- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Kötü tecrübeler canım.canim insllah hersey yolunda gidecek hafta olarak iyi gvet kizin küvezde de cok kalmaz insallah Allah yardimcin olsun dogumun kolay gecsin insllah kendini üzüp yorma..
her hamilleik birbirinden farklidir canim neden böyle düsünüyorsun daha bulantlar icin erken ... sonrasinda ah keske bulantim olmuyor demeseydim dersin baküzülme lütfen
Maydanoz suyu kaynatip içsen canım iyi gelir belki.ya ben bu ay tarlusal kullandim biteli neredeyse bi hafta olacak daha adet olmadim olmayacam mi acaba ilacda mi ise yaramayacak ki...
Evet inşallah ozaman biraz rahatlicam.Ben de tek taraflı ağrım var diye korkuyordum bir şey yokmuş şükür :)
Kalp atışlarını da duyunca rahatlarsın en azından canım.
Folik asit başladın mı?
Başlamadıysan kullanmaya başla.
Bir de doktoruna gittin mi bilmiyorum ama tiroidlerine de baktır mutlaka.
kötü tecrübelerimiz hepimizin var canim ama üzülüp sürekli kurarak da zor gecer be canim... bencede kimseye söyleme kalp atislarini duy biraz zaman gecsin bende hamile kalirsam öyle yapmayi düsünüyorum...Kötü tecrübeler canım.
Zaten normalde de duygusalım bu aralar fazlalaştı herşeyi düşünür oldum. Geçen sefer hamile kaldığımda herkes duymıştu şimdi söylemiyorum ne olur neolmaz diye.
İnşallah hep beraber hamilelik yaşarız burda aramızda ay farkı olur sadece:)
iftardan sonra bi deneyim canim iyice sistim kaldim iki aydan fazla oldu galiba ben adet olmayali..Maydanoz suyu kaynatip içsen canım iyi gelir belki.
Ablam eskiden gripinin tozunu sodaya boşaltır içer hemen adet olurdu söktürdüğü için
Görümcemde senin gibiydi 3 aya hatta bazen regl olurdu.kötü tecrübelerimiz hepimizin var canim ama üzülüp sürekli kurarak da zor gecer be canim... bencede kimseye söyleme kalp atislarini duy biraz zaman gecsin bende hamile kalirsam öyle yapmayi düsünüyorum...
iftardan sonra bi deneyim canim iyice sistim kaldim iki aydan fazla oldu galiba ben adet olmayali..
sogan suyunu yaptim canim ama uzun süre yapamadim mide bulntilarim cok oldu soganla zaten aram cok yok .... insalah olurum kisa zamanda.Görümcemde senin gibiydi 3 aya hatta bazen regl olurdu.
Hamile kaldı doğurdu 2 tane maşallah,darısı sizlerin başına.yani bunları baz alıp sende canını sıkma. Doğal yollardanda adetlerin düzene girebilir aslında,ben ne zaman soğan suyu kürünü yapsam erken olurdum mesela
Umarım canım,birdahaki adet gecikmen gebelikten olur inşallahsogan suyunu yaptim canim ama uzun süre yapamadim mide bulntilarim cok oldu soganla zaten aram cok yok .... insalah olurum kisa zamanda.
insalalh canim insallah bu bana büyük bi sürpriz olur...Umarım canım,birdahaki adet gecikmen gebelikten olur inşallah
Sizin sütçü yüzünden di mi?günaydin canim bu gün bende nöbetteyim ne tesadüfiyiyim sükür ayni iki günde bi nöbet devam 3 gün aram bi defa var oda bu nöbetten sonra pazara kadar cok SIKILdim artik nöbet tutmaktan...
Hormonlardan mı acep?Ben bu aralar Bunalım takılıyorum regl3 teyim
ya ben bu ay tarlusal kullandim biteli neredeyse bi hafta olacak daha adet olmadim olmayacam mi acaba ilacda mi ise yaramayacak ki...
