Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın kızlar
Aynen ben de onu bekliyordum. . Yarın netlesir.. Insallah Saye- güzel haberlerini alırız. .

Insallah canım. . Yumoslar buyumustur Hadi hayırlı haberle insallah..
Şimdi çıktım doktorun yanında hem sağda hem solda yumurtalarım var çok şükür sayısını unuttum ama en küçüğü 8 en büyüğü 14 tü yanlış anlamadıysam cumartesi 2. Kontrol var bir aksilik çıkmazsa da büyük ihtimal pazartesi toplama işlemi var dedi doktorum
Canım sana yukarda yazmayı unutmuşum Saye-

Saol kuzum bir sürü yumurtam varrr

E-brulim canım hoş geldin evine. Güzel anılarla dolmuştur eminim.. benimde yatılı misafirim var onu gezdiriyorum..
Topkapıyada gidecez insaAllah.. iki kere gitmistim önceden ..
Sadece orda kalabilirim acayip bir maneviyat var orda..

Saye- Tatlim yaaa görür görmez yazini o kadar heyecenlandim ki ay insaAllah gobisindedir Bebisin..
Yapiverde test bizde sevinelimmm yaa

yamukprenses ablam sıkıntı stres her kötülüğün başı o..
Rahat ol lütfen bak herşey daha da güzel olacak inan.. Rabbim yüzünü guldurecek insaAllah.. su güzel günlerin yüzü suyu hurmetine insaAllah

Günaydin Herkese..
Cuma dönüyorum Allah izin verirse canim.. Tabi ki vatanindan sonra zor gelir oralar alisirsin eski duzenine dönersin yakinda ..

Hosbuldum gülüm sagolasin. Kutsal emanetler cok farkli, ayak basar basmaz tüylerim ürperdi aglaya aglaya gezdim icerisini, görülmesi gereken bir yer. Eminim ki misafirlerinde cok begenecekler.

Günaydin Herkese..
Cuma dönüyorum Allah izin verirse canim.. Tabi ki vatanindan sonra zor gelir oralar alisirsin eski duzenine dönersin yakinda ..
Annenle birlikte gecirdigin günlerin doya doya tadini cikart canim.

Ebush_354 güzelim maşallah bak yumoşlar hzrlanıyor, inşallah tüm aşamalarında böyle gzl sonuçlar alırsın
İnşallah kuzum normalde yumurta oluşumundan bile bir haber olduğum için bu olumlu haber bile beni çok mutlu etti inşallah diğer aşamalar da böyle geçer çok teşekkürler ederim canım

Kızlar slm. Nasılsınız. Pink in gidişinden etkilendim ama haklıydı. Bende okuduğum gördüğüm her şeyden etkileniyorum. Bende durumlar pek parlak değil kanda enfeksiyonum düşmüyor antibiyotik kullanmama rağmen. Doktor ilacımı değiştirdi. Bebeğe geçmesinden endişe ediyor. Falan filan işte olumsuzluklar yaşanıyor tabi ama çok şükür diyorum .
Umarım herkes iyidir arada geçmişi okuyorum.
Hatice den güzel haber var mı ona bakacağım şimdi. Hepinizı öpüyorum.

Geçmiş olsun canım idrar yolu kaynaklı mıydı?
İnşallah yeni tedavinle toparlarsın.
Kaç haftalık oldun?

ebru canim hadi bakalim o yumoslar embriyolara dönüssün hayirlisi olsun canim
Saye- Tatlim yaaa görür görmez yazini o kadar heyecenlandim ki ay insaAllah gobisindedir Bebisin..
Yapiverde test bizde sevinelimmm yaa
yapacagim canim öglen dedemi hastaneye götürecegim acile bi göz gezdireyim tanidik varsa dr arkadaslardan test yaptiracagim yoksa idrar testi yapacagim bakalim nasip hayirlisi
canim bende seni merak etmistim sesin cikmadi ne zamandir diye... insalah yeni tedaviyle atlatirsin enfeksiyon idrar yolundan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…