Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlaaar nasılsınız herkesler iyi dimi..
Ben ilaçtı yan etkileriydi Ramazan kosturması derken ugraşıp duruyorum.. ama sukurler olsun Rabbime iyiyim..
Buraya yazamadigim zamanlarda da hepimiz dualarimdasinizz.. ♡♡

@Enyalios kuzum yeni mi yaptirmistin hormon testini kuzucumm

Canım öncelikle hos geldin aramıza.. ben de bat ne demek bilmiyodim ilk geldigimde
Bu arada en guzel sana doktor anlatacaktir evet yapilnasi gereken tahlilleri durumunu her seyi doktora anlatman gerekiyo..
Bu arada kimyasal gebelik ben kendim grcirdim.. ve toplumumuzdaki kadınların %80 gibi bi kısmı da bunu yasarmıs ve adetim gecikti sonra da yogun bi kanamam oldu zannedermis.. kimyasal gebelik henüz sperm ve yumurta yeni buluşacakken hucresel biseylerin bile olusamadan bitmesi demek oluyo yani bunu yasadigini anlamama olasiligim bile var..

Allah yardımcınız olsun canim..Siz ve sizin gibi calisan her kim varsa.. Peki 9 günlük bayram tatiliniz olacak mi o zaman ödül olur size de
maalesef canim biz hertürlü calisiyoruz.. bize bayram tatili yok bayramda yillik izinde almak yasak diger nöbet tutanlara haksizlik olmasin diye..
evet bas agrisi icin kendi cocuklari niyetli oldugu icin onlari aramaya kiyamayan teyzeler var tebrik ediyorum onlari... bide bu versiyonlar var sanki bizi demirci dövdü tövbe tövbe

evet hıcbısey bılmıyorum ya bakalım bızde dr.a gorunelım ne dıyecek tesekkurler bu arada

Genç kızlığımdan beri Pkoluyum reglilerim hep sorunluydu..Dr kontrolü ilaç değişimleriyle geçti gitti zaman evlendim bebek istedik yaklaşık 1 yıl sonra farklı doktorla ve ilaç kullanımlarıyla hamile kaldım dünyalar bizim oldu ama kalp atışını duyamadan kaybettik..şimdi yeniden umutlarla dualarla yaşıyoruz..Tüm isteyenlere Allah hayırlı evlatlar versin inşallah

Aynen gzlim,uzanmıştım hmn uyumuşum Cnm Ramazan'dan önce druma genel kontrolüne gittik, operasyon sonrası ilk kontroldü, çok iyi olduğunu Rahimin tam dinlenmiş,temizlenmiş olduğunu söyledi, malum 3 aydır ilişki yasaktı artık eşini kaçırmayalım yasakları kaldıralım Dedi hep kendime gzl bir yaz geçirecem kafamı bedenimi ruhumu dinlendirecem dedim, yanı takmıyorum artık batmış satmış bıraktım Zmna... ikimizde çok zor bir kış geçirdik özlemcm biliyorum sende hala arada hatırladıkça üzülüyor,ağlıyorsun... Şimdi Ramazan ayı bol bol dua ediyorum, kilo vermişim oda hoşuma gitti... Rabbim yine güldürecek bizleri isteyen herkesleri çok inanıyorum

Desene aynı şeyleri yaşamışız seninle ben 7 haftalıkken o dünyanın en gzl sesini dinledim,10 haftalıkken o sesi duymakta gittiğimde ses yoktu... Neler yaşadığını çok çok iyi anlıyorum.. Ama neyse geçti hadi umut ol bizimki gibilere o haftaları inşallah gülerek geçireceksin... İnanıyorum kucagınA alacaksın bu sefer... Banada miyomdan kaynaklı olduğu söylendi çok şükür onlarıda aldırdım,kurtuldum içimden şaka gibi ama 6 adet miyom aldılar... Rabbime şükürler olsun sağlığıma kavuştum...inşallah bebişimede kavuşacam herkes gibi tabi izin verdiğinde yaradan

Allah kabul etsin canim..Cok sevindim her seyin yolunda olduğuna..Bence de artik yasaklari kaldirma zamani gelmişZor bir kıştı. Rabbim bir daha yasatmasin bu acıları insallah.. Ben de bu yazı yasamak istiyorum.. Belki de son kafamiz rahat yaz ayimiz olur sonrasi boyle ya daboyle gecer ins.

Amin inşallah canım inşallah yaşamam yaşamayız birdaha o durumları.çok zor toparlandım sonradan.
Bulup kaybetmek hiç bulamamaktan daha berbat bir durum.
Sanada çok geçmiş olsun dilerim sende hamile kalıp güzelce bir hamilelik geçirirsin

Ağlattın beni.... İnşallah özlemcm inşallahhhhh....peş peşe müjdelerinizi verelim...

Amin cnm, dualarını esirgeme bizden... KucagınA almak nasip olsun yavrunu

Kızlar slm.
Ben hala beklemedeyim . Cuma günü ameliyat olacak. Ama şuan yenidogan da yer yokmuş. Eğer yer olmazsa doktor diğer haftaya atacak. Suyumuz artık bayağı azaldı.
Bende korku ve endişeyle bekliyorum.
Bir yandan ameliyatın korkusu bir yandan bebeğime bir şey olacak korkusu karışık duygular işte. Ama Allahin izniyle inanıyorum kızım cok kalmayacak kuvez de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…