Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aynen canım büyük ihtimal o su beni mahvetti... İnşallah hayallerimiz gerçek olur hepimizin

Olur ki bir şey sizin için hayırlı iken siz onu hoş görmezsiniz. Yine olur ki bir şey sizin için kötü iken siz onu seversiniz. Allah bilir siz bilmezsiniz. (Kuran-ı Kerim » 2 / BAKARA - 216 )

LeYLa_21

Oyyy sağol kuzum,çok teşekkürederim,o senin bakan güzel gözlerinEvet canım öyle bir uygulama var,bana da bildirim gelmişti ama ben indirmadim,bulursam sana linkini atayım.

Valla Ramazanda full takım buradayız,bol bol muhabbet ederiz,veb daha size ördüğüm bikinileri göstereceğim.Her zamanki gibi bir hevesle başlayıp diğerleri gibi yarıda bıraktığım yeni bir hobim

Yorma canım kendini fazla.
Canım yumurta takibi sırasında ya oruç tutma yada tedaviyi 1 ay sonraya ertele,çümlü o sırada aldığın folik asit,kan alımı gibi şeyler varüstelik alttan muayehane oluyorsun.

Ağustosa şunun şurasında ne kaldı canım 2 aycıkBu arada bugün 1 haziran değilmi,vayy bee yaz gelmiş ama havalar çok kötü.

Herzamanki gibi hüsran canım....öğlen biraz leke gelmiş...hayırlısı ya,,,
Leylacığım üzülme kuzum,biliyorum demesi kolay ama vardır herşeyde bir hayır,önümüzdeki maçlara bakacağız artık

Hoşbuldum kuzumAmin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Sen nasılsın canım
Ben de iyiyim canım yoğunluk var Ramazan geliyo..
Çok sıcak İsTANBUL şimdiden yanıyoruz.. :/

Ben de iyiyim canım yoğunluk var Ramazan geliyo..
Çok sıcak İsTANBUL şimdiden yanıyoruz.. :/
Ne hazırlık yapıyosun canım bana da söylesene,kopye çekeyim.Temizlikse söyleme,yemek,pasta börek falansa söyle
Antalya çok gıcık ya,sabahtan güneş açıyor gibi oluyor,akşama yağmur çiseliyor.

Ne hazırlık yapıyosun canım bana da söylesene,kopye çekeyim.Temizlikse söyleme,yemek,pasta börek falansa söyle
Antalya çok gıcık ya,sabahtan güneş açıyor gibi oluyor,akşama yağmur çiseliyor.

Valla canım önce temizlik ama sana göre değil o kısım..
Temizliğim bittikten sonra da dolaba bir şeyler atıcam,
yufkayla sigara böreği sararım.. Belki biraz sarma..
Sahurda pratik olsun diye, zaten yemek yenmiyo
kahvaltı çeşitleri çok gidiyo..
Benim de adetim geçti canım olmadım daha..
İki kere idrar testi yaptım negatif..
Ada çayı aldım içiyorum bakalım inşallah sökülürüm..

Offf hazırlıklara bakEvet canım sahurda yemek tarzı şeyler yenmiyor,bende hep kahvaltılık hazırlıyorum.

İnşaallah hamilesindir canım,dur hemen negatif çıktı diye ümitsizliğe kapılma,adet olacaksan bile bırak kendi kendine sökülsün içme birşey.Senin vücudun yeni yeni toparlanıyor canım,olacak inşaallah

İnşallah canım, hayırlısı dedim Rabbim'e bıraktım..
Mayıs'da doğacaktı kuzum yaşasaydı..
Rabbim ne veriyosa hayırlısını versin..
İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır
güzelim, kadınlar kulubunun cep'de
uygulaması var artık daha rahat oluyo..
E-brulim ile konuşmuşsunuz da
okudum, indirirseniz, daha rahat edersiniz..

=)

Oyyy sağol kuzum,çok teşekkürederim,o senin bakan güzel gözlerinEvet canım öyle bir uygulama var,bana da bildirim gelmişti ama ben indirmadim,bulursam sana linkini atayım.
O uygulamayi indirsek daha rahat ederiz :)
Bu arada senin laptop yapildi mi ablacim?
Kuzum uygulamanin adi ne ben aradim ama bulamadim? Yoksa sadece androidlerde mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…