Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlarrrrrr biraz önce aradılar klinikten.. 12 yumurtadan 10 tanesi kaliteli çıkmış ve bunlardan 9 tanesi döllenmiş perşembe günü gelişimi hakkında tekrar arıcaklar
Gözün aydin gülüm, insallah olmasi gerektigi gibi gelisirler. Dualarimiz seninle ♥
aleyküm selam cnm bende öleyim ebrumm kızarıyorum hep:)
Beyaz tenli olmanin dezavantaji :)

amin canım...Rabbim hayırlısını nasip etsin gülüm...

Insallah ilk denemenizde tutar gülüm, bende senin adina cok sevindim. Kac yumurta transfer ettireceksiniz?
Bilmiyorum ki canım o konuyu henüz konuşmadık bir dahakinde görüşülücek sanırım zaten dün dediklerni de doktorun hayal meyal hatırlıyorum

görüşüyorum cnm iyi oda çok şükür şekerini dengelemeye çalışıyor dikkatediyor sürekli bronzlaştınmı ebrum:)

sen nasılsınn cnmm korunmayı braktınmı?
Yok canım 3 ay daha korunacağım. Genetik test ve pıtılaşma testimi aldım geçen hafta Mthfr A1298c genimde taşıyıcılık var onun dışında bir problem çıkmadı şükür.. Bir de ben de bir korku başladı tekrar aynı şeyleri yaşarım diye nasıl cesaret ederim onu da bilmiyorum canım.. Sen nasılsın doğuma ne kadar kaldı Hastaneni filan belirledin mi?

Kızlarrrrrr biraz önce aradılar klinikten.. 12 yumurtadan 10 tanesi kaliteli çıkmış ve bunlardan 9 tanesi döllenmiş perşembe günü gelişimi hakkında tekrar arıcaklar
ben sana demiştim hislerime güven

Sabir canim cok fazla kalmadi.
Sükür iyiyiz bizde, ebusdan güzel haber geldi sevindik :)

Valla 3.gün,5 gün ne bende tam bilmiyorum canım,embriyoların 5.güne kadar gitmesi demek ama ne işe yarıyor,şansı arttırıyor mu arttırmıyor mu inan bilmiyorum canım.

Günaydın herkese... Güzel bir gün olsun

Almanya ile Türkiye arasında ki en belirgin farkı göstereyim size :)

Eki Görüntüle 1840104
Canım linki tıklayınca hata veriyor,ne eklemiştin merak ettim.

Canım hazır lafı gelmişken anlatayım;
Biliyorsunuz benim laptop bozuktu,telden girmek zaten işkence gibiydi az giriyordum,sonra diğer evime geldim,gelen giden temizlik derken yine az girdim,sonra kontrol için merkezdeki dokturuma gittik,güya kontrol olup gelecektik,doktorum bugünden itibaren ovulosyon takibi yapalım dedi,sonra progestana başlıyacaksın dedi,nereden baksan bana geri gelmen 1 hafta 10 günü bulur dedi,büyük abimle aynı sitede oturuyoruz yengem yurtdışına gidince kızların başına annem geldi, gelmişken 2 gün daha kalayım annemle ve kızlarla iyice hasret gidereyim dedim,sonra bir baktım yumurtlamışım.Tekrar buradaki eve dönmeyeyim diye 5 gün daha kaldım,işte cumarteside transfer oldu derken süreç uzadı,anca kendi kendime geliyorum.Biraz karışık oldu ama olsun

Yazdıysan da görmemişimdir kuzum yoksa koşa koşa gelirdim yanına,gerçekten o sıra herşey üstüsteydi.
Selamimi ilet, insallah her sey yolunda gider ve sag salim bebegini kucagina alir. Son haftalari onunda.
Azicik :) benim tenim nedense fazla bronzlasmiyor gülüm, kizariyorum ama karaya dönemiyorum :)
Benimde hiç bronzlaşmıyor ya,esmerim aslında ama beyaz esmerim,o nasıl oluyorsaTenim beyaz yani,kararmıyorumda kızarmıyorumda öyle iki arada bir derede kalıyorum her yaz

Bilmiyorum ki canım o konuyu henüz konuşmadık bir dahakinde görüşülücek sanırım zaten dün dediklerni de doktorun hayal meyal hatırlıyorum

Ohh ne güzel haberler bunlar canım çok sevindim,çok iyi rakam.Hem bir tane bile olsa üzülme canım,1 tane olsun bizim olsunİnşaallah transfere çok fire vermeden kaliteli embriyolarla girersin canım.Ayrıca transfer için 2 tane iste,eğer mümkünse tabii.İnşaallah tek seferde bebeklerin sana tutunur canım,dilerim yüce mevlam çok aratmasın

Merhaba canım hoşgeldin
Hadi az kaldı az daha dişini sık,sonra mutlu son

Gözünaydınnn olsun canım:) çok sevindim bak demiştim sizden umutluyumm diye.inşallah herşey yolunda ilerler..
İnşallah birkaç gün sonra yamukprenses 'imde güzel haberler verir buradan

tamam canım başlıyorum hemen
Allah kabul etsin canim, süre siniri yok.
Canım linki tıklayınca hata veriyor,ne eklemiştin merak ettim.
Hava durumunu

Al_pi KK'nin uygulamasi var demisti ama bulamadim, belki uygulamadan girmek daha rahat oluyordur?

Hayirlisi olsun ablacim insallah yumoslarin bebise dönüsüp sıkı sıkı tutunurlar sana. Sana kac yumurta transfer edildi peki?
Saglik olsun ablam, nasipse bir daha ki izine insallah :)
Benimde hiç bronzlaşmıyor ya,esmerim aslında ama beyaz esmerim,o nasıl oluyorsaTenim beyaz yani,kararmıyorumda kızarmıyorumda öyle iki arada bir derede kalıyorum her yaz
Ben seni gördüm bir kere masallah cok güzelsin ablacim hic öyle bronzlasmaya falanda ihtiyacin yok

Canımmm çok sevindim yaaa Rabbim gönlüne göre versinn büssürü bebişler olsun insallaaah :)))

E-brulim kuzummm bugünki duami da okudum.. bildirim yapalımmı bu arada okudukca ben yaziyorum amaa

DESIGNER27 kuzummm benden de çok selam söyle pinkiciime insallah sağlığı iyidir sag salim kavusun bebislerinizee

Tamam kuzumm öyle daha iyi :) Rabbim simdiden hepimizin tesbihini dualarını kabul etsin bol bebişli günlerimiz gelsin insallaaah :)) sen iyisin diymii kaç haftalık oldun kuzumm ♡
Amin insallah gülüm, Rabbim bu mübarek ayin ve dualarimizin hürmetine hepimizin gönlüne göre versin ♥
Iyiyim sükür canim 24 haftalik oldu, Allahim sizede nasip etsin hayirlisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…