Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Saolasın kuzum Allah razı olsun... Benim de basasım gelmiyor değil hepsini verin bana diye... Eşim de bir yandan diyor ki hepsini yüklemicekler de mi? Garibim ikizden bile korkuyor 9 tanesi adamı bir korkuttu amin canım bir diğer güzel haber perşembe gelir inşallah da gelişimleri devam eder

Allah razı olsun gülüm darısı size inşallah

Amiin kuzum benin amin inşallah ♡♡

Kuzum kolay gelsin yorma fazla kendinii

Benide listeye ekler misiniz 8 hazıranda bellli olacak ikinci asılamam

Hoş geldin canım aramıza hakkında hayırlısı olsuuun :)

Kuzummmm hoş geldin hadi gözün aydın Allah keyifle kirlenmek nasip etsin
Evet ramazan geliyo bol bol sohbet ederizzz

Sagol canim aminnnn..

Çok şükür canım sadece ağrılarım var birazcık karnım gergin. Valla ne yalan söyliyim heyecan bastı beni de eşimi de bu haber bile çok mutlu etti bizi
Gecmis olsun canim, o gerginlik ilaclardan dolayi olabilir belki.
Allah mutlulugunuzu daim etsin :) seni böyle görmek cok güzel ♥

hayirli günler kizlar nasilsiniz yorgunum ben nöbet sonrasi arkadasa gittim ona bebk görmeye gidilecekti pasta börek yardim ettim bu gün kendime zor geldim.. sira kendi evimde simdi toparlanabilirsem temizlik yapacagim insallah

canim sana verilen sedasyiondan sonra su icmenden dolayi bu kadar cok bulantin olmustur.. sedasyondan sonra normal olarak zaten bulanti kusma görülür toparlarsin bi iki güne insallah
eee leyla abla ben mesaji görene kadar 1 haziran olmus bile ne yaptin son durum nedir..
canim hala dra gidemedim tedaviye ramazan dolasiyla ara verecegim cünkü yumurta takibi sirasinda oruc tutmam nasil olur bilmiyorum...hala adette olamadim bunaldim bu durumdan.. senden insallah hayirli haberler almayi bekliyorum canim...benim tatil isimde agustosta canim kardesim gelecek yurtdisindan onlarla beraber muglaya gitme planimiz var inslalah olursa.
Kızlarrrrrr biraz önce aradılar klinikten.. 12 yumurtadan 10 tanesi kaliteli çıkmış ve bunlardan 9 tanesi döllenmiş perşembe günü gelişimi hakkında tekrar arıcaklar
cok güzel ebrucum insallah hayalindeki gibi ikiz bebislerin olur

Selam kızlar nasılsınız bakalım?

Hatice'm nasılsın bakalım? Ohh pasta börek yarasın :)
Ben gördüm bunu akşam filan yapıcam inşallah.
canim hic sorma yaa pasta börek iki haftadir sürekli hayatimda 100 kilo olacam yaramasin mümkünse bende yapmayi düsünüyorum becerebilirsem cok güzel bi amaci olmus..

Herzamanki gibi hüsran canım....öğlen biraz leke gelmiş...hayırlısı ya,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…