aleyküm selam cnm bende öleyim ebrumm kızarıyorum hep:)Selamimi ilet, insallah her sey yolunda gider ve sag salim bebegini kucagina alir. Son haftalari onunda.
Azicik :) benim tenim nedense fazla bronzlasmiyor gülüm, kizariyorum ama karaya dönemiyorum :)
Gözün aydin gülüm, insallah olmasi gerektigi gibi gelisirler. Dualarimiz seninle ♥Kızlarrrrrr biraz önce aradılar klinikten.. 12 yumurtadan 10 tanesi kaliteli çıkmış ve bunlardan 9 tanesi döllenmiş perşembe günü gelişimi hakkında tekrar arıcaklar
Beyaz tenli olmanin dezavantaji :)aleyküm selam cnm bende öleyim ebrumm kızarıyorum hep:)
Gözün aydin gülüm, insallah olmasi gerektigi gibi gelisirler. Dualarimiz seninle ♥
Beyaz tenli olmanin dezavantaji :)
Insallah ilk denemenizde tutar gülüm, bende senin adina cok sevindim. Kac yumurta transfer ettireceksiniz?İnşallah canım benim mutluluktan ağladım resmen 9 tane şansımız var şu an
amin canım...Rabbim hayırlısını nasip etsin gülüm...Canım merhaba,seni az görüyorum sanki,gerçi bu sıra bende az geliyorum,sağol canım benim,amin,inşaallah hep beraber alırız kuzum
Enyaliosum nasılsın vanımohhh ohhh ne güzel geziyorsun ama sen yine de fazla hoplayıp zıplama canımın içi,ne olur ne olmaz
ebrulim canım beni de listeye ekle,bu sıra rahat rahat yapabilirim,sen nasılsın tatil bittimi,seni etiketleyip sormuştum Antalyada neredesin diye ama ya sen ya ben görmedik canım,nasıl geçti tatil
Canım alpim tatil sana da iyi gelmiştir,kafan boşalmıştır biraz.Valla benim de evi temizlemem gerekiyor ne yapıcam bilmiyorum,genel temizliğim varda bayram temizliği çok ince detay istiyor.Sen yine de fazla yorma kendini,ne yapalım bu senede böyle geçsin.Ben bildiğin gibi beklemedeyim canım,ayın 9 unda sonuca bakılacak.
merhaba desıgner,hoşgeldin canım,daha çok gel
Haticem inşaallah güzel sonuçlar alırsın,sevindim sınavlarının güzel geçmesine.Doktora devam ediyorsun değilmi,inşaallah oradanda böyle güzel haberlerle gelirsin.Valla burada herkes tatil diyor,benimde aklıma getirdiniz,iyi olur gerçekten ama ramazan bir bitsin bakalım,sende iyice dinlen stres at kuzum
Ebushum çok geçmiş olsun canım,bitti geçti işte şükür.Narkozun etkisindendir o,yarına hepsi geçer,ben hiç kusmadım ama o kafayı biliyorum12 tane yumurta çok iyi canım,inşaallah hepsi kaliteli embriyo olur,hemen yarın belli olmaz canım,3 gün döllenirler onlar,hergün sana telefon açıp bilgi verirler,hem neden 3 gün,belki 5.güne kadar giderler?Sen şimdi ilaçlarını kullan,stres yapma,hiçbirşey yok,Allahın izniyle herşey yolunda
Benim için ne hissediyorsun deeploneliness
Canım 1 Hazirana az kalmış,şunun şurasında 1 gün,inşaallah adet olmazsın güzelim,yavruna kardeş gelir
Amin vesselam,hepimiz için amin.Son cümlen beni çok duygulandırdı,çok teşekkürederim,Allah razı olsun.İnşaallah güzel haberlerle gelirim canım.
Bilmiyorum ki canım o konuyu henüz konuşmadık bir dahakinde görüşülücek sanırım zaten dün dediklerni de doktorun hayal meyal hatırlıyorumInsallah ilk denemenizde tutar gülüm, bende senin adina cok sevindim. Kac yumurta transfer ettireceksiniz?
