evet canim korksamda gitmek zorundayim bakalim nsallah kolay gecerSaye- geçmiş olsun canım ben de dişçiden çok korkanlardanım.. Ama olacağa çare yok ilerde daha çok çekmektense bir an önce kurtul canım
esim ben yokken gelip halinin üstünde yatiyor rahat oluyor diye bel agrisina iyi geliyormus bi geliyorum nöbetten yastik battaniye cinnet gecirecek gibi oluyorumSaye- aynen canım ya bende eşime kızıyorum yastığı düz tut onu dökme falan filan ama iste yine kirleniyor :) amin canim insallah inşallah
canim insallah sorun olmaz icini rahat tut duamizda olacaksin insallahKızlar suan hastanedeyim ultrasonla bakıldı..
Yumurtalıklarında bi yavas calısma durumu var dedi az önce kan verdim hormonlara bakılacak 2 den sonra cıkcakmıs sonuc.. duruma gore de ilac vercekmis bakalım hayırlısı.. ama moralim.sıfır.. şu mubarek günde bana da dua edin olurmu, Allah razı olsun simdiden... ♡
Gülüm kötü düsünme belkide bunlar yaniliyordur?
canim benim durumda ayni biliyorsun ilacsiz regl oldugum cok nadir zamanlar var ama benim.. insallah tekrar düzene girer drunlada kafan uyustuysa bne güzelKuzum benim bekarligimda yumurtaliklarim yavas calisiyodu adet duzensizligi vardi zaten diane35 kullandim 6 ay felan son 4 5 senedir duzenliydi ama hic ilacsiz duzenli regl oluyodum.. yani yine tetiklemis olabilir ve suan doktor bana çare olacakmıs gibi geliyo.. (insallah bu mubarek gunlerde iyi bi doktora denk gelmisimdir)
Sagol kuzucum insallah cikmaz bisey :/Saye-
canim benim durumda ayni biliyorsun ilacsiz regl oldugum cok nadir zamanlar var ama benim.. insallah tekrar düzene girer drunlada kafan uyustuysa bne güzel
Canım geçmiş olsun bu yumurtalıkların yavaş çalıştığını nasıl anlıyorlar doktorlar ki? 2.2 negatif bir sonuç maalesefKuzum ben 4 5 yıldır ilacsiz oluyorum zaten hic bi tedavi gormuyodum..
Bu arada az once barkod numarasindan sonucuma baktim dün gece acilde vermemislerdi elime.. beta hcg 2.2 yaziyo sizce ne alaka.. henuz cok yeni olan bi gebelik olusumum mu varki acaba suan cok sasirdim
Canım geçmiş olsun bu yumurtalıkların yavaş çalıştığını nasıl anlıyorlar doktorlar ki? 2.2 negatif bir sonuç maalesef
canım regline kaç gün kaldı? geç yumurtlama olmuş olabilir mi?Kuzum evet negatif ama neye gore 2 olmuski sıfırdı sonucta hep sifir cikiyodu.. neyse hayrolsun.. suanki tahlilde de beta hcg bakilir insallah merak ettim
canım regline kaç gün kaldı? geç yumurtlama olmuş olabilir mi?
Anladım canım diğer sonucu da bekleyelim ona göre yorum yapmak daha doğru olur..Kuzum reglim 4 gun gecti normalde.. lekelenme var dunden beri sadece
Anladım canım diğer sonucu da bekleyelim ona göre yorum yapmak daha doğru olur..
Hayırlı geceler canım.Tekrar başın sağolsun,zordur bilirim...
Dilerim sonuçlar iyi çıkar,rahim filmine gerek kalmadan hamile kalırsın
Rabbim kimseyi evladıyla sevdikleriyle sınamasın...
zeynepcim sana ne desek tesellisi cok zor canim... insallah sonuclarin temiz cikar rabbim sana kisa zamanda hediyeni gönderiri canim mübarek günlerde
Planınız hayırlı olsun canım inşallah tedaviye filme hiç bir şeye gerek kalmadan direk gelir mucizeniz canım.. Zor durumun ama ilacınız eminim sizi çook bekletmeyecek
Hakkinizda hayirlisi olsun canim, insallah sonucunuz temiz cikar.
Allah sabir versin
Vardir bunda da bir hayir, gecmis olsun canim. Pco hormon bozuklugundan kaynaklanan bir durum degilmiydi? Eger öyleyse sonradan da olabilir diye düsünüyorum.Kızlar pcos dedi doktor..
Sonradan olabilen bisey mi ki bu :/
Yada diger doktorlar neden bu teshisi koymadı simdiye kadar yaaa...
Diane35 verdi 3 aylık tedavim hayırlı olsun....
Vardir bunda da bir hayir, gecmis olsun canim. Pco hormon bozuklugundan kaynaklanan bir durum degilmiydi? Eger öyleyse sonradan da olabilir diye düsünüyorum.
Bi kaç kişiden daha duydum bu durumu. Neden sonradan oluyor Pcos hiç bilmiyorum. Ama egzersizin kilo vermenin belirtileri azalttığını biliyorumKızlar pcos dedi doktor..
Sonradan olabilen bisey mi ki bu :/
Yada diger doktorlar neden bu teshisi koymadı simdiye kadar yaaa...
Diane35 verdi 3 aylık tedavim hayırlı olsun....
Bi kaç kişiden daha duydum bu durumu. Neden sonradan oluyor Pcos hiç bilmiyorum. Ama egzersizin kilo vermenin belirtileri azalttığını biliyorum
Gülüm güzel bir diyete basla, benim eltimde evlenince kilo aldi doktor onada pco baslangici dedi. Inofolic kullaniyor simdi birde klomen yazmis doktor. Senin kilon fazla degil, yol yakinken basla.Evet suan ben de onu okudum ve zayifladigimda daha da duzene girmistim dugunden sonra epey kilo aldım bian once kilo vermem lazim bugun kesin kararimi verdim.. Allah yardimcimız olsun hepimizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?