- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Iyiyim canim .. Ama köyde degilim Kendi memleketimdeyim Merkezde :)Gözün aydin canim, Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Darisi Allahin izniyle diger kardeslerimizin basina ♥ yalniz pinkin lahana testi yanlis cikti :))
Alpim sen nasilsin gülüm? Nasil geciyor köyde günler?
İnşallah canım benim yarın ki kontrolde öğrenirim heralde yumurta oluşmaya başlamış mı diye çünkü yarın iğneleri kullanmanın 6. Günü dikkat etmeye başladım yavaştan eşim de sağolsun havaya sokuyo beni iyiceneBende gonal f kullanmıştım :) çok normal o Ağrı'lar cnm normalden fazla osterojen hormonu yükleniyor vücuda bir çok yumurtan oluşacak inşallah bak ağır fln kaldırmamaya başla... Bol bol su tüket inşallah herşey yolunda gidecek cnm... Bende senden ümitliyim bebişin bekletmeden gelir inşallahhhhh
Saye- sagolasin canım benim şimdi sabırsızlıkla senin haberini bekliyorum inşallah inşallah minik kuzu gelmiştir Allahim yüzünü guldursun canım seninde tüm isteyenlerinde
Saye- bu mubarek gunlerde Rabbim evladini sana nasip etmistir insallah canim benimmm insallaaah...
Slm kızlar netim az kaldı giremiyom pekE-brulim gülüm ben varım duaya eşimin netinden giriyom sen etiketlersin beni başlayacağımız tarihi
Saye- kuzum inşallah mucizen gelmiştir ve ramazanda böyle güzel haberler gelmeye devam eder -Lisaaa- canım gözün aydın prens geliyor rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim... Allah isteyen herkesle birlikte banada nasip etsin insallah en hayirli zamanda.. hala adet olmadim gelen giden yok insallah iyiye isarettir... kasik agrilarim var bende onlari hayra yormaya calisiyorum ara ara oluyor. umitlenmek bile ne güzelmis insallah bosa cikmaz..Saye- canım benim inşallah yarın tahlil yaptığında güzel bir sürprizle karşılaşırsın. Beklemediği anda olur ya hep insanın inşallah sana da öyle olmuştur... Rabbim mükafatını vermiştir inş sana
-Lisaaa- gözün aydın canım cinsiyeti öğrenmişsiniz paşa geliyormuş.. Sağlık sıhatle kucağına alırsın inş..
kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim... Allah isteyen herkesle birlikte banada nasip etsin insallah en hayirli zamanda.. hala adet olmadim gelen giden yok insallah iyiye isarettir... kasik agrilarim var bende onlari hayra yormaya calisiyorum ara ara oluyor. umitlenmek bile ne güzelmis insallah bosa cikmaz..nasil bi alinti yapmissam beceremedim
Canım biliyo musun ben de adet olmadım hala...
ama bu ay test yapmıycam kararlıyım!
Geçen ay çok ümitlenmiştim, hatta o dönem de batlarımız yakındı..
İyi gecelerin olsun. .
