Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İnşallah sonucun da çok güzel çıkar gülüm Aklım sende... Kaçta çıkar ki sonucun ona göre girip bakayım :)

Doktora görüneceğim canım,1 saate çıkıyor bence 3-4 arası belli olur:)
Çok sağol canımm Allah razı olsun
Ayyyy bende hmn girdim baktım değerin kac acaba diye...günaydın buarada herkeseeeeee, niye öğleden sonra yahu meraktayız hepimiz gec olsun güç olmasın neyse sabır etmek bizim işimiz... Hadi gümbür gümbür git gel

Amin gülüm amin.. İnsan inanamıyo en başlarda, hiç birşey anlamıyosun ama içinde bir can büyüyor..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, Ramazan-ı Şerif bereketini gösterdi seninle..
Çok sevindim, gözün aydın olsun.. Darısı bizlerin başına inşallah. .

Evet güzelim, nasip nasip her şey nasip! Biz plan kuruyoruz ama başımıza geleceklerden bir haber yaşıyoruz..
Oku canım kitabı, insanı rahatlatıyor. Zaten biliyosun doğru yol Rabbim'in yolundan geçiyor.
Sadece bunu sana hatırlatıyo..
Hmm çocuklarını da güzel yetiştirir zannımca yazar =)

Günaydın canım:)
Sabaha kadar yatamadım 7 de uykuya dalmişim ya yeni uyandım. Eşimde evde aslında o gittikten sonra çıkacağım.
Ben 7 ye kadar heyecandan yatamadım düşün:) aynen sabır etmeyii bilmek lazım hastane 10 dakka yakın bana. Güzel sonuçlar çıkar inşallah

Amin canım. Darısı tüm hamile kalmak isteyenlerin başına..
Ben bu ayın uğurlu geleceğine inanıyorum..

İyi diyelim iyi olsun canım biraz ağlamaklı bir haldeyim..
Sen nasılsın bakalım..
Ben bugün başladım
henüz bitmedi canım.
Ama çok etkilendim,
güzel bir eser..
Güzelim bende iyiyim cok şükür bugünümüze, normal hayatıma geçiş yaptım ameliyatımın etkileri bitti, aklıma geldiğinde bende ağlamaklı oluyorum sonra hmn şükrediyorum, güçlü durmaya çalışıyorum işte... Ama nedensiz yere bu ay çok içim huzur dolu, Ramazan'dan dolayı sanırım... Sanki gzl bişeyler hissediyorum ortada hiç birşey yok ama hislerim olumlu... Anlatabildim mi acaba Rabbim inşallah dualarımızı kabul edecek cnm Bnm...

Aynen öyle canım hayırlısı olsun da... Her şey olacağına varır.. O konuda bir şey diyemem

İyi ol canım rabbim güzel günler göstersin inşallah hepimize..
Olumlu düşünelim, olumlu şeyler yaşayalım..
Bu ayın huzuru bambaşka zaten..

"Sabret! Çünkü Allah iyilik edenlerin mükafatını zayi etmez. " (Hûd, 11/115)

Amin canım. Darısı tüm hamile kalmak isteyenlerin başına..
Ben bu ayın uğurlu geleceğine inanıyorum..

Amin canım benim amin inşallah..
Bakalım hamile sayımız artacak Allah'ın izniyle..

=)

zeynepcim ramazan iyi gidiyor ilk gün nöbetim vardi o kadar yoruldum ki iftari actigimizda saat 10a geliyordu sahur zaten yapamadik buna da sükür yarin gene nöbet var güzel gecer insalalh
cok net bariz cikmis canim kan sonucunu bekliyorum hayirlisiyla coook sevindim
hayirli olsun insallah degerin kat kat artsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…