O uygulamayi indirsek daha rahat ederiz :)
Bu arada senin laptop yapildi mi ablacim?
Kuzum uygulamanin adi ne ben aradim ama bulamadim? Yoksa sadece androidlerde mi var?
Sagol gülüm, iphone'lara olmuyormus henüz :/http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kadinlar-kulubu-mobil-uygulamasi.927425/
Bak canım burada ayrıntıları yazıyo..
Evet canım ama zamanla o'da olur...Sagol gülüm, iphone'lara olmuyormus henüz :/
Merakla bekliyorum yaptiklarini.. Bende temizligi bitirirsem azcik manti sigara boregi sarma yapacagim ..Oyyy sağol kuzum,çok teşekkürederim,o senin bakan güzel gözlerinEvet canım öyle bir uygulama var,bana da bildirim gelmişti ama ben indirmadim,bulursam sana linkini atayım.
Valla Ramazanda full takım buradayız,bol bol muhabbet ederiz,veb daha size ördüğüm bikinileri göstereceğim.Her zamanki gibi bir hevesle başlayıp diğerleri gibi yarıda bıraktığım yeni bir hobim
Yorma canım kendini fazla.
Canım yumurta takibi sırasında ya oruç tutma yada tedaviyi 1 ay sonraya ertele,çümlü o sırada aldığın folik asit,kan alımı gibi şeyler varüstelik alttan muayehane oluyorsun.
Ağustosa şunun şurasında ne kaldı canım 2 aycıkBu arada bugün 1 haziran değilmi,vayy bee yaz gelmiş ama havalar çok kötü.
Leylacığım üzülme kuzum,biliyorum demesi kolay ama vardır herşeyde bir hayır,önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur@yamukprenses Hoş geldin kuzum sen nasılsın bakalımmm
tedavin hayırlı olsun inşallah..
Ebush_354 Canım senin tedavinde hayırla sonuçlansın inşallah..
Gerçekten çok yoruldum artık canım ya. Rabbim elbette daha iyisini bilir. Hiç bir şey için gücüm kalmadı. Artık uğraşmak bile istemiyorum inan bana... İnşallah senden ve ebrudan güzel haberler alırımda keyfim biraz yerine gelir serapcım...Oyyy sağol kuzum,çok teşekkürederim,o senin bakan güzel gözlerinEvet canım öyle bir uygulama var,bana da bildirim gelmişti ama ben indirmadim,bulursam sana linkini atayım.
Valla Ramazanda full takım buradayız,bol bol muhabbet ederiz,veb daha size ördüğüm bikinileri göstereceğim.Her zamanki gibi bir hevesle başlayıp diğerleri gibi yarıda bıraktığım yeni bir hobim
Canım yumurta takibi sırasında ya oruç tutma yada tedaviyi 1 ay sonraya ertele,çümlü o sırada aldığın folik asit,kan alımı gibi şeyler varüstelik alttan muayehane oluyorsun.
Ağustosa şunun şurasında ne kaldı canım 2 aycıkBu arada bugün 1 haziran değilmi,vayy bee yaz gelmiş ama havalar çok kötü.
Leylacığım üzülme kuzum,biliyorum demesi kolay ama vardır herşeyde bir hayır,önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Ben bugün araziye kontrole çıktım öldüm sıcaktan ya.ramazanda ne edeceğim bilmiyorum valla. Rabbim inşallah sabrını verir...Ben de iyiyim canım yoğunluk var Ramazan geliyo..
Çok sıcak İsTANBUL şimdiden yanıyoruz.. :/
Walla ne sabir kaldi ne umut nede istek doktor kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyor artik..Gerçekten çok yoruldum artık canım ya. Rabbim elbette daha iyisini bilir. Hiç bir şey için gücüm kalmadı. Artık uğraşmak bile istemiyorum inan bana... İnşallah senden ve ebrudan güzel haberler alırımda keyfim biraz yerine gelir serapcım...
