- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
canim sakin moralini bozma bence degerin iyi artmis gibi insallah bugün güzel haberler aliriz senden dualarimiz seninle ALlah en iyisini bilir...Canlarım benim size çok iştah açıcı haberlerle gelemedim maalesef,dün değerim 364 kusur çıktı,ilk değerim 194 kusurdu hatırlıyorsanız.Yani %100 bir artış yok .Ben araştırıyorum normal sağlıklı gebeliklerde bu değer 2 katından bile fazla çıkıyor .Yarın yine kan vereceğim son kez,sonra kese için doktorum gün verecek ve ben artık korkuyorum.
O sonucu beklerken tzaman geçmiyor,eğer hiç hamile kalamasam belki bu kadar üzülmem ama yine düşük yaparsam çok üzülürüm.Sonra üzüldüğüm için kendime kızıyorum,içimdeki varlığımıda üzüyorum diye,öyle bir kısırdöngü içerisindeyim.Canım hiçbirşey yapmak istemiyor,duayada katılamayacağım yalancı çıkmayayım size beni affedin,kendime hayrım yok bu sıra.
Benim için dua edin canlar,biliyorum birkaç aydır buraya az gelir oldum ama ev değişikliği tedavi süreci derken böyle oldu,beni unutmayın,dualarını esirgemeyin.Hepinizi seviyorum.
Günaydın kızlaryeni hafta hepimize gzl hayırlı hbrler getirsin
GÜNAYDIN KIZLAR
hayirli sabahlar kizlar cok sükür nöbetim bitti... nasilsiniz
gecmis olsun canim aman dikkat benim gibi sakar olmaHerkese günaydın Hatunlar :)
Nasılsınız bakalım
Beni sorarsanız iyiyim çok şükür :)
İş güç işte.
Eşim nöbetçi bugün, anneme gidicem öğleden sonra.
Çamaşır yıkadım onu bekliyorum.
Bi de tost makinesi temizleyecem diye elimi kestim
evet canim ramazanin en güzel taraflarindan biri .. bizde git gellere basladik nöbet harici ya misafir geliyor ya gidiyoruz sükür,...TaeYang gecmiş olsun cnm, mutfakta bende öleyim heran biyerlerim kesilebilir
Bugün bende iftara annemi babamı çağırdım, market alışverişi yemek yapma telaşı şimdi oturdum biraz... Ramazan'ın en sevdiğim kısmı iftara misafirliğe gitmek& misafir ağırlamak... Dünde ablamda iftardaydık...Maşallah çok bereketli oluyor sofralarBaşladınız mı kızlar sizde misafir almaya misafirliğe gitmeye?
zeynepcim fsh biraz düsük gibi canimSelam canlar..
Adetin 3. günü hormon testi yaptırdım..
Yorumlarsanız sevinirim..
Doğumdan sonra hormonların durumları nsl merak ettim.
Ramazandan sonra doktora götüreceğim..
O vakite kadar sizin görüşlerinizi alayım..
Serbest T3 2.66
Serbest T4 1.39
TSH 1.78
Estradiol 25.85
LH 7.13
FSH 4.44
Prolaktin 11.02
gecmis olsunEvet siyasetten gittim :) herzamanki gibi ne zaman oraya girsem banlanıyorum
TaeYang gecmiş olsun cnm, mutfakta bende öleyim heran biyerlerim kesilebilir
Bugün bende iftara annemi babamı çağırdım, market alışverişi yemek yapma telaşı şimdi oturdum biraz... Ramazan'ın en sevdiğim kısmı iftara misafirliğe gitmek& misafir ağırlamak... Dünde ablamda iftardaydık...Maşallah çok bereketli oluyor sofralarBaşladınız mı kızlar sizde misafir almaya misafirliğe gitmeye?
gecmis olsun canim aman dikkat benim gibi sakar olma
Sağol canım:))gecmis olsun canim aman dikkat benim gibi sakar olma
evet canim ramazanin en güzel taraflarindan biri .. bizde git gellere basladik nöbet harici ya misafir geliyor ya gidiyoruz sükür,...
zeynepcim fsh biraz düsük gibi canim
gecmis olsun
Eğer probleminiz yoksa (kist,iltihap vs)Doktordan yumurta takibi yaptırabilirsiniz,ilaçsız olarak hangi gün yumurtladığınızı öğrenirsiniz en azından.merhabalar herkese
evliliğimizin 3.yılı agustosta bıtecek
2016 şubattan berı bebek düşünüyoruz ama eşim cok sık iş seyehatıne cıkıyor bu nedenle düzenli bırlıktelıgımız olmuyor
bebiş yapma konusunda da sadece adet doneminin 14.gununde olma olasılıgı yuksek dıye bılıyorum
benı bıraz bılgılendırır mısınız?
bu arada dr.a test yaptırmadım sadece smire baktı ve gebe kalabılırsın dedı ancak eşimle gıdıp detaylı bir araştırma yaptırmadık
topiğin başlarını okudum ama 4000 küsür sayfa gucum yetmedı hepsıne
ne yapmalıyım bana yol gozterır mısınız?
bunun için dr a gıdıp ben hamıle kalmak ıstıyorum mu dıcem ne dıcem yanımda akrabalarımdan kımsem yok hep il dısındalar ne yapacagımı bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?