canim sagligin yerinde degilken seninde yapacak bi seyin yok ki vicdan azabi cekmene gerek yok Allah her seye bi kolaylik vermis... saglikta tutamadigin günleri fazlasiyla tutarsin insallahSaye- sagolasin canım benim bugün bu kadar kötü olacağımı tahmin etmedim bogazimda ki kuruluk mahvetti bugün yarın artık tutmuyum diyorum vicdanimda rahat olmuyor 11ayda bir geliyor ve başka zaman tuttuğumuz oruclar ramazan ayında tuttuğumuz gibi sevap vermiyormus hep dua ettim sağlığım yerinde olsun tutabileyim diye grip geldi şimdide demek ki var bunda da bi hayır canım Allah önce sağlık versin gerçekten
İyiyim canım yine iş yerindeyimGünaydın şeker nasılsın?
Burda hepimiz az çok aynı şeyleri yaşayan ve aynı duyguları paylaşan insanlarız.
Etkilenmek konusunda da birimize bir şey olduğu zaman hepimiz çok üzülüyoruz etkileniyoruz tabi ki ama hayat, bazen yapacak bir şey olmuyor.
Sevinçler payşaştıkça çoğaldıkça üzüntüler de bir nebze hafifler diye düşünüyorum.
Artık yakın zamanda maşallah bebişler de bir bir doğmaya başlayacak ve yeni güzel hamile haberleri de alacağız inşallah.
İletişimde kalmaya devam :)
Geçmiş olsun canım.. Çok zorlanıyorsan tutma Bakara suresinde geçiyordu sanırım yanlış olmasın bu dönemde tutmayabilirsin. Sonra kaza edersin 17 saat Ramazan Ayının en zor zamanları..Merhabalar kızlar malesef grip oldum ve bugün daha kotuyum ilaçta kullanilmayinca uykuda yok malesef bugün orucu bozacak duruma geldim ama dayandım daha doğrusu hala dayanmaya çalışıyorum inşallah hepiniz iyisinizdir
Sağol haticem iyiyim çok şükür...bu ara işlerim yoğun pek takılamıyorum kkya canım.bu ay akışına bıraktım kendimiz öyle deniyoruz.doktora gitmedim.inşallah bayram mucizemiz gelir hayırlısıyla...sen nasılsın canım?neler yapıyosun?tedavi varmı bu ay?LeYLa_21 keyla abla nasilsin öyle bakip kacma kimsecikler ugramiyor artik buralara nerlerdesin tedaviye basladin mi durumlar ne...
insallah hayirlisi olsun ablacim.. bentedavi olmuyorum bu ay ramazan arasi temmuzda ikinci asilama olacak diye konustuk ramazan öncesi drumla... insallah nasip olur bizedeSağol haticem iyiyim çok şükür...bu ara işlerim yoğun pek takılamıyorum kkya canım.bu ay akışına bıraktım kendimiz öyle deniyoruz.doktora gitmedim.inşallah bayram mucizemiz gelir hayırlısıyla...sen nasılsın canım?neler yapıyosun?tedavi varmı bu ay?
Canım daha ne yapasın.. Maşallah beş vakit namazını kılıyorsun 10 gündür orucunu tutuyorsun.. Eminim Kuranı Kerim de okuyorsundur.. Bir de hamilesin.. İnsanlar bunların birini yapsa keşke.. Üzülme sakın hakkıyla yapamıyorum diye.. Allahım merhamet sahibidir..@deeploneliness sagolasin canım benim hiç dışarı çıkmıyorum imsaga kadar da uyumadim hic agzim bos kalmasin sure kisitli diye ama iftarda hareretle ictigim saguk sey sayesinde bu duruma geldim ilk defa layigiyla yerine getiremedim ramazan ayını teravi namazlarını hep tamamlardim bu sefer bi defa gittik uzun olunca onda da zorlandım gidemedim bu yönlerden biraz üzülüyorum yine de sukurler olsun tabi ki canım duamda hep varsınız inanın ki hiç bi namaz sonrası hayırlı sağlıklı evlat istemeden kalkmıyorum namazimda sizinler için
Benim bildiğim kadarıyla 75 gr glukozu yarım litre su ile karıştırıp içiyorsun 1 rer saat arayla 3 kez kan alıp şekerini ölçüyorlar. Vücudunun şekere direncini ölçüyorlar bu şekilde..Öncesinde 12 saat aç kalman lazım.. Miden bulanıyor aç karnına.. Yaptıran da var yaptırmayan da.. Bazıları açlık kan şekerini ölçtürmeyi yeterli görüyor..Kizlar bu seker yüklemesi zararlı mi değil mi fikri olan var mi acaba haftaya bana da yapılacak kararsız kaldım yaptırıp yaptirmamaktaTaeYang canım senin fikrin var mı bu konuda
Çok geçmiş olsun canım iyi beslenmen lazım,orucu sonra tutarsınMerhabalar kızlar malesef grip oldum ve bugün daha kotuyum ilaçta kullanilmayinca uykuda yok malesef bugün orucu bozacak duruma geldim ama dayandım daha doğrusu hala dayanmaya çalışıyorum inşallah hepiniz iyisinizdir
Cnm havalar sıcak misafirlerin vardı giremiyorum pek sizler nasılsınız kizlar cnm senin hamileliğin nasıl geçiyor maslahhh 17 haftalık olmussun@EnyaliosSaye- E-brulim LeYLa_21 Kartanesi_26 @DESIGNER27 @Veson yamukprenses -Lisaaa- @Saadetim33 Al_pi @Ebush_354 @deeploneliness @dilo00 @vesselam_ grpaysgl
Kızlaaarr huhuuuu sesiniz çıksın :)
alpim Allah arkadasina rahmet etsin insallah ahirete ugurladigi evlatlariyla beraber cennetine koysun onu. ne zor kabullnemek bizim icin...Bu aralar keyfim yok kizlar o yuzden hic birsey yapasim da yok.. Hala arkadasimin etkisindeyim
yamukprenses icin dua ediyorum umarim iyi haberlerle döner .. O hep aklimda Rabbim yuzunu guldursun insallah bu mubarek ayda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?