İnşallah sonucun da çok güzel çıkar gülümAmin canım Allah razı olsun ebrum :) bugün kan vereceğim sabaha kadar yatamadım heyecandan,sonra daldım uykuya öğleden sonra kan vermeye gideceğim.
Aynen Rabbim çok büyük,içten ettiğimiz
Dualar geri çevrilmez..
İnşallah herşey güzel ilerler tek dileğim bu,Rabbim senin
Tüm hamilelerin evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Doktora görüneceğim canım,1 saate çıkıyor bence 3-4 arası belli olur:)İnşallah sonucun da çok güzel çıkar gülümAklım sende... Kaçta çıkar ki sonucun ona göre girip bakayım :)
Amin cümlemizden inşallah gülümDoktora görüneceğim canım,1 saate çıkıyor bence 3-4 arası belli olur:)
Çok sağol canımm Allah razı olsun
Amin canım hepiniz iyiki varsınız...Amin cümlemizden inşallah gülümO zaman ara ara göz atarım, Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin.
Ayyyy bende hmn girdim baktım değerin kac acaba diye...günaydın buarada herkeseeeeee, niye öğleden sonra yahu meraktayız hepimizDoktora görüneceğim canım,1 saate çıkıyor bence 3-4 arası belli olur:)
Çok sağol canımm Allah razı olsun
_Verda_ canım benim teşekkür ederim inşallah rabbim nasip etmiştir,hepimize nasip etsin Rabbim bu güzel duyguyu
Hala şoktayım.
Tez zamanda buradan peş peşe güzel haberler vermeniz dileğimle Ramazan ayi uğurlu gelsin hepimize
Aynen canım nasipten öte köy yok.. Allahım inşallah güzel vakitler de bizlere de nasip etmiştir bunduyguyu sağlık sıhhatle kucağımıza alırız canım... Evet canım biliyorum o kitabı 1. Si var bende de bir türlü başlamak nasip olmadı yazarı da geçen sene benim çalıştığım okulun velisiydi
Hayırlı olsun cnm, inşallah kat kat artar değerinSağol canim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Günaydın canım:)Ayyyy bende hmn girdim baktım değerin kac acaba diye...günaydın buarada herkeseeeeee, niye öğleden sonra yahu meraktayız hepimizgec olsun güç olmasın neyse sabır etmek bizim işimiz... Hadi gümbür gümbür git gel
Amin canım. Darısı tüm hamile kalmak isteyenlerin başına..
Amin gülüm amin.. İnsan inanamıyo en başlarda, hiç birşey anlamıyosun ama içinde bir can büyüyor..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, Ramazan-ı Şerif bereketini gösterdi seninle..
Çok sevindim, gözün aydın olsun.. Darısı bizlerin başına inşallah. .
Evet güzelim, nasip nasip her şey nasip! Biz plan kuruyoruz ama başımıza geleceklerden bir haber yaşıyoruz..
Oku canım kitabı, insanı rahatlatıyor. Zaten biliyosun doğru yol Rabbim'in yolundan geçiyor.
Sadece bunu sana hatırlatıyo..
Hmm çocuklarını da güzel yetiştirir zannımca yazar =)
Güzelim bende iyiyim cok şükür bugünümüze, normal hayatıma geçiş yaptım ameliyatımın etkileri bitti, aklıma geldiğinde bende ağlamaklı oluyorum sonra hmn şükrediyorum, güçlü durmaya çalışıyorum işte... Ama nedensiz yere bu ay çok içim huzur dolu, Ramazan'dan dolayı sanırım... Sanki gzl bişeyler hissediyorum ortada hiç birşey yok ama hislerim olumlu... Anlatabildim mi acabaİyi diyelim iyi olsun canım biraz ağlamaklı bir haldeyim..
Sen nasılsın bakalım..
Ben bugün başladım
henüz bitmedi canım.
Ama çok etkilendim,
güzel bir eser..
Aynen öyle canım hayırlısı olsun da... Her şey olacağına varır.. O konuda bir şey diyemem
Amin gülüm amin.. İnsan inanamıyo en başlarda, hiç birşey anlamıyosun ama içinde bir can büyüyor..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, Ramazan-ı Şerif bereketini gösterdi seninle..
Çok sevindim, gözün aydın olsun.. Darısı bizlerin başına inşallah. .
Evet güzelim, nasip nasip her şey nasip! Biz plan kuruyoruz ama başımıza geleceklerden bir haber yaşıyoruz..
Oku canım kitabı, insanı rahatlatıyor. Zaten biliyosun doğru yol Rabbim'in yolundan geçiyor.
Sadece bunu sana hatırlatıyo..
Hmm çocuklarını da güzel yetiştirir zannımca yazar =)
Güzelim bende iyiyim cok şükür bugünümüze, normal hayatıma geçiş yaptım ameliyatımın etkileri bitti, aklıma geldiğinde bende ağlamaklı oluyorum sonra hmn şükrediyorum, güçlü durmaya çalışıyorum işte... Ama nedensiz yere bu ay çok içim huzur dolu, Ramazan'dan dolayı sanırım... Sanki gzl bişeyler hissediyorum ortada hiç birşey yok ama hislerim olumlu... Anlatabildim mi acabaRabbim inşallah dualarımızı kabul edecek cnm Bnm...
Amin canım. Darısı tüm hamile kalmak isteyenlerin başına..
Ben bu ayın uğurlu geleceğine inanıyorum..
Evet canım çok güzeller instagramda bir sürü modeller de var bayıldımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bebislere-babynest-yatak.929674/
Kızlar bi göz atın el emeği.. Ben çok beğendim..
İnstagramda görmedim canım Rabbim nasip ederse inşallah düşünüyorum bunlardan ben =)Evet canım çok güzeller instagramda bir sürü modeller de var bayıldım
zeynepcim ramazan iyi gidiyor ilk gün nöbetim vardi o kadar yoruldum ki iftari actigimizda saat 10a geliyordu sahur zaten yapamadik buna da sükür yarin gene nöbet var güzel gecer insalalh@yamukprenses Canım iyi olmana sevindim, inşallah perşembe günü güzel haberi verirsin bizlere..
Saye- nasılsın canım ramazan nsl gidiyo..
oruç geldi herkesin dili tutuldu.. =)
Ebush_354 Canım ilaçlar hakkında seni bilgilendirirler,
sen içini ferah tut..
cok net bariz cikmis canim kan sonucunu bekliyorum hayirlisiyla coook sevindimEki Görüntüle 1843554 Arkadaşlar elim ayağım titriyor şu an. Regl olmama bir kaç gün var bu ayin 10 da evlilik yıldönümümüz içten dua ediyordum hamile kalip eşime süpriz yapayim diye inşallah doğrudur ya inşallah
hayirli olsun insallah degerin kat kat artsinSlm kızlar bende 5 yıldır evliyim çocuğum yok iki ameliyat 1 aşılama 2 başarısız tüp bebek denemesi inşallah 3 Denememiz öyle olmayacak 11 haziranda kan testi yapacaktım bugün midem çok bulandı hastaneye gittim test yaptım sonuç 39,5 inş dahada yükselecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?