Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin Allah razı olsun canım,Rabbim hepinize nasil etsin.adetim günü gününe olmadiği için sanırsam 1 gün geçti.
Sadece rahim filmi çekinmiştim 2 ay evvel bence onun etkisi büyük. Özel birşey yapmadim birde bu ay sadece düzenli folik asit kullandım canım tamamen umutsuzdum,3 aydir evde bebek konusu konuşulmuyordu daha rahattim sanki eskiye nazaran:)

derandiren canım benimmm inan çok çok sevindim... Ayrıca değerin çok güzel umarım kat kat da artar sağlık sıhatle kucağına almak nasip olur inşallah doktor kontrolü ne zaman olacak
Canlarım biliyorum hepinizin çok çok sevindiğini dilerim bende sizler için burada sevinirim en yakın zamanda.
İnşallah artar güzel bir şekilde,bilmiyorum ne zaman gideceğimi doktora,bakalım cuma tekrardan giderim
Belki

Evet canım inşallah yürekten dualarımız kabul olur güzel haberlerle doldururuz buraları cuma zaten bir daha kan tahlili yaptırırsın muhtemelen değere baktırmak için... Bu arada kalbinden geçen oldu eşine sürpriz yapacaksın biz de şunu düşünüyorduk eğer transfer bayrama kadar yetişirse evlilik yıldönümümüzde yani 23 temmuzda gebelik kesinleşir gibi o zaman da sevdiklerimize açıklarız güzel haberi diye... İnşallah bu niyet de bizlere nasip olur

Amin Rabbim kabul eylesin dualarımızı.
Ay inşallah gerçekleşir canım sende buradan yazarsın,hem evlilik yıldönümünü hemde bebeği kutlarsınız:)
Dualarım hepinizle
Tüm isteyenlere nasip etsin.
Üşenmeden Karda kışta yollar kayganken yada yazın ortasında gidip gebelik testi alıp negatifi gördüm çok uzun zaman...
Oyüzden çok çok iyi anlıyorum çünkü bende yaşadım.

Kocaman bir amiiiinnn diyorum canım... İnşallah nasip olur... Sen nasıl planladın peki merak ediyorum eşin nasıl tepki verecek acaba?
Ben ilk önce kanda baktırmak istiyorum sonra eğer kanda çıkarsa sonra sırf içimde kaldığı için idrar yapacağım... Çünkü idrar da hiç silik çizgi bile görmedim uhde kaldı içimde

Ben gördüm daha evvel ama maalesef kaybettim bebeğimi..
Valla ayarlicam birşeyler bakalım canım:)
İnşallah sende o testte çift çizgiyi görürsün canım en yakın ve hayırlı zamanda :)
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..

İnşallah bu sefer ki her şeyin telafisi olacak canım inanıyorum...

derandiren canim dunki test sonucundan o kadar emindim ki çok şükür kesinlesti kanla.. Degerinde cok guzel masallah kat kat artsin olumsuz hic birsey dusunme cagirma Rabbim hayirlisiyla kucagina alacagin gunude nasip etsin..
tadini cikar rabbim dualarina karsilik melegini yolladi demekki hayirli zamani bu zamanmis ❤

Al_pi 'm sağol canım Allah razı olsun amin.
İnşallah yolunda gider herşey,aynen zamanı bu zamanmış demekki.
Rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda,dualarımdasınız hepiniz

Al_pi 'm sağol canım Allah razı olsun amin.
İnşallah yolunda gider herşey,aynen zamanı bu zamanmış demekki.
Rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda,dualarımdasınız hepiniz
Aminn canim yamukprenses nerdesin gell bak bi hamis daha var o cok icten seviniyor yaa ❤ Yarin bize guzel haberle gel cifte sevinc yasayalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…