Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Embriyolarımızın şu an gelişimleri güzel gidiyormuş kızlar:) doktorun ve embriyologların kararıyla 5. Günde dondurmayı daha uygun görmüşler dolayısıyla cumartesi günü belli olacak... Ama tabi önceden uyarısını bana yaptılar.. Max 3-4 tanesinin 5. Güne taşınmasını bekliyoruz dedi... Bakalım

Benim kadar korkak biri 20lik disini cektirip digerinide ameliyatla yarip aldirdiysa hic korkma bisicik olmaz :)
alpim benimde iki tanesi gömülü onlar kesilip cikarilacak cok tirsiyorum. carsamba günkü cekilecek olan disarda Allah"tan
Geçmiş olsun canım benimmdiş çok zor hamilelikten önce hallet bu işleri
evet canim insallah hallolur yaa disim kasiniyor resmen
hadi hayirlisi olsun insalah ikiz ikiz bebisler olsun
Hic korkma haticem ben dördünü birden lokal anesteziyle cektirdim. Gecmis olsun.
sagol ebrumm hayatimda bi kere disciye gittim bu ikinci cok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok

Slm güzeller, Ramazan öncesi gezmelerimi,misafirlerimi,temizliğimizin şükür bitirdim.kısmet olursa 1 ay evimde orucumu tutarak dinlenerek, bol dua ile geçirecem.. Okumak istediğim kitaplarım var... Biraz kafa dağıtalım, sonra bayram tatil derken bence teker teker gebelik hbrleri gelecek Saye- cnm bende 4 dolgu yaptırdım gecen hafta çok rahatladım, gebelik olmadan ilk çözülecek sorun bence dişler..çok gecmiş olsun sanada...

Amin canım inşallahhh

İnşallah canım,Rabbim hayırlısını versin.
İsyan etmiyorum haşa,gittim mesela bi ara jinekoloğa,kan alacak biri,kolumu delik deşik etti tansiyonum düştü kolum falan şişti. Oyüzden oralardan korkar oldum artık. Beklemekte yoruyor tabi.
Aynen bence de ramazan hepimize iyi gelecek hayırlısıyla:)

Herkese selamlar kızlar yoğun temizlik sürecinden gecenlerdenim bende evim mis gibi oldu ve artık 11ayin sultanına hazırım :) inşallah rahat bir ramazan ayı geçiririz Rabbim kolaylık verirse hepsini tutmak istiyorum inşallah bu mübarek aylarda kimin gönlünde ne isteği varsa Rabbim onu versin

Ohhh güle güle kirlet, yoruluyorsun ama ev temiz olunca için rahatlıyor resmen gizemcim gün çok uzun orucu tabi dene ama kendini çok zorlama, ogluşunun sana ve beslenmeye ihtiyacı var, yinede karar senin tabi, tüm duaların kabul olsun cnm...

Hayırlı geceler hanımlar..
bugün tıbbi genetik bölümüne gittik
eşimle, kan verdik..
1 ay sonra sonucumuz çıkacak
Allah'ın izniyle..
Sonra da rahim filmi çektireceğim..
Planım bu yönde..
Bakalım hayırlısı olsun inşallah..
Bu başlayan ay 6. Ayımız..
yani ben 6 ay önce kaybettim bebeğimi..
sanki asırlar geçti...

Rabbim kimseye yaşatmasın..
Hamile arkadaşlarımız da sağ salim
kavuşsunlar miniklerine..

♡♡♡♡

Hayırlı geceler canım.Tekrar başın sağolsun,zordur bilirim...
Dilerim sonuçlar iyi çıkar,rahim filmine gerek kalmadan hamile kalırsın
Rabbim kimseyi evladıyla sevdikleriyle sınamasın...

Kızlar ben bi fenalardayım..
Gecen ay 6 gün erken regl oldum ve strese baglamıs pek onemsememistim.. simdi de normalde 4. Gunum olmasi lazim ama gecti.. ben de 1 ay dolsun bakalım olurum elbet regl diye dusunuyodum.. bu sabah leke geldi gerisi yok aksamustu yine leke gelmis.. neyse bi anda ayakta mutfakta biseyler hazirlarken aksam bi tuhaf agriyla acile gittik esimle hatta agri da degil hayatimda ilk defa hissettigim bi his sol kasığım karnıma dogru bi uyuştu gibi oldu bi acıdı acı hissettim bi zaman sonra gecti ve tekrar oldu.. (acile gittik tabi ne kadar verim aldık bilemiyorum ama)doktor eliyle muayne etti beta hcg ve kan degerlerime bakti sanirim (sonucu elime vermedi suan goremiyorum) normal kan degerlerin ama.yarin ultrasonla bakılsın dedi sabah gidicem.. basimdan gecen olayi da anlattim belki yine ic kanama gibi bisey de olabilir dedi korkuttu beni kendiliginden olurmuki yine yaa.. cok huzursuzum hepiniz uyuyosunuzdur şuan

evet canim disler gebelikte en cok problem olanlardan biri müdahale edilemiyor agri kesici desen sürekli alamazsin halletmek lazim insallah benimde sorunsuz gecer
evi temizlemek bi yere bide derli toplu tutabilsem yaa Allah sabrini da mükafatinida veriri canim insallah cok zorlamazsa tutarsin insallah
Saye- sanada geçmiş olsun canım.
Geçen sene bende yaptirdim hepsini,emin ol benim kadar korkak değilsindir:) dişçi masasından kaç kez kaçmişimdir.
Yaptır kurtul :)
sagol canim inslalah kolayca gecer benimki de.. ben o masaya oturunca erkeklige bisey sürdürmüyorum ama icim icimi yiyor
selam kızlar nasılsınız :)
selam canim sen nasilsin nerelerdesin
zeynepcim sana ne desek tesellisi cok zor canim... insallah sonuclarin temiz cikar rabbim sana kisa zamanda hediyeni gönderiri canim mübarek günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…