Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Saolasın ablacım valla ben seni çok merak ettim ne durumdasın diye güzel haberlerini bekliyoruz inşallah bugün kaçıncı gün oldu? Ben de durumlar şu an stabil 4 tane 5. Gün embriyosu donduruldu adet olmayı bekliyorum... 2. Gün muayene var sonra sanırım bu sefer transferden önceki ilaçlara başlancak ama o konuda çok cahilim bilmiyorum...

yamukprenses Canım iyi olmana sevindim, inşallah perşembe günü güzel haberi verirsin bizlere..

@hsevda nasılsın canım ramazan nsl gidiyo..
oruç geldi herkesin dili tutuldu.. =)

Ebush_354 Canım ilaçlar hakkında seni bilgilendirirler,
sen içini ferah tut..

Saolasın canım benim aynen ama ben çok tez canlıyım sanırım bu konuda... Tedirginim.. Adetim bir gelse de önümü görebilsem...

Yamukcum aklımdasın kaç gündür nasılsın?
Perşembe test tarihin he inşallah güzel sonuçlarını haber alırız bu mübarek ayda.

Ben de okudum onun haberini hem şaşırdım hem de çok üzüldüm, gencecik kadın, Allah mekanını cennet eylesin, ailesine sabır versin.

Ayyy canimmm walla yuzum guldu bunu gorunce rabbim gercek olsun bu gorunenler kurban oldugum Allahim melegini yollamis olsun .. Kan ver hemen

Bu çok bariz çıkmış :)
Tebrik ederim şimdiden :) Allah kucağınıza almayı da nasip etsin
Yarın kan ver de kesinleşsin :)

derandiren ay canım benim ya inşallah inşallah Rabbim ol demiştir çok sevindim valla yüzünü güldürsün Rabbim
Çok teşekkür ederim canım . İnan buradaki arkadaşlarımdan gelecek haberleri bende hergün dört gözle bekliyorım Rabbim hepimize yaşatsin böyle güzel duygular

Ayyy ne güzel haber buuuu çok ihtiyacımız vardı güzel habere çok bariz belli yarın hemen kan ver canım kesin güzel bir değer çıkar çünkü çok belli

Ayyy ne güzel haber buuuu çok ihtiyacımız vardı güzel habere çok bariz belli yarın hemen kan ver canım kesin güzel bir değer çıkar çünkü çok belli
Canım çok sağolun. Siz böyle yazdıkça ben daha fazla ağlıyorum
Dilerim hepinizin güzel haberlerini aliriz hep güzel haberler paylaşiriz buradan

derandiren amin canım benim amin inşallah testin varsa elinde yap yine benimde ilk çıktığında arka arkaya durmadan yapmıştım acaba gerçek mi diye kan ver hemen yarın canım ben aile hekimligine vermiştim 1.5gun bekledim ama acile gitmiştik esim hastaydı orda hcg sonuç 1 saat yazıyordu

Canım çok sağolun. Siz böyle yazdıkça ben daha fazla ağlıyorum
Dilerim hepinizin güzel haberlerini aliriz hep güzel haberler paylaşiriz buradan
Mutluluk göz yŞları canım.. İnan çok çok sevindim... İnşallah kan sonucuyla bu güzel haber taçlanır

Yarın eğer gidebilirsem gitmeye çalışacağım canım,inşallah güzel şeyler duyarım Rabbim bu sefer tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…