Aynen canım.. hepimizin derdi farklı ama isteği aynı.. ben de bu mol gebeliğin etkilerinden tamamen kurtulmak için bekliyorum. tekrarlanır mı neden oldu hiç bilmiyorum tedavisi filan da yok sen en azından artık sebebini biliyorsun..Evet suan ben de onu okudum ve zayifladigimda daha da duzene girmistim dugunden sonra epey kilo aldım bian once kilo vermem lazim bugun kesin kararimi verdim.. Allah yardimcimız olsun hepimizin..
Allah seninde yardimcin olsun Özlemim, insallah tekrarini yasatmasin ♥Aynen canım.. hepimizin derdi farklı ama isteği aynı.. ben de bu mol gebeliğin etkilerinden tamamen kurtulmak için bekliyorum. tekrarlanır mı neden oldu hiç bilmiyorum tedavisi filan da yok sen en azından artık sebebini biliyorsun..
Amin canım inşallah ♥ Allah isteyen her anne adayına sağlıklı gebelikler nasip etsin..Allah seninde yardimcin olsun Özlemim, insallah tekrarini yasatmasin ♥
Gülüm güzel bir diyete basla, benim eltimde evlenince kilo aldi doktor onada pco baslangici dedi. Inofolic kullaniyor simdi birde klomen yazmis doktor. Senin kilon fazla degil, yol yakinken basla.
Aynen canım.. hepimizin derdi farklı ama isteği aynı.. ben de bu mol gebeliğin etkilerinden tamamen kurtulmak için bekliyorum. tekrarlanır mı neden oldu hiç bilmiyorum tedavisi filan da yok sen en azından artık sebebini biliyorsun..
canim sakin kendini birakma pco 5 kadinin 3ünde var bebek sahibi olamayacaksin diye b sey yok kesinlikle. bence senin bekarken yasadiginda pcoydu teshis koymakta zorlanmis olabilirler.. pco da beslenme önemli protein agirlikli ve düsük yagli besleneceksin spor yapacaksin düzelecek insallahKızlar pcos dedi doktor..
Sonradan olabilen bisey mi ki bu :/
Yada diger doktorlar neden bu teshisi koymadı simdiye kadar yaaa...
Diane35 verdi 3 aylık tedavim hayırlı olsun....
canim sakin kendini birakma pco 5 kadinin 3ünde var bebek sahibi olamayacaksin diye b sey yok kesinlikle. bence senin bekarken yasadiginda pcoydu teshis koymakta zorlanmis olabilirler.. pco da beslenme önemli protein agirlikli ve düsük yagli besleneceksin spor yapacaksin düzelecek insallah
3 ay sonra başka bir sen olacaksın ve inşallah bu süreç içinde meleğin kendiliğinden gelecekAynen oyle kuzum bugunden itibaren basladım bile, diyet pek ise yaramiyo bende ama spor ise yariyo kuzum koşu bandının tozunu alıp basliyorum 3 ay kullancakmisim diane35 i.. 3 ay sonra bambaska bi ben olucam insallah... :)
Kuzum derdi veren Rabbim dermanini da verir elbet en hayirli zamanda.. benim bu pko nerden ckti anlamadim ama suan bi sebep oldu evet kafamda.. insallah duzelir.. acaba hoc olmicakmi dusunceleri sardi beynimi suanki bas agrimi tarif bile edemem..bide bu pko ve diger tüm hormonal ve kadınsal problemlerin tamamı strese bağlı ve bu cok buyuk bi etken.. hic kafamiza takmadam rahatca yasamamiz lazim gerekirse birbirimize ciddi anlamda destek olalim.. ama ne olursa olsun bu engelelri asalım hep birlikte.. Rabbimin izniyle tabiki ♡♡♡
umutLatahzen canım sıkma canını Allah hayirlisini versin insallah kuzum duamdasin
3 ay sonra başka bir sen olacaksın ve inşallah bu süreç içinde meleğin kendiliğinden gelecek
umutLatahzen pcos iç kanamadan daha iyi daha hafif bir hastalık:) çok geçmiş olsun en azından tedavisi var ve geçiyor
Üzülme bende de vardı bekarken ilaç
Kullandım geçti.
Gülüm konunun adını kendin değiştiremiyorsun ama Mune ablaya yada diğer adminlerden birine mesaj atarsan onlar senin için değiştirirler.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pko-ve-hayallerim.931795/#post-46772674 yanlıs yapmadiysam bu link..
Bide adini degistirebiliyomuyum ki ebuşummE-brulim
Gülüm konunun adını kendin değiştiremiyorsun ama Mune ablaya yada diğer adminlerden birine mesaj atarsan onlar senin için değiştirirler.
Mune ablaya yaz gülüm nicki MuneKuzum onlardan birinin tam adini yazarmisin bana ben tanimiyorum ya onlari yanlis etiken yapmayayim
Mune ablaya yaz gülüm nicki Mune
umutLatahzen canım öncelikle geçmiş olsun... Biliyorsunuz ki ben de pcosluyum Saye- nıj da dediği gibi söktürücü hap ya da dk hapı kullanmadan adet göremiyorum ki bu da pcosun ağır geçen versiyonlarından... Yanlış bilgi vermek istemiyorum ama doktorumun dediğine göre toplumumuzdaki kadınların %80 ine yakın bir oranda olan bir rahatsızlık kimi kadınlar bunun farkında bile değil... Çünkü çeşitleri varmış... Hatta düzenli adet gören zayıf kıllanma problemi olmayan pcos hastaları da var... Dolayısıyla sende de muhtemelen zaten vardır ve eğer ki kilo almaya başladıysan bu süreçle patlak vermiştir bu durum.. Ki pcosun en büyük düşmanı kilo... Pcoslu olup kolay hamile kalan da var benim gibi zoru da var canım.. Fazla kilon varsa eğer onları verdikten sonra Allahın izniyle sen de o kolaylardan olursun inşallah
Aynen canım dediğim gibi bir sürü çeşidi varmış... Kafana çok takma hamile kalmada en şanslı olan grupmuş aslında pcoslular tedaviye çoğunlukla olumlu cevap verirlermiş... Stres en büyük düşmanTamam kuzum yazcm simdik :-*
Kuzum ben her ay duzenli adet goruyorum aslinda.. tüylenme var evet ozellikle çenemde oluyo.. kilom da aşırı yok zayif degilim ama boyum 175 boyuma gore cok yok ama demek bünyem daha zayıf olmayi istiyo... Rabbim guzel haberler de verebilmemizi nasip etsin hepimizeeee
umutLatahzen Canım ben de pko hastasıyım, ben de evlendikten sonra çıktı..
Kilo ile beraber belirtileri artan bir durum oluşturuyo malesef canım..
Kafana takma ama hamile kalması zor bir rahatsızlık değil..
=)
Aynen canım dediğim gibi bir sürü çeşidi varmış... Kafana çok takma hamile kalmada en şanslı olan grupmuş aslında pcoslular tedaviye çoğunlukla olumlu cevap verirlermiş... Stres en büyük düşman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?