Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Merakla bekliyorum yaptiklarini.. Bende temizligi bitirirsem azcik manti sigara boregi sarma yapacagim ..
ama bitmiyor su temizlik yahu :)
Sen yorma kendini bebislerini sev

Gerçekten çok yoruldum artık canım ya. Rabbim elbette daha iyisini bilir. Hiç bir şey için gücüm kalmadı. Artık uğraşmak bile istemiyorum inan bana... İnşallah senden ve ebrudan güzel haberler alırımda keyfim biraz yerine gelir serapcım...

Walla ne sabir kaldi ne umut nede istek doktor kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyor artik..
sanirim ard arda duydugum olumsuz gebelikler iyice beni soguttu hastaneden tedaviden .. Tatile gidip dönmeyesim var :)

Walla ne sabir kaldi ne umut nede istek doktor kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyor artik..
sanirim ard arda duydugum olumsuz gebelikler iyice beni soguttu hastaneden tedaviden .. Tatile gidip dönmeyesim var :)
Aynen sonuna kadar sana katılıyorum canım... Doktor yüzü göresim yok..Adet olduğumu eşime bile söylemedim. Tutturucak yine doktoru ara randevu al diye...elimizdeki neyimize yetmiyor anlamıyorum.çok yoruldum artık umut kalmadı içimde...Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize inşallah....

Büyük konusmayayim ama Allah bana hayirli saglikli bir evlat nasip etsin ikincisi icin bu kadar igne ilac hormon yuklemem kendime ..
Birakirim kendi haline olursa basim ustune .. Zor wallahi yaslandim cocuga sabrim kalmadi kendime sabretmekten..

Bendede başladı doktor fobisi. Belki tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarıma haksızlık etmiş olacağım,onların işlemleri elbette ki daha zordur ama gerçekten psiklojim bozuluyor.
Yorulduğumu hissediyorum bu konuyla ilgili (gebelik,bebek) kimseyle konuşmuyorum eşimle bile artık muhabbetini etmiyoruz.

Rabbim hayırlısını versin hepimize arkadaşlar,en hayırlı zamanlarda.
Dilerim bir kaç güne güzel haberler alırız buradan tedavide olan arkadaşlardan,ve bir nebzede olsa yüzümüz güler..

Yorgunlukla alakalı canım bence bu hissettikleriniz tedaviye başlamadan önce bende de vardı söyle 1 ay hiç bir şey yapmayınca düşünmemeye başlayınca anca toparlıyor insan kendini... O toparlamadan sonra tedavi aşamam hızlandı zaten benim de... Bu ramazan bence hepimize iyi gelecek... Başka şeyler hakkında düşünmek kafadan bebek fikrini atmak takip yapmamak eminim herkesi toplarlayacak...

Sana katiliyorum gülüm, ramazan cok iyi gelecek.
Her aksam orucunuzu acarken "Rabbim nasip et isteyen herkese" diye dua edin ♥
Rabbim insallah kabul edecek.

Herzamanki gibi hüsran canım....öğlen biraz leke gelmiş...hayırlısı ya,,,
hayirlisi olsun ablacim nasibimiz vardir elbet bi yerde...
bikini miii hemen ekle
evet canim ben bu gün randevu aldim gidecegim dra adet olmadigim icin ramazandan sonrada bakariz artik tedavi isine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…