Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Saye- geçmiş olsun canım benim benimde gömülü 3tane var birisi geçen yıl ramazan ayında çıktı çok aci çekmiştim doktor almaya gerek yok çıkmış artık dedi diğer ikisini aldıramadım

benim ben geldim,hepinizin etiketlerini gördüm şimdi

Bugün test günümdü ancak kanı akşam üstü verebildim ve sonuç biraz önce çıktı,veeeee sonuç 194.5
Sevineyimmi yoksa üzülüyemmi bilemedim daha doğrusu tam sevinemiyorum bile,biliyorsunuz 3 transfer olmuştu;eğer üçüde tuttuysa düşük bir değer değilmi sizcede,bir de biliyorsunuz ben hep hamile kalıp düşük yapıyorum,bu sefer başıma ne gelecek ondan korkuyorum.Ama yinede mutluyum tabii ama buruk korkak bir mutluluk benimkisi.

derandiren aşkitom kızz sende mi hamilesin,okuyunca gözlerime inanamadım,gözlerim doldu bir anda,yaşassııınnnnn teyy teyyy teyyyyy
İnşaallah rabbim sağlıkla hayırla doğurmayı nasip etsin hepimize.Ohh be güzel haberler gelsin artık işte böyle,çok çok ama çok tebrik ederim canım.Bak gördünmü hrşey geldi geçti bitti.

Kızlar canlarım Al_pi E-brulim Saye- LeYLa_21 Ebush_354 TaeYang ve şu an heyecandan şaşkınlıktan yazamadığım diğer arkadaşlarım rabbim hepinize,hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Ayol resmen saf gibiyim şu an,şaşkın şakın bakanıyorum sağa sola tepkisizim

Evettt bunu biliyordum tahmin etmistim dualarimiz kabul oldu sukur..
Deger dusuk mu yuksek mi omu bumu yok tadini cikart Rabbim hayirlisiyla nasip etti coook sukur inanki hersey yolunda gidecek ve sen saglikla kucagina alacaksin..
çooook çooook sevindim ❤❤

Serapcım tebrikler çooook sevindim adına sadece tadını çıkar inşallah gerisi sağlıkla mutlulukla gelir

Evet öyle birden gelişti:)Amin cümlemizin inşallah canım
Gülüm gözün aydın inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve seninde hayırla kucağına almanı nasip etsin Çok sevindim adına

Çok çok çoklkkk sevindim inanamazsın oleeyyyyy boşver biri mi üçü mü bir tane olsun bizim olsun değil mi Allahım bu sefer sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin sen sakın kalbini bozma kendine dikkat et doktor kontrolün ne zaman peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…