Saolasın ablacım valla ben seni çok merak ettim ne durumdasın diye güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bugün kaçıncı gün oldu? Ben de durumlar şu an stabil 4 tane 5. Gün embriyosu donduruldu adet olmayı bekliyorum... 2. Gün muayene var sonra sanırım bu sefer transferden önceki ilaçlara başlancak ama o konuda çok cahilim bilmiyorum...Canlarım nasılsınız,öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim
Birkaç gündür yoktum,köye gittim köy havası aldım geldim,dinlendim,beni merak etmişsiniz çok teşekkürederim canlarım.
Hepinizi ben de tek tek merak ediyorum amaEbush_354 ne yaptın canım,transfer oldumu olacakmı,ne durumdasın kuzum,benim test tarihim bu perşembe günü yani 12.gün oluyor.
Al_pi canım başın sağolsun,ölüm hepimizin eninde sonunda tadacağı birşey ama Rabbim sıralı ölüm versin.
Saolasın canım benim aynen ama ben çok tez canlıyım sanırım bu konuda... Tedirginim.. Adetim bir gelse de önümü görebilsem...yamukprenses Canım iyi olmana sevindim, inşallah perşembe günü güzel haberi verirsin bizlere..
@hsevda nasılsın canım ramazan nsl gidiyo..
oruç geldi herkesin dili tutuldu.. =)
Ebush_354 Canım ilaçlar hakkında seni bilgilendirirler,
sen içini ferah tut..
Yamukcum aklımdasın kaç gündür nasılsın?Canlarım nasılsınız,öncelikle herkese hayırlı ramazanlar dilerim
Birkaç gündür yoktum,köye gittim köy havası aldım geldim,dinlendim,beni merak etmişsiniz çok teşekkürederim canlarım.
Hepinizi ben de tek tek merak ediyorum ama
alpim Allah rahmet eylesin cok üzüldüm rabbim size sabir versin ailesine sabir versin ne zor ölüm acisina dayanmak hele ki en yakinina ama ölüm var bize ve dahasi herkese Allah günahlarini affetsin cennetine koysun insallah.. instagramda 10amazonu takip ediyorum onlardan bi bayan vardi rukiye diye bi yasini az gecmis kizi vardi vefat etmis bu gün kansere yenilmis imtihan ne zor..
Ayyy canimmm walla yuzum guldu bunu gorunce rabbim gercek olsun bu gorunenler kurban oldugum Allahim melegini yollamis olsun .. Kan ver hemenEki Görüntüle 1843554 Arkadaşlar elim ayağım titriyor şu an. Regl olmama bir kaç gün var bu ayin 10 da evlilik yıldönümümüz içten dua ediyordum hamile kalip eşime süpriz yapayim diye inşallah doğrudur ya inşallah
Ay inan ilk bıraya yazdim sonra ablama söyledim eşime söylemicem emin olana kadar yanıltmıyordur değilmi titriyorumAyyy canimmm walla yuzum guldu bunu gorunce rabbim gercek olsun bu gorunenler kurban oldugum Allahim melegini yollamis olsun .. Kan ver hemen
Bu çok bariz çıkmış :)Eki Görüntüle 1843554 Arkadaşlar elim ayağım titriyor şu an. Regl olmama bir kaç gün var bu ayin 10 da evlilik yıldönümümüz içten dua ediyordum hamile kalip eşime süpriz yapayim diye inşallah doğrudur ya inşallah
Gerçekten mi ay ağlıyorum şoktayim. Sağol çok fenayim ya inanamıyorumBu çok bariz çıkmış :)
Tebrik ederim şimdiden :) Allah kucağınıza almayı da nasip etsin
Yarın kan ver de kesinleşsin :)
Çok teşekkür ederim canım . İnan buradaki arkadaşlarımdan gelecek haberleri bende hergün dört gözle bekliyorım Rabbim hepimize yaşatsin böyle güzel duygularderandiren ay canım benim ya inşallah inşallah Rabbim ol demiştir çok sevindim valla yüzünü güldürsün Rabbim
Ayyy ne güzel haber buuuuEki Görüntüle 1843554 Arkadaşlar elim ayağım titriyor şu an. Regl olmama bir kaç gün var bu ayin 10 da evlilik yıldönümümüz içten dua ediyordum hamile kalip eşime süpriz yapayim diye inşallah doğrudur ya inşallah
Canım çok sağolun. Siz böyle yazdıkça ben daha fazla ağlıyorumAyyy ne güzel haber buuuuçok ihtiyacımız vardı güzel habere çok bariz belli yarın hemen kan ver canım kesin güzel bir değer çıkar çünkü çok belli
Mutluluk göz yŞları canım.. İnan çok çok sevindim... İnşallah kan sonucuyla bu güzel haber taçlanırCanım çok sağolun. Siz böyle yazdıkça ben daha fazla ağlıyorum
Dilerim hepinizin güzel haberlerini aliriz hep güzel haberler paylaşiriz buradan
Yarın eğer gidebilirsem gitmeye çalışacağım canım,inşallah güzel şeyler duyarım Rabbim bu sefer tamamına erdirsin inşallahderandiren amin canım benim amin inşallah testin varsa elinde yap yine benimde ilk çıktığında arka arkaya durmadan yapmıştım acaba gerçek mi diye kan ver hemen yarın canım ben aile hekimligine vermiştim 1.5gun bekledim ama acile gitmiştik esim hastaydı orda hcg sonuç 1 saat yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?