Yok canım 3 ay daha korunacağım. Genetik test ve pıtılaşma testimi aldım geçen hafta Mthfr A1298c genimde taşıyıcılık var onun dışında bir problem çıkmadı şükür.. Bir de ben de bir korku başladı tekrar aynı şeyleri yaşarım diye nasıl cesaret ederim onu da bilmiyorum canım.. Sen nasılsın doğuma ne kadar kaldıgörüşüyorum cnm iyi oda çok şükür şekerini dengelemeye çalışıyor dikkatediyor sürekli bronzlaştınmı ebrum:)
sen nasılsınn cnmm korunmayı braktınmı?
ben sana demiştim hislerime güvenKızlarrrrrr biraz önce aradılar klinikten.. 12 yumurtadan 10 tanesi kaliteli çıkmış ve bunlardan 9 tanesi döllenmiş perşembe günü gelişimi hakkında tekrar arıcaklar
Birde bir bakmissin Rabbim sana ikiz yada ücüz vermisBilmiyorum ki canım o konuyu henüz konuşmadık bir dahakinde görüşülücek sanırım zaten dün dediklerni de doktorun hayal meyal hatırlıyorum
Sabir canim cok fazla kalmadi.Merhaba kızlaR.
Cnm evdeyim raporluyum doktorum aşırı pimpirikli çıktı çok bunaldim her hafta kan veriyorum çok sıkıldım.
Sabrediyorum. İnşallah her şey güzel olacak diyorum.
Sizler nasılsınız yazmasam da okumaya çalışıyorum.
tamam canım başlıyorum hemenDUAMIZ 5000 Hasbünallahi ve niğmel vekil - Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir...
- kisi basina 5000 adet okunacak
Al_pi (Büşra) - @Saadetim33 (Hazal)
- @grpaysgl (Ayşegül)
- @Kartanesi_26 (Gamze)
E-brulim (Ebru) Ebush_354 (Ebru) dilo00 (Dilek) umutLatahzen (Ebru) - @hsevda (Hatice)
- @Enyalios (Zeynep)
- @deeploneliness (Özlem)
yamukprenses (Serap)
- günlük sayi 416
Valla 3.gün,5 gün ne bende tam bilmiyorum canım,embriyoların 5.güne kadar gitmesi demek ama ne işe yarıyor,şansı arttırıyor mu arttırmıyor mu inan bilmiyorum canım.Aynen canım gerçekten bir acayip oluyor insan ama bugün topladım kafayı. Yumurta sayısı başkalarınınkini duyunca bir korkuttu beni ama umarım kaliteleri güzel çıkar önemli olan niteliği zaten gözüyle bakıp kendimi rahatlatıyorum... Ben yanlış anlamış da olabilirim doktor şey dedi yarın kalitelerini döllenip döllenmiceğini haber verirler dedi. 3. Gün dondurucaz dedi 3. Gün olmasının dezavantajı ne peki canım. Bana verilen kağıtta da toplamdan sonraki 1. Ve 3. Gün bilgilendirme için aranacaksınız yazıyordu.. Bundan sonrası tevekkül canım... Senin güzel haberler de gelecek ben inanıyorum
Canım linki tıklayınca hata veriyor,ne eklemiştin merak ettim.Günaydın herkese... Güzel bir gün olsun
Almanya ile Türkiye arasında ki en belirgin farkı göstereyim size :)
Eki Görüntüle 1840104
Canım hazır lafı gelmişken anlatayım;Iyi olda gerisi önemli degil ♥
Dün basladik duaya gülüm, o zaman sen bir sonrakine katilirsin... Allah kabul etsin yüreginden gecen o güzel dualari ♥
Sükür ablam iyiyim, tatili bitirdik geldik - alanyadaydik cevap yazdim sana ama sanirim laptoptan giremedigin icin gözünden kacti ablacim.
Benimde hiç bronzlaşmıyor ya,esmerim aslında ama beyaz esmerim,o nasıl oluyorsaSelamimi ilet, insallah her sey yolunda gider ve sag salim bebegini kucagina alir. Son haftalari onunda.
Azicik :) benim tenim nedense fazla bronzlasmiyor gülüm, kizariyorum ama karaya dönemiyorum :)
Kızlarrrrrr biraz önce aradılar klinikten.. 12 yumurtadan 10 tanesi kaliteli çıkmış ve bunlardan 9 tanesi döllenmiş perşembe günü gelişimi hakkında tekrar arıcaklar
Bilmiyorum ki canım o konuyu henüz konuşmadık bir dahakinde görüşülücek sanırım zaten dün dediklerni de doktorun hayal meyal hatırlıyorum
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba kızlaR.
Cnm evdeyim raporluyum doktorum aşırı pimpirikli çıktı çok bunaldim her hafta kan veriyorum çok sıkıldım.
Sabrediyorum. İnşallah her şey güzel olacak diyorum.
Sizler nasılsınız yazmasam da okumaya çalışıyorum.
Gözünaydınnn olsun canım:) çok sevindim bak demiştim sizden umutluyumm diye.Kızlarrrrrr biraz önce aradılar klinikten.. 12 yumurtadan 10 tanesi kaliteli çıkmış ve bunlardan 9 tanesi döllenmiş perşembe günü gelişimi hakkında tekrar arıcaklar
Allah kabul etsin canim, süre siniri yok.tamam canım başlıyorum hemen
Hava durumunuCanım linki tıklayınca hata veriyor,ne eklemiştin merak ettim.
Canım hazır lafı gelmişken anlatayım;
Biliyorsunuz benim laptop bozuktu,telden girmek zaten işkence gibiydi az giriyordum,sonra diğer evime geldim,gelen giden temizlik derken yine az girdim,sonra kontrol için merkezdeki dokturuma gittik,güya kontrol olup gelecektik,doktorum bugünden itibaren ovulosyon takibi yapalım dedi,sonra progestana başlıyacaksın dedi,nereden baksan bana geri gelmen 1 hafta 10 günü bulur dedi,büyük abimle aynı sitede oturuyoruz yengem yurtdışına gidince kızların başına annem geldi, gelmişken 2 gün daha kalayım annemle ve kızlarla iyice hasret gidereyim dedim,sonra bir baktım yumurtlamışım.Tekrar buradaki eve dönmeyeyim diye 5 gün daha kaldım,işte cumarteside transfer oldu derken süreç uzadı,anca kendi kendime geliyorum.Biraz karışık oldu ama olsun
Yazdıysan da görmemişimdir kuzum yoksa koşa koşa gelirdim yanına,gerçekten o sıra herşey üstüsteydi.
Ben seni gördüm bir kere masallah cok güzelsin ablacim hic öyle bronzlasmaya falanda ihtiyacin yokBenimde hiç bronzlaşmıyor ya,esmerim aslında ama beyaz esmerim,o nasıl oluyorsaTenim beyaz yani,kararmıyorumda kızarmıyorumda öyle iki arada bir derede kalıyorum her yaz
Kızlarrrrrr biraz önce aradılar klinikten.. 12 yumurtadan 10 tanesi kaliteli çıkmış ve bunlardan 9 tanesi döllenmiş perşembe günü gelişimi hakkında tekrar arıcaklar
Sart degil gülüm sonunda toplu bildirim yapsan yeterli olur.
Sart degil gülüm sonunda toplu bildirim yapsan yeterli olur.
Amin insallah gülüm, Rabbim bu mübarek ayin ve dualarimizin hürmetine hepimizin gönlüne göre versin ♥Tamam kuzumm öyle daha iyi :) Rabbim simdiden hepimizin tesbihini dualarını kabul etsin bol bebişli günlerimiz gelsin insallaaah :)) sen iyisin diymii kaç haftalık oldun kuzumm ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?