Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin canım Allah isteyen herkese versin

Çok sağol canım darısı sizlerin başına.kan verdim eve geldim bekliyorummm:)

saat kacta cikacak canim sonuc Allah"im hayirla nasip et insallah yamukprenses senden de güzel haberler bekliyoruz bak yarin nöbetciyim beni etiketle sonuca haa

sen yerinde durma sevin cos bence
Yarım saate çıkar bakıyorum sistemden doktorun asistanıda arayacak.
Aynen yarında yamukprenses imden güzel haber gelirse tam olacak.
İnşallah dilerim Rabbimden oda müjdeyi
Verir,hepinizde sırayla...

Yarım saate çıkar bakıyorum sistemden doktorun asistanıda arayacak.
Aynen yarında yamukprenses imden güzel haber gelirse tam olacak.
İnşallah dilerim Rabbimden oda müjdeyi
Verir,hepinizde sırayla...
amin insallah canim rabbim hayirla nasip etsin insallah isteyen herkese... yari m saat nedirki hemencecik gecer

Kızlarrrr beta hcg:173.6 doktorla konuşmadım umarım iyi bir değerdir
Sistemden baktım ay inşallah herşey yolunda gider bu sefer canlarımm darısı sizlerin başına
Gözün aydın cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısı ile inslahhh sağlıklı hayirli bu gebelik gecirirsin

Allah razı olsun,Çok sağol canım Allah seninkinide tamamına erdirsin
Umarım iyi bir değerdir
Sağol cnm iyi değer cnm zaten önemli olan artışının iyi olması 2 gunde bir 2 kat artış olmasiymis cnm ama benim önce artışı 2 kat oldu sonra 1 kat arttı ben cok korktum ama çok şükür şimdiye kadar hersey yolunda çok şükür rabbime

Sistemden baktım ay inşallah herşey yolunda gider bu sefer canlarımm darısı sizlerin başına
Gözün aydın canım, Rabbim sağ salim bebeğini kucaklamayı nasip etsin. İnşallah değerin kat kat artar ve çok güzel bir hamilelik geçirirsin :) eşine yapacağın sürprizi de düşün :)

Gözün aydın canım, Rabbim sağ salim bebeğini kucaklamayı nasip etsin. İnşallah değerin kat kat artar ve çok güzel bir hamilelik geçirirsin :) eşine yapacağın sürprizi de düşün :)
Allah razı olsun canım,sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)
Amin inşallah güzel ilerler tek isteğim bu,hevesimin tekrar kursağımda kalması.
Rabbimden dilerim buradaki bütün arkadaşlarımızdan böyle sırayla güzel haberler alırız:)
Evet geçen sene sürpriz yapmak için gebelik testi yapmiştim yine bu zamanlar negatif kısmet olmamişti nasibi bu seneymiş:)

hayirli olsun canim seneye evlilik yil dönümünüzde bebisinize size saglikla eslik etsin insalalh cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…