- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
sabırla cevap verdıgın ıcın teşekkur ederım.
Niye birinci mesajına teşekkür edip ikincisine atar yaptın şimdiayrıca şunu da soylemem gerekderandiren ben boyle guzelce soruyorum eger cevaplamak ıstemezsen cevaplamazsın cevaplayan bırı bulunur
ılk mesajında kullandıgın smıle.ları farketmemişim sonra kızgınlık ıfadesı sezınce oyle yazdım belkı kızar gıbı yazmadın sen ama ben oyle dusundum moral olarakta cok ıyı degılım belkı de ondan canımNiye birinci mesajına teşekkür edip ikincisine atar yaptın şimdi
Bende googleden bakıyordum oyüzden söyledim veyahut gittiğim doktora soruyordum:)
Kıyamam yanlış anlattıysam özürdilerim:)ılk mesajında kullandıgın smıle.ları farketmemişim sonra kızgınlık ıfadesı sezınce oyle yazdım belkı kızar gıbı yazmadın sen ama ben oyle dusundum moral olarakta cok ıyı degılım belkı de ondan canım
sagol canım anlayısın ıcın eşimle bırlıkte gıdıcem doktora bakalım neler dıcekk?Kıyamam yanlış anlattıysam özürdilerim:)
Doktora git mutlaka seni muayene edip en doğrusunu o söyleyecektir sana,canınıda sıkma Allah büyüktür kafana takılan soru varsa elbette sorabilirsin. Buradan mutlaka yardımı dokunacak yada ayni şeyi yaşamiş insanlar vardır
Günaydın canım hoşbuldum:) evet işte bazen tutamıyorum kendimi,boş yere ban yiyorum sonra:))Günaydın hanımlar nasılsınız sesizlesti buralar yine
derandiren hosgeldin canım. .Bos ver siyaseti bebisine odaklan simdi Tartışarak bu ülkede hicbir sey cozulmuyor maalesef
yamukprenses C cornella nasılsınız? Durumunuzu merak ediyorum.. Umarım her sey yolundadir..
Insallah ara ara girip bakıyorum bir sey yazmışlar mı diye.. Sen naptin canim kese icin ne zaman gideceksiniz dr aGünaydın canım hoşbuldum:) evet işte bazen tutamıyorum kendimi,boş yere ban yiyorum sonra:))
C cornellayamukprenses imi bende merak ediyorum umarım onlar içinde herşey yolundadır
Dilerim yazarsınız hepiniz kısa sürede buraya müjdeli haberleri :)Insallah ara ara girip bakıyorum bir sey yazmışlar mı diye.. Sen naptin canim kese icin ne zaman gideceksiniz dr a
Iyiyim canim calisiyorum is yerimdeyim..sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız :)
Amin canım inşallah ben eylulde korunmayi birakacagim nasipse.. O zamana kadar diger kızların haberlerini alıp moral toplarimDilerim yazarsınız hepiniz kısa sürede buraya müjdeli haberleri :)
Cuma günü çağırdı canım ilk gebeliğimde hüsrana uğradiğim için önceki gibi değilim daha temkinliyim yani
Ne güzel canım. . Temizlik sonrasi ev ve onun verdiği rahatlık cok iyi oluyorGünaydın güzellermisafir sonrası ev temizliği ile uğraştım ben... Sizler napıyorsunuz? C cornella yamukprenses hadi gzl hbrler ile gelin derandiren ben senin hikayeni bilmiyorum önceki gebeliğinde ne sıkıntı olmuştu cnm? Tabi üzülmeyeceksen anlat,şimdi yeni bir heyacan içerisindesin,maşallah iyi olacak bu sefer
Günaydın canim iyiyim ben de sen nasılsın. . Ramazanda da isler yoğun mu?günaydin kizlar nasilsiniz ...yamukprenses canim haberler nasil ...@cornella canim senin durum nasil heyecan var mi
bende iyiym canim sükür.. evet maalesef ramazan geldi diye azalmadi vakalar hala ayni yogunluk Allah"a sikayet olmasin...Günaydın canim iyiyim ben sen nasılsın. . Ramazanda da yoğun musunuz?
Allah yardımcınız olsun canim..Siz ve sizin gibi calisan her kim varsa.. Peki 9 günlük bayram tatiliniz olacak mi o zaman ödül olur size debende iyiym canim sükür.. evet maalesef ramazan geldi diye azalmadi vakalar hala ayni yogunluk Allah"a sikayet olmasin...
Günaydın canım yeni gördüm mesajı. İnşallah iyi olur bu sefer. O anı hiç unutamam eşim odaya girdi kalp atışlarını dinlemek için doktor yok demesiyle ağlama krizine girmiştim. Rabbim kimseye yaşatmasın.Günaydın güzellermisafir sonrası ev temizliği ile uğraştım ben... Sizler napıyorsunuz? C cornella yamukprenses hadi gzl hbrler ile gelin derandiren ben senin hikayeni bilmiyorum önceki gebeliğinde ne sıkıntı olmuştu cnm? Tabi üzülmeyeceksen anlat,şimdi yeni bir heyacan içerisindesin,maşallah iyi olacak bu sefer
GünaydınTaeYang iyidir sağol sen nasılsın
sağol canım, biraz azaldı ama devam ediyor hala.Iyiyim canim calisiyorum is yerimdeyim..sen nasılsınbulantilari azaldi mi ?
vakalar azalmak yerine daha da kuduruyor.bende iyiym canim sükür.. evet maalesef ramazan geldi diye azalmadi vakalar hala ayni yogunluk Allah"a sikayet olmasin...
canım bize bayram yılbaşı filan yok maalesef :)Allah yardımcınız olsun canim..Siz ve sizin gibi calisan her kim varsa.. Peki 9 günlük bayram tatiliniz olacak mi o zaman ödül olur size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?