Saolasın kuuzum amin inşallah bu sevinçlerimizin de devamı gelir inşallah:))Gecmis olsun canim, o gerginlik ilaclardan dolayi olabilir belki.
Allah mutlulugunuzu daim etsin :) seni böyle görmek cok güzel ♥
Eklemistim gülüm seni zaten, Rabbim kabul etsin ♥
Aynen canım büyük ihtimal o su beni mahvetti... İnşallah hayallerimiz gerçek olur hepimizincanim sana verilen sedasyiondan sonra su icmenden dolayi bu kadar cok bulantin olmustur.. sedasyondan sonra normal olarak zaten bulanti kusma görülür toparlarsin bi iki güne insallah
eee leyla abla ben mesaji görene kadar 1 haziran olmus bile ne yaptin son durum nedir..
canim hala dra gidemedim tedaviye ramazan dolasiyla ara verecegim cünkü yumurta takibi sirasinda oruc tutmam nasil olur bilmiyorum...hala adette olamadim bunaldim bu durumdan.. senden insallah hayirli haberler almayi bekliyorum canim...benim tatil isimde agustosta canim kardesim gelecek yurtdisindan onlarla beraber muglaya gitme planimiz var inslalah olursa.
cok güzel ebrucum insallah hayalindeki gibi ikiz bebislerin olur
Oyyy sağol kuzum,çok teşekkürederim,o senin bakan güzel gözlerinAllah kabul etsin canim, süre siniri yok.
Hava durumunu
Eki Görüntüle 1840280
@Al_pi KK'nin uygulamasi var demisti ama bulamadim, belki uygulamadan girmek daha rahat oluyordur?
Hayirlisi olsun ablacim insallah yumoslarin bebise dönüsüp sıkı sıkı tutunurlar sana. Sana kac yumurta transfer edildi peki?
Saglik olsun ablam, nasipse bir daha ki izine insallah :)
Ben seni gördüm bir kere masallah cok güzelsin ablacim hic öyle bronzlasmaya falanda ihtiyacin yok
Valla Ramazanda full takım buradayız,bol bol muhabbet ederiz,veb daha size ördüğüm bikinileri göstereceğim.Her zamanki gibi bir hevesle başlayıp diğerleri gibi yarıda bıraktığım yeni bir hobimBir yorgun alpiden selamlar herkese..
Evim misler gibi oldu bugun yardimci geldi el birligiyle feraha kavustum :)
Artik Ramazana girebiliriz :) Sohbet etmeyi özledim yahu gerci ramazanda bol bol vakit olacak sohbet etmek icin tüm gün yatacagimiz icin
Canım yumurta takibi sırasında ya oruç tutma yada tedaviyi 1 ay sonraya ertele,çümlü o sırada aldığın folik asit,kan alımı gibi şeyler varüstelik alttan muayehane oluyorsun.canim sana verilen sedasyiondan sonra su icmenden dolayi bu kadar cok bulantin olmustur.. sedasyondan sonra normal olarak zaten bulanti kusma görülür toparlarsin bi iki güne insallah
eee leyla abla ben mesaji görene kadar 1 haziran olmus bile ne yaptin son durum nedir..
canim hala dra gidemedim tedaviye ramazan dolasiyla ara verecegim cünkü yumurta takibi sirasinda oruc tutmam nasil olur bilmiyorum...hala adette olamadim bunaldim bu durumdan.. senden insallah hayirli haberler almayi bekliyorum canim...benim tatil isimde agustosta canim kardesim gelecek yurtdisindan onlarla beraber muglaya gitme planimiz var inslalah olursa.
cok güzel ebrucum insallah hayalindeki gibi ikiz bebislerin olur
Leylacığım üzülme kuzum,biliyorum demesi kolay ama vardır herşeyde bir hayır,önümüzdeki maçlara bakacağız artıkHerzamanki gibi hüsran canım....öğlen biraz leke gelmiş...hayırlısı ya,,,
Hoşbuldum kuzumyamukprenses Hoş geldin kuzum sen nasılsın bakalımmm
tedavin hayırlı olsun inşallah..
Ebush_354 Canım senin tedavinde hayırla sonuçlansın inşallah..
Ben de iyiyim canım yoğunluk var Ramazan geliyo..Hoşbuldum kuzumAmin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Sen nasılsın canım
Ne hazırlık yapıyosun canım bana da söylesene,kopye çekeyim.Temizlikse söyleme,yemek,pasta börek falansa söyleBen de iyiyim canım yoğunluk var Ramazan geliyo..
Çok sıcak İsTANBUL şimdiden yanıyoruz.. :/
Ne hazırlık yapıyosun canım bana da söylesene,kopye çekeyim.Temizlikse söyleme,yemek,pasta börek falansa söyle
Antalya çok gıcık ya,sabahtan güneş açıyor gibi oluyor,akşama yağmur çiseliyor.
Offf hazırlıklara bakValla canım önce temizlik ama sana göre değil o kısım..
Temizliğim bittikten sonra da dolaba bir şeyler atıcam,
yufkayla sigara böreği sararım.. Belki biraz sarma..
Sahurda pratik olsun diye, zaten yemek yenmiyo
kahvaltı çeşitleri çok gidiyo..
Benim de adetim geçti canım olmadım daha..
İki kere idrar testi yaptım negatif..
Ada çayı aldım içiyorum bakalım inşallah sökülürüm..
Offf hazırlıklara bakEvet canım sahurda yemek tarzı şeyler yenmiyor,bende hep kahvaltılık hazırlıyorum.
İnşaallah hamilesindir canım,dur hemen negatif çıktı diye ümitsizliğe kapılma,adet olacaksan bile bırak kendi kendine sökülsün içme birşey.Senin vücudun yeni yeni toparlanıyor canım,olacak inşaallah
O uygulamayi indirsek daha rahat ederiz :)Oyyy sağol kuzum,çok teşekkürederim,o senin bakan güzel gözlerinEvet canım öyle bir uygulama var,bana da bildirim gelmişti ama ben indirmadim,bulursam sana linkini atayım.
Kuzum uygulamanin adi ne ben aradim ama bulamadim? Yoksa sadece androidlerde mi var?İnşallah canım, hayırlısı dedim Rabbim'e bıraktım..
Mayıs'da doğacaktı kuzum yaşasaydı..
Rabbim ne veriyosa hayırlısını versin..
İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır
güzelim, kadınlar kulubunun cep'de
uygulaması var artık daha rahat oluyo..
E-brulim ile konuşmuşsunuz da
okudum, indirirseniz, daha rahat edersiniz..
=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?