Bizim de sansimiza su buz gibiydi ama günesin sicakligini iliklerine kadar hissetmek bile iyi geliyor insana. Eminim iyi gelmistir ikinize :)Bizim eğitim kemerde tekirovadaydi.. Egitimden kalan arta zamanlarda denize havuza girdik su soğuktu gerci :) bu sefer cok gezemedik bir de esimle ayni kurumdayiz ikimiz de gittik bir nevi yari tatil gibi oldu
Kocakari testlerine güvenince sonuc böyle olabiliyor :))) olsun kuzum daha vaktin var, bundan sonra bakarsin pasana ciciler :)E-brulim sagolasin kuzum benim amin inşallah canım hatice bu başlangıcı yapmış olsun inşallah sonra sirayla herkes :) ay evet canım ya sorma hiç erkek eşyasına bile bakmadım hep kız bakıyordum yanlış çıktı test
Ben yanlis okumusum o zaman gülüm. Ne güzel anneciginin dizinin dibindesin. Ne kadar kalacaksiniz?Iyiyim canim .. Ama köyde degilim Kendi memleketimdeyim Merkezde :)
Gunler su gibi geciyor annemin yaninda dun gelmis gibiyim 10 gunu gecti halbuki :)
Sen nasilsin alistin mi evine tatilden sonra :)
insallah canim hayirlisi olur hakimizda insallah bu sefer olmustur...Saye- inşallah inşallah Rabbim Ol demiştir canım sürekli girip bakıyorum uzun zamandır gebelik haberi alamıyoruz sen ayağını surtmus ol inşallah arka arkaya herkesten alalım ya bu güzel haberi Insallahhhhhh
zeynepcim haklisin aslinda insan ümitlerinin bosa cikmasini istemiyor bi taraftanda dayanamiyor ben yapmis bulundum iste silik cizgiyide görünce iyice kafam bulandi...Canım biliyo musun ben de adet olmadım hala...
ama bu ay test yapmıycam kararlıyım!
Geçen ay çok ümitlenmiştim, hatta o dönem de batlarımız yakındı..
İyi gecelerin olsun. .
canim günaydin henüz test yapmadim yaa testim yok yarin nöbette kan verecegim galiba bu gün firsat bulup test yapamazsam..Günaydın kızlar
Nasılsınız görüşmeyeli?
Dünü gördüm deSaye- heyecanlandım yazdığını görünce :)
Hadi yap da gel testi inşallah güzel haberle gelirsin :)
hayirli haberlerini bekliyoruz canim..E-brulim canım ben Rabbi hebli mines salihin i geç de olsa bitirdim. Yeni duaya da katılmak istiyorum.
Kızlar ben de şu an klinikteyim kontrolüm var kan verdim muayene de bakacaklar. İnşallah yumurtlama emaresi vardır.
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Nasılsınız görüşmeyeli?
Dünü gördüm deSaye- heyecanlandım yazdığını görünce :)
Hadi yap da gel testi inşallah güzel haberle gelirsin :)
Insallah canım. . Yumoslar buyumusturE-brulim canım ben Rabbi hebli mines salihin i geç de olsa bitirdim. Yeni duaya da katılmak istiyorum.
Kızlar ben de şu an klinikteyim kontrolüm var kan verdim muayene de bakacaklar. İnşallah yumurtlama emaresi vardır.
Tüh canım ya inşallah bugün yapabilirsin merak ettim ama hayırlısı olsun senin için ama benim içime doğan güzel haber gibihayirli sabahlar kizlar daha test yapmadim ders calismaktan cok yoruldum hafta sonu sinavlar var test almayida unuttum dün yarin kan veririm artik nöbette olmazsam yada firsat olursa bugün test alirim...
insallah canim hayirlisi olur hakimizda insallah bu sefer olmustur...
zeynepcim haklisin aslinda insan ümitlerinin bosa cikmasini istemiyor bi taraftanda dayanamiyor ben yapmis bulundum iste silik cizgiyide görünce iyice kafam bulandi...
canim günaydin henüz test yapmadim yaa testim yok yarin nöbette kan verecegim galiba bu gün firsat bulup test yapamazsam..
hayirli haberlerini bekliyoruz canim..
Hayirli haberlerini bekliyoruz gülümE-brulim canım ben Rabbi hebli mines salihin i geç de olsa bitirdim. Yeni duaya da katılmak istiyorum.
Doktorlar bazen emin olamadiklari icinde bir sey söylemiyorlar, kiz bebek erkege benzetilebiliyormus. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim, hayirlisiyla gelsin minigin.E-brulim aynen canım ya :)) bide bebek hiç göstrmeyince kiz kendini saklar falan baya baya kiz düşünüyorduk :)) dun gittigim doktorda bunu nasil gorememisler dedi fotosunu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?