canim icini rahat tut olmaz inslalah böyle bi sey normal devlet hastanesine mi gittin fakülteler bakabilir ancak gece ultrasonu asistanlar olur orda ...yarin hayirli snuc alirsin insallah agrin cok fazla degil anladigim kadariylaKızlar ben bi fenalardayım..
Gecen ay 6 gün erken regl oldum ve strese baglamıs pek onemsememistim.. simdi de normalde 4. Gunum olmasi lazim ama gecti.. ben de 1 ay dolsun bakalım olurum elbet regl diye dusunuyodum.. bu sabah leke geldi gerisi yok aksamustu yine leke gelmis.. neyse bi anda ayakta mutfakta biseyler hazirlarken aksam bi tuhaf agriyla acile gittik esimle hatta agri da degil hayatimda ilk defa hissettigim bi his sol kasığım karnıma dogru bi uyuştu gibi oldu bi acıdı acı hissettim bi zaman sonra gecti ve tekrar oldu.. (acile gittik tabi ne kadar verim aldık bilemiyorum ama)doktor eliyle muayne etti beta hcg ve kan degerlerime bakti sanirim (sonucu elime vermedi suan goremiyorum) normal kan degerlerin ama.yarin ultrasonla bakılsın dedi sabah gidicem.. basimdan gecen olayi da anlattim belki yine ic kanama gibi bisey de olabilir dedi korkuttu benikendiliginden olurmuki yine yaa.. cok huzursuzum hepiniz uyuyosunuzdur şuan
Geçmiş olsun canımKızlar ben bi fenalardayım..
Gecen ay 6 gün erken regl oldum ve strese baglamıs pek onemsememistim.. simdi de normalde 4. Gunum olmasi lazim ama gecti.. ben de 1 ay dolsun bakalım olurum elbet regl diye dusunuyodum.. bu sabah leke geldi gerisi yok aksamustu yine leke gelmis.. neyse bi anda ayakta mutfakta biseyler hazirlarken aksam bi tuhaf agriyla acile gittik esimle hatta agri da degil hayatimda ilk defa hissettigim bi his sol kasığım karnıma dogru bi uyuştu gibi oldu bi acıdı acı hissettim bi zaman sonra gecti ve tekrar oldu.. (acile gittik tabi ne kadar verim aldık bilemiyorum ama)doktor eliyle muayne etti beta hcg ve kan degerlerime bakti sanirim (sonucu elime vermedi suan goremiyorum) normal kan degerlerin ama.yarin ultrasonla bakılsın dedi sabah gidicem.. basimdan gecen olayi da anlattim belki yine ic kanama gibi bisey de olabilir dedi korkuttu benikendiliginden olurmuki yine yaa.. cok huzursuzum hepiniz uyuyosunuzdur şuan
canim icini rahat tut olmaz inslalah böyle bi sey normal devlet hastanesine mi gittin fakülteler bakabilir ancak gece ultrasonu asistanlar olur orda ...yarin hayirli snuc alirsin insallah agrin cok fazla degil anladigim kadariyla
Geçmiş olsun canım
Kötü düşünme iyi düşünmeye çalış.
Ultrasondan belli olur herşey,Sadece ihtimali söylemiş,doktorlar herzaman en kötüsünü söyler,kötüsüne hazırlar insanı.
Planınız hayırlı olsun canım inşallah tedaviye filme hiç bir şeye gerek kalmadan direk gelir mucizeniz canım.. Zor durumun ama ilacınız eminim sizi çook bekletmeyecekHayırlı geceler hanımlar..
bugün tıbbi genetik bölümüne gittik
eşimle, kan verdik..
1 ay sonra sonucumuz çıkacak
Allah'ın izniyle..
Sonra da rahim filmi çektireceğim..
Planım bu yönde..
Bakalım hayırlısı olsun inşallah..
Bu başlayan ay 6. Ayımız..
yani ben 6 ay önce kaybettim bebeğimi..
sanki asırlar geçti...
Rabbim kimseye yaşatmasın..
Hamile arkadaşlarımız da sağ salim
kavuşsunlar miniklerine..
