Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

alpim cok üzüldüm rabbim arkadasina sifa versin cocuguna esine bagislasin insalah ... cok haklisin isterken hayirli ve saglikli olani istemek lazim Allah en güzel zamani biliyor bizim icin diretmenin anlami yok.. biz elimizden geleni yapalim gerisi yaradana havale..

Rabbim mekanini cennet eylesin .. Ailesine sabir ogluna dayanma gucu versin .. Arkadasimi kaybettik

Rabbim mekanini cennet eylesin .. Ailesine sabir ogluna dayanma gucu versin .. Arkadasimi kaybettik
İnan 1 saat önce aklıma arkadaşın geldi, sana sormak istedim... Ya içim burkuldu içim acıdı resmen... Rabbim geride kalanlara sabır versin,offf offff çok üzüldüm çok etkilendim...mekanı cennet olsun diyecek hiç birşey bulamıyorum...

Çok üzüldüm alpicim Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar versin
Al_pi canım çok ama çok üzüldüm Allahim yerini mekanını cennet etsin inşallah geride kalanlara sabır versin Yuceler Yucesi Mevlam
Sagolun kizlar Cidden inanilir gibi degil Icim yaniyor Bilseydim görmeden gelirmiydim ben döndüm haber aldim yogun bakimda oldugunu simdide aci haberini

Sagolun kizlar Cidden inanilir gibi degil Icim yaniyor Bilseydim görmeden gelirmiydim ben döndüm haber aldim yogun bakimda oldugunu simdide aci haberini
Yaa çok üzüldüm Rabbim ailesine sabır versin mekanı cennet olsun insaAllah..
Tek teselli su mübarek günlerde vefat etmesi Rabbim butun günahlarını affetsin insaAllah

Günaydın Kizlar..
Çok zor bir gece gecirdim gecmedi saatler dakikalar aklimdan cikmiyor daha düne kadar grubumuz vardi sohbetler eder bulusma gunu ayarlardik.. Kismet olmadi bana görüşmek buluşmak hep erteledim yarin yarin yarin dedim..
Yarin oldu ama arkadasim yok artik..
Sizleride üzüyorum ama cidden icim yaniyor gencecik bir anne aff Allahim aff..
Ölümün oldugunu unuttugumuz şu dünyada sevdiklerinize sarilin yarin çok geç olabilir...

Ölüm insana o kadar yakın ki..Canım sana da sabır diliyorum. . Hic kolay bir sey degil insanın sevdigi birini kaybetmesi.. Hele gencse kabullenmek daha zor olur.. Ama göremedim diye uzme kendini belki boylesi daha hayırlıdır. . Senin su saatten sonra onun icin yapabileceğin sey dua etmek ve kurani kerim okuyup ruhuna gondermek. . Hepimizin gideceği yer orası. . Tekrar sabır diliyorum sevdiklerine.. Allahım da o annenin tüm günahlarını affetsin zaten bir kadın dogum yaptığında gunahlarindan arinir..

Unutuyoruz ölüm yokmuş gibi yaşıyoruz taa ki sevdigimiz birini kaybedene kadar..
sagol canim Allah genclerimizi esirgesin hic bir anneye evlat, evlada da anne acisi vermesin..

Canlarım nasılsınız,öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim
Birkaç gündür yoktum,köye gittim köy havası aldım geldim,dinlendim,beni merak etmişsiniz çok teşekkürederim canlarım.

Hepinizi ben de tek tek merak ediyorum ama Ebush_354 ne yaptın canım,transfer oldumu olacakmı,ne durumdasın kuzum,benim test tarihim bu perşembe günü yani 12.gün oluyor.

Al_pi canım başın sağolsun,ölüm hepimizin eninde sonunda tadacağı birşey ama Rabbim sıralı ölüm versin.

alpim Allah rahmet eylesin cok üzüldüm rabbim size sabir versin ailesine sabir versin ne zor ölüm acisina dayanmak hele ki en yakinina ama ölüm var bize ve dahasi herkese Allah günahlarini affetsin cennetine koysun insallah.. instagramda 10amazonu takip ediyorum onlardan bi bayan vardi rukiye diye bi yasini az gecmis kizi vardi vefat etmis bu gün kansere yenilmis imtihan ne zor..
canim benim nasip kismet olmayinca olmuyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…