Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Mutluluk göz yŞları canım.. İnan çok çok sevindim... İnşallah kan sonucuyla bu güzel haber taçlanır
Aynen. Rabbimden dilerim hepiniz buradan böyle bir fotoğraf paylaşırsınız hergün bakıyorum haber varmı diye ve
İlk sizle paylaşmak istedim derdimi paylaşıyorsam,sevincimide paylaşmam gerektiğine inanıyorum:)

Ay kızlar Ramazan ayı bereketli geldi inşallah bu ay herkesten tek tek güzel haberleri alırız böyle oldu mu cok mutlu oluyorum ya herkesin yüzü gülsün inşallah
Amin... İnşallah ben içten edilen duaların kabul olduğuna bir kez daha inandım.. Rabbim yüzümüzü güldürsün

Sağol canım Al_pi m inşallah gerçektir bu ay güzel haberler veririz inşallah
Hepimiz
Walla bak ezanda okunuyor o kadar icten dua ediyorum ki Rabbim bu sevincini daim etsin hemen kan ver yarin sabah .. Madem esine soylemiyorsun gizli kan ver sonucu alinca soylersin .. Erken ogren ne olur ne olmaz hemen ilac vs takviye yapar kendine iyi bakarsin..

Ay kızlar Ramazan ayı bereketli geldi inşallah bu ay herkesten tek tek güzel haberleri alırız böyle oldu mu cok mutlu oluyorum ya herkesin yüzü gülsün inşallah
İnşallah canımm benimmm ben de çok çok sevindim ya bir kaç gündür kötü haberler alıyordum- alıyorduk modum çok düşüktü... Ama ilaç gibi geldi bu haber... Bu arada yetişirse ben de bayrama talibim güzel haber için

Aminnn canım inşallah hepimize nasip olur inan çok çok mutlu oldum.. Ben de ilk burayla paylaşabilirim inşallah...

Ebush_354 aynen canım ya hemen havamız değişti valla. Ay inşallah canım ya senden de güzel haberler alicaz Allahimin izniyle belki senden çifte mutluluk haberi alırız inşallah
Aynen öyle vallahi hayat işte bir yanda hüzün bir yanda sevinç... Çok istiyorum canım güzel haberler olsun da vereyim hele çifte olursa zaten bazen kendimi frenlemeye çalışıyorum çok kaptırma kendini diye ama elinde değil insanın

Ebush_354 ay inşallah sevinçli haberler verirsin canım hepimiz mutlu oluruz inşallah umutsuzluk seytandandir canım Allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez o yüzden bu mübarek günlerde bol bol duani et ben her gün hepiniz için ediyorum Allahim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin insallah canim

Canım benim kusurabakma heyecandan yazdığını yeni gördüm eşim geldide oyüzden pek yazamıyorum:)))
Rabbim hepimize güzel şeyler yaşatsın inşallah inan kendime nasıl dua ediyorsam hep sizlere de ayni duayi ediyorum.
Yarin gideceğim inşallah sağol

Yaaaa nekadar net çıkmış resmen ben geliyorum diyoooor çok Mutlu oldum cnm senin adına, bencede yarın sabah ilk işin kan vermek olmalı, şöle gzl bir sonuç ile gelirsin inşallah yarının konusu eşine yapacağın süpriz olsuuuuuun inşallahhhhh topige uğurlu gelir sonuc peş peşe hbrleri patlatırız

Saolasın canım benim aynen ama ben çok tez canlıyım sanırım bu konuda... Tedirginim.. Adetim bir gelse de önümü görebilsem...
Geçen yaz bende adetim gelsin diye bekliyodum,
yumurta takibi yaptıracaktım, bir türlü adet olamıyodum ve
bunu çok kafaya takıyodum, sonunda doktorumun verdiği bir ilaçla
sökülmeyi başardım.. ve adet oldum.. takibe başladık, ayın sonunda
hamile olduğumu öğrendim.. o ay hiç umudum yoktu..
Nasip canım benim, her şey nasip..
Uğur koşar 'ın kitabını verdi çok yakın bir arkadaşım,
okuyorum, ikinci serisi, şiddetle tavsiye ederim..

Allah De ÖTESİNİ BIRAK. . .

derandiren Canım şimdi gördüm testin resmini, çok sevindim inan ki . .
Rabbim inşallah nasip etmiştir..
Burada bir komşumuzun da 10 yıldır olmuyodu.
Geçtiğimiz ay kucağına aldı..
Rabbim NASİP ETSİN YETER Kİ . .

iyi akşamlar zeynepcm Nasılsın? O kitabı bende okudum gercekten insani acayip rahatlatıyor, hmn okunuyor Ztn bitmesini istemiyorsun hatta...

derandiren canım benim Rabbim saglikla kat kat yukselen kan degerlerini gorebilmeni ve yavrunu sag salim hayirlarla kucaginiza alabilmenizi nasip etsin insallah sevincin kat kat artar bu geveyle birlikte.. simdi gordum test sonucunu Rabbim hepimize nasip etsin hayirlisiyla insallah :)

Kan degerin kat kat artar da bebisini kucagina alirsin insallah canim Rabbim buyuktur en hayirli zamanda nasip etsin em hayirli olani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…