Allah şifa versinGünaydin herkese...
Bahsetmistim hatirlayanlar olacaktir arkadasim 500gr mi ne 6aylik dogum yapti demistim bebek yasamadi tabiki ..
Simdide Arkadasim komada 1aydir dogum sonrasi koplikasyon demisler toparlanamamis vucut..
Tekrar tekrar söyluyorum bu kadar cok istemeyin bu kadar cok uzulmeyin.. Vakti saati geldiginde Rabbim nasip edecektir insallah.. Bak bir evladi dunyada 3evladi cennette kendisi yogun bakimda .. Rabbim sifa versin evladina bagislasin ..
Çok çok üzüldüm durumuna arkadaşının.. Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah sevdiklerine bağışlar... Her şeyin bir vakti zamanı varGünaydin herkese...
Bahsetmistim hatirlayanlar olacaktir arkadasim 500gr mi ne 6aylik dogum yapti demistim bebek yasamadi tabiki ..
Simdide Arkadasim komada 1aydir dogum sonrasi koplikasyon demisler toparlanamamis vucut..
Tekrar tekrar söyluyorum bu kadar cok istemeyin bu kadar cok uzulmeyin.. Vakti saati geldiginde Rabbim nasip edecektir insallah.. Bak bir evladi dunyada 3evladi cennette kendisi yogun bakimda .. Rabbim sifa versin evladina bagislasin ..
umutLatahzen dediklerine katılıyorum.
Çevredeki insanların soru sormaları,kıyaslamaları ve toplumda insanların çocukları olmayan kadınlara bakış açıları yüzünden üzülüyoruz.
Evlilikler bile bazen toplum baskısına maruz kalmamak için yapılıyor maalesef.
Sürekli didikleyen bir milletimiz var,bir düğüne falan gitmeye korkar oldum sorulardan da sıkıldım.
Ben hamile kaldığımda daha 2 aylık kaynanam başladı erkek olsun esmer olsun diye bir hayırlısı demesini öğrenemedik,veyahut başkalarının özelini sorgulamayı...
Bizler için ne hayırlısı ise o olur umarım..
Sagolun kizlar Allah razi olsun dualariniz icin.. 1 haftadir aklim fikrim onda dun gece arkadasim gitmis yanina izin almis iceriye girmis ama girmez olsaymis
Hic guzel seyler duymamis doktorlar umutsuzmus aletlere bagli yasiyormus su anda .. Ahh arkadasim ahh disarda annesini dort gozle bekleyen yavru Rabbim mucizeyi gerceklestirsin annesini yavrusuna kavustursun ..
Allahim o anneyi kalan yavrusuna bagislasin insallah.. Namazdan sonra duamda olacak.. Hakkimizda her zaman hayirlisini istemek gerektiğini bir kez daha anlamis oldum..Saglikliyiz bu gunumuze binlerce şükürler olsun...Günaydin herkese...
İyiyim enyacığım sen nasılsın?
İyiyim enyacığım sen nasılsın?
Nasıl gidiyor Ramazan'ın ilk günü :)
Bugün gittim hastaneye kesin erkek dedi doktorum canım.
Valla ben de kız hissediyordum çok, erkek deyince şaşırdım baya, kesin dedi bi de doktorum.Ben de iyiyim canım
Ramazan'ın ilk günü..
Aa kız hissediyodum ben
paşa geliyo demek ki..
=))
Sağlıklı gelsin yeter ki. .
Kaç kilo aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?