Aminn canimyamukprenses nerdesin gell bak bi hamis daha var o cok icten seviniyor yaa ❤ Yarin bize guzel haberle gel cifte sevinc yasayalim..
Sağol canım amin Allah razı olsun hepinizden.derandiren canım benim ne güzel yaa Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin diyoruz hayırlı zaman en güzel zaman oluyo bizim icin :) degerin kat kat artsin saglikla kucaginiza alın meleginizi insallah kuzucum :)♡♡♡
Geçmiş olsun canımkizlar hayirli geceler disimi cektirdim korktugum gibi olmadi sükür rahatim simdi
Sağol canım amin Allah razı olsun hepinizden.
Hepiniz dualarımdasınız
Canım canım güzel günlerin ilk habercisi sen oldun insaAllah ayağını sürtmussundur ard arda güzel haberler veririz topige.. o kadar sevindim bu aralar ihtiyacımız vardı.Kızlarrrr beta hcg:173.6 doktorla konuşmadım umarım iyi bir değerdir
Sistemden baktım ay inşallah herşey yolunda gider bu sefer canlarımm darısı sizlerin başına
Sözde sürpriz yapacaktım ya kan aldılar kolum morardı gördü akşam bu ne dedi,sıkıştırdı misafirimiz gelebilir dedim kim misafir dedi:)))
Öyle bir sürttümki ayağimi hamile kalmaya mahkumsunuz hepiniz:) er yada geç:)))Canım canım güzel günlerin ilk habercisi sen oldun insaAllah ayağını sürtmussundur ard arda güzel haberler veririz topige.. o kadar sevindim bu aralar ihtiyacımız vardı.
İyi geldin
İnsaAllah sağlıklı bir gebelik yaşar,hayirlisiyla evladını kucağına alırsın Tatlim..bizede dua etderandiren
İnşallah canım güzel bir şekilde artar.derandiren çok güzel canım değerin inşallah kat kat artar allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iyi sürt ayağını arkandan gelelim bizde teker teker allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?