Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canim Allah en buyuk yardimcin.. Ona güven ve inan başka hicbir seye ihtiyacınız yok.. Zaten dr cok riskli bir durum olsa bir hafta daha ertelemeyi goze alamaz baska bir hastaneye yonlendirirdi sizi o yüzden icini ferah tut bebisin sag saglim doğacak inşallah..Dualarim seninle..

günaydın kızlar nasılsınız?
Burayı biraz canlandıralım artık :)
Günaydın canım burası hamile haberi gelince canlanıyor maalesef:)
Benimde sinirlerim bozuk kasık ağrısı dışında hiçbir belirtim yok,iştahımda sıfır yine diğer seferki gibi olacak diye endişeleniyorum moralsizim. Ve gözlerim dolu dolu

Daha küçük canım, belirti arama kendinde.
Belki hiç bulantı kusma ya da başka bir belirti yaşamadan geçireceksin hamileliği.
Benim de ilk başta sadece adet olacak bi ağrım oluyordu o kadar.

Daha küçük canım, belirti arama kendinde.
Belki hiç bulantı kusma ya da başka bir belirti yaşamadan geçireceksin hamileliği.
Benim de ilk başta sadece adet olacak bi ağrım oluyordu o kadar.
Ben bir kere daha hamile kalmiştim ozaman tiksinti uyku hali falan vardı.
Belirtiler kayboldu bende sevindim oh kurtuldum diye doktora gittiğimde kalbinin durduğunu söylemişti.O yüzden ara ara endişeleniyorum maalesef
Hakkımda hayırlısı canım
yamukprenses cimde görünmüyor onuda merak ediyorum açıkçası

Canım aynı insanın hamilelikleri bile farklı oluyor o yüzden şimdi hiç düşünme bunları, içini ferah tut.
Biraz büyüyüne kadar endişeli olacaksın biliyorum, anlıyorum seni.
Yamukcuğumu da etiketledim şimdi.
İnşallah işler yolundadır onda da.

Evet canım inşallah geçecek bugünler sağol
Kızlar kayıplarda:)

Günaydın hanımlar nasılsınız. . Burada ramazan ayının etkileri geziyor. . Ya da kimse artık etkilenmemek icin girmiyor foruma.. derandiren icini ferah tut canım. . 9 ay böyle cok zor gecer.. Yarına yasayacagimizin bile garantisi yok bu hayatta.. Insallah bu sefer bebisin saglikla dunyaya gelecek.. Sen bana ve kartanesine moral oluyorsun hem ilk haftalarda kasik agrisi olur ki zaten bulantilar sonra basliyor..

Günaydın şeker nasılsın?
Burda hepimiz az çok aynı şeyleri yaşayan ve aynı duyguları paylaşan insanlarız.
Etkilenmek konusunda da birimize bir şey olduğu zaman hepimiz çok üzülüyoruz etkileniyoruz tabi ki ama hayat, bazen yapacak bir şey olmuyor.
Sevinçler payşaştıkça çoğaldıkça üzüntüler de bir nebze hafifler diye düşünüyorum.
Artık yakın zamanda maşallah bebişler de bir bir doğmaya başlayacak ve yeni güzel hamile haberleri de alacağız inşallah.
İletişimde kalmaya devam :)

Günaydın canım.. Bence ilk zamanlar olduğu için böyle endişeliyim belki zaman geçerse düzelirim:)
Güzel dileklerin için çok sağol,size umut olabilmişsem ne mutlu bana hatta şu an gülümsedim:) umudunuzu kaybetmeyin tabiki,ben hamile kalabildiysem hepiniz kalacaksınız :)))

canim insllah hersey yolunda gidecek hafta olarak iyi gvet kizin küvezde de cok kalmaz insallah Allah yardimcin olsun dogumun kolay gecsin insllah kendini üzüp yorma..
her hamilleik birbirinden farklidir canim neden böyle düsünüyorsun daha bulantlar icin erken ... sonrasinda ah keske bulantim olmuyor demeseydim dersin bak üzülme lütfen

Ben de tek taraflı ağrım var diye korkuyordum bir şey yokmuş şükür :)
Kalp atışlarını da duyunca rahatlarsın en azından canım.
Folik asit başladın mı?
Başlamadıysan kullanmaya başla.
Bir de doktoruna gittin mi bilmiyorum ama tiroidlerine de baktır mutlaka.

Günaydın haticecim :)
Ben nöbetteyim çalışıom
Pek istekli olmasam da:)
Sen nasılsın bakalım?
Nasıl gidiyor Ramazan, nöbetler filan?
günaydin canim bu gün bende nöbetteyim ne tesadüf iyiyim sükür ayni iki günde bi nöbet devam 3 gün aram bi defa var oda bu nöbetten sonra pazara kadar cok SIKILdim artik nöbet tutmaktan...

ya ben bu ay tarlusal kullandim biteli neredeyse bi hafta olacak daha adet olmadim olmayacam mi acaba ilacda mi ise yaramayacak ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…