Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin canım sağol.
Sizlerinde en yakın zamnda haberlerinide almak nasip olur inşallah canım..
Canım hiçbirşey istemiyor şu an:) zorla iftarda yiyorum,açılır zamanla iştahım

insallah kuzummm insallah.. istahin da acilir heec merak etme :)
_Verda_ kuzum o zaman desene senin de totrm tutarsa hepimiz peşinizden geliriz

bi kaç gündür topiği geziyorum, sanada yamukprenses 'ede çok sevindim, Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canım hoşgeldin, Allah sanada bebeğini sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin
Eki Görüntüle 1845017 Slm kızlar iki gün önce test yaptım
39, 5 çıktı dün evde test yaptım sonuç pozitif yarın tekrar kan testi yapacam inşallah yükselmiştir değerlerim
Hayırlı olsun canım inşallah değerin kat kat artar.
Kızlar totem yaptım heyecan yapmayın!
Totemin hayırlı olsun gülüm :)
Gülüm moralini yüksek tut bebeğin sağ salim doğacak Allah'ın izniyle. İnşallah küveze girmez miniğin hayırlısıyla bir avazda kurtulup meleğinle evine gidersin.
Bu su azlığı neden oluyormuş ki acaba?

C cornella korkma canım, bak benim eşim pediatrist kendi bebeğimiz için korkuyor ve 32ye kadar bir şey yapmayalım hazırlık olarak diyor korktuğu için, o zamandan sonra Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmuyor erken doğsa bile.
Senin bebişin 34 haftalık olacak bütün organları gelişmiş olur, akciğer geliştirme iğnesi de yapılmıştır zaten, Allah'ın izniyle küvözde girse bile çok kalmaz merak etme, stres yapma.

Cnm tip aciklayamiyormus bunu. Bir çok sebebi olabilirmiş. Bende akinti oluyordu. Bebeğin suyu geliyormuş. Kese delinmiş enfeksiyonda vardı. Sonra o delik kapandı. Doktor yine de surekli yatmami söylemişti ama ben dinlemedim rehavete kapıldım son hafta birazcık yordum kendimi ve o hafta su çok azalmış. Şuan çok az suyumuz var. Bugün doktor bebek artık gelişmiyor falan dedi.
Eşimle kafamız çok karıştı. Tabi tek doktorla kalmadık. Perinatolog bebegin gelişiminin iyi olduğunu sadece suyunun az olduğunu söyleyince rahatladik. Şuan 34. Haftayı bekliyorum. Bana kalsa beklerim daha ama bebeği riske atmak istemiyorum. Hergün hareketlerini dinlemekten kafayı yicem.

İnşallah cnm. Bende crp de biraz sinirin üstünde seyrediyor . Bayağıdır antibiyotik kullanıyorum. İnşallah bebek etkilenmemiştir.
İnsan korkuyor cnm esin haklı. Bende hep bir şey olacak korkusuyla alışveriş yapamamistim.
Ama hep bir şey olacak diye düşünmek de hamileligi stresli geçirmeye sebep oluyor.
Kendinizi çok yormayın.

Az su içmeyle alakası olabilir mi acaba diye merak ettim de ondan sordum canım. Bak hu mübarek ayda Rabbim meleğini koruyacak ve sağlıcakla kavuşacaksın inşallah. Lütfen moralini yüksek tut, sen kendini ne kadar iyi hissedersen bu bebeğine yansır ve o da kendini aynı şekilde iyi hisseder.

degerin cok güzel artmis canim hayirli olsun.. geniz akintisi da gelir gecer insallah..
Hayirli Cumalar Herkese..
Bugun bol bol dua edin Ramazanin ilk Cumasi Rabbim hepinizin gonlundeki muradini nasip etsin..
ben yorgunluktan pelte gibi serildim uyudum kaldim cuma vaktini de kacirdim
hayirla dogsun bebegin canim üzülme hftasi gayet iyi moralini yüksek tut dinlenmeye calis bak bi hafta kaldi bebegine kavusmana

C cornella canım hayırlısyla evladını kucağına alacaksın o zaman dünyalar senin olacak onun için guElzel şeyler düşün herşey yoluna girecek insaAllah.. su güzel günlerde bakk Bolbol dua et..
Prenses evine seninle adım atacak insaAllah...

Hayırlı olsun canım.çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin inşallah serapcım..darısı başımıza olsun...

Hayırlı olsun canım... Gözün aydın olsun....Rabbim bu mübarek ayda bizlerede nasip etsin inşallah..

C cornella Canım lütfen sakin olmaya çalış..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
34 hafta riskli bir hafta değil,
inşallah bir sorun çıkmıycak..
Ciğer geliştirici iğne verdiler mi..

Şunu görene kadar sayfalari hizla okuyodum kii heycanlaaa gercegi de olacak kuzum eeen hayirli zamandaaa.. ♡♡♡

Amin inşallah canım, herkes gerçek sanmış..

_Verda_ bende totem yaptim bu ay sonra baktim herkes hayirli olsun diyor kaldırdım:) ama doğru çıktı hamileyim.
Totem yap oluyor gerçekten

İnşallah kuzucum, birazda moralim için yaptım..
Hayırlısı olsun inşallah sen ve yamukprenses in arkasından
koşar adım geliriz bakarsın, =)

Totemin hayırlı olsun gülüm :)

Sağol gülüm benim, sen nasılsın bebiş nsl?

canım çok iyi çok şükür, iş güç çalışıyorum. sen nasılsın?

Ben de iyiyim canım hamileliğin nsl gidiyo?
doğum ne zaman?
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…