Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bulantılar hafif azaldı ama devam ediyor Ebru'm :)
Benim bebe utangaç çıktı göstermiyor :) bugün gittim de göstermedi.
Allah yardim etsin gülüm insallah cabuk atlatirsin.
Her sey yolundamiymis gelismesi acisindan?

Aynen canım ben de birhaberim o konudan ama olsun 3-5 farketmez bizim olsun.
Bana kalırsa içimden ikiz geçtiği için isterim ama eşim ikiz hiç istemiyor... İkisine birden bakmak çok zor olur diye ama az yaş farkla olunca da değilen bir şey olmaz... Vallahi bilmiyorum 1 de kabulum 2 de yeter ki olsun hayırlısıyla sağlıklısıyla

Gözünaydınnn olsun canım:) çok sevindim bak demiştim sizden umutluyumm diye.inşallah herşey yolunda ilerler..
İnşallah birkaç gün sonra @yamukprenses'imde güzel haberler verir buradan
Teşekkürler canım.. İnan çok sevindim inşallah devamı da güzel olur i. Aynen öyle sizlerin içine doğdu

İnşallah canım çok teşekkürler devamı da gelir inşallah

Amin insallah gülüm, Rabbim bu mübarek ayin ve dualarimizin hürmetine hepimizin gönlüne göre versin ♥
Iyiyim sükür canim 24 haftalik oldu, Allahim sizede nasip etsin hayirlisiyla.

Vay be ne cabuk geciyor zaman masallah size kuzummm Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin meleginizi.. ♡

İnşallah canım çok teşekkürler devamı da gelir inşallah
Amiiin amin insallah dualarım hepimiz için :)

Slm kızlar, Ramazan öncesi misafirlikler arttı bende dün ben ev hayırlamasına gittim, yarında bana yaklaşık 8-10 kişi gelecek, tüm gün temizlik ve hzrlık yaptım inşallah sorunsuz atlatırım yarını, bugün bayagı yoruldum, duaya başlamışız Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin

Ebush_354 ohhhh maşallah gzl gzl bölünsün minnoşların,sen deyince ben bile duygulandım senin orda şimdi 9 bebişin var çok hoş yaaaaa Ayy ben hepsini almak isterdim heralde verin yavrularımı bana... Ya kulaga çok hoş geliyor inşallah istediğin gibi olur ikizlerin senin olur bir kız bir oğlan... Çok heveslendim yahu nazar değmesin Ebru'm

Kolay gelsin gülüm, kim bilir neler döktürmüşsündür :) çok yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…