- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Günaydın canım kolaygelsingünaydin kizlar nasilsiniz ... @yamukprenses canim haberler nasil ...@cornella canim senin durum nasil heyecan var mi
merhabalar herkese
evliliğimizin 3.yılı agustosta bıtecek
2016 şubattan berı bebek düşünüyoruz ama eşim cok sık iş seyehatıne cıkıyor bu nedenle düzenli bırlıktelıgımız olmuyor
bebiş yapma konusunda da sadece adet doneminin 14.gununde olma olasılıgı yuksek dıye bılıyorum
benı bıraz bılgılendırır mısınız?
bu arada dr.a test yaptırmadım sadece smire baktı ve gebe kalabılırsın dedı ancak eşimle gıdıp detaylı bir araştırma yaptırmadık
topiğin başlarını okudum ama 4000 küsür sayfa gucum yetmedı hepsıne
ne yapmalıyım bana yol gozterır mısınız?
maalesef canim biz hertürlü calisiyoruz.. bize bayram tatili yok bayramda yillik izinde almak yasak diger nöbet tutanlara haksizlik olmasin diye..Allah yardımcınız olsun canim..Siz ve sizin gibi calisan her kim varsa.. Peki 9 günlük bayram tatiliniz olacak mi o zaman ödül olur size de
evet bas agrisi icin kendi cocuklari niyetli oldugu icin onlari aramaya kiyamayan teyzeler var tebrik ediyorum onlari... bide bu versiyonlar var sanki bizi demirci dövdü tövbe tövbevakalar azalmak yerine daha da kuduruyor.
mesela gerizekalının biri sabahtan beri olan baş ağrısı için ağrı kesici içmek ya da hastaneye gitmek yerine iftara 5 dk kala arıyor. ekip gitmiş hastaneye de gitmek istememiş. öldün sanki iftardan sonra arasan.
tesekkürler canimGünaydın canım kolaygelsin
evet hıcbısey bılmıyorum ya bakalım bızde dr.a gorunelım ne dıyecek tesekkurler bu aradaCanım öncelikle hos geldin aramıza.. ben de bat ne demek bilmiyodim ilk geldigimde
Bu arada en guzel sana doktor anlatacaktir evet yapilnasi gereken tahlilleri durumunu her seyi doktora anlatman gerekiyo..
Bu arada kimyasal gebelik ben kendim grcirdim.. ve toplumumuzdaki kadınların %80 gibi bi kısmı da bunu yasarmıs ve adetim gecikti sonra da yogun bi kanamam oldu zannedermis.. kimyasal gebelik henüz sperm ve yumurta yeni buluşacakken hucresel biseylerin bile olusamadan bitmesi demek oluyo yani bunu yasadigini anlamama olasiligim bile var..
Amin hayırlı uğurlu olsun..İkinci test sonucumu aldım pozitif değerlerim yükselmiş çok şükür çok mutluyum Rabbim tüm isteyenlere versin
Amin hayırlı uğurlu olsun..
Rabbim tamamına erdirsin
Amin canım sağolAmin hayırlı uğurlu olsun..
Rabbim tamamına erdirsin
Aynen gzlim,uzanmıştım hmn uyumuşumIyiyim canim calisiyorum is yerimdeyim..sen nasılsınbulantilari azaldi mi ?
Amin canım inşallah ben eylulde korunmayi birakacagim nasipse.. O zamana kadar diger kızların haberlerini alıp moral toplarimbana da ikinci gebeligim temkinli gecer gibi geliyor.. Zaten cok arastirip kuruyorum.. Ama sağlıklı olsunlar yeterki 9 ay da geçer :)
Ne güzel canım. . Temizlik sonrasi ev ve onun verdiği rahatlık cok iyi oluyorsen nasılsın ne zaman başlıyorsunuz calismalara
Günaydın canim iyiyim ben de sen nasılsın. . Ramazanda da isler yoğun mu?
