Günaydin herkese...
Bahsetmistim hatirlayanlar olacaktir arkadasim 500gr mi ne 6aylik dogum yapti demistim bebek yasamadi tabiki ..
Simdide Arkadasim komada 1aydir dogum sonrasi koplikasyon demisler toparlanamamis vucut..
Tekrar tekrar söyluyorum bu kadar cok istemeyin bu kadar cok uzulmeyin.. Vakti saati geldiginde Rabbim nasip edecektir insallah.. Bak bir evladi dunyada 3evladi cennette kendisi yogun bakimda .. Rabbim sifa versin evladina bagislasin ..
alpim cok üzüldüm rabbim arkadasina sifa versin cocuguna esine bagislasin insalah ... cok haklisin isterken hayirli ve saglikli olani istemek lazim Allah en güzel zamani biliyor bizim icin diretmenin anlami yok.. biz elimizden geleni yapalim gerisi yaradana havale..Sagolun kizlar Allah razi olsun dualariniz icin.. 1 haftadir aklim fikrim onda dun gece arkadasim gitmis yanina izin almis iceriye girmis ama girmez olsaymis
Hic guzel seyler duymamis doktorlar umutsuzmus aletlere bagli yasiyormus su anda .. Ahh arkadasim ahh disarda annesini dort gozle bekleyen yavru Rabbim mucizeyi gerceklestirsin annesini yavrusuna kavustursun ..
Rabbim mekanini cennet eylesin .. Ailesine sabir ogluna dayanma gucu versin .. Arkadasimi kaybettikalpim cok üzüldüm rabbim arkadasina sifa versin cocuguna esine bagislasin insalah ... cok haklisin isterken hayirli ve saglikli olani istemek lazim Allah en güzel zamani biliyor bizim icin diretmenin anlami yok.. biz elimizden geleni yapalim gerisi yaradana havale..
Çok üzüldüm alpicim Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar versinRabbim mekanini cennet eylesin .. Ailesine sabir ogluna dayanma gucu versin .. Arkadasimi kaybettik
İnan 1 saat önce aklıma arkadaşın geldi, sana sormak istedim... Ya içim burkuldu içim acıdı resmen... Rabbim geride kalanlara sabır versin,offf offff çok üzüldüm çok etkilendim...mekanı cennet olsun diyecek hiç birşey bulamıyorum...Rabbim mekanini cennet eylesin .. Ailesine sabir ogluna dayanma gucu versin .. Arkadasimi kaybettik
Çok üzüldüm alpicim Allah ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar versin
İnan 1 saat önce aklıma arkadaşın geldi, sana sormak istedim... Ya içim burkuldu içim acıdı resmen... Rabbim geride kalanlara sabır versin,offf offff çok üzüldüm çok etkilendim...mekanı cennet olsun diyecek hiç birşey bulamıyorum...
Sagolun kizlar Cidden inanilir gibi degil Icim yaniyor Bilseydim görmeden gelirmiydim ben döndüm haber aldim yogun bakimda oldugunu simdide aci haberiniAl_pi canım çok ama çok üzüldüm Allahim yerini mekanını cennet etsin inşallah geride kalanlara sabır versin Yuceler Yucesi Mevlam
Yaa çok üzüldüm Rabbim ailesine sabır versin mekanı cennet olsun insaAllah..Sagolun kizlar Cidden inanilir gibi degil Icim yaniyor Bilseydim görmeden gelirmiydim ben döndüm haber aldim yogun bakimda oldugunu simdide aci haberini
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canım... Söylenecek bir söz gerçekten yok can gitmiş gerisi boş...Rabbim mekanini cennet eylesin .. Ailesine sabir ogluna dayanma gucu versin .. Arkadasimi kaybettik
Allah rahmet eylesin..Cok üzüldüm. .Geride kalanlara sabır diliyorum..Rabbim mekanini cennet eylesin .. Ailesine sabir ogluna dayanma gucu versin .. Arkadasimi kaybettik
Ölüm insana o kadar yakın ki..Canım sana da sabır diliyorum. . Hic kolay bir sey degil insanın sevdigi birini kaybetmesi.. Hele gencse kabullenmek daha zor olur.. Ama göremedim diye uzme kendini belki boylesi daha hayırlıdır. . Senin su saatten sonra onun icin yapabileceğin sey dua etmek ve kurani kerim okuyup ruhuna gondermek. . Hepimizin gideceği yer orası. . Tekrar sabır diliyorum sevdiklerine.. Allahım da o annenin tüm günahlarını affetsin zaten bir kadın dogum yaptığında gunahlarindan arinir..Günaydın Kizlar..
Çok zor bir gece gecirdim gecmedi saatler dakikalar aklimdan cikmiyor daha düne kadar grubumuz vardi sohbetler eder bulusma gunu ayarlardik.. Kismet olmadi bana görüşmek buluşmak hep erteledim yarin yarin yarin dedim..
Yarin oldu ama arkadasim yok artik..
Sizleride üzüyorum ama cidden icim yaniyor gencecik bir anne aff Allahim aff..
Ölümün oldugunu unuttugumuz şu dünyada sevdiklerinize sarilin yarin çok geç olabilir...
Unutuyoruz ölüm yokmuş gibi yaşıyoruz taa ki sevdigimiz birini kaybedene kadar..Ölüm insana o kadar yakın ki..Canım sana da sabır diliyorum. . Hic kolay bir sey degil insanın sevdigi birini kaybetmesi.. Hele gencse kabullenmek daha zor olur.. Ama göremedim diye uzme kendini belki boylesi daha hayırlıdır. . Senin su saatten sonra onun icin yapabileceğin sey dua etmek ve kurani kerim okuyup ruhuna gondermek. . Hepimizin gideceği yer orası. . Tekrar sabır diliyorum sevdiklerine.. Allahım da o annenin tüm günahlarını affetsin zaten bir kadın dogum yaptığında gunahlarindan arinir..
Rabbim mekanini cennet eylesin .. Ailesine sabir ogluna dayanma gucu versin .. Arkadasimi kaybettik
Günaydın Kizlar..
Çok zor bir gece gecirdim gecmedi saatler dakikalar aklimdan cikmiyor daha düne kadar grubumuz vardi sohbetler eder bulusma gunu ayarlardik.. Kismet olmadi bana görüşmek buluşmak hep erteledim yarin yarin yarin dedim..
Yarin oldu ama arkadasim yok artik..
Sizleride üzüyorum ama cidden icim yaniyor gencecik bir anne aff Allahim aff..
Ölümün oldugunu unuttugumuz şu dünyada sevdiklerinize sarilin yarin çok geç olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?