Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

E-brulim hoşgeldin canım umarım iYi geçmiştir tatilin. Kusurabakma yazamadım kendimi iyi hissetmiyorum bu aralar kafam ağırlaşmış psikolojiktir umarım ruh gibiyim.
Saye- arkadaşım güzel haberlerle gelirsin inşallah güzel haberler almaya ihtiyacımız var...
C cornella umarım tez zamanda iyi olursun iyi düşün inşallah iyi olacaktır..

Son düzenleme:
Güneşin üzerinden yağmur yağarken yine
Yüreğim delirdi senin oldu(meleğim)
Bir gün gelir değişir denizin rengi
Pespembe martılar, mor dalgalar...

Bebeğim bu masallar bitmez sevda üstüne
Masalın sonunda biri soldu
Nasıl olur değişir yaşamın rengi
Aşkın hayalleri gerçek olur...

Gel uçalım gidelim haydi
Sevdalı bulutlar ağlar..

Geçmiş olsun canım idrar yolu kaynaklı mıydı?
İnşallah yeni tedavinle toparlarsın.
Kaç haftalık oldun?

Yok cnm idrar yolu kaynaklı değil crp değerim yükseliyor bebegin suyu geliyor olabilirmiş yada gribal enfeksiyona bağlı olabilirmiş. 30 +4 haftalık cnm.
Sen nasılsın. Bebis umarım iyidir .

Yok cnm idrar testi yapiliyor onda sorun yok. Sebebini şuan doktorda bilmiyor. Bir çok sebebi olabilirmiş.

Hosbuldum deranim sagolasin. Her sey cok güzeldi... Estagfurullah canim ne kusuru, olur mu hic öyle sey. Neyin var bakayim, kim skti canini?
Yok cnm idrar testi yapiliyor onda sorun yok. Sebebini şuan doktorda bilmiyor. Bir çok sebebi olabilirmiş.
Gecmis olsun gülüm insallah her sey yoluna girer, sag salim bebegini kucagina alirsin.

Hosbuldum deranim sagolasin. Her sey cok güzeldi... Estagfurullah canim ne kusuru, olur mu hic öyle sey. Neyin var bakayim, kim skti canini?

Gecmis olsun gülüm insallah her sey yoluna girer, sag salim bebegini kucagina alirsin.
Güzel geçtiğine sevindim canımm,dilerim seneye de minik meleğinle beraber gidersiniz ailecek. Rabbim nasip etsin
Kimse sıkmadı canım büyük bir halsizlik var üstümde başımda bir ağırlık ve mutsuzluk.Tansiyonuma baktırdım normaldi,psikolojiktir sanırım

Yok cnm idrar yolu kaynaklı değil crp değerim yükseliyor bebegin suyu geliyor olabilirmiş yada gribal enfeksiyona bağlı olabilirmiş. 30 +4 haftalık cnm.
Sen nasılsın. Bebis umarım iyidir .
Maşallah büyümüş bebişin canım, inşallah tedavin faydalı olacak, bebişin de son haftaya kadar dayanacak :)
Ben de iyi şükür ikili test yaptırdım güzel çıktı sonuçlar şükür.

Kan testi yapmadınmı
İlk gebeliğimde o silik çizgi çıkmıştı ozamanlar hamileliği konduramadığım için önemsememiştim. Büyük ihtimalle hamilesindir

Hatice bebeğim kist olsaydı idrar testin silik çizgi çıkmazdı :)
Sonuçta çatlatma iğnesi yaptırmadın
Senin bebe yola çıkmış geliyor hihi :)
Testin fotosunu atsanaa :)

Saye- ay canım bence bebiş o ne kisti ya oyle seyler dusunme ramazan ayina girmeden konmus Allahin izniyle senin minik ay cok sevindim hemen kan ver canım bence

Valla canım benim içimden geçen hamilesin gibi geliyor... Kan testiyle güzel haberi alırız inş yarın senden meraktayız

Kan testi yapmadınmı
İlk gebeliğimde o silik çizgi çıkmıştı ozamanlar hamileliği konduramadığım için önemsememiştim. Büyük ihtimalle hamilesindir
canim tanidik kimse yoktu yaptiramadim yarin aksam vaka götürünce formali olunca tanidik olmasa da nazimiz gecer baktiririm insallah ... insallah dua edin hayir olsun o ince cizgi...
Gülüm bence bebiş geliyor ki inşallah öyledir topik şenlenir
insallah saadetim bebeginde sende dua edin isteyen herkesle birlikte banada nasip olsun canim.
Hatice bebeğim kist olsaydı idrar testin silik çizgi çıkmazdı :)
Sonuçta çatlatma iğnesi yaptırmadın
Senin bebe yola çıkmış geliyor hihi :)
Testin fotosunu atsanaa :)
canim resmini cektimde hep bulanik cikti yaa bide esimin telefonla deneyim bakalim .. ama üzerinden saatler gecince iki cizgide griye döndü..
Saye- ay canım bence bebiş o ne kisti ya oyle seyler dusunme ramazan ayina girmeden konmus Allahin izniyle senin minik ay cok sevindim hemen kan ver canım bence
yarin nöbette verecem canim insallah dualarimiz kabul olur rabbim nasip eder
Valla canım benim içimden geçen hamilesin gibi geliyor... Kan testiyle güzel haberi alırız inş yarın senden meraktayız
insallah ebrum icinden gecen his gerceklesir..

bide kizlar ben bi rüya görmüstüm bi kac gün önce.. rüyamda bisiklete biniyorum komsu kizmla karsilasiyorum bahceye gidiyorum diyorum oda bisikletle gitme ya bi sey olursa diyor.. bende karnima bakiyorum yuvarlak kücücük top gibi olmus hamileyim evet bisiklete binmeyim sizin evin önüne koyayim onu diyorum.. hayir olsun insallah

Rabbim yüzünü güldürsün,inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin.
Topiğin güzel haberlere ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…