Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım cok sevindim inan 2012 yilinda bir topikte yaşadığın süreci yakin bir tarihte denk gelip okumustum o an icimden gecirmistim insallah bu sefer olur diye.. Allahim mucizeni gondermis saglikla sihhatle kucagina da alirsin insallah canim benim ♥

Gülüm gözün aydın inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve seninde hayırla kucağına almanı nasip etsin Çok sevindim adına
Amin Canım Allah razı olsun,sende sağ salim alırsın inşallah kucağına..
Tüm arkadaşlarımada nasip olsun inşallah:)

Canım heryerden yazıyorum:))) özelden profilden burdanda yazacam inan okadar sevindimmki anlatamam
Rabbim tamamına erdirsin inşallah dilerim çok çok güzel ilerler herşey,bende aynı sen gibiyim aptal aptal geziyorum dündendir:)))
Bende seni çok tebrik ederim Canım darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına olsun tez zamanda inşallah
Hep beraber doğuma gün saymak nasip olsun Yarabbim sen büyüksün

yamukprenses cnmmm gözün aydın,inşallah Bu sefer sağlıkla kucagınA almakta nasip olacak dr kontrollerini aksatma ve hiç kötü birşey düşünme, bu farklı bu yeni kaderi bahtıda hep gzl olacak buna inanıyorum... Tadını çıkar anneliğin cnm Bnm... karnını Bnm için de okşa olur mu

Oleyyyyy beikinci güzel haber yamuk ablamdan çok çok mutlu oldum .
İnsaAllah sağlıklı bir gebelik yaşarsın hayirlisiyla evladını evlatlarını kucağına alırsın..bir iki uç farketmez ablam olsun hayirlisiyla insaAllah.. habersiz birakma bizleri.. duamizdasin ..

tebrikler canım çok sevindik bu güzel haberine allahım mutluluğunu daim eder inşallah sağlıkla kucağına almanı nasip eder bu hafta ikinci güzel haber inşallah bu haberleri duymaya devam ettiğimiz bir ay olur

Canım yamukprenses cim çok çok tebrik ederim çok sevindim valla :)
Değere hiç takılma sen, keseler görünene kadar belli olmaz kaç tane tutmuş, hatta tek yumurta ikizleri sonradan da anlaşılabiliyor.
Tek bebiş bile olsa tek olsun bizim olsun di mi :)
Allah kucağınıza sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah :)

hayirli sabahlar herkese ilce nöbetinden evime geldim simdi vee yamukprenses inanmiyorum cok sevindim gece sahurda bir heyecanla actim baktim yazdin mi di¥e ve eveet yazmissin sevincten uctum resmen Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.. deger de düsük falan degil iyi düsün iyi olsun insallah

Hayırlı cumalar kızlar

İşte bu hayırlı olsun ablacım çok sevindim, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Teker teker güzel haberler almaya başladık çok şükür, inşallah bu mübarek ayın sonunda herkesin yüzü gülecek
Ayyy çok mutlu oldum bu habere

Hayırlı cumalar kızlar.. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.. Hastalara şifa,hamilelere hayırlı bir doğum,hamile kalmak isteyenlerde evlat nasip etsin
Sabah eşimle doktora gittim kan verdim 173 ten 480 e çıkmış. Mutluluğumu tam yaşayamıyırum geniz akıntım yüzünden geçmiyor çok fena

Geçmiş olsun canım, olabildiğince düşünmemeye çalış düşündükçe insan kendini daha hasta hissediyor.
Sonucunda hayırlı olsun maşallah, içinde ki kalp pıt pıt büyüyor elhamdülillah.

Ohh masallah guzel artmis degerin .. Bisi olmaz gecer bol bol vitamin al ihlamur limon ic papatya kaynat buharini cek burnuna..

Çok sağol canım benim. Kulak burun boğaz doktoruna gitmemi söyledi,gideceğim belki rahatlarım biraz. Yolda çok afedersiniz tükürmek zorunda kaldım.
Sağol canım evet şükür sonucum güzel çıktı,Rabbimden dilerim herşey yolunda gider

DUA VAKTİ,

Sen ki,yoksulluğumuza rahmetinle meded eyliyorsun,rahmetinle sevindir bizi Ey RAHMAN..

Sen ki,her çaresize çare gönderiyorsun,kerem eyle bize Ey KERİM..

Sen ki,hiçbir şeyi boşa yaratmadın,Hikmet ver bize Ey HAKİM..

Sen ki,hiç karşılıksız lütfedersin,acı bize Ey RAHİM..

Nefsimizin kibrini kır Ey Celâl ve İzzet Sahibi,

Nefsimizin eline bırakma bizi Ey Mutlak Kudret Sahibi.

Senin için Kıyam edenlerden eyle bizi Ey Beka Sahibi,

Ebedi mihmandarımız ol,cennetinde de ağırla bizi Ey Adalet ve Rahmet Sahibi.

Rızanla müjdele bizi,rahmetinle sevindir kalplerimizi Ey Rızık ve Kerem Sahibi.

Dualarımızı kabul eyle Ey Af ve Rıza Sahibi.

Hayırlı Cuma'lar. . .

İnşallah doktorun faydası olur canım, Allah şifa versin.

Ohh masallah guzel artmis degerin .. Bisi olmaz gecer bol bol vitamin al ihlamur limon ic papatya kaynat buharini cek burnuna..
Allah razı olsun,her gece dua ediyorum size yakında güzel müjdeler verecsksiniz inşallah canım.
Papatya bir ara yapmiştim aslında yine yapiyim dimi iyi gelir belki inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…