Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Saye- geçmiş olsun canım ben de dişçiden çok korkanlardanım.. Ama olacağa çare yok ilerde daha çok çekmektense bir an önce kurtul canım
evet canim korksamda gitmek zorundayim bakalim nsallah kolay gecer
Saye- aynen canım ya bende eşime kızıyorum yastığı düz tut onu dökme falan filan ama iste yine kirleniyor :) amin canim insallah inşallah
esim ben yokken gelip halinin üstünde yatiyor rahat oluyor diye bel agrisina iyi geliyormus bi geliyorum nöbetten yastik battaniye cinnet gecirecek gibi oluyorum
canim insallah sorun olmaz icini rahat tut duamizda olacaksin insallah

Gülüm kötü düsünme belkide bunlar yaniliyordur?

Kuzum benim bekarligimda yumurtaliklarim yavas calisiyodu adet duzensizligi vardi zaten diane35 kullandim 6 ay felan son 4 5 senedir duzenliydi ama hic ilacsiz duzenli regl oluyodum.. yani yine tetiklemis olabilir ve suan doktor bana çare olacakmıs gibi geliyo.. (insallah bu mubarek gunlerde iyi bi doktora denk gelmisimdir)

Sagol kuzucum insallah cikmaz bisey :/ Saye-

canim benim durumda ayni biliyorsun ilacsiz regl oldugum cok nadir zamanlar var ama benim.. insallah tekrar düzene girer drunlada kafan uyustuysa bne güzel

canim benim durumda ayni biliyorsun ilacsiz regl oldugum cok nadir zamanlar var ama benim.. insallah tekrar düzene girer drunlada kafan uyustuysa bne güzel

Kuzum ben 4 5 yıldır ilacsiz oluyorum zaten hic bi tedavi gormuyodum..

Bu arada az once barkod numarasindan sonucuma baktim dün gece acilde vermemislerdi elime.. beta hcg 2.2 yaziyo sizce ne alaka.. henuz cok yeni olan bi gebelik olusumum mu varki acaba suan cok sasirdim

Canım geçmiş olsun bu yumurtalıkların yavaş çalıştığını nasıl anlıyorlar doktorlar ki? 2.2 negatif bir sonuç maalesef

Canım geçmiş olsun bu yumurtalıkların yavaş çalıştığını nasıl anlıyorlar doktorlar ki? 2.2 negatif bir sonuç maalesef

Kuzum evet negatif ama neye gore 2 olmuski sıfırdı sonucta hep sifir cikiyodu.. neyse hayrolsun.. suanki tahlilde de beta hcg bakilir insallah merak ettim

Hayırlı geceler canım.Tekrar başın sağolsun,zordur bilirim...
Dilerim sonuçlar iyi çıkar,rahim filmine gerek kalmadan hamile kalırsın
Rabbim kimseyi evladıyla sevdikleriyle sınamasın...

İnşallah arkadaşım amin, Rabbim güzel müjdeler verebilmemizi nasip eylesin inşallah..

zeynepcim sana ne desek tesellisi cok zor canim... insallah sonuclarin temiz cikar rabbim sana kisa zamanda hediyeni gönderiri canim mübarek günlerde

Amin inşallah şekerim, aynı duygularım senin içinde var..
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin. .

Planınız hayırlı olsun canım inşallah tedaviye filme hiç bir şeye gerek kalmadan direk gelir mucizeniz canım.. Zor durumun ama ilacınız eminim sizi çook bekletmeyecek

Sağol canım benim.. Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip etsin..
Gerisi boş.. Mucizem gelir inşallah bu mübarek aylarda.. =)

Hakkinizda hayirlisi olsun canim, insallah sonucunuz temiz cikar.
Allah sabir versin

Oy gülüm benimm.. İnşallah temiz çıkar..
Amin. Rabbim bizlere de sağ salim yeniden nasip etsin. .

Kızlar pcos dedi doktor..
Sonradan olabilen bisey mi ki bu :/
Yada diger doktorlar neden bu teshisi koymadı simdiye kadar yaaa...
Diane35 verdi 3 aylık tedavim hayırlı olsun....
Vardir bunda da bir hayir, gecmis olsun canim. Pco hormon bozuklugundan kaynaklanan bir durum degilmiydi? Eger öyleyse sonradan da olabilir diye düsünüyorum.

Vardir bunda da bir hayir, gecmis olsun canim. Pco hormon bozuklugundan kaynaklanan bir durum degilmiydi? Eger öyleyse sonradan da olabilir diye düsünüyorum.

Oyle kuzum.. sonradan oldu sanirim cunku evlenmeden once hic boyle bi teshis konulmamisti bana Allahtan hayirlisi napcm bilemiyorum suan

Kızlar pcos dedi doktor..
Sonradan olabilen bisey mi ki bu :/
Yada diger doktorlar neden bu teshisi koymadı simdiye kadar yaaa...
Diane35 verdi 3 aylık tedavim hayırlı olsun....
Bi kaç kişiden daha duydum bu durumu. Neden sonradan oluyor Pcos hiç bilmiyorum. Ama egzersizin kilo vermenin belirtileri azalttığını biliyorum

Bi kaç kişiden daha duydum bu durumu. Neden sonradan oluyor Pcos hiç bilmiyorum. Ama egzersizin kilo vermenin belirtileri azalttığını biliyorum

Evet suan ben de onu okudum ve zayifladigimda daha da duzene girmistim dugunden sonra epey kilo aldım bian once kilo vermem lazim bugun kesin kararimi verdim.. Allah yardimcimız olsun hepimizin..

Evet suan ben de onu okudum ve zayifladigimda daha da duzene girmistim dugunden sonra epey kilo aldım bian once kilo vermem lazim bugun kesin kararimi verdim.. Allah yardimcimız olsun hepimizin..
Gülüm güzel bir diyete basla, benim eltimde evlenince kilo aldi doktor onada pco baslangici dedi. Inofolic kullaniyor simdi birde klomen yazmis doktor. Senin kilon fazla degil, yol yakinken basla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…