Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Allah şifa versin o yüzden her şeyin hayırlısını istemek ve sahip olduğumuz durumun bizim için en hayırlısı olduğuna inanmak çok önemli. İnşallah arkadaşın tez vakitte toparlanır gülüm.

umutLatahzen dediklerine katılıyorum.
Çevredeki insanların soru sormaları,kıyaslamaları ve toplumda insanların çocukları olmayan kadınlara bakış açıları yüzünden üzülüyoruz.
Evlilikler bile bazen toplum baskısına maruz kalmamak için yapılıyor maalesef.
Sürekli didikleyen bir milletimiz var,bir düğüne falan gitmeye korkar oldum sorulardan da sıkıldım.
Ben hamile kaldığımda daha 2 aylık kaynanam başladı erkek olsun esmer olsun diye bir hayırlısı demesini öğrenemedik,veyahut başkalarının özelini sorgulamamamız gerektiğini...
Bizler için ne hayırlısı ise o olur umarım..

Son düzenleme:
Çok çok üzüldüm durumuna arkadaşının.. Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah sevdiklerine bağışlar... Her şeyin bir vakti zamanı var

Amiiin amin Rabbim hakkımızda herseyin hayırlısını nasip etsin bize de dualarımızı dosdogru yapabilmeyi ve sabırla beklemeyi nasip etsin insallah canım benim..

Sagolun kizlar Allah razi olsun dualariniz icin.. 1 haftadir aklim fikrim onda dun gece arkadasim gitmis yanina izin almis iceriye girmis ama girmez olsaymis
Hic guzel seyler duymamis doktorlar umutsuzmus aletlere bagli yasiyormus su anda .. Ahh arkadasim ahh disarda annesini dort gozle bekleyen yavru Rabbim mucizeyi gerceklestirsin annesini yavrusuna kavustursun ..

amiin amin Rabbim acil sifalar versin tez zamanda kavussun sagligina insallah..

Allahim o anneyi kalan yavrusuna bagislasin insallah.. Namazdan sonra duamda olacak.. Hakkimizda her zaman hayirlisini istemek gerektiğini bir kez daha anlamis oldum..Saglikliyiz bu gunumuze binlerce şükürler olsun...

İyiyim enyacığım sen nasılsın?
Nasıl gidiyor Ramazan'ın ilk günü :)
Bugün gittim hastaneye kesin erkek dedi doktorum canım.

Ben de iyiyim canım
Ramazan'ın ilk günü..
Aa kız hissediyodum ben

paşa geliyo demek ki..

=))

Sağlıklı gelsin yeter ki. .
Kaç kilo aldın?

Ben de iyiyim canım
Ramazan'ın ilk günü..
Aa kız hissediyodum ben

paşa geliyo demek ki..

=))

Sağlıklı gelsin yeter ki. .
Kaç kilo aldın?
Valla ben de kız hissediyordum çok, erkek deyince şaşırdım baya, kesin dedi bi de doktorum.
Sağlıkla kucağımıza alalım da hayırlısıyla.
Canım 3,5-4 kilo vermiştim şimdi 1 kilo mu ne aldım verdiklerimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…