Geçmiş olsun canım idrar yolu kaynaklı mıydı?
İnşallah yeni tedavinle toparlarsın.
Kaç haftalık oldun?
ebru canim hadi bakalim o yumoslar embriyolara dönüssün hayirlisi olsun canim
yapacagim canim öglen dedemi hastaneye götürecegim acile bi göz gezdireyim tanidik varsa dr arkadaslardan test yaptiracagim yoksa idrar testi yapacagim bakalim nasip hayirlisi
canim bende seni merak etmistim sesin cikmadi ne zamandir diye... insalah yeni tedaviyle atlatirsin enfeksiyon idrar yolundan mi
Umarım şu an kutlama yapıyordurBirinizde çatlatmadan yapın testi yahu :))
Hosbuldum deranim sagolasin. Her sey cok güzeldi... Estagfurullah canim ne kusuru, olur mu hic öyle sey. Neyin var bakayim, kim skti canini?E-brulim hoşgeldin canım umarım iYi geçmiştir tatilin. Kusurabakma yazamadım kendimi iyi hissetmiyorum bu aralar kafam ağırlaşmış psikolojiktir umarım ruh gibiyim.
Saye- arkadaşım güzel haberlerle gelirsin inşallah güzel haberler almaya ihtiyacımız var...
C cornella umarım tez zamanda iyi olursun iyi düşün inşallah iyi olacaktır..
Gecmis olsun gülüm insallah her sey yoluna girer, sag salim bebegini kucagina alirsin.Yok cnm idrar testi yapiliyor onda sorun yok. Sebebini şuan doktorda bilmiyor. Bir çok sebebi olabilirmiş.
Güzel geçtiğine sevindim canımm,dilerim seneye de minik meleğinle beraber gidersiniz ailecek. Rabbim nasip etsinHosbuldum deranim sagolasin. Her sey cok güzeldi... Estagfurullah canim ne kusuru, olur mu hic öyle sey. Neyin var bakayim, kim skti canini?
Gecmis olsun gülüm insallah her sey yoluna girer, sag salim bebegini kucagina alirsin.
Maşallah büyümüş bebişin canım, inşallah tedavin faydalı olacak, bebişin de son haftaya kadar dayanacak :)Yok cnm idrar yolu kaynaklı değil crp değerim yükseliyor bebegin suyu geliyor olabilirmiş yada gribal enfeksiyona bağlı olabilirmiş. 30 +4 haftalık cnm.
Sen nasılsın. Bebis umarım iyidir .
Kan testi yapmadınmıTaeYang derandiren Al_pi vesselam_ E-brulim kizlar test yaptim idrar testi gene silik cizgi cikti yarin aksam kan testi verecegim bi sey yoksa da drumla görüsmem gerekecek klomen kullandigim icin gecikiyor olabilir mi adet kist falan yapmis olabilir mi
Gülüm bence bebiş geliyor ki inşallah öyledir topik şenlenirTaeYang derandiren Al_pi vesselam_ E-brulim kizlar test yaptim idrar testi gene silik cizgi cikti yarin aksam kan testi verecegim bi sey yoksa da drumla görüsmem gerekecek klomen kullandigim icin gecikiyor olabilir mi adet kist falan yapmis olabilir mi
Hatice bebeğim kist olsaydı idrar testin silik çizgi çıkmazdı :)TaeYang derandiren Al_pi vesselam_ E-brulim kizlar test yaptim idrar testi gene silik cizgi cikti yarin aksam kan testi verecegim bi sey yoksa da drumla görüsmem gerekecek klomen kullandigim icin gecikiyor olabilir mi adet kist falan yapmis olabilir mi
Valla canım benim içimden geçen hamilesin gibi geliyor... Kan testiyle güzel haberi alırız inş yarın senden meraktayızTaeYang derandiren Al_pi vesselam_ E-brulim kizlar test yaptim idrar testi gene silik cizgi cikti yarin aksam kan testi verecegim bi sey yoksa da drumla görüsmem gerekecek klomen kullandigim icin gecikiyor olabilir mi adet kist falan yapmis olabilir mi
canim tanidik kimse yoktu yaptiramadim yarin aksam vaka götürünce formali olunca tanidik olmasa da nazimiz gecer baktiririm insallah ... insallah dua edin hayir olsun o ince cizgi...Kan testi yapmadınmı
İlk gebeliğimde o silik çizgi çıkmıştı ozamanlar hamileliği konduramadığım için önemsememiştim. Büyük ihtimalle hamilesindir
insallah saadetim bebeginde sende dua edin isteyen herkesle birlikte banada nasip olsun canim.Gülüm bence bebiş geliyor ki inşallah öyledir topik şenlenir
canim resmini cektimde hep bulanik cikti yaa bide esimin telefonla deneyim bakalim .. ama üzerinden saatler gecince iki cizgide griye döndü..Hatice bebeğim kist olsaydı idrar testin silik çizgi çıkmazdı :)
Sonuçta çatlatma iğnesi yaptırmadın
Senin bebe yola çıkmış geliyor hihi :)
Testin fotosunu atsanaa :)
yarin nöbette verecem canim insallah dualarimiz kabul olur rabbim nasip ederSaye- ay canım bence bebiş o ne kisti ya oyle seyler dusunme ramazan ayina girmeden konmus Allahin izniyle senin minik ay cok sevindim hemen kan ver canım bence
insallah ebrum icinden gecen his gerceklesir..Valla canım benim içimden geçen hamilesin gibi geliyor... Kan testiyle güzel haberi alırız inş yarın senden meraktayız
Rabbim yüzünü güldürsün,inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin.canim tanidik kimse yoktu yaptiramadim yarin aksam vaka götürünce formali olunca tanidik olmasa da nazimiz gecer baktiririm insallah ... insallah dua edin hayir olsun o ince cizgi...
insallah saadetim bebeginde sende dua edin isteyen herkesle birlikte banada nasip olsun canim.
canim resmini cektimde hep bulanik cikti yaa bide esimin telefonla deneyim bakalim .. ama üzerinden saatler gecince iki cizgide griye döndü..
yarin nöbette verecem canim insallah dualarimiz kabul olur rabbim nasip eder
insallah ebrum icinden gecen his gerceklesir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?