Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

@deeploneliness birşey daha söylemeden geçemicem,bana hep kafandan at derlerdi
Hamileliği ozaman olur diye.
Benimde sınavlarım vardı yoğundum ve hastaydım hatta profilime bile yazmişim iyi hissetmiyor diye 2-3 ay kadar önemsemedim başka şeylere odaklanıp kendimi çocuk fikrinden biraz uzaklaştirdim,sanırım kafayi biraz boşaltmak gerekiyor
Kötü tecrübeler canım.
Zaten normalde de duygusalım bu aralar fazlalaştı herşeyi düşünür oldum. Geçen sefer hamile kaldığımda herkes duymıştu şimdi söylemiyorum ne olur neolmaz diye.
İnşallah hep beraber hamilelik yaşarız burda aramızda ay farkı olur sadece:)

ya ben bu ay tarlusal kullandim biteli neredeyse bi hafta olacak daha adet olmadim olmayacam mi acaba ilacda mi ise yaramayacak ki...
Maydanoz suyu kaynatip içsen canım iyi gelir belki.
Ablam eskiden gripinin tozunu sodaya boşaltır içer hemen adet olurdu söktürdüğü için

Evet inşallah ozaman biraz rahatlicam.
Folik asit kullanıyorum canım,doktora gittim ama sadece bhcg baktı,sonradan değerlerine bakacağım dedi. Söylerim ozaman gittiğimde tiroid baktırmak istediğimi

kötü tecrübelerimiz hepimizin var canim ama üzülüp sürekli kurarak da zor gecer be canim... bencede kimseye söyleme kalp atislarini duy biraz zaman gecsin bende hamile kalirsam öyle yapmayi düsünüyorum...
Maydanoz suyu kaynatip içsen canım iyi gelir belki.
Ablam eskiden gripinin tozunu sodaya boşaltır içer hemen adet olurdu söktürdüğü için
iftardan sonra bi deneyim canim iyice sistim kaldim iki aydan fazla oldu galiba ben adet olmayali..

Görümcemde senin gibiydi 3 aya hatta bazen regl olurdu.
Hamile kaldı doğurdu 2 tane maşallah,darısı sizlerin başına.yani bunları baz alıp sende canını sıkma. Doğal yollardanda adetlerin düzene girebilir aslında,ben ne zaman soğan suyu kürünü yapsam erken olurdum mesela

sogan suyunu yaptim canim ama uzun süre yapamadim mide bulntilarim cok oldu soganla zaten aram cok yok .... insalah olurum kisa zamanda.

günaydin canim bu gün bende nöbetteyim ne tesadüf iyiyim sükür ayni iki günde bi nöbet devam 3 gün aram bi defa var oda bu nöbetten sonra pazara kadar cok SIKILdim artik nöbet tutmaktan...
Sizin sütçü yüzünden di mi?
Burda sütçülere ayrı mesai istasyonu var ya da 24 istasyonda mesaiye geliyor ama diğer nöbetçiler de 24e geliyor.
Ben de temmuzda rapor alıp mesaiye mi geçsem diyorum hazır 10 gün tatil de varken.

Ben bu aralar Bunalım takılıyorum regl3 teyim
Hormonlardan mı acep?
Regl oldum diye üzülüyorsan üzülme canım, vardır elbet bir hayır.

ya ben bu ay tarlusal kullandim biteli neredeyse bi hafta olacak daha adet olmadim olmayacam mi acaba ilacda mi ise yaramayacak ki...

10 gün belki 2 hafta filan sürer etki etmesi, biraz beklemede kal bakalım canım.

Evet inşallah ozaman biraz rahatlicam.
Folik asit kullanıyorum canım,doktora gittim ama sadece bhcg baktı,sonradan değerlerine bakacağım dedi. Söylerim ozaman gittiğimde tiroid baktırmak istediğimi
Keseyi görünce diğer tahlillerini ister belki.
İstemezse de özellikle tiroidi sen hatırlatırsın canım.

evet canim neyseki temmuzda nöbete gececek arkadasda kurtulacaz... bizdede istasyon var ama eleman cok fazla oldugu icin neredeyse her istasyonda var sütcü..

evet canim neyseki temmuzda nöbete gececek arkadasda kurtulacaz... bizdede istasyon var ama eleman cok fazla oldugu icin neredeyse her istasyonda var sütcü..
Aynen burda da çok sütçü var.
Eskiden ne güzel nöbetten düşüyorlarmış süt iznini, genelde sütçüler de her gün git gel memnun değiller.
Neyse az kalmış Hatice'm en azından.

Aynen burda da çok sütçü var.
Eskiden ne güzel nöbetten düşüyorlarmış süt iznini, genelde sütçüler de her gün git gel memnun değiller.
Neyse az kalmış Hatice'm en azından.
bu sistemden kimse memnun degil adam önceden bebeginden iki gün uzak kalirken simdi her gün icin bakacak birine ihtiyac duyuyor... gelin bimere falan yazalim diyorum kimse yanasmiyor ne olacak bu isin sonu bilmiyorum.. imkanim olsa dogum yapsam kesinlikle ücretsiz izin alirim bu süre boyunca cekilecek cile degil yahuu

Hooopp işte geldim burdayım ben iyiyim çok şükür kizlarrr sizlerinde iyi olduğunu görünce seviniyorum... malum ramazan sessizliği bakıyorum yazışmalara sürekli.
yamukprenses Ablammm nerelerdesin yA

Herkese Ramazan rehaveti çöktü sanırsam :)
Ama öyle bakıp kaçmak yok iki kelam yazın da konuşalım :)
yamukprenses i ben de çok merak ediyorum sesi de çıkmadı kaç gündür.

Aynen ya annelere yarar değil zarar.
Sadece hastanelerde çalışanlara avantajlı.
Yani hem mesai onun üstüne de nöbet tutanlara.
Gerçi onlara da haftasonu mesaisi bayram mesaisi filan yazıyorlarmış.
Bizim buradakiler ilk yasa çıktığında baya uğraşmışlardı ama sonuç elde edemediler.

bizde de durum öyle simdi hafta ici 16 saat calistigimiz icin eksik mesai cikiyor bunuda ilcelerde yada kendi istasyonumuzda 4. kisi olarak tamamliyoruz tam bi karmasa... cok SIKILdim bu isten

Merhabalar kızlar malesef grip oldum ve bugün daha kotuyum ilaçta kullanilmayinca uykuda yok malesef bugün orucu bozacak duruma geldim ama dayandım daha doğrusu hala dayanmaya çalışıyorum inşallah hepiniz iyisinizdir
gecmis olsun canim bebegin var kendini cok zorlama dinimiz kolaylik dini cok rahatsizsan yapacak bi sey yok

Saye- sagolasin canım benim bugün bu kadar kötü olacağımı tahmin etmedim bogazimda ki kuruluk mahvetti bugün yarın artık tutmuyum diyorum vicdanimda rahat olmuyor 11ayda bir geliyor ve başka zaman tuttuğumuz oruclar ramazan ayında tuttuğumuz gibi sevap vermiyormus hep dua ettim sağlığım yerinde olsun tutabileyim diye grip geldi şimdide demek ki var bunda da bi hayır canım Allah önce sağlık versin gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…