- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Aynen. Rabbimden dilerim hepiniz buradan böyle bir fotoğraf paylaşırsınız hergün bakıyorum haber varmı diye veMutluluk göz yŞları canım.. İnan çok çok sevindim... İnşallah kan sonucuyla bu güzel haber taçlanır
Amin... İnşallah ben içten edilen duaların kabul olduğuna bir kez daha inandım.. Rabbim yüzümüzü güldürsünAy kızlar Ramazan ayı bereketli geldi inşallah bu ay herkesten tek tek güzel haberleri alırız böyle oldu mu cok mutlu oluyorum ya herkesin yüzü gülsün inşallah
Walla bak ezanda okunuyor o kadar icten dua ediyorum ki Rabbim bu sevincini daim etsin hemen kan ver yarin sabah .. Madem esine soylemiyorsun gizli kan ver sonucu alinca soylersin .. Erken ogren ne olur ne olmaz hemen ilac vs takviye yapar kendine iyi bakarsin..
İnşallah canımm benimmm ben de çok çok sevindim ya bir kaç gündür kötü haberler alıyordum- alıyorduk modum çok düşüktü... Ama ilaç gibi geldi bu haber... Bu arada yetişirse ben de bayrama talibim güzel haber içinAy kızlar Ramazan ayı bereketli geldi inşallah bu ay herkesten tek tek güzel haberleri alırız böyle oldu mu cok mutlu oluyorum ya herkesin yüzü gülsün inşallah
Aminnn canım inşallah hepimize nasip olur inan çok çok mutlu oldum.. Ben de ilk burayla paylaşabilirim inşallah...Aynen. Rabbimden dilerim hepiniz buradan böyle bir fotoğraf paylaşırsınız hergün bakıyorum haber varmı diye ve
İlk sizle paylaşmak istedim derdimi paylaşıyorsam,sevincimide paylaşmam gerektiğine inanıyorum:)
Aynen öyle vallahi hayat işte bir yanda hüzün bir yanda sevinç... Çok istiyorum canım güzel haberler olsun da vereyim hele çifte olursa zatenEbush_354 aynen canım ya hemen havamız değişti valla. Ay inşallah canım ya senden de güzel haberler alicaz Allahimin izniyle belki senden çifte mutluluk haberi alırız inşallah
Amin inşallahAminnn canım inşallah hepimize nasip olur inan çok çok mutlu oldum.. Ben de ilk burayla paylaşabilirim inşallah...
Canım benim kusurabakma heyecandan yazdığını yeni gördüm eşim geldide oyüzden pek yazamıyorum:)))Walla bak ezanda okunuyor o kadar icten dua ediyorum ki Rabbim bu sevincini daim etsin hemen kan ver yarin sabah .. Madem esine soylemiyorsun gizli kan ver sonucu alinca soylersin .. Erken ogren ne olur ne olmaz hemen ilac vs takviye yapar kendine iyi bakarsin..
Yaaaa nekadar net çıkmış resmen ben geliyorum diyoooorEki Görüntüle 1843554 Arkadaşlar elim ayağım titriyor şu an. Regl olmama bir kaç gün var bu ayin 10 da evlilik yıldönümümüz içten dua ediyordum hamile kalip eşime süpriz yapayim diye inşallah doğrudur ya inşallah
Saolasın canım benim aynen ama ben çok tez canlıyım sanırım bu konuda... Tedirginim.. Adetim bir gelse de önümü görebilsem...
iyi akşamlar zeynepcm Nasılsın? O kitabı bende okudum gercekten insani acayip rahatlatıyor, hmn okunuyor Ztn bitmesini istemiyorsun hatta...Geçen yaz bende adetim gelsin diye bekliyodum,
yumurta takibi yaptıracaktım, bir türlü adet olamıyodum ve
bunu çok kafaya takıyodum, sonunda doktorumun verdiği bir ilaçla
sökülmeyi başardım.. ve adet oldum.. takibe başladık, ayın sonunda
hamile olduğumu öğrendim.. o ay hiç umudum yoktu..
Nasip canım benim, her şey nasip..
Uğur koşar 'ın kitabını verdi çok yakın bir arkadaşım,
okuyorum, ikinci serisi, şiddetle tavsiye ederim..
Allah De ÖTESİNİ BIRAK. . .
Slm kızlar bende 5 yıldır evliyim çocuğum yok iki ameliyat 1 aşılama 2 başarısız tüp bebek denemesi inşallah 3 Denememiz öyle olmayacak 11 haziranda kan testi yapacaktım bugün midem çok bulandı hastaneye gittim test yaptım sonuç 39,5 inş dahada yükselecek
Amin Sağol canımKan degerin kat kat artar da bebisini kucagina alirsin insallah canim Rabbim buyuktur en hayirli zamanda nasip etsin em hayirli olani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?