Canim Allah en buyuk yardimcin.. Ona güven ve inan başka hicbir seye ihtiyacınız yok.. Zaten dr cok riskli bir durum olsa bir hafta daha ertelemeyi goze alamaz baska bir hastaneye yonlendirirdi sizi o yüzden icini ferah tut bebisin sag saglim doğacak inşallah..Dualarim seninle..Kızlar slm.
Ben hala beklemedeyim . Cuma günü ameliyat olacak. Ama şuan yenidogan da yer yokmuş. Eğer yer olmazsa doktor diğer haftaya atacak. Suyumuz artık bayağı azaldı.
Bende korku ve endişeyle bekliyorum.
Bir yandan ameliyatın korkusu bir yandan bebeğime bir şey olacak korkusu karışık duygular işte. Ama Allahin izniyle inanıyorum kızım cok kalmayacak kuvez de.
Günaydın canım burası hamile haberi gelince canlanıyor maalesef:)günaydın kızlar nasılsınız?
Burayı biraz canlandıralım artık :)
Daha küçük canım, belirti arama kendinde.Günaydın canım burası hamile haberi gelince canlanıyor maalesef:)
Benimde sinirlerim bozuk kasık ağrısı dışında hiçbir belirtim yok,iştahımda sıfır yine diğer seferki gibi olacak diye endişeleniyorum moralsizim. Ve gözlerim dolu dolu
Ben bir kere daha hamile kalmiştim ozaman tiksinti uyku hali falan vardı.Daha küçük canım, belirti arama kendinde.
Belki hiç bulantı kusma ya da başka bir belirti yaşamadan geçireceksin hamileliği.
Benim de ilk başta sadece adet olacak bi ağrım oluyordu o kadar.
Canım aynı insanın hamilelikleri bile farklı oluyor o yüzden şimdi hiç düşünme bunları, içini ferah tut.Ben bir kere daha hamile kalmiştim ozaman tiksinti uyku hali falan vardı.
Belirtiler kayboldu bende sevindim oh kurtuldum diye doktora gittiğimde kalbinin durduğunu söylemişti.O yüzden ara ara endişeleniyorum maalesef
Hakkımda hayırlısı canım
yamukprenses cimde görünmüyor onuda merak ediyorum açıkçası
Evet canım inşallah geçecek bugünler sağolCanım aynı insanın hamilelikleri bile farklı oluyor o yüzden şimdi hiç düşünme bunları, içini ferah tut.
Biraz büyüyüne kadar endişeli olacaksın biliyorum, anlıyorum seni.
Yamukcuğumu da etiketledim şimdi.
İnşallah işler yolundadır onda da.
Günaydın şeker nasılsın?Günaydın hanımlar nasılsınız. . Burada ramazan ayının etkileri geziyor. . Ya da kimse artık etkilenmemek icin girmiyor foruma..derandiren icini ferah tut canım. . 9 ay böyle cok zor gecer.. Yarına yasayacagimizin bile garantisi yok bu hayatta.. Insallah bu sefer bebisin saglikla dunyaya gelecek.. Sen bana ve kartanesine moral oluyorsun hem ilk haftalarda kasik agrisi olur ki zaten bulantilar sonra basliyor..
Günaydın canım.. Bence ilk zamanlar olduğu için böyle endişeliyim belki zaman geçerse düzelirim:)Günaydın hanımlar nasılsınız. . Burada ramazan ayının etkileri geziyor. . Ya da kimse artık etkilenmemek icin girmiyor foruma..derandiren icini ferah tut canım. . 9 ay böyle cok zor gecer.. Yarına yasayacagimizin bile garantisi yok bu hayatta.. Insallah bu sefer bebisin saglikla dunyaya gelecek.. Sen bana ve kartanesine moral oluyorsun hem ilk haftalarda kasik agrisi olur ki zaten bulantilar sonra basliyor..
Günaydın canım bugünümüze şükür sen nasılsınhayirli sabahlar kizlar nasilsiniz
canim insllah hersey yolunda gidecek hafta olarak iyi gvet kizin küvezde de cok kalmaz insallah Allah yardimcin olsun dogumun kolay gecsin insllah kendini üzüp yorma..Kızlar slm.
Ben hala beklemedeyim . Cuma günü ameliyat olacak. Ama şuan yenidogan da yer yokmuş. Eğer yer olmazsa doktor diğer haftaya atacak. Suyumuz artık bayağı azaldı.
Bende korku ve endişeyle bekliyorum.
Bir yandan ameliyatın korkusu bir yandan bebeğime bir şey olacak korkusu karışık duygular işte. Ama Allahin izniyle inanıyorum kızım cok kalmayacak kuvez de.
her hamilleik birbirinden farklidir canim neden böyle düsünüyorsun daha bulantlar icin erken ... sonrasinda ah keske bulantim olmuyor demeseydim dersin bakGünaydın canım burası hamile haberi gelince canlanıyor maalesef:)
Benimde sinirlerim bozuk kasık ağrısı dışında hiçbir belirtim yok,iştahımda sıfır yine diğer seferki gibi olacak diye endişeleniyorum moralsizim. Ve gözlerim dolu dolu
Günaydın haticecim :)hayirli sabahlar kizlar nasilsiniz
sükür bende iyiyim canim aksama nöbetim var evdeyim simdilik...Günaydın canım bugünümüze şükür sen nasılsın
Ben de tek taraflı ağrım var diye korkuyordum bir şey yokmuş şükür :)Günaydın canım.. Bence ilk zamanlar olduğu için böyle endişeliyim belki zaman geçerse düzelirim:)
Güzel dileklerin için çok sağol,size umut olabilmişsem ne mutlu bana hatta şu an gülümsedim:) umudunuzu kaybetmeyin tabiki,ben hamile kalabildiysem hepiniz kalacaksınız :)))
günaydin canim bu gün bende nöbetteyim ne tesadüfGünaydın haticecim :)
Ben nöbetteyim çalışıom
Pek istekli olmasam da:)
Sen nasılsın bakalım?
Nasıl gidiyor Ramazan, nöbetler filan?
Ben bu aralar Bunalım takılıyorum regl3 teyim@EnyaliosSaye- E-brulim LeYLa_21 Kartanesi_26 DESIGNER27 Veson yamukprenses @lisaa-89 @Saadetim33 Al_pi Ebush_354 @deeploneliness dilo00 vesselam_ grpaysgl
Kızlaaarr huhuuuu sesiniz çıksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?