Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

canim icini rahat tut olmaz inslalah böyle bi sey normal devlet hastanesine mi gittin fakülteler bakabilir ancak gece ultrasonu asistanlar olur orda ...yarin hayirli snuc alirsin insallah agrin cok fazla degil anladigim kadariyla

Geçmiş olsun canım
Kötü düşünme iyi düşünmeye çalış.
Ultrasondan belli olur herşey,Sadece ihtimali söylemiş,doktorlar herzaman en kötüsünü söyler,kötüsüne hazırlar insanı.

canim icini rahat tut olmaz inslalah böyle bi sey normal devlet hastanesine mi gittin fakülteler bakabilir ancak gece ultrasonu asistanlar olur orda ...yarin hayirli snuc alirsin insallah agrin cok fazla degil anladigim kadariyla

Evet haklısınız ama ben agriya bile sevinip gittim acaba mı dedim gebelik cıksa diye dua ettim 2 saate yakın sonuc bekledik asır gecti sanki orda ama psikolojik de düstüm bi anda ve suan agrim var hafif kramplar seklinde.. hayrolsun insallah sabaha kadar ilerlemez de sag salim gider cektiririm ultrasonumu insallah.. evet devlete gittim bu arada :/ sabah da oyle denk gelen bi doktora aldım randevu Rabbimden hayirlisi.. dua edin bana olur mu..

Planınız hayırlı olsun canım inşallah tedaviye filme hiç bir şeye gerek kalmadan direk gelir mucizeniz canım.. Zor durumun ama ilacınız eminim sizi çook bekletmeyecek

Canım geçmiş olsun öncelikle inşallah öyle bir şey yoktur... Bence kesinlikle daha teşekküllü bir yere gitmelisin kendi kadın doğumcun varsa ona görün... Eğer elinde dünden kalma barkodun varsa hastanenin internet sitesinden bakabilirsin sonuçlarına hangi tahliller istenmiş sonuç ne görebilirsin... Bahsettiğin tarzda ağrıyo bende bir kez yaşamıştım... Progestan ilacını düzgün kullanmadığım içindi...

Temizliğin hayırlısı olsun canım.. Allah şimdiden niyetini kabul etsin Ramazan sonrasında güzel haberler gelecek inşallah

Tabiki de bu bir isyan değil ama insan tükenebiliyor be etkileniyor her şeyden çok.. Her şeyin bir zamanınvar orası kesin sadece biz o zamanı bilmediğimizden biraz sabırsızız

Saye- geçmiş olsun canım ben de dişçiden çok korkanlardanım.. Ama olacağa çare yok ilerde daha çok çekmektense bir an önce kurtul canım

geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey çıkmaz içini rahat tutmaya çalış canım

Günaydın hanımlar daha dun pazartesi evde olmak istiyorum diyordum cumaya gelmişsizzaman ne çabuk geciyor anlamiyorum@umutLatahzen canım inşallah önemli bir sey degildir ama ihmal etmeyin yine gidin dr.. Belki bebise alamettir @Enyalios canım programin sana uğur getirsin.. Aslinda benim de rahim filmi cektirmem lazim ama bu ara baya saldim
Bu arada hayırlı cumalar herkese

Hakkinizda hayirlisi olsun canim, insallah sonucunuz temiz cikar.
Allah sabir versin

Gülüm cok gecmis olsun, kontrolden sonra bizi haberdar et. Insallah bir sey cikmaz, icini ferah tut.

Saye- aynen canım ya bende eşime kızıyorum yastığı düz tut onu dökme falan filan ama iste yine kirleniyor :) amin canim insallah inşallah

geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey çıkmaz içini rahat tutmaya çalış canım

Hakkinizda hayirlisi olsun canim, insallah sonucunuz temiz cikar.
Allah sabir versin

Gülüm cok gecmis olsun, kontrolden sonra bizi haberdar et. Insallah bir sey cikmaz, icini ferah tut.

Kızlar suan hastanedeyim ultrasonla bakıldı..
Yumurtalıklarında bi yavas calısma durumu var dedi az önce kan verdim hormonlara bakılacak 2 den sonra cıkcakmıs sonuc.. duruma gore de ilac vercekmis bakalım hayırlısı.. ama moralim.sıfır.. şu mubarek günde bana da dua edin olurmu, Allah razı olsun simdiden... ♡

Hayirlisi olsun gülüm, insallah sonuclarin iyi cikar. Allah büyük ♥

hayirli cumalar kizlar dün dra gittim benim adet pcodan gelmemis ilac verdi ramazanda kullanmasam mi ilaci orucumu tam tutarim en azindan diye düsünüyorum... bi taraftanda kullanayim diyorum pco icin düzenli adet önemli... DESIGNER27 semanin dedigi gibi koenzim q10 aldim glifor dvit bide folidoce kullanacagim bayramdan sonrada ikinci asilama yapilacak insallah hayirlisi olsun hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…