Kimin duasi kabul olur bilinmez duaya devam herkes hamile kalip kucagina alana kadar hepiniz duamda kalbimdesinizAllah razı olsun,her gece dua ediyorum sizeyakında güzel müjdeler verecsksiniz inşallah canım.
Papatya bir ara yapmiştim aslında yine yapiyim dimi iyi gelir belki inşallah
Sağol canım yapacağım şimdi.Kimin duasi kabul olur bilinmez duaya devam herkes hamile kalip kucagina alana kadar hepiniz duamda kalbimdesiniz
Yap canim iyi gelir sifa olsun insallah ❤
Amin ecmain inşallah canım benim :*Allah razı olsun canım,bir avazda kurtarsın seni :)
bi kaç gündür topiği geziyorum, sanadaHayırlı cumalar kızlar.. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.. Hastalara şifa,hamilelere hayırlı bir doğum,hamile kalmak isteyenlerde evlat nasip etsin
Sabah eşimle doktora gittim kan verdim 173 ten 480 e çıkmış. Mutluluğumu tam yaşayamıyırum geniz akıntım yüzünden geçmiyor çok fena
Çok teşekkür ederim canım,sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah..Rabbim bana ile en sevdiğim arkadaşıma aynı anda nasip etti çifte mutluluk yaşıyorum:)bi kaç gündür topiği geziyorum, sanadayamukprenses 'ede çok sevindim, Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar totem yaptım heyecan yapmayın!
Cornellacım hiç stres yapma maşallah haftası gayet iyi olacak.Kızlar nasılsınız. Yeni bir hamilelik haberi var galiba.derandiren cnm hayırlı uğurlu olsun.
Kızlar ben haftaya cuma doğuma giriyorum erken doğum olacak 34 haftalik. Su azlığından dolayı.
32 haftalikken alacaklardı. Farklı bir doktor görüşü ile 2 hafta daha bekliyoruz. Çok endişeliyim. Bu 1 haftada bile psikolojik olarak çöktüm. Yine şükrediyorum daha erken de doğabilirdi.
Dualarınızı esirgemeyin bizden. Kızım küveze girecek çok kalmaz inşallah. Gerçi doktor girmeyebilir dedi.
Benden haberler böyle işte.
Çok teşekkür ederim canım.Kızlar nasılsınız. Yeni bir hamilelik haberi var galiba.derandiren cnm hayırlı uğurlu olsun.
Kızlar ben haftaya cuma doğuma giriyorum erken doğum olacak 34 haftalik. Su azlığından dolayı.
32 haftalikken alacaklardı. Farklı bir doktor görüşü ile 2 hafta daha bekliyoruz. Çok endişeliyim. Bu 1 haftada bile psikolojik olarak çöktüm. Yine şükrediyorum daha erken de doğabilirdi.
Dualarınızı esirgemeyin bizden. Kızım küveze girecek çok kalmaz inşallah. Gerçi doktor girmeyebilir dedi.
Benden haberler böyle işte.
Kızlar nasılsınız. Yeni bir hamilelik haberi var galiba.derandiren cnm hayırlı uğurlu olsun.
Benden haberler öyle işte.
Çok sağol canım amin..derandiren hayırlı olsun canım sağlıklı bi gebelik geçirirsin inşallah
Senin testide yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun,dilerim sorunsuz güzel hamilelikler geçiririz hepimiz...Eki Görüntüle 1845017 Slm kızlar iki gün önce test yaptım
39, 5 çıktı dün evde test yaptım sonuç pozitif yarın tekrar kan testi yapacam inşallah yükselmiştir değerlerim
Amin canım sağol.yamukprenses ablacımmmm :)
Yaa şükürler olsun bereket dolu bi ay daha haftasında verdi Rabbim bollugunu topigimizee ne guzel yaaderandiren kuzumm senn de degerin artmis ne guzel bol vitamin almaya calis halsizligini de alir toparlarsin bian once.. Rabbim degerlerinizin kat kat artmasini nasip etsin insallah sagliklaa alin kucaginiza bebislerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?