- 16 Ekim 2015
- 842
- 927
- 33
- 43
Amin canım Allah isteyen herkese versinzeynepcim ramazan iyi gidiyor ilk gün nöbetim vardi o kadar yoruldum ki iftari actigimizda saat 10a geliyordu sahur zaten yapamadik buna da sükür yarin gene nöbet var güzel gecer insalalh
cok net bariz cikmis canim kan sonucunu bekliyorum hayirlisiyla coook sevindim
hayirli olsun insallah degerin kat kat artsin
Çok sağol canım darısı sizlerin başına.kan verdim eve geldim bekliyorummm:)zeynepcim ramazan iyi gidiyor ilk gün nöbetim vardi o kadar yoruldum ki iftari actigimizda saat 10a geliyordu sahur zaten yapamadik buna da sükür yarin gene nöbet var güzel gecer insalalh
cok net bariz cikmis canim kan sonucunu bekliyorum hayirlisiyla coook sevindim
hayirli olsun insallah degerin kat kat artsin
:)) ay bende bir yerimde durabilsem çok iyi olacak
saat kacta cikacak canim sonuc Allah"im hayirla nasip et insallahÇok sağol canım darısı sizlerin başına.kan verdim eve geldim bekliyorummm:)
sen yerinde durma sevin cos bence:)) ay bende bir yerimde durabilsem çok iyi olacak
Yarım saate çıkar bakıyorum sistemden doktorun asistanıda arayacak.saat kacta cikacak canim sonuc Allah"im hayirla nasip et insallahyamukprenses senden de güzel haberler bekliyoruz bak yarin nöbetciyim beni etiketle sonuca haa
sen yerinde durma sevin cos bence
amin insallah canim rabbim hayirla nasip etsin insallah isteyen herkese... yari m saat nedirki hemencecik gecerYarım saate çıkar bakıyorum sistemden doktorun asistanıda arayacak.
Aynen yarındayamukprenses imden güzel haber gelirse tam olacak.
İnşallah dilerim Rabbimden oda müjdeyi
Verir,hepinizde sırayla...
Amin aminBen duami bitirdim yazmayi unuttum . Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hamilelerede saglikla kucaklarina almak nasip olsun..
Ramazan bereketiyle gelsin insallah arka arkaya guzel haberler alalim insallah.. ❤
Gözün aydın cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısı ile inslahhh sağlıklı hayirli bu gebelik gecirirsinKızlarrrr beta hcg:173.6 doktorla konuşmadım umarım iyi bir değerdir
Sistemden baktım ay inşallah herşey yolunda gider bu sefer canlarımm darısı sizlerin başına
Allah razı olsun,Çok sağol canım Allah seninkinide tamamına erdirsinGözün aydın cnm rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısı ile inslahhh sağlıklı hayirli bu gebelik gecirirsin
Sağol cnm iyi değer cnm zaten önemli olan artışının iyi olması 2 gunde bir 2 kat artış olmasiymis cnm ama benim önce artışı 2 kat oldu sonra 1 kat arttı ben cok korktum ama çok şükür şimdiye kadar hersey yolunda çok şükür rabbimeAllah razı olsun,Çok sağol canım Allah seninkinide tamamına erdirsin
Umarım iyi bir değerdir
Gözün aydın canım, Rabbim sağ salim bebeğini kucaklamayı nasip etsin. İnşallah değerin kat kat artar ve çok güzel bir hamilelik geçirirsin :) eşine yapacağın sürprizi de düşün :)Kızlarrrr beta hcg:173.6 doktorla konuşmadım umarım iyi bir değerdir
Sistemden baktım ay inşallah herşey yolunda gider bu sefer canlarımm darısı sizlerin başına
Allah razı olsun canım,sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)Gözün aydın canım, Rabbim sağ salim bebeğini kucaklamayı nasip etsin. İnşallah değerin kat kat artar ve çok güzel bir hamilelik geçirirsin :) eşine yapacağın sürprizi de düşün :)
hayirli olsun canim seneye evlilik yil dönümünüzde bebisinize size saglikla eslik etsin insalalh cok sevindimKızlarrrr beta hcg:173.6 doktorla konuşmadım umarım iyi bir değerdir
Ayy canım benim çok sağol..hayirli olsun canim seneye evlilik yil dönümünüzde bebisinize size saglikla eslik etsin insalalh cok sevindim
Evet canım çok güzeller instagramda bir sürü modeller de varhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bebislere-babynest-yatak.929674/
Kızlar bi göz atın el emeği.. Ben çok beğendim..
aynen canım ben de düşünüyorum instagrama bak mutlakaİnstagramda görmedim canım Rabbim nasip ederse inşallah düşünüyorum bunlardan ben =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?