Sana katiliyorum gülüm, ramazan cok iyi gelecek.
Her aksam orucunuzu acarken "Rabbim nasip et isteyen herkese" diye dua edin ♥
Rabbim insallah kabul edecek.
Geçmiş olsun canım benimmdiş çok zor hamilelikten önce hallet bu işlerihayirli sabahlar kizlar disciden geldim haftaya carsamba aksam saat 10 da cene cerrhi cekecek 20lik disimi vay ki ne vay benim halime
Hic korkma haticem ben dördünü birden lokal anesteziyle cektirdim. Gecmis olsun.hayirli sabahlar kizlar disciden geldim haftaya carsamba aksam saat 10 da cene cerrhi cekecek 20lik disimi vay ki ne vay benim halime
alpim benimde iki tanesi gömülü onlar kesilip cikarilacak cok tirsiyorum. carsamba günkü cekilecek olan disarda Allah"tanBenim kadar korkak biri 20lik disini cektirip digerinide ameliyatla yarip aldirdiysa hic korkma bisicik olmaz :)
evet canim insallah hallolur yaa disim kasiniyor resmenGeçmiş olsun canım benimmdiş çok zor hamilelikten önce hallet bu işleri
hadi hayirlisi olsun insalah ikiz ikiz bebisler olsunEmbriyolarımızın şu an gelişimleri güzel gidiyormuş kızlar:) doktorun ve embriyologların kararıyla 5. Günde dondurmayı daha uygun görmüşler dolayısıyla cumartesi günü belli olacak... Ama tabi önceden uyarısını bana yaptılar.. Max 3-4 tanesinin 5. Güne taşınmasını bekliyoruz dedi... Bakalım
sagol ebrumm hayatimda bi kere disciye gittim bu ikinci cok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yokHic korkma haticem ben dördünü birden lokal anesteziyle cektirdim. Gecmis olsun.
Dua ederiz hepimiz gelip gecer ♥sagol ebrumm hayatimda bi kere disciye gittim bu ikinci cok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok
Dua ederiz hepimiz gelip gecer ♥
Amin canım inşallahhhalpim benimde iki tanesi gömülü onlar kesilip cikarilacak cok tirsiyorum. carsamba günkü cekilecek olan disarda Allah"tan
evet canim insallah hallolur yaa disim kasiniyor resmen
hadi hayirlisi olsun insalah ikiz ikiz bebisler olsun
sagol ebrumm hayatimda bi kere disciye gittim bu ikinci cok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok
İnşallah canım,Rabbim hayırlısını versin.Yorgunlukla alakalı canım bence bu hissettikleriniz tedaviye başlamadan önce bende de vardı söyle 1 ay hiç bir şey yapmayınca düşünmemeye başlayınca anca toparlıyor insan kendini... O toparlamadan sonra tedavi aşamam hızlandı zaten benim de... Bu ramazan bence hepimize iyi gelecek... Başka şeyler hakkında düşünmek kafadan bebek fikrini atmak takip yapmamak eminim herkesi toplarlayacak...
Ohhh güle güle kirlet, yoruluyorsun ama ev temiz olunca için rahatlıyor resmenHerkese selamlar kızlar yoğun temizlik sürecinden gecenlerdenim bende evim mis gibi oldu ve artık 11ayin sultanına hazırım :) inşallah rahat bir ramazan ayı geçiririz Rabbim kolaylık verirse hepsini tutmak istiyorum inşallah bu mübarek aylarda kimin gönlünde ne isteği varsa Rabbim onu versin
Hayırlı geceler canım.Tekrar başın sağolsun,zordur bilirim...Hayırlı geceler hanımlar..
bugün tıbbi genetik bölümüne gittik
eşimle, kan verdik..
1 ay sonra sonucumuz çıkacak
Allah'ın izniyle..
Sonra da rahim filmi çektireceğim..
Planım bu yönde..
Bakalım hayırlısı olsun inşallah..
Bu başlayan ay 6. Ayımız..
yani ben 6 ay önce kaybettim bebeğimi..
sanki asırlar geçti...
Rabbim kimseye yaşatmasın..
Hamile arkadaşlarımız da sağ salim
kavuşsunlar miniklerine..
♡♡♡♡
evet canim disler gebelikte en cok problem olanlardan biri müdahale edilemiyor agri kesici desen sürekli alamazsin halletmek lazim insallah benimde sorunsuz gecerSlm güzeller, Ramazan öncesi gezmelerimi,misafirlerimi,temizliğimizin şükür bitirdim.kısmet olursa 1 ay evimde orucumu tutarak dinlenerek, bol dua ile geçirecem.. Okumak istediğim kitaplarım var... Biraz kafa dağıtalım, sonra bayram tatil derken bence teker teker gebelik hbrleri gelecekSaye- cnm bende 4 dolgu yaptırdım gecen hafta çok rahatladım, gebelik olmadan ilk çözülecek sorun bence dişler..çok gecmiş olsun sanada...
evi temizlemek bi yere bide derli toplu tutabilsem yaaKartanesi_26 sağolasın canim benim ev temiz olunca bi mutlu oluyor insan :) amin canim insallah hepimizin tum duaları kabul olsun. Denicem önce canım bi yere cikmicam zaten dua ediyorum inşallah Allah sabrını versin bakalım kuzum inşallah sorunsuz geçer
sagol canim inslalah kolayca gecer benimki de.. ben o masaya oturunca erkeklige bisey sürdürmüyorum ama icim icimi yiyorSaye- sanada geçmiş olsun canım.
Geçen sene bende yaptirdim hepsini,emin ol benim kadar korkak değilsindir:) dişçi masasından kaç kez kaçmişimdir.
Yaptır kurtul :)
selam canim sen nasilsin nerelerdesinselam kızlar nasılsınız :)
zeynepcim sana ne desek tesellisi cok zor canim... insallah sonuclarin temiz cikar rabbim sana kisa zamanda hediyeni gönderiri canim mübarek günlerdeHayırlı geceler hanımlar..
bugün tıbbi genetik bölümüne gittik
eşimle, kan verdik..
1 ay sonra sonucumuz çıkacak
Allah'ın izniyle..
Sonra da rahim filmi çektireceğim..
Planım bu yönde..
Bakalım hayırlısı olsun inşallah..
Bu başlayan ay 6. Ayımız..
yani ben 6 ay önce kaybettim bebeğimi..
sanki asırlar geçti...
Rabbim kimseye yaşatmasın..
Hamile arkadaşlarımız da sağ salim
kavuşsunlar miniklerine..
♡♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?