Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Serapcım tebrikler çooook sevindim adına sadece tadını çıkar inşallah gerisi sağlıkla mutlulukla gelir

yamukprenses ablacim cok sevindim ya insallah saglicakla kucagina aldigin gunleride gorursun stres yapma kendine degeri düşünme Allah büyük ay çok güzel haber ya hadi darısı diğer kızlara inşallah

yamukprenses Duvarına da yazdım buraya da yazıyım.. Çok sevindim.. Tebrik ederim arkadaşım,
bu uzun 9 aylık süreçte beraberiz.. İnşallah peşinden geliriz. Sevgim seninle. .

tebrikler canım çok sevindik bu güzel haberine allahım mutluluğunu daim eder inşallah sağlıkla kucağına almanı nasip eder bu hafta ikinci güzel haber inşallah bu haberleri duymaya devam ettiğimiz bir ay olur

bi kaç gündür topiği geziyorum, sanada yamukprenses 'ede çok sevindim, Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

yamukprenses cnm simdi gördüm. Gözün aydın. Rabbim sonunu getirsin inşallah.

Hayırlı olsun canım.çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin inşallah serapcım..darısı başımıza olsun...

Canlarım çok teşekkür ederim,benden çok siz sevinmişsiniz vallahiBen hala tam sevinemiyorum,yarın değer güzel artarsa işte o zaman biraz rahatlayacağım,benim önceki durumları biliyorsunuz.Buna da şükür diyorum,nasipse devamı gelir inşaallah.

Annem var 2 gündür,bol bol dinleniyorum yatıyorum uyuyorumİnternetten ve telden uzak duruyorum bu sıra.
Rabbim hamile olan arkadaşlarıma sağlıkla kucağına almayı,olmayanlarada en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin insaallah.

Hepinizi kokulu kokulu öpüyorum canlarım.@E-brulim duamı daha yeni bitirdim canım,kısaydı biliyorum ama anca oldu işteYavaş yavaş okuyayım ben olurmu kuzum.

ALLAH kabul etsin canım
Canım iyice kafanı toparla, iş yerinde ki problemler yüzünden kendine bu kadar çektirme. Şuan için en önemlisi transferin, başka hiç bir şeyi düşünmemeye çalış. Allah'a emanet ol
Ablam inşallah değerin kat kat artar

hadi bakalim insallah kat kat artar degerin .... yorulma dinlen bol bol aylar sonra o koca göbüsün fotosunu istiyoruz senden

Maşallah yeni hamile haberleri ile topik canlanmış çok çok tebrik ederim cnm Rabbim Devamını getirsin inşallah geçen gün bir hamile haberi saha vardı ismini şimdi çıkaramadım onu da Can'ı gönülden tebrik ederim darısı biz isteyenlere olsun inşallah

Veson teşekkür ederim o hatirlayamadiğin benim:) darısı sizlerin başına olsun Allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin...
Amin cnm.isimlerde şöyle bir gezindim sen OLDUĞUNU tahmin ettim ama emin olamadım.pek diyaloğumuz olmamıştı bu güne kısmetmiş :)Rabbim kucağına Sağlıcakla aldığın günleri de göstersin inşallah

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun..
Dualarımdasınız hepiniz,beklemek nedir çok iyi bilirim. Rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin..

yamukprenses 'im inşallah yarında güzel haberlerle geleceksin...

hadi bakalim insallah kat kat artar degerin .... yorulma dinlen bol bol aylar sonra o koca göbüsün fotosunu istiyoruz senden

Canlarım benim size çok iştah açıcı haberlerle gelemedim maalesef,dün değerim 364 kusur çıktı,ilk değerim 194 kusurdu hatırlıyorsanız.Yani %100 bir artış yok .Ben araştırıyorum normal sağlıklı gebeliklerde bu değer 2 katından bile fazla çıkıyor .Yarın yine kan vereceğim son kez,sonra kese için doktorum gün verecek ve ben artık korkuyorum.

O sonucu beklerken tzaman geçmiyor,eğer hiç hamile kalamasam belki bu kadar üzülmem ama yine düşük yaparsam çok üzülürüm.Sonra üzüldüğüm için kendime kızıyorum,içimdeki varlığımıda üzüyorum diye,öyle bir kısırdöngü içerisindeyim.Canım hiçbirşey yapmak istemiyor,duayada katılamayacağım yalancı çıkmayayım size beni affedin,kendime hayrım yok bu sıra.

Benim için dua edin canlar,biliyorum birkaç aydır buraya az gelir oldum ama ev değişikliği tedavi süreci derken böyle oldu,beni unutmayın,dualarını esirgemeyin.Hepinizi seviyorum.

Ablacımm kendin de söylüyosun bak hersey kafada bitiyo degerin öyle anormal gibi görünmüyo Rabbim ne yazmissa o olacak tabiki ama sen güzel düşün güzel olsun insallah müjdelerle geleceksin bi iki güne.. dualarımdasın ama sakın sakın bırakma kendini.. Rabbimden ne gelirse hayırlı gelir ablam benim ♡♡♡

Rabbim korktuguna uğratmasın inşallah...neden bilmiyorum ama hep iyi şeyler hissediyorum senden yana, inşallah sıkı sıkı tutunacak ve seni sevindirecek melegin... Dualarımdasınız her iftarda her kendime dua ettiğimde, sen kendini Nasıl rahat Nasıl Mutlu edeceksen öle yap,biz burdayız hadi en yakın zmnda tekrar yüzümüzü güldür cnm bnmmm...

Canım bu forumda ne dusuk degerle sağlıklı gebelik gecirenler var.. Ne yuksek degerle de dusuk yapan. O yüzden bol bol dua edelim bebegin sıkı sıkı tutunsun..Degerlere takilma.. Su an her sey normal en az % 60 artis olması gerekiyor diye biliyorum ben..Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım♥

Artış bence iyi Rabbim güzel sonuçlandırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…