Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sağol canım amin Allah razı olsun hepinizden.
Hepiniz dualarımdasınız

ya yine çok ümitlenmek istemiyorum ama, göğüs ağrım adetten 4-5 gün önce olurken bu ay 12-13 gün önce başladı, bir de git gide ağrısı da artıyor yürürken bile acıyor değişik arada bişiler batıyor gibi oluyor göğsüme sizce belirti olabilir mi, günlerdir de rüyamda hamile olduğumu görüyorum kafayı yedim iyice ((

Kızlarrrr beta hcg:173.6 doktorla konuşmadım umarım iyi bir değerdir
Sistemden baktım ay inşallah herşey yolunda gider bu sefer canlarımm darısı sizlerin başına
Canım canım güzel günlerin ilk habercisi sen oldun insaAllah ayağını sürtmussundur ard arda güzel haberler veririz topige.. o kadar sevindim bu aralar ihtiyacımız vardı.
İyi geldin
İnsaAllah sağlıklı bir gebelik yaşar,hayirlisiyla evladını kucağına alırsın Tatlim..bizede dua et derandiren

Son düzenleme:
derandiren esine söyledin mi ? Ne dedi nasil söyledin :)
Sözde sürpriz yapacaktım ya kan aldılar kolum morardı gördü akşam bu ne dedi,sıkıştırdı misafirimiz gelebilir dedim kim misafir dedi:)))
Bebek dedim tabi gözlerinden bir damla yaş süzüldü sarildi,sözde sürpriz yapacaktim ama kısmet böyleymiş. Doğal gelişmesi daha iyi oldu severim ben kendiliğinden gelişen herşeyi:)

Öyle bir sürttümki ayağimi hamile kalmaya mahkumsunuz hepiniz:) er yada geç:)))
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim tabiki dua edeceğim.
Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah

İnşallah canım güzel bir şekilde artar.
Arkamdan geleceksiniz,imkansız değil yakın zamanda inşallah
Amin amin darısı hepinize tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…