Desene aynı şeyleri yaşamışız seninleGünaydın canım yeni gördüm mesajı. İnşallah iyi olur bu sefer. O anı hiç unutamam eşim odaya girdi kalp atışlarını dinlemek için doktor yok demesiyle ağlama krizine girmiştim. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Kalp atışları durmuştu canım 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kalmıştım maalesef.
Doktorum ilk gebeliklerde olabileceğini söylemişti,oyüzden tedirginim biraz 19 ay oldu tabi anca tutturduk:)
Allah kabul etsin canim..Cok sevindim her seyin yolunda olduğuna..Bence de artik yasaklari kaldirma zamani gelmişAynen gzlim,uzanmıştım hmn uyumuşumCnm Ramazan'dan önce druma genel kontrolüne gittik, operasyon sonrası ilk kontroldü, çok iyi olduğunu Rahimin tam dinlenmiş,temizlenmiş olduğunu söyledi, malum 3 aydır ilişki yasaktı artık eşini kaçırmayalım yasakları kaldıralım Dedi hep kendime gzl bir yaz geçirecem kafamı bedenimi ruhumu dinlendirecem dedim, yanı takmıyorum artık batmış satmış bıraktım Zmna... ikimizde çok zor bir kış geçirdik özlemcm biliyorum sende hala arada hatırladıkça üzülüyor,ağlıyorsun... Şimdi Ramazan ayı bol bol dua ediyorum, kilo vermişim oda hoşuma gitti... Rabbim yine güldürecek bizleri isteyen herkesleri çok inanıyorum
Amin inşallah canım inşallah yaşamam yaşamayız birdaha o durumları.çok zor toparlandım sonradan.Desene aynı şeyleri yaşamışız seninleben 7 haftalıkken o dünyanın en gzl sesini dinledim,10 haftalıkken o sesi duymakta gittiğimde ses yoktu... Neler yaşadığını çok çok iyi anlıyorum.. Ama neyse geçti hadi umut ol bizimki gibilere o haftaları inşallah gülerek geçireceksin... İnanıyorum kucagınA alacaksın bu sefer... Banada miyomdan kaynaklı olduğu söylendi çok şükür onlarıda aldırdım,kurtuldum içimden şaka gibi ama 6 adet miyom aldılar... Rabbime şükürler olsun sağlığıma kavuştum...inşallah bebişimede kavuşacam herkes gibi tabi izin verdiğinde yaradan
Ağlattın beni.... İnşallah özlemcm inşallahhhhh....peş peşe müjdelerinizi verelim...Allah kabul etsin canim..Cok sevindim her seyin yolunda olduğuna..Bence de artik yasaklari kaldirma zamani gelmişZor bir kıştı. Rabbim bir daha yasatmasin bu acıları insallah.. Ben de bu yazı yasamak istiyorum.. Belki de son kafamiz rahat yaz ayimiz olur sonrasi boyle ya da boyle gecer ins.
Amin cnm, dualarını esirgeme bizden... KucagınA almak nasip olsun yavrunuAmin inşallah canım inşallah yaşamam yaşamayız birdaha o durumları.çok zor toparlandım sonradan.
Bulup kaybetmek hiç bulamamaktan daha berbat bir durum.
Sanada çok geçmiş olsun dilerim sende hamile kalıp güzelce bir hamilelik geçirirsin
Amin canim inşallah veririz burdan müjdeli haberleriAğlattın beni.... İnşallah özlemcm inşallahhhhh....peş peşe müjdelerinizi verelim...
Günaydın hanımlar nasılsınız sesizlesti buralar yine
derandiren hosgeldin canım. .Bos ver siyaseti bebisine odaklan simdi Tartışarak bu ülkede hicbir sey cozulmuyor maalesef
@yamukprenses C cornella nasılsınız? Durumunuzu merak ediyorum.. Umarım her sey yolundadir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?