Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Allah razı olsun,her gece dua ediyorum size yakında güzel müjdeler verecsksiniz inşallah canım.
Papatya bir ara yapmiştim aslında yine yapiyim dimi iyi gelir belki inşallah
Kimin duasi kabul olur bilinmez duaya devam herkes hamile kalip kucagina alana kadar hepiniz duamda kalbimdesiniz
Yap canim iyi gelir sifa olsun insallah ❤

Kimin duasi kabul olur bilinmez duaya devam herkes hamile kalip kucagina alana kadar hepiniz duamda kalbimdesiniz
Yap canim iyi gelir sifa olsun insallah ❤
Sağol canım yapacağım şimdi.
evet aynen öyle kimin duası kabul olur bilinmez...
Rabbim sağlık versin gerisi olur ben inanıyorum

bi kaç gündür topiği geziyorum, sanada yamukprenses 'ede çok sevindim, Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

bi kaç gündür topiği geziyorum, sanada yamukprenses 'ede çok sevindim, Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım,sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah..Rabbim bana ile en sevdiğim arkadaşıma aynı anda nasip etti çifte mutluluk yaşıyorum:)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Kızlar nasılsınız. Yeni bir hamilelik haberi var galiba. derandiren cnm hayırlı uğurlu olsun.

Kızlar ben haftaya cuma doğuma giriyorum erken doğum olacak 34 haftalik. Su azlığından dolayı.
32 haftalikken alacaklardı. Farklı bir doktor görüşü ile 2 hafta daha bekliyoruz. Çok endişeliyim. Bu 1 haftada bile psikolojik olarak çöktüm. Yine şükrediyorum daha erken de doğabilirdi.
Dualarınızı esirgemeyin bizden. Kızım küveze girecek çok kalmaz inşallah. Gerçi doktor girmeyebilir dedi.
Benden haberler böyle işte.

Cornellacım hiç stres yapma maşallah haftası gayet iyi olacak.
Zaten ac için iğne de yapılmıştır, o haftada bi o sorun olurdu, o da olmaz ilaçtan sonra.
Belki hiç küvözü girmez, girse bile çok yatmaz canım, korkma hiç.

Çok teşekkür ederim canım.
Sanada sağlıklı doğumlar dilerim,başka şeylerle oyalanmaya çalış stres yapma bir anda olup bitecek inşallah.
İyi düşün iyi olsun...Allah yardımcın olsun

Canim benim suan gidişat icin senin psikolojin cok onemli kuzucum.. Rabbim insallah dogumunu saglikla yapabilmeni nasip etsin.. bizim topigimizde hep guzel seyler olucak Allahin izniyle.. kızın hep dualarımızda olucak ve saglıkla kavuşup bi ömür koklaşacaksınız insallah annesii

yamukprenses ablacımmmm :)
Yaa şükürler olsun bereket dolu bi ay daha haftasında verdi Rabbim bollugunu topigimizee ne guzel yaa derandiren kuzumm senn de degerin artmis ne guzel bol vitamin almaya calis halsizligini de alir toparlarsin bian once.. Rabbim degerlerinizin kat kat artmasini nasip etsin insallah sagliklaa alin kucaginiza bebislerinizi

Eki Görüntüle 1845017 Slm kızlar iki gün önce test yaptım
39, 5 çıktı dün evde test yaptım sonuç pozitif yarın tekrar kan testi yapacam inşallah yükselmiştir değerlerim
Senin testide yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun,dilerim sorunsuz güzel hamilelikler geçiririz hepimiz...

Amin canım sağol.
Sizlerinde en yakın zamnda haberlerinide almak nasip olur inşallah canım..
Canım hiçbirşey istemiyor şu an:) zorla iftarda yiyorum,açılır zamanla iştahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…