Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlaaaar yardım...
Ben bu diane 35 i kullanmak istemiyorum yaa
Birincisi bu dogum kntrol hapi ve 3 ay ictiktek sonra zaten 3 4 ay kolay kolay toparlanamam gitti bi senem daha o zaman..
Ve bu pcos da gelistirici igneler ilaclar kullanilarak catlatma ignesiyle felan tedavi uygulanamazmi hanilelik icin.. _Verda_ kuzumm sen de bi akil ver hic kullandin mi boyle dogum kontrol haplari felan

Canım sana dün de dedim kullan diye.
Pcos varsa sende erkeklik hormonu şu anda fazladır vücudunda.
O hormondan bi arındır vücudunu 3 ay.
Ben dedim sana benim doktorum da önermişti de dinlemedim. Sonra keşke kullansaydım dedim.
Ayrıca doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalırsın 3-4 ay geçmesine gerek yok.

Canım ben 9 ay kullanmıştım zamanında, düzenli adet oluyosun..
Metformin kullanıyorum hala ben, pko teşhisi koyulduğundan beri..
Doğum yaptım pko bulgusu yok, ama yine de doktorum devam et dedi
günde bir sefer içiyorum metformini..
Ek olarak metformin tavsiye ederim arkadaşım,
stres yapma lütfen..
Sakin ol öncelikle..

Ebush_354 inşallah hepside kalitelidir güzel sonuçlar alırsın,8. Günde çıkarmı ki @yamukprenses'im 8. Gün bugün inşallah peş peşe güzel haberler verirsiniz
İnşallah canım çok çok teşekkür ederim 8 ya da 9 da çıkıyormuş 5. Gün transferleri merak ettim çoktandır sesi soluğunyok inşallah güzel haberlerle gelir yamukprenses

Suan nedense psikolojikman beni oyalicakmis gibi geliyo 3 ay gozumde buyudu sanki.. suan cok zorluk yasiyo gibiyim kendimle savas veriyorum resmen..

Kuzum dün birisi daha soyledi metformin ilacini ama ne ilaci ki bu bide diane35 le birlikte kullansam kafama gore bi yan etkisi varmı ki? Ah stres yapmasam keskeee..

Bu arada evet pcos var ama bu ilacı ic bi 3 ay bakalim ilerlemesin dedi doktor.. her seyde bi hayir vardir...

Ben söyledim dün.
İnsülin direnci için kullanılan bir ilaç, kilo vermeyi kolaylaştırıyor, pkoslularda yumurtlamaya yardımcı.
Doktoruna sor tamam derse başlarsın.

umutLatahzen güzelim yapma bukadar stress, ben doğuştan pcoluyum ki gecen Prof açıkladı bu hastalık anne karnından kız çocuğuna geçer doğduğunda pcoludur diye... Bu Bnm sınavım ve ben bu sınavı geçecem! Bukadar... Tıpta çözümü çok ben gonal f kullanarak yumurtam gelişiyor takip ile catlatılıyor.... Gerisi Takdir-i illahi... Yanı çocuğum olmayacak fikrini atmalısın aklından... Rabbim büyük o ol derse olur Ztn, bunu bile bile neden stres yapıyorsun... 3 ay nedir ki? Tabiki tedavini olacaksın, güveneceğin bir drun olsun ve lütfen onu dinle kafana göre hareket etme...Ben kürtaj olalı 3 ay olmuş daha dün gibi... Ben hamile kaldım,sende kalırsın kendini olumsuza şartlama sakin, tedavimi olup hamile kalacam de, bu yaz tatil yapacam de... Beni yanlış anlamanı istemem ama olumsuz olman,gergin olman senin için daha büyük bir hastalık, Rabbim şifanı verecektir sen sadece sabırla o günü bekle ve tedavini mümkün olduğunca ihmal etme, aklına her takılanı sor ama hep olumlu ol olur mu cnm

Canım benim cok sagol.. hic bir kelimeni bile yanlıs anlamadım tabiki de hepsi bana moral oluyo.. iyiki varsın ve senin gibi arkadaslarim da iyiki var burda.. benim zaten en buyuk sıkıntım stres.. ama senin dedigin gibi dusunuyorum artik.. 3 ay sonunda yenilenmis olucam tamamen ve ben de bebislerime kavusucam Allahin izniyle.. bende ic kanama olayimi gecireli 6 ayı gecmis sanki dün gibi.. zaman gercekten cok hizli geciyo.. ve tekrar tekrar soyluyorum iyiki varsinizz...

Günaydin herkese...
Bahsetmistim hatirlayanlar olacaktir arkadasim 500gr mi ne 6aylik dogum yapti demistim bebek yasamadi tabiki ..
Simdide Arkadasim komada 1aydir dogum sonrasi koplikasyon demisler toparlanamamis vucut..

Tekrar tekrar söyluyorum bu kadar cok istemeyin bu kadar cok uzulmeyin.. Vakti saati geldiginde Rabbim nasip edecektir insallah.. Bak bir evladi dunyada 3evladi cennette kendisi yogun bakimda .. Rabbim sifa versin evladina bagislasin ..

Günaydın canım.
Arkadaşın için çok üzüldüm,Rabbim onu çocuğuna sevdiklerine bağışlasın..
Gerçekten hayırlısını dilemek en güzeli,bende hep söylüyorum.
Zaten dikkat etmişseniz dualarımı ilk önce hastahanede yatan insanlara ediyorum.. Onlar çaresiz,onlar muhtaç..
Dilerim iyileşir sende buradan bize söylersin..

Hatırlıyorum.... Rabbim onu evladına eşine,sevdiklerine bağışlasın... Boğaz'ım düğümlendi resmen... Söyleyecek söz bulamadım,inşallah arkadaşım hastaneden çıktı,saglıgına kavuştu hbrini verirsin cnm...

Evet söylemistin hatirliyorum kuzum
Rabbim tez zamanda evladina esine bagislasin onu sifalar versin mevlam insallah..
Istegimizi dualarimizi Rabbim biliyo hayirlisiyla hayirla saglikla istemek onemli dualarimiz cok onemli dualarimizi dosdogru yapabilmek cok onemli.. etrafimizdan yokmu bebek? Dusunmuyomusunuz? Doktora gittinizmi bi tedavi gorseydiniz?
Ve benzeri gibi kesin hukümlü ve ahmakca sorulari duynasak hic birimiz eminim hiic hu kadar stres yapmiycaz bile.. Ben asla isyan etmiyorum ve burdaki arkadaslarimin da hic isyan etmedigine eminim, inaniyoruz bekliycez Rabbim sabirla beklememizi nasip etsin hepimize kuzucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…