İyi diyelim iyi olsun canım biraz ağlamaklı bir haldeyim..iyi akşamlar zeynepcm Nasılsın? O kitabı bende okudum gercekten insani acayip rahatlatıyor, hmn okunuyor Ztn bitmesini istemiyorsun hatta...
derandiren Canım şimdi gördüm testin resmini, çok sevindim inan ki . .
Rabbim inşallah nasip etmiştir..
Burada bir komşumuzun da 10 yıldır olmuyodu.
Geçtiğimiz ay kucağına aldı..
Rabbim NASİP ETSİN YETER Kİ . .
Amin..Canım ya çok çok sağol. Allah razı olsun hepinizden inan ilk burayla paylaştim,sizlerin duasını almak için.derandiren canım benim Rabbim saglikla kat kat yukselen kan degerlerini gorebilmeni ve yavrunu sag salim hayirlarla kucaginiza alabilmenizi nasip etsin insallah sevincin kat kat artar bu geveyle birlikte.. simdi gordum test sonucunu Rabbim hepimize nasip etsin hayirlisiyla insallah :)
İnşallah yükselecek Allah tamamına erdirsinSlm kızlar bende 5 yıldır evliyim çocuğum yok iki ameliyat 1 aşılama 2 başarısız tüp bebek denemesi inşallah 3 Denememiz öyle olmayacak 11 haziranda kan testi yapacaktım bugün midem çok bulandı hastaneye gittim test yaptım sonuç 39,5 inş dahada yükselecek
Teşekkür ederim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağımızı boş bırakmasınLale kozan canım hayırlı olsun inşallah Allah yüzünü guldursun canım çok sevindim :)
Amin inşallah canım teşekkür ederimİnşallah yükselecek Allah tamamına erdirsin
Allah razı olsun canımEbush_354 ay inşallah sevinçli haberler verirsin canım hepimiz mutlu oluruz inşallah umutsuzluk seytandandir canım Allahtan hiç bir zaman ümit kesilmez o yüzden bu mübarek günlerde bol bol duani et ben her gün hepiniz için ediyorum Allahim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin insallah canim
Aynen canım nasipten öte köy yok.. Allahım inşallah güzel vakitler de bizlere de nasip etmiştir bunduyguyu sağlık sıhhatle kucağımıza alırız canım... Evet canım biliyorum o kitabı 1. Si var bende de bir türlü başlamak nasip olmadı yazarı da geçen sene benim çalıştığım okulun velisiydiGeçen yaz bende adetim gelsin diye bekliyodum,
yumurta takibi yaptıracaktım, bir türlü adet olamıyodum ve
bunu çok kafaya takıyodum, sonunda doktorumun verdiği bir ilaçla
sökülmeyi başardım.. ve adet oldum.. takibe başladık, ayın sonunda
hamile olduğumu öğrendim.. o ay hiç umudum yoktu..
Nasip canım benim, her şey nasip..
Uğur koşar 'ın kitabını verdi çok yakın bir arkadaşım,
okuyorum, ikinci serisi, şiddetle tavsiye ederim..
Allah De ÖTESİNİ BIRAK. . .
Canim cok sevindim.. Cok net bariz bir çizgi. . Bebisin gelmis.. Allahim sana güzel bir hamilelik süreci nasip etsin.. Sağlıkla kucağına alırsın bebisini..Esine de en guzel hediye olacak bu aradaEki Görüntüle 1843554 Arkadaşlar elim ayağım titriyor şu an. Regl olmama bir kaç gün var bu ayin 10 da evlilik yıldönümümüz içten dua ediyordum hamile kalip eşime süpriz yapayim diye inşallah doğrudur ya inşallah
Alp'im başın sağolsunRabbim mekanini cennet eylesin .. Ailesine sabir ogluna dayanma gucu versin .. Arkadasimi kaybettik
Deranım eşine çok güzel bir hediye olacak bu, nasıl sevindim anlatamam. Ne zaman kan vereceksin?Eki Görüntüle 1843554 Arkadaşlar elim ayağım titriyor şu an. Regl olmama bir kaç gün var bu ayin 10 da evlilik yıldönümümüz içten dua ediyordum hamile kalip eşime süpriz yapayim diye inşallah doğrudur ya inşallah
Hayırlı olsun canım, inşallah değerin kat kat artar ve sağlıcakla yavrunu kucağına almak nasip olur.Slm kızlar bende 5 yıldır evliyim çocuğum yok iki ameliyat 1 aşılama 2 başarısız tüp bebek denemesi inşallah 3 Denememiz öyle olmayacak 11 haziranda kan testi yapacaktım bugün midem çok bulandı hastaneye gittim test yaptım sonuç 39,5 inş dahada yükselecek
Amin canım sizin duâlarınızı a inşallah olacakLale kozan inşallah ki değer katlanacak güzel haber gelecek canım
Sağol canim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Amin canlarım çok sağolLale kozan inşallah ki değer katlanacak güzel haber gelecek canım
Çok teşekkür ederim canım,dilerim hepimiz güzel haberler alırız böyle.
Çok teşekkür ederim canımCanim cok sevindim.. Cok net bariz bir çizgi. . Bebisin gelmis.. Allahim sana güzel bir hamilelik süreci nasip etsin.. Sağlıkla kucağına alırsın bebisini..Esine de en guzel hediye olacak bu arada
Amin canım Allah razı olsun ebrum :) bugün kan vereceğim sabaha kadar yatamadım heyecandan,sonra daldım uykuya öğleden sonra kan vermeye gideceğim.Günaydın Canlarım
Alp'im başın sağolsunRabbim mekanını cennet eylesin, geride kalanlara sabır diliyorum çok üzüldüm
Deranım eşine çok güzel bir hediye olacak bu, nasıl sevindim anlatamam. Ne zaman kan vereceksin?
Allahım sen ne büyüksün şu mübarek aya adım atar atmaz bereketini gördük inşallah devamı da gelir ve yakında tüm dua kardeşlerim aynı duyguları yaşarlar - amin...
Hayırlı olsun canım, inşallah değerin kat kat artar ve sağlıcakla yavrunu kucağına almak nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?