Keseyi görünce diğer tahlillerini ister belki.Evet inşallah ozaman biraz rahatlicam.
Folik asit kullanıyorum canım,doktora gittim ama sadece bhcg baktı,sonradan değerlerine bakacağım dedi. Söylerim ozaman gittiğimde tiroid baktırmak istediğimi
evet canim neyseki temmuzda nöbete gececek arkadasda kurtulacaz... bizdede istasyon var ama eleman cok fazla oldugu icin neredeyse her istasyonda var sütcü..Sizin sütçü yüzünden di mi?
Burda sütçülere ayrı mesai istasyonu var ya da 24 istasyonda mesaiye geliyor ama diğer nöbetçiler de 24e geliyor.
Ben de temmuzda rapor alıp mesaiye mi geçsem diyorum hazır 10 gün tatil de varken.
Aynen burda da çok sütçü var.evet canim neyseki temmuzda nöbete gececek arkadasda kurtulacaz... bizdede istasyon var ama eleman cok fazla oldugu icin neredeyse her istasyonda var sütcü..
Hooopp işte geldim burdayım ben iyiyim çok şükür kizlarrr sizlerinde iyi olduğunu görünce seviniyorum... malum ramazan sessizliği bakıyorum yazışmalara sürekli.@EnyaliosSaye- E-brulim LeYLa_21 @Kartanesi_26 @DESIGNER27 @Veson yamukprenses -Lisaaa- @Saadetim33 @Al_pi @Ebush_354 @deeploneliness @dilo00 vesselam_ @grpaysgl
Kızlaaarr huhuuuu sesiniz çıksın :)
bu sistemden kimse memnun degil adam önceden bebeginden iki gün uzak kalirken simdi her gün icin bakacak birine ihtiyac duyuyor... gelin bimere falan yazalim diyorum kimse yanasmiyor ne olacak bu isin sonu bilmiyorum.. imkanim olsa dogum yapsam kesinlikle ücretsiz izin alirim bu süre boyunca cekilecek cile degil yahuuAynen burda da çok sütçü var.
Eskiden ne güzel nöbetten düşüyorlarmış süt iznini, genelde sütçüler de her gün git gel memnun değiller.
Neyse az kalmış Hatice'm en azından.
Hooopp işte geldim burdayım ben iyiyim çok şükür kizlarrr sizlerinde iyi olduğunu görünce seviniyorum... malum ramazan sessizliği bakıyorum yazışmalara sürekli.
yamukprenses Ablammm nerelerdesin yA
Aynen ya annelere yarar değil zarar.bu sistemden kimse memnun degil adam önceden bebeginden iki gün uzak kalirken simdi her gün icin bakacak birine ihtiyac duyuyor... gelin bimere falan yazalim diyorum kimse yanasmiyor ne olacak bu isin sonu bilmiyorum.. imkanim olsa dogum yapsam kesinlikle ücretsiz izin alirim bu süre boyunca cekilecek cile degil yahuu
bizde de durum öyle simdi hafta ici 16 saat calistigimiz icin eksik mesai cikiyor bunuda ilcelerde yada kendi istasyonumuzda 4. kisi olarak tamamliyoruz tam bi karmasa... cok SIKILdim bu istenAynen ya annelere yarar değil zarar.
Sadece hastanelerde çalışanlara avantajlı.
Yani hem mesai onun üstüne de nöbet tutanlara.
Gerçi onlara da haftasonu mesaisi bayram mesaisi filan yazıyorlarmış.
Bizim buradakiler ilk yasa çıktığında baya uğraşmışlardı ama sonuç elde edemediler.
gecmis olsun canim bebegin var kendini cok zorlama dinimiz kolaylik dini cok rahatsizsan yapacak bi sey yokMerhabalar kızlar malesef grip oldum ve bugün daha kotuyum ilaçta kullanilmayinca uykuda yok malesef bugün orucu bozacak duruma geldim ama dayandım daha doğrusu hala dayanmaya çalışıyorum inşallah hepiniz iyisinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?