Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

iyi akşamlar zeynepcm Nasılsın? O kitabı bende okudum gercekten insani acayip rahatlatıyor, hmn okunuyor Ztn bitmesini istemiyorsun hatta...
İyi diyelim iyi olsun canım biraz ağlamaklı bir haldeyim..
Sen nasılsın bakalım..
Ben bugün başladım
henüz bitmedi canım.
Ama çok etkilendim,
güzel bir eser..

_Verda_ canım benim teşekkür ederim inşallah rabbim nasip etmiştir,hepimize nasip etsin Rabbim bu güzel duyguyu
Hala şoktayım.
Tez zamanda buradan peş peşe güzel haberler vermeniz dileğimle Ramazan ayi uğurlu gelsin hepimize

Amin..Canım ya çok çok sağol. Allah razı olsun hepinizden inan ilk burayla paylaştim,sizlerin duasını almak için.
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah,hepimiz hamile olarak müjdeler veririz bu topikte inşallah..

İnşallah yükselecek Allah tamamına erdirsin

Allah razı olsun canım inşallah bütün güzel haberler sağlık sıhhatle ulaşır birbirimize... Ediyorum ben de hepimiz için inşallah kabul olur

Aynen canım nasipten öte köy yok.. Allahım inşallah güzel vakitler de bizlere de nasip etmiştir bunduyguyu sağlık sıhhatle kucağımıza alırız canım... Evet canım biliyorum o kitabı 1. Si var bende de bir türlü başlamak nasip olmadı yazarı da geçen sene benim çalıştığım okulun velisiydi

Canim cok sevindim.. Cok net bariz bir çizgi. . Bebisin gelmis.. Allahim sana güzel bir hamilelik süreci nasip etsin.. Sağlıkla kucağına alırsın bebisini..Esine de en guzel hediye olacak bu arada

Günaydın Canlarım

Rabbim mekanini cennet eylesin .. Ailesine sabir ogluna dayanma gucu versin .. Arkadasimi kaybettik
Alp'im başın sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin, geride kalanlara sabır diliyorum çok üzüldüm
Deranım eşine çok güzel bir hediye olacak bu, nasıl sevindim anlatamam. Ne zaman kan vereceksin?

Allahım sen ne büyüksün şu mübarek aya adım atar atmaz bereketini gördük inşallah devamı da gelir ve yakında tüm dua kardeşlerim aynı duyguları yaşarlar - amin...
Hayırlı olsun canım, inşallah değerin kat kat artar ve sağlıcakla yavrunu kucağına almak nasip olur.

Canim cok sevindim.. Cok net bariz bir çizgi. . Bebisin gelmis.. Allahim sana güzel bir hamilelik süreci nasip etsin.. Sağlıkla kucağına alırsın bebisini..Esine de en guzel hediye olacak bu arada
Çok teşekkür ederim canım
Güzel dileklerin içinde sağol:) amin inşallah güzel devam eder. Aynen dualarım kabul oldu güzel bir hediye olacak:))

Amin canım Allah razı olsun ebrum :) bugün kan vereceğim sabaha kadar yatamadım heyecandan,sonra daldım uykuya öğleden sonra kan vermeye gideceğim.
Aynen Rabbim çok büyük,içten ettiğimiz
Dualar geri çevrilmez..
İnşallah herşey güzel ilerler tek dileğim bu,Rabbim senin
Tüm hamilelerin evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…