap da gel testi inşallah güzel haberle gelirsin :)
Günaydın kızlar
Aynen ben de onu bekliyordum. . Yarın netlesir.. Insallah Saye- güzel haberlerini alırız. .

Insallah canım. . Yumoslar buyumustur Hadi hayırlı haberle insallah..

Tüh canım ya inşallah bugün yapabilirsin merak ettim ama hayırlısı olsun senin için ama benim içime doğan güzel haber gibi

Duaya katilacaklar
Kartanesi_26
Hsevda
Saadetim33
E-brulim
Ebush_354

Hayirli haberlerini bekliyoruz gülüm
E-brulim aynen canım ya :)) bide bebek hiç göstrmeyince kiz kendini saklar falan baya baya kiz düşünüyorduk :)) dun gittigim doktorda bunu nasil gorememisler dedi fotosunu verdi
Doktorlar bazen emin olamadiklari icinde bir sey söylemiyorlar, kiz bebek erkege benzetilebiliyormus. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim, hayirlisiyla gelsin minigin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…