Canım ablamında gömülüydü,ameliyatla alındı çok korkutmuştu kendini ama 2 güne birşeyi kalmadı. Çekimden sonra doktorun dediklerine dikkat edersen toparlanırsın hemen geçmiş olsun tekrarTaeYang canım inşallah öyle rahat olur ramazandan sonra cektirecegim onları da
Evet öyle birden gelişti:)Amin cümlemizin inşallah canımselam kızlar nasılsınız?
Saye- geçmiş olsun gülüm atlattın çok şükür.
yamukprenses ablam hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
derandiren kuzum bence çok güzel olmuş eşine söyleme şeklin, Rabbim sevincinizi daim etsin :)
Amin hepimizin canım inşallahKizlar nasilsiniz herkesler iyi mi..
Rabbim sevinc gozyaslarinizi kucaginiza aldiginiz gun de nasip etsin kuzumderandiren insallah :)
Saye- kuzum ne gömülü hayirdir amelyat mi oldun ben gecmisi okumamisim sanirim gecmis olsun kuzucum
Evettt bunu biliyordum tahmin etmistim dualarimiz kabul oldu sukur..benim ben geldim,hepinizin etiketlerini gördüm şimdi
Bugün test günümdü ancak kanı akşam üstü verebildim ve sonuç biraz önce çıktı,veeeee sonuç 194.5
Sevineyimmi yoksa üzülüyemmi bilemedim daha doğrusu tam sevinemiyorum bile,biliyorsunuz 3 transfer olmuştu;eğer üçüde tuttuysa düşük bir değer değilmi sizcede,bir de biliyorsunuz ben hep hamile kalıp düşük yapıyorum,bu sefer başıma ne gelecek ondan korkuyorum.Ama yinede mutluyum tabii ama buruk korkak bir mutluluk benimkisi.
derandiren aşkitom kızz sende mi hamilesin,okuyunca gözlerime inanamadım,gözlerim doldu bir anda,yaşassııınnnnn teyy teyyy teyyyyy
İnşaallah rabbim sağlıkla hayırla doğurmayı nasip etsin hepimize.Ohh be güzel haberler gelsin artık işte böyle,çok çok ama çok tebrik ederim canım. Bak gördünmü hrşey geldi geçti bitti.
Kızlar canlarımAl_pi E-brulim Saye- LeYLa_21 Ebush_354 TaeYang ve şu an heyecandan şaşkınlıktan yazamadığım diğer arkadaşlarım rabbim hepinize,hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Ayol resmen saf gibiyim şu an,şaşkın şakın bakanıyorum sağa sola tepkisizim
Serapcım tebrikler çooook sevindim adına sadece tadını çıkar inşallah gerisi sağlıkla mutlulukla gelirbenim ben geldim,hepinizin etiketlerini gördüm şimdi
Bugün test günümdü ancak kanı akşam üstü verebildim ve sonuç biraz önce çıktı,veeeee sonuç 194.5
Sevineyimmi yoksa üzülüyemmi bilemedim daha doğrusu tam sevinemiyorum bile,biliyorsunuz 3 transfer olmuştu;eğer üçüde tuttuysa düşük bir değer değilmi sizcede,bir de biliyorsunuz ben hep hamile kalıp düşük yapıyorum,bu sefer başıma ne gelecek ondan korkuyorum.Ama yinede mutluyum tabii ama buruk korkak bir mutluluk benimkisi.
derandiren aşkitom kızz sende mi hamilesin,okuyunca gözlerime inanamadım,gözlerim doldu bir anda,yaşassııınnnnn teyy teyyy teyyyyy
İnşaallah rabbim sağlıkla hayırla doğurmayı nasip etsin hepimize.Ohh be güzel haberler gelsin artık işte böyle,çok çok ama çok tebrik ederim canım. Bak gördünmü hrşey geldi geçti bitti.
Kızlar canlarımAl_pi E-brulim Saye- LeYLa_21 Ebush_354 TaeYang ve şu an heyecandan şaşkınlıktan yazamadığım diğer arkadaşlarım rabbim hepinize,hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Gülüm gözün aydın inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve seninde hayırla kucağına almanı nasip etsin Çok sevindim adınaEvet öyle birden gelişti:)Amin cümlemizin inşallah canım
Çok çok çoklkkk sevindim inanamazsın oleeyyyyybenim ben geldim,hepinizin etiketlerini gördüm şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?