♡♡♡♡
Canım geçmiş olsun öncelikle inşallah öyle bir şey yoktur... Bence kesinlikle daha teşekküllü bir yere gitmelisin kendi kadın doğumcun varsa ona görün... Eğer elinde dünden kalma barkodun varsa hastanenin internet sitesinden bakabilirsin sonuçlarına hangi tahliller istenmiş sonuç ne görebilirsin... Bahsettiğin tarzda ağrıyo bende bir kez yaşamıştım... Progestan ilacını düzgün kullanmadığım içindi...Kızlar ben bi fenalardayım..
Temizliğin hayırlısı olsun canım.. Allah şimdiden niyetini kabul etsin Ramazan sonrasında güzel haberler gelecek inşallahSlm güzeller, Ramazan öncesi gezmelerimi,misafirlerimi,temizliğimizin şükür bitirdim.kısmet olursa 1 ay evimde orucumu tutarak dinlenerek, bol dua ile geçirecem.. Okumak istediğim kitaplarım var... Biraz kafa dağıtalım, sonra bayram tatil derken bence teker teker gebelik hbrleri gelecekSaye- cnm bende 4 dolgu yaptırdım gecen hafta çok rahatladım, gebelik olmadan ilk çözülecek sorun bence dişler..çok gecmiş olsun sanada...
Tabiki de bu bir isyan değil ama insan tükenebiliyor be etkileniyor her şeyden çok.. Her şeyin bir zamanınvar orası kesin sadece biz o zamanı bilmediğimizden biraz sabırsızızİnşallah canım,Rabbim hayırlısını versin.
İsyan etmiyorum haşa,gittim mesela bi ara jinekoloğa,kan alacak biri,kolumu delik deşik etti tansiyonum düştü kolum falan şişti. Oyüzden oralardan korkar oldum artık. Beklemekte yoruyor tabi.
Aynen bence de ramazan hepimize iyi gelecek hayırlısıyla:)
geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey çıkmaz içini rahat tutmaya çalış canımKızlar ben bi fenalardayım..
Hakkinizda hayirlisi olsun canim, insallah sonucunuz temiz cikar.Hayırlı geceler hanımlar..
bugün tıbbi genetik bölümüne gittik
eşimle, kan verdik..
1 ay sonra sonucumuz çıkacak
Allah'ın izniyle..
Sonra da rahim filmi çektireceğim..
Planım bu yönde..
Bakalım hayırlısı olsun inşallah..
Bu başlayan ay 6. Ayımız..
yani ben 6 ay önce kaybettim bebeğimi..
sanki asırlar geçti...
Rabbim kimseye yaşatmasın..
Hamile arkadaşlarımız da sağ salim
kavuşsunlar miniklerine..
♡♡♡♡
Gülüm cok gecmis olsun, kontrolden sonra bizi haberdar et. Insallah bir sey cikmaz, icini ferah tut.Kızlar ben bi fenalardayım..
Canım geçmiş olsun öncelikle inşallah öyle bir şey yoktur... Bence kesinlikle daha teşekküllü bir yere gitmelisin kendi kadın doğumcun varsa ona görün... Eğer elinde dünden kalma barkodun varsa hastanenin internet sitesinden bakabilirsin sonuçlarına hangi tahliller istenmiş sonuç ne görebilirsin... Bahsettiğin tarzda ağrıyo bende bir kez yaşamıştım... Progestan ilacını düzgün kullanmadığım içindi...
geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey çıkmaz içini rahat tutmaya çalış canım
Hakkinizda hayirlisi olsun canim, insallah sonucunuz temiz cikar.
Allah sabir versin
Gülüm cok gecmis olsun, kontrolden sonra bizi haberdar et. Insallah bir sey cikmaz, icini ferah tut.
Hayirlisi olsun gülüm, insallah sonuclarin iyi cikar. Allah büyük ♥Kızlar suan hastanedeyim ultrasonla bakıldı..
Yumurtalıklarında bi yavas calısma durumu var dedi az önce kan verdim hormonlara bakılacak 2 den sonra cıkcakmıs sonuc.. duruma gore de ilac vercekmis bakalım hayırlısı.. ama moralim.sıfır.. şu mubarek günde bana da dua edin olurmu, Allah razı olsun simdiden... ♡
Hayirlisi olsun gülüm, insallah sonuclarin iyi cikar. Allah büyük ♥
Gülüm kötü düsünme belkide bunlar yaniliyordur?Sonuclarım hep normal cikti simdiye kadar (güyya) ama bu yumurta yavasligini niye farkedemediler cok enteresan hepsi doktor sözde ama demekki 1 senedir hep baştan savdılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?