Saolasın kuzum Allah razı olsun... Benim de basasım gelmiyor değil hepsini verin bana diye... Eşim de bir yandan diyor ki hepsini yüklemicekler de mi? Garibim ikizden bile korkuyor 9 tanesi adamı bir korkuttuEbush_354 ohhhh maşallah gzl gzl bölünsün minnoşların,sen deyince ben bile duygulandım senin orda şimdi 9 bebişin var çok hoş yaaaaa Ayy ben hepsini almak isterdim heralde verin yavrularımı bana... Ya kulaga çok hoş geliyor inşallah istediğin gibi olur ikizlerin senin olur bir kız bir oğlan... Çok heveslendim yahu nazar değmesin Ebru'm
Allah razı olsun gülüm darısı size inşallah
Slm kızlar, Ramazan öncesi misafirlikler arttı bendedün ben ev hayırlamasına gittim, yarında bana yaklaşık 8-10 kişi gelecek, tüm gün temizlik ve hzrlık yaptım inşallah sorunsuz atlatırım yarını, bugün bayagı yoruldum, duaya başlamışız Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin
Benide listeye ekler misiniz 8 hazıranda bellli olacak ikinci asılamam
Bir yorgun alpiden selamlar herkese..
Evim misler gibi oldu bugun yardimci geldi el birligiyle feraha kavustum :)
Artik Ramazana girebiliriz :) Sohbet etmeyi özledim yahu gerci ramazanda bol bol vakit olacak sohbet etmek icin tüm gün yatacagimiz icin
Sagol canim aminnnn..Amiin kuzum benin amin inşallah ♡♡
Kuzum kolay gelsin yorma fazla kendinii
Hoş geldin canım aramıza hakkında hayırlısı olsuuun :)
Kuzummmm hoş geldin hadi gözün aydın Allah keyifle kirlenmek nasip etsin
Evet ramazan geliyo bol bol sohbet ederizzz
Tsk ederim cnm amin hayırlısıAmiin kuzum benin amin inşallah ♡♡
Kuzum kolay gelsin yorma fazla kendinii
Hoş geldin canım aramıza hakkında hayırlısı olsuuun :)
Kuzummmm hoş geldin hadi gözün aydın Allah keyifle kirlenmek nasip etsin
Evet ramazan geliyo bol bol sohbet ederizzz
Günaydın canım günümüz aydın olur inşallahhhGünaydin canlarim nasilsiniz bakalim?
Insallah kuzum nasilsin? Gece uyuyabildin miGünaydın canım günümüz aydın olur inşallahhh
Çok şükür canım sadece ağrılarım var birazcık karnım gergin. Valla ne yalan söyliyim heyecan bastı beni de eşimi de bu haber bile çok mutlu etti biziInsallah kuzum nasilsin? Gece uyuyabildin mi
Gecmis olsun canim, o gerginlik ilaclardan dolayi olabilir belki.Çok şükür canım sadece ağrılarım var birazcık karnım gergin. Valla ne yalan söyliyim heyecan bastı beni de eşimi de bu haber bile çok mutlu etti bizi
canim sana verilen sedasyiondan sonra su icmenden dolayi bu kadar cok bulantin olmustur.. sedasyondan sonra normal olarak zaten bulanti kusma görülür toparlarsin bi iki güne insallahSaye- sınavlarının güzel geçmesine sevindim canım inşallah doktordan da güzel haberlerle gelirsin bir sorun yoltur...
Bana gelirsek işlem bitti ama ben biraz eşekten düşmüş gibiyim bilmiyorum narkozun etkisi midir yoksa idrara çıkabilmek için boş mideye çok su içtim ondan mıdır? Kusuyorum soğuk soğuk terliyorum bir de... Onun dışında 12 tane yumoş toplanmış kaliteli mi döllenecek mi yarın belli olacak eğer döllenirse 3. Gün dondurulacak kızlar
eee leyla abla ben mesaji görene kadar 1 haziran olmus bile ne yaptin son durum nedir..Bu ay kayınvalidemlerdeydik canım.düğünden geleli iki haftaya yaklaştı.orda çalışma yaptık pink love gibi..İnşallah uğur getirir.bat bekliyorum inşallah gelmez canım ya... 1 Haziran... Bakalım ne olacak akışına bıraktım valla artık. Eşim yine rahat durmuyor yeni bir doktordan randevu al diye tutturunca adet olursam 2.ci günü gideriz dedim... İnşallah adet yerine bebiş gelir... Ramazan ayı hepimize hayır getirsin ve bebişlerimize bizi kavuşursun inşallah haticem... Sen nasılsın gülüm ♥ ♥ ♥ ♥
canim hala dra gidemedim tedaviye ramazan dolasiyla ara verecegim cünkü yumurta takibi sirasinda oruc tutmam nasil olur bilmiyorum...hala adette olamadim bunaldim bu durumdan.. senden insallah hayirli haberler almayi bekliyorum canim...benim tatil isimde agustosta canim kardesim gelecek yurtdisindan onlarla beraber muglaya gitme planimiz var inslalah olursa.Haticem inşaallah güzel sonuçlar alırsın,sevindim sınavlarının güzel geçmesine.Doktora devam ediyorsun değilmi,inşaallah oradanda böyle güzel haberlerle gelirsin.Valla burada herkes tatil diyor,benimde aklıma getirdiniz,iyi olur gerçekten ama ramazan bir bitsin bakalım,sende iyice dinlen stres at kuzum
Kızlarrrrrr biraz önce aradılar klinikten.. 12 yumurtadan 10 tanesi kaliteli çıkmış ve bunlardan 9 tanesi döllenmiş perşembe günü gelişimi hakkında tekrar arıcaklar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rimizla-loseve-bagis-kampanyasi.931176/page-9
kizlar bu basliga baktiniz mi
canim hic sorma yaa pasta börek iki haftadir sürekli hayatimda 100 kilo olacam yaramasin mümkünseSelam kızlar nasılsınız bakalım?
Hatice'm nasılsın bakalım? Ohh pasta börek yarasın :)
Ben gördüm bunu akşam filan yapıcam inşallah.
Bende yapmayi düsünüyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...rimizla-loseve-bagis-kampanyasi.931176/page-9
kizlar bu basliga baktiniz mi
Herzamanki gibi hüsran canım....öğlen biraz leke gelmiş...hayırlısı ya,,,canim sana verilen sedasyiondan sonra su icmenden dolayi bu kadar cok bulantin olmustur.. sedasyondan sonra normal olarak zaten bulanti kusma görülür toparlarsin bi iki güne insallah
eee leyla abla ben mesaji görene kadar 1 haziran olmus bile ne yaptin son durum nedir..
canim hala dra gidemedim tedaviye ramazan dolasiyla ara verecegim cünkü yumurta takibi sirasinda oruc tutmam nasil olur bilmiyorum...hala adette olamadim bunaldim bu durumdan.. senden insallah hayirli haberler almayi bekliyorum canim...benim tatil isimde agustosta canim kardesim gelecek yurtdisindan onlarla beraber muglaya gitme planimiz var inslalah olursa.
cok güzel ebrucum insallah hayalindeki gibi ikiz bebislerin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?