Aynen sonuna kadar sana katılıyorum canım... Doktor yüzü göresim yok..Adet olduğumu eşime bile söylemedim. Tutturucak yine doktoru ara randevu al diye...elimizdeki neyimize yetmiyor anlamıyorum.çok yoruldum artık umut kalmadı içimde...Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize inşallah....Walla ne sabir kaldi ne umut nede istek doktor kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyor artik..
sanirim ard arda duydugum olumsuz gebelikler iyice beni soguttu hastaneden tedaviden .. Tatile gidip dönmeyesim var :)
Büyük konusmayayim ama Allah bana hayirli saglikli bir evlat nasip etsin ikincisi icin bu kadar igne ilac hormon yuklemem kendime ..Aynen sonuna kadar sana katılıyorum canım... Doktor yüzü göresim yok..Adet olduğumu eşime bile söylemedim. Tutturucak yine doktoru ara randevu al diye...elimizdeki neyimize yetmiyor anlamıyorum.çok yoruldum artık umut kalmadı içimde...Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize inşallah....
Yorgunlukla alakalı canım bence bu hissettikleriniz tedaviye başlamadan önce bende de vardı söyle 1 ay hiç bir şey yapmayınca düşünmemeye başlayınca anca toparlıyor insan kendini... O toparlamadan sonra tedavi aşamam hızlandı zaten benim de... Bu ramazan bence hepimize iyi gelecek... Başka şeyler hakkında düşünmek kafadan bebek fikrini atmak takip yapmamak eminim herkesi toplarlayacak...Bendede başladı doktor fobisi. Belki tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarıma haksızlık etmiş olacağım,onların işlemleri elbette ki daha zordur ama gerçekten psiklojim bozuluyor.
Yorulduğumu hissediyorum bu konuyla ilgili (gebelik,bebek) kimseyle konuşmuyorum eşimle bile artık muhabbetini etmiyoruz.
Rabbim hayırlısını versin hepimize arkadaşlar,en hayırlı zamanlarda.
Dilerim bir kaç güne güzel haberler alırız buradan tedavide olan arkadaşlardan,ve bir nebzede olsa yüzümüz güler..
Günaydın kuzum.. Hayırlı sabahlar herkeseGünaydin yol arkadaslarim
Sana katiliyorum gülüm, ramazan cok iyi gelecek.Yorgunlukla alakalı canım bence bu hissettikleriniz tedaviye başlamadan önce bende de vardı söyle 1 ay hiç bir şey yapmayınca düşünmemeye başlayınca anca toparlıyor insan kendini... O toparlamadan sonra tedavi aşamam hızlandı zaten benim de... Bu ramazan bence hepimize iyi gelecek... Başka şeyler hakkında düşünmek kafadan bebek fikrini atmak takip yapmamak eminim herkesi toplarlayacak...
sanada günaydin en yorgun alpiiGünaydin Herkese..
Saye- sanada gunaydin :)))
hayirlisi olsun ablacim nasibimiz vardir elbet bi yerde...Herzamanki gibi hüsran canım....öğlen biraz leke gelmiş...hayırlısı ya,,,
bikini miiiValla Ramazanda full takım buradayız,bol bol muhabbet ederiz,veb daha size ördüğüm bikinileri göstereceğim.Her zamanki gibi bir hevesle başlayıp diğerleri gibi yarıda bıraktığım yeni bir hobim
evet canim ben bu gün randevu aldim gidecegim dra adet olmadigim icin ramazandan sonrada bakariz artik tedavi isineCanım yumurta takibi sırasında ya oruç tutma yada tedaviyi 1 ay sonraya ertele,çümlü o sırada aldığın folik asit,kan alımı gibi şeyler varüstelik alttan muayehane oluyorsun.
Benim kadar korkak biri 20lik disini cektirip digerinide ameliyatla yarip aldirdiysa hic korkma bisicik olmaz :)hayirli sabahlar kizlar disciden geldim haftaya carsamba aksam saat 10 da cene cerrhi cekecek 20lik disimi vay ki ne vay benim halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?