Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Şükür gülüm iyiyiz hamd olsun, her şey yolunda. Ramazan telaşesindeyiz :)
Sen nasılsın?

İyiyim canım iftarı açtık , çay içicez birazdan..
Çok şükür gülüm, yolunda olsun her şey. .

kasımın ilk haftası kısmetse canım

Kış bebeği olacak o zaman =)
Sağlıkla gelsin inşallah canım. .

Evet cnm 1 hafta önce oldum önümüzdeki hafta tekrarlanacak.

İyi canım ciger gelişimi iyiyse sıkıntı olmaz, lütfen bebeği anne karnında strese sokma..
Sen ne hissedersen o da öyle hissediyo bunu unutma. .

Merhaba kızlar... derandiren hayırlı olsun canım değerin ne güzel katlanmış... Sağlık sıhatle kucağına almak nasip olsun inşallah...
C cornella canım kendini sıkma sakın hayırlısıyla kucağına alacaksın inşallah ve eve beraber döneceksiniz...

Kızlar ben iş yerindeki sorunlar yüzünden son 2 -3 gündür çok kötü günler geçiriyorum... Hele bugün her şey patlama noktasına geldi.. Eve geldiğimde şekerim yüzünden bilincimi kaybetmiştim panik atak da yaşadım bununla birlikte eşime nasıl haber verdim ulaştım hatırlamıyorum eve geldiğimde 42ydi şekerim eşim gelir gelmez ölçmüş son değer 27 ydi... Yani şu an komada olmam gerekirdi belki de... Ama Allahtanki benim bünyem düşük şekere alışkın yoksa...
Bu sıkıntı stres yüzünden adet de olamadım en son bugün olmalıydım... Nolucak bilmiyorum... Sizden 1 hafta kadar izin istiyorum biraz mental anlamda toparlanmaya ihtiyacım var transfere kadar bu anlamda kendimi toparlamak zorundayım...
E-brulim bu arada duamı henüz bitiremedim ama bu sürede mutlaka bitirmiş olurum beni bitirmiş varsayabilirsiniz. Eğer yeni duaya geçecek olursanız ben bu seferlik ondan da müsaade istiyorum.

Teşekkürler canım inş ama artık zor... Kendine bakacağım ama

Tatlim benim bakk boşver herşeyi stres yapma kendine kafani topla güzel şeyler düşün ve bizi habersiz bırakma tamam en yakın Zamanda tekrar aramıza gel

Kuzummm öyle bi hafta diyip de temelli kaybolma sakın.. ya senden daha onemli ne var su hayatta sakın stres yapma hic hiseyi daha bebis geliceek ona sevincez hep birliktee daha neler neleer.. Cok cok gecmis olsun bu aradaa dikkat et kendinee..

Eee kızlar ne var ne yok yazılarınızi hep okudum arada yazdım ama artık burdayim bir aylık misafirimi yolcu ettim bugün ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…