- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
Evettt bunu biliyordum tahmin etmistim dualarimiz kabul oldu sukur..
Deger dusuk mu yuksek mi omu bumu yok tadini cikart Rabbim hayirlisiyla nasip etti coook sukur inanki hersey yolunda gidecek ve sen saglikla kucagina alacaksin..
çooook çooook sevindim ❤❤
Serapcım tebrikler çooook sevindim adına sadece tadını çıkar inşallah gerisi sağlıkla mutlulukla gelir
Çok çok çoklkkk sevindim inanamazsın oleeyyyyyboşver biri mi üçü mü bir tane olsun bizim olsun değil mi Allahım bu sefer sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin sen sakın kalbini bozma kendine dikkat et doktor kontrolün ne zaman peki
yamukprenses ablacim cok sevindim ya insallah saglicakla kucagina aldigin gunleride gorursun stres yapma kendine degeri düşünme Allah büyük ay çok güzel haber ya hadi darısı diğer kızlara inşallah
yamukprenses Duvarına da yazdım buraya da yazıyım.. Çok sevindim.. Tebrik ederim arkadaşım,
bu uzun 9 aylık süreçte beraberiz.. İnşallah peşinden geliriz. Sevgim seninle. .
Canım cok sevindim inan 2012 yilinda bir topikte yaşadığın süreci yakin bir tarihte denk gelip okumustum o an icimden gecirmistim insallah bu sefer olur diye.. Allahim mucizeni gondermissaglikla sihhatle kucagina da alirsin insallah canim benim ♥
Canım heryerden yazıyorum:))) özelden profilden burdanda yazacam inan okadar sevindimmki anlatamam
Rabbim tamamına erdirsin inşallah dilerim çok çok güzel ilerler herşey,bende aynı sen gibiyim aptal aptal geziyorum dündendir:)))
Bende seni çok tebrik ederim Canım darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına olsun tez zamanda inşallah
Hep beraber doğuma gün saymak nasip olsun Yarabbim sen büyüksün
yamukprenses cnmmm gözün aydın,inşallah Bu sefer sağlıkla kucagınA almakta nasip olacak dr kontrollerini aksatma ve hiç kötü birşey düşünme, bu farklı bu yeni kaderi bahtıda hep gzl olacak buna inanıyorum... Tadını çıkar anneliğin cnm Bnm... karnını Bnm için de okşa olur mu
Oleyyyyy beikinci güzel haber yamuk ablamdan çok çok mutlu oldum .
İnsaAllah sağlıklı bir gebelik yaşarsın hayirlisiyla evladını evlatlarını kucağına alırsın..bir iki uç farketmez ablam olsun hayirlisiyla insaAllah.. habersiz birakma bizleri.. duamizdasin ..
tebrikler canım çok sevindik bu güzel haberine allahım mutluluğunu daim eder inşallah sağlıkla kucağına almanı nasip eder bu hafta ikinci güzel haber inşallah bu haberleri duymaya devam ettiğimiz bir ay olur
Canımyamukprenses cim çok çok tebrik ederim çok sevindim valla :)
Değere hiç takılma sen, keseler görünene kadar belli olmaz kaç tane tutmuş, hatta tek yumurta ikizleri sonradan da anlaşılabiliyor.
Tek bebiş bile olsa tek olsun bizim olsun di mi :)
Allah kucağınıza sağlıkla almayı da nasip etsin inşallah :)
hayirli sabahlar herkese ilce nöbetinden evime geldim simdi veeyamukprenses inanmiyorum cok sevindim gece sahurda bir heyecanla actim baktim yazdin mi di¥e ve eveet yazmissin sevincten uctum resmen Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.. deger de düsük falan degil iyi düsün iyi olsun insallah
Hayırlı cumalar kızlar
İşte buhayırlı olsun ablacım çok sevindim, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Teker teker güzel haberler almaya başladık çok şükür, inşallah bu mübarek ayın sonunda herkesin yüzü gülecek
Ayyy çok mutlu oldum bu habere
bi kaç gündür topiği geziyorum, sanadayamukprenses 'ede çok sevindim, Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
yamukprenses cnm simdi gördüm. Gözün aydın. Rabbim sonunu getirsin inşallah.
yamukprenses ablacımmmm :)
Yaa şükürler olsun bereket dolu bi ay daha haftasında verdi Rabbim bollugunu topigimizee ne guzel yaaderandiren kuzumm senn de degerin artmis ne guzel bol vitamin almaya calis halsizligini de alir toparlarsin bian once.. Rabbim degerlerinizin kat kat artmasini nasip etsin insallah sagliklaa alin kucaginiza bebislerinizi
Hayırlı olsun canım.çok sevindim.Rabbim sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin inşallah serapcım..darısı başımıza olsun...
Canlarım çok teşekkür ederim,benden çok siz sevinmişsiniz vallahi
Annem var 2 gündür,bol bol dinleniyorum yatıyorum uyuyorum
Rabbim hamile olan arkadaşlarıma sağlıkla kucağına almayı,olmayanlarada en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin insaallah.
Hepinizi kokulu kokulu öpüyorum canlarım.@E-brulim duamı daha yeni bitirdim canım,kısaydı biliyorum ama anca oldu işte