Amin canım sağol.
Sizlerinde en yakın zamnda haberlerinide almak nasip olur inşallah canım..
Canım hiçbirşey istemiyor şu an:) zorla iftarda yiyorum,açılır zamanla iştahım
Canım hoşgeldin, Allah sanada bebeğini sağlıcakla kucaklamayı nasip etsinbi kaç gündür topiği geziyorum, sanadayamukprenses 'ede çok sevindim, Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah değerin kat kat artar.Eki Görüntüle 1845017 Slm kızlar iki gün önce test yaptım
39, 5 çıktı dün evde test yaptım sonuç pozitif yarın tekrar kan testi yapacam inşallah yükselmiştir değerlerim
Totemin hayırlı olsun gülüm :)Kızlar totem yaptım heyecan yapmayın!
Gülüm moralini yüksek tut bebeğin sağ salim doğacak Allah'ın izniyle. İnşallah küveze girmez miniğin hayırlısıyla bir avazda kurtulup meleğinle evine gidersin.Kızlar nasılsınız. Yeni bir hamilelik haberi var galiba.derandiren cnm hayırlı uğurlu olsun.
Kızlar ben haftaya cuma doğuma giriyorum erken doğum olacak 34 haftalik. Su azlığından dolayı.
32 haftalikken alacaklardı. Farklı bir doktor görüşü ile 2 hafta daha bekliyoruz. Çok endişeliyim. Bu 1 haftada bile psikolojik olarak çöktüm. Yine şükrediyorum daha erken de doğabilirdi.
Dualarınızı esirgemeyin bizden. Kızım küveze girecek çok kalmaz inşallah. Gerçi doktor girmeyebilir dedi.
Benden haberler böyle işte.
canım çok iyi çok şükür, iş güç çalışıyorum. sen nasılsın?
Canım hoşgeldin, Allah sanada bebeğini sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım inşallah değerin kat kat artar.
Totemin hayırlı olsun gülüm :)
Gülüm moralini yüksek tut bebeğin sağ salim doğacak Allah'ın izniyle. İnşallah küveze girmez miniğin hayırlısıyla bir avazda kurtulup meleğinle evine gidersin.
Bu su azlığı neden oluyormuş ki acaba?
C cornella korkma canım, bak benim eşim pediatrist kendi bebeğimiz için korkuyor ve 32ye kadar bir şey yapmayalım hazırlık olarak diyor korktuğu için, o zamandan sonra Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmuyor erken doğsa bile.
Senin bebişin 34 haftalık olacak bütün organları gelişmiş olur, akciğer geliştirme iğnesi de yapılmıştır zaten, Allah'ın izniyle küvözde girse bile çok kalmaz merak etme, stres yapma.
Az su içmeyle alakası olabilir mi acaba diye merak ettim de ondan sordum canım. Bak hu mübarek ayda Rabbim meleğini koruyacak ve sağlıcakla kavuşacaksın inşallah. Lütfen moralini yüksek tut, sen kendini ne kadar iyi hissedersen bu bebeğine yansır ve o da kendini aynı şekilde iyi hisseder.Cnm tip aciklayamiyormus bunu. Bir çok sebebi olabilirmiş. Bende akinti oluyordu. Bebeğin suyu geliyormuş. Kese delinmiş enfeksiyonda vardı. Sonra o delik kapandı. Doktor yine de surekli yatmami söylemişti ama ben dinlemedim rehavete kapıldım son hafta birazcık yordum kendimi ve o hafta su çok azalmış. Şuan çok az suyumuz var. Bugün doktor bebek artık gelişmiyor falan dedi.
Eşimle kafamız çok karıştı. Tabi tek doktorla kalmadık. Perinatolog bebegin gelişiminin iyi olduğunu sadece suyunun az olduğunu söyleyince rahatladik. Şuan 34. Haftayı bekliyorum. Bana kalsa beklerim daha ama bebeği riske atmak istemiyorum. Hergün hareketlerini dinlemekten kafayı yicem.
degerin cok güzel artmis canim hayirli olsun.. geniz akintisi da gelir gecer insallah..Hayırlı cumalar kızlar.. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.. Hastalara şifa,hamilelere hayırlı bir doğum,hamile kalmak isteyenlerde evlat nasip etsin
Sabah eşimle doktora gittim kan verdim 173 ten 480 e çıkmış. Mutluluğumu tam yaşayamıyırum geniz akıntım yüzünden geçmiyor çok fena
ben yorgunluktan pelte gibi serildim uyudum kaldim cuma vaktini de kacirdimHayirli Cumalar Herkese..
Bugun bol bol dua edin Ramazanin ilk Cumasi Rabbim hepinizin gonlundeki muradini nasip etsin..
hayirla dogsun bebegin canim üzülme hftasi gayet iyi moralini yüksek tut dinlenmeye calis bak bi hafta kaldi bebegine kavusmanaKızlar nasılsınız. Yeni bir hamilelik haberi var galiba.derandiren cnm hayırlı uğurlu olsun.
Kızlar ben haftaya cuma doğuma giriyorum erken doğum olacak 34 haftalik. Su azlığından dolayı.
32 haftalikken alacaklardı. Farklı bir doktor görüşü ile 2 hafta daha bekliyoruz. Çok endişeliyim. Bu 1 haftada bile psikolojik olarak çöktüm. Yine şükrediyorum daha erken de doğabilirdi.
Dualarınızı esirgemeyin bizden. Kızım küveze girecek çok kalmaz inşallah. Gerçi doktor girmeyebilir dedi.
Benden haberler böyle işte.
Hayırlı olsun canım.çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin inşallah serapcım..darısı başımıza olsun...benim ben geldim,hepinizin etiketlerini gördüm şimdi
Bugün test günümdü ancak kanı akşam üstü verebildim ve sonuç biraz önce çıktı,veeeee sonuç 194.5
Sevineyimmi yoksa üzülüyemmi bilemedim daha doğrusu tam sevinemiyorum bile,biliyorsunuz 3 transfer olmuştu;eğer üçüde tuttuysa düşük bir değer değilmi sizcede,bir de biliyorsunuz ben hep hamile kalıp düşük yapıyorum,bu sefer başıma ne gelecek ondan korkuyorum.Ama yinede mutluyum tabii ama buruk korkak bir mutluluk benimkisi.
derandiren aşkitom kızz sende mi hamilesin,okuyunca gözlerime inanamadım,gözlerim doldu bir anda,yaşassııınnnnn teyy teyyy teyyyyy
İnşaallah rabbim sağlıkla hayırla doğurmayı nasip etsin hepimize.Ohh be güzel haberler gelsin artık işte böyle,çok çok ama çok tebrik ederim canım. Bak gördünmü hrşey geldi geçti bitti.
Kızlar canlarımAl_pi E-brulim Saye- LeYLa_21 @Ebush_354 TaeYang ve şu an heyecandan şaşkınlıktan yazamadığım diğer arkadaşlarım rabbim hepinize,hepimize sağlıkla çocuklarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Ayol resmen saf gibiyim şu an,şaşkın şakın bakanıyorum sağa sola tepkisizim
Hayırlı olsun canım... Gözün aydın olsun....Rabbim bu mübarek ayda bizlerede nasip etsin inşallah..Canım heryerden yazıyorum:))) özelden profilden burdanda yazacam inan okadar sevindimmki anlatamam
Rabbim tamamına erdirsin inşallah dilerim çok çok güzel ilerler herşey,bende aynı sen gibiyim aptal aptal geziyorum dündendir:)))
Bende seni çok tebrik ederim Canım darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına olsun tez zamanda inşallah
Hep beraber doğuma gün saymak nasip olsun Yarabbim sen büyüksün
Allah razı olsun canım.Hayırlı olsun canım... Gözün aydın olsun....Rabbim bu mübarek ayda bizlerede nasip etsin inşallah..
Şunu görene kadar sayfalari hizla okuyodum kii heycanlaaagercegi de olacak kuzum eeen hayirli zamandaaa.. ♡♡♡
_Verda_ bende totem yaptim bu ay sonra baktim herkes hayirli olsun diyor kaldırdım:) ama doğru çıktı hamileyim.
Totem yap oluyor gerçekten
Totemin hayırlı olsun gülüm :)
canım çok iyi çok şükür, iş güç çalışıyorum. sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?