Bulantılar hafif azaldı ama devam ediyor Ebru'm :)TaeYang kuzum senin bebisin cinsiyeti belli oldu mu? Bulantilarin ne alemde?
ben sana demiştim hislerime güven
Allah yardim etsin gülüm insallah cabuk atlatirsin.Bulantılar hafif azaldı ama devam ediyor Ebru'm :)
Benim bebe utangaç çıktı göstermiyor :) bugün gittim de göstermedi.
3üz sarsar ama ne yalan diyim canım gönlümden hep bir kız bir erkek ikiz geçiyor.. Ama hayırlısı olsun tabi ki teke de razıyım her türlüBirde bir bakmissin Rabbim sana ikiz yada ücüz vermis
Aynen canım ben de birhaberim o konudan ama olsun 3-5 farketmez bizim olsun.Valla 3.gün,5 gün ne bende tam bilmiyorum canım,embriyoların 5.güne kadar gitmesi demek ama ne işe yarıyor,şansı arttırıyor mu arttırmıyor mu inan bilmiyorum canım.
Canım linki tıklayınca hata veriyor,ne eklemiştin merak ettim.
Canım hazır lafı gelmişken anlatayım;
Biliyorsunuz benim laptop bozuktu,telden girmek zaten işkence gibiydi az giriyordum,sonra diğer evime geldim,gelen giden temizlik derken yine az girdim,sonra kontrol için merkezdeki dokturuma gittik,güya kontrol olup gelecektik,doktorum bugünden itibaren ovulosyon takibi yapalım dedi,sonra progestana başlıyacaksın dedi,nereden baksan bana geri gelmen 1 hafta 10 günü bulur dedi,büyük abimle aynı sitede oturuyoruz yengem yurtdışına gidince kızların başına annem geldi, gelmişken 2 gün daha kalayım annemle ve kızlarla iyice hasret gidereyim dedim,sonra bir baktım yumurtlamışım.Tekrar buradaki eve dönmeyeyim diye 5 gün daha kaldım,işte cumarteside transfer oldu derken süreç uzadı,anca kendi kendime geliyorum.Biraz karışık oldu ama olsun
Yazdıysan da görmemişimdir kuzum yoksa koşa koşa gelirdim yanına,gerçekten o sıra herşey üstüsteydi.
Benimde hiç bronzlaşmıyor ya,esmerim aslında ama beyaz esmerim,o nasıl oluyorsaTenim beyaz yani,kararmıyorumda kızarmıyorumda öyle iki arada bir derede kalıyorum her yaz
Ohh ne güzel haberler bunlar canım çok sevindim,çok iyi rakam.Hem bir tane bile olsa üzülme canım,1 tane olsun bizim olsunİnşaallah transfere çok fire vermeden kaliteli embriyolarla girersin canım.Ayrıca transfer için 2 tane iste,eğer mümkünse tabii.İnşaallah tek seferde bebeklerin sana tutunur canım,dilerim yüce mevlam çok aratmasın
Merhaba canım hoşgeldin
Hadi az kaldı az daha dişini sık,sonra mutlu son
Rabbim o güzel gönlüne göre versin insallah, tabi ki en önemlisi hayirli olmasi.3üz sarsar ama ne yalan diyim canım gönlümden hep bir kız bir erkek ikiz geçiyor.. Ama hayırlısı olsun tabi ki teke de razıyım her türlü
Teşekkürler canım.. İnan çok sevindimGözünaydınnn olsun canım:) çok sevindim bak demiştim sizden umutluyumm diye.inşallah herşey yolunda ilerler..
İnşallah birkaç gün sonra @yamukprenses'imde güzel haberler verir buradan
İnşallah canım çok teşekkürler devamı da gelir inşallahCanımmm çok sevindim yaaa Rabbim gönlüne göre versinn büssürü bebişler olsun insallaaah :)))
E-brulim kuzummm bugünki duami da okudum.. bildirim yapalımmı bu arada okudukca ben yaziyorum amaa
@DESIGNER27 kuzummm benden de çok selam söyle pinkiciime insallah sağlığı iyidir sag salim kavusun bebislerinizee
Çok teşekkürler canım benim inşallah bir dahaki aya da güzel haberler gelir:))Ebush_354 canım maşallah çok sevindim, inşallah güzel gelişirler de bi sonraki ay Bebek olarak gelirler sana :)
Aynen öylee canım sağlıklı sıhhatli olsun yeterRabbim o güzel gönlüne göre versin insallah, tabi ki en önemlisi hayirli olmasi.
Amin insallah gülüm, Rabbim bu mübarek ayin ve dualarimizin hürmetine hepimizin gönlüne göre versin ♥
Iyiyim sükür canim 24 haftalik oldu, Allahim sizede nasip etsin hayirlisiyla.
Amiiin amin insallah dualarım hepimiz için :)İnşallah canım çok teşekkürler devamı da gelir inşallah
Allah razı olsun gülüm darısı size inşallahVay be ne cabuk geciyor zaman masallah size kuzummm Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin meleginizi.. ♡
Amiiin amin insallah dualarım hepimiz için :)
Kolay gelsin gülüm, kim bilir neler döktürmüşsündür :) çok yorma kendiniSlm kızlar, Ramazan öncesi misafirlikler arttı bendedün ben ev hayırlamasına gittim, yarında bana yaklaşık 8-10 kişi gelecek, tüm gün temizlik ve hzrlık yaptım inşallah sorunsuz atlatırım yarını, bugün bayagı yoruldum, duaya başlamışız Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin
Yarın eklerim canım... Aramıza hoşgeldin. İnşallah aşılaman pozitif sonuçlanır, hakkında hayırlısı neyse o olsun.Benide listeye ekler misiniz 8 hazıranda bellli olacak ikinci asılamam
Tmm cnm insallahhhhYarın eklerim canım... Aramıza hoşgeldin. İnşallah aşılaman pozitif sonuçlanır, hakkında hayırlısı